Das Helg ist over

Då var helgen över igen, en mycket lugn helt var det, julpyntade så nu är det supermysigt i mitt rum. Sen var jag på julskyltning igår med Martyna, sen träffade vi Ramona, mycket mys var det!

En ny vecka har precis börjat och den började inte bra, missade bussen, cyklade som en idiot, såg de båda bussarna som precis skulle svänga ut på växjövägen. Det var kört för min del. Var bara att cykla hem igen och vänta på nästa buss. Det värsta är att förra måndagen tog jag fel buss, så kom en halvtimme försent då också.. känner att jag gör ett gott intryck på den nya läraren (Y).

Vad gör man inte för att inte plugga??! Tänkte visa mina duktiga rit-erfarenheter HAHA. Ni som känner mig vet att jag är betydligt bättre på att rita fiskar och sånt ;)


Iaf, dagen gick snabbt, hade ingen svenska eftersom jag tydligen ska ha det med B-klassen nu. Tog 3-bussen hem. Satte mig och kollade ett gammalt oth-avsnitt som gick på tv medan jag åt.
Sen gjorde jag psykologi-uppgifter och medie&sportjournalistik-uppgifterna. Sen satte jag mig vid datorn och blev fast. Måste fortsätta att plugga, göra färdigt alla uppgifter + börja läsa tyskajävelboken också.

En stund senare
-
Oj vad tiden sprang iväg nu bara för jag skulle göra mitt fina mästerverk ovan.. får nog ta tag i livet och plugga lite nu.

It was a f*cking dream

Är det inte bland det värsta som finns? När man vaknar och inser att det bara är en dröm? Detta hände mig idag. Men detta kändes så jävla sjukt ändå.

Jag vaknar till av att jag får sms på min mobil, men jag orkar inte kolla vad det är för nått, men efter en liten stund kollar jag ändå. Och då är det ett speciellt sms, blev så glad, visste inte vad jag skulle svara så la ner mobilen igen och la mig i sängen och tänkte lite. Kändes så sjukt, trodde aldrig det skulle hända.. men nu hade det hänt... något jag ville. Det var liksom ett kind of miracle (stavning?). Anyway, sen var det iaf som att jag drömde för då typ träffade jag personen oså..

Sen kom det tillbaka att jag låg i sängen och jag fortsatte tänka på hur sjukt det var. Jag tänkte att det är för bra för att vara sant. Sen fick jag en konstig känsla av att: näe det kan fan inte vara sant, samtidigt som jag tänkte: jomen jag läste ju sms:et nyss, det är sant, det har hänt! Men ändå hade jag någon konstig känsla så bestämde mig för att kolla mobilen...

SMS från VILA- julskyltningsrea blablabla.

Like a dream, you've been there before, now it's gone, but you wanna have it back.


Fan. det var inte sant. det var verkligen bara en dröm.
Seriöst, på mindre än en kvart hann jag drömma så mkt som kändes så sjukt verkligt. Har nog aldrig drömt något som känts så verkligt innan. Jag var verkligen glad när jag låg och halvsov, för det kändes verkligen som att jag halvsov och att jag hade satt mig upp i sängen och kollat mobilen, jag kommer tillomed ihåg att jag såg ordagrant vad som stod i sms:et. Dock var det som att personen varit bra jävla full när den skrev, för det var lite svårt att förstå sammanhanget, men jag förståd ju iaf innebörden.

MEN nu var det ju bara en hopplös dröm. Men det är väl så det är, sånt händer bara i drömmar... kanske filmer också.. men aldrig i verkligheten, aldrig för mig.

Mys

Tjao!
Denna dagen har än sålänge varit lite av en "fixar-dag". Gick upp kvart över 12. Åt frukost, plockade ner tvätten, putsade mina fönster och satte upp nya gardiner, satte upp julstjärnor i fönstrerna och så har jag lagt över filmer på datorn till dvd-filmer för att rensa lite, känns som datorn har blivit så seg. Nu ser mitt rum lite mysigare ut, ska sätta upp en ny tavla också som legat i garderoben i några månader :p

Såhär fint blev det med ljusstakarna jag fick av
Maria, Rebecka & Ellinor =)



Nu ska jag sätta mig i min säng och plugga lite, har 4 läxor till nästa vecka, som jag vet om nu, sen blir jag knappast förvånad om det kommer mer. Brukar oftast ha svårt att plugga på en lördag, men eftersom jag ska på julskyltning imon måste jag göra det idag. Och detta skulle ju bli en vit helg så då får man sysselsätta sig med annat (;
Så nu ska jag sätta mig i min ensamhet och ha det lite mysigt med ljus, pepparkakor och chokladmjök... och skolböckerna.

Mys. Hade dock sett bättre ut om det var snö också ;)

AWESOME

Fick ett samtal nu ikväll, det var Martyna som hade hittat det en sida som var på svenska som hade det hotellet vi snackat om att bo på, och det fanns platser kvar, och inget krabb med massa konstiga nummer och skit.

nu mina kära vänner har vi beställt resan, eller ja, hotell åtminstone! Den 10-21 maj bor vi på Blau apartments i Lloret de Mar, Spanien :D Fyfan vad jävla underbart-sjukt-galet-kul det kommer bli :D
Nu har man verkligen något att se fram emot när man sitter i detta höst/vinter-rusk och pluggar (;

Lite minnesbilder då sen senast vi var där ;) Stranden och sjukt mkt folk - underbart!




Jaa, det var mkt sol, bad, fest, roligt folk, det var underbart helt enkel! Och tänk, då var vi bara där i två dagar/kvällar, festade inte riktigt på det sättet vi hade velat osvosv. Denna gången kommer vi vara här i över 1 och en halv vecka, heelt själva, inga föräldrar, bara massa andra ungdomar och det kommer bli galet verkligen. Kan knappt föreställa mig, men bara det att ligga på stranden, ta sig en morgondrink och sen gå ut på sjukt roliga discon på kvällen, det får mig att bli så sjukt taggad :D

TAGGA-TAGGA-TAAGGA LLORET -2010 !!!

Ibland blir man förvånad

Blev riktigt förvånad idag när jag satt och kollade på tv och slog över till ztv och såg en tjej som liknade Gossip Girls-Blair (Leighton Meester) i en musikvideo. Väntade för att se om det var hon, och mycket riktigt, det vare! Visste inte att hon höll på med musik. Men låten var faktiskt bra. Många kända skådespelare verkar tro att bara för dom är bra på filmduken så är de bra på att sjunga med... men många misslyckas.. tycker jag.

Här är musikvideon, som hon gör med Copra Starship som f.ö också är en ganska bra band :)

ÄNTLIGEN

... är jag färdig med Religions-inlämningen. Har suttit nästan heela kvällen, med ett litet avbrott på en timma för att gå promenad med mamma, vilket var regnigt värre, så fick bli en varm dusch när jag kom hem =)
Satt även kvar i skolan i 2 timmar för att göra färdigt Geografin.

Hade redovisning av ES-uppgiften och det gick bara bra. Fick en trevlig kommentar på intranätet iaf "Väldigt bra stämning i bilderna som fångade musiken. Jättebra!" så antar lärarna gillade det! Kanske lägger upp lite bilder från presentationen sen!

Nu är klockan 00:22, ganska sent alltså. Jag som hade tänkt att kolla på en del tv-program som jag missat i veckan pga. allt jävla plugg. Men känner inte att jag kan kolla på allt inatt för då sover jag halva dagen imorgon.. men lite Paradise Hotel ska jag väl hinna med (; Nu sitter jag ju dock och dricker kaffe vilket kanske inte är det bästa vid denna tiden, jag kommer antagligen inte kunna somna på några timmar nu ;p

Ganska komiskt

Slutade tidigt idag.. igen. Åkte in 1 timme tidigare till skolan, pluggade NK och sen hade vi en liten diskussion om tyska-boken i 15 min. Sen hade vi Psykologi, sen slutade jag.
Jag och Martyna gick ner till sjön för att fota lite till vår ES-uppgift, så nu sitter jag här och tänkte fixa ihop allt, men har en motgång, kan inte göra något i moviemaker, filmerna funkar inte :( Lyssnar på låten om och om igen för att se vilka bilder som kan passa utav de känslor man får och jag kan säga att man blir mest deppig av denna låten.. verkligen, känner mig.. tom typ.

Här är videon om ni vill höra/se, väldigt annorlunda.



Nu till en sjuk grej. Satt på bussen och tänkte att det var så kul när vi var på PPP i Helsingborg, att det hade varit roligt om dom kunde bjuda ner oss från Växjö igen! Och vad tror ni inte jag ser när jag loggar in på intranätet?!! En nyhet där det står "Jul-PPP" i Helsingborg". haha seriöst, hur sjukt sammanträffande är inte det? Fan vad kul säger jag bara, hoppas att my babes är taggade på att följa med nu bara!

Some kind of stress but also a bit happiness!

Dagen har varit ganska lång. Skoldagen var meningslös, hade NK i 45 min sen slutade jag. Därefter åkte jag, Martyna och Mathilda till Mediamarkt och lämnade CV, nu hoppas vi på det bästa! Sen var jag i skolan till halv 5. Pluggade endel dock, blir ju så när man upptäcker att man har läxor/inlämningar i varje ämne förutom svenska?!!! Seriöst, mitt schema:

V.48
Onsdag:
Tyska-läxa, läsa bok.
Torsdag: NK-läxa, läsa+uppgifter, Estetisk verksamhets-läxa.
Fredag:
Religions-inlämning, Geografi-inlämning.
V.49
Måndag:
Medie&sportjournalistik skriva uppgifter till kap 9&10.
Tisdag:
Onsdag:
Psykologi-uppgifter

Livet känns roligt för tillfället! "tur" att jag har en vit helg att se fram emot där plugg kommer vara min "huvudsyssla"..kul!!! faast... blir nog som vanligt.. skjuter fram det till söndag, panikpluggar..

På ES skulle vi göra något, måla, fotografera, spela in film, vad-som-helst som uttryckte de
känslor man fick när man hörde en av de låtar vi fick välja mellan. Svårt är det. Får se hur jag gör.
Dessa bilder tycker jag är fina.. den första ser lite dyster ut.. men fin. Har dock inget med uppgiften att göra.



Sedan stack jag och Malin på ett info-möte om att vara Au pair, och klart man blir ännu mer sugen. Dock finns det två saker som oroar mig.
1. Man måste ha minst 200 timmars barnerfarenhet.. tror jag är långt ifrån det, har bara passat min bror typ. Nån som har en småbarn jag kan passa?!! hehe
2. Engelskan, seriöst, jag suger på engelska.. kommer jag verkligen klara det? Iofs, en anledning till jag åker dit är ju just för att bli bättre.. men ändå!

Sprang för att hinna med 20.10-bussen så jag slapp vänta till 21.55.

Sen händer något fantastikt!
Jag satt vid skrivbordet och skulle flytta en grejj upp till en annan hylla då jag ser en skymt av pengar!!! Tar ut och märker att jag har 500:- undanlagda :D:D Blev ASGLAD. Kommer ihåg att jag hade lagt undan dom pengarna där nångång när jag skulle ut, men hade för mig att jag stoppat tillbaka dom i plånboken och sen handlat upp dom. Med den ekonomin jag har nu var det underbart att hitta lite pengar bara sådär, höjde dagens stämning en aning (;

Nu måste jag läsa den tråkige "Kasse knacken" eftersom vi ska diskutera imorgon... bo-ring.

Vimsigt

Okej, så planen om att gå och lägga sig tidigt idag... sket sig ganska rejält, som vanligt då. Och nu är ju klockan långt efter 10 så då kan jag lika väl vara uppe ett tag till, kommer ändå vara lika trött.

Redan igår när jag ställde alarmet på 08.20 kändes det som något var fel.. Vaknade iaf som vanligt och tog bussen vid halv 10. Smsar lite med Malin som frågar om jag är sen? Sen får jag sms av Martyna som frågar om jag gått vilse på vägen till skolan, och när jag sitter där på bussen inser jag att; juste, vi börjar kvart i 10, inte kvart i 11! haha virrig eller vad? Så något fel var det allt. Missade dock inte så mkt av Psykologin.

Ja, ungefär såhär känner jag mig nu.
Har en sisodär 9483948 läxor/inlämningar att göra.



Sen har jag 2 och en halv timmes hål (...) till Medie&sportjournalistiken. När den väl börjar så är det eget arbete (döö), jag som hade tänkt fråga om jag kunde göra det hemma och därmed ta en tidig buss hem. Men nej, ibland är man dum och skiter i det och då slutar det så. Men Lina var jättesnäll och skjutsade mig enda till Stojby där mamma hämtade mig :D  När vi är hemma kommer vi på att min cykel på vid busshållsplatsen, så hon kör tillbaka så jag kan hämta den, ännu en virrighet!

Åt god smörgåstårta och sen började jag med pluggandet, lite religion och lite tyska. Fyfan för tyskaboken säger jag bara. Wanna kill that f*cking book. Sen har jag också skrivit ett CV som jag ska lämna på skolan imorgon. Såg på Intranätet att de sökte jobb på Mediamarkt, kassör under julen. Och ja, vem säger inte nej till lite pengar?!! Kan ju säga att det har gått åt ganska hårt med pengar den senaste tiden så ett bankutdrag från mitt konto ser ganska dystert ut och min plånbok är inte bättre. Ett resultat av att man fyllt 18 tro?!

Den oerhört ointressanta tråkiga boken jag läser.
Seriöst, bara namnet får ju en att undra:
Kasse knackat... Ein Kinderkrimi
(ha ha)


Som grädde på noset av dagens virrigheter så märkte jag för en stund sen att min plattång hade varit på sen idag på morgonen.. blev brännmärken på bordet.. andra gången det blir brännmärken.. och vilken gång i ordningen jag glömt att stänga av den har jag ingen aning om, men alldeles  för många :p Dock ett bevis på att det inte börjar brinna bara för man glömt stänga av plattången, isf hade vårt hus brunnit ner flera gånger om ;)

Slappdag

Japp, det kan man lungt säga att det har varit. Vaknade med att jag hade ännu ondare i kroppen idag än igår. Mest är det armarna och magen, typ spänningar. Känns som träningsverk, men det är det ju inte eftersom jag inte tränat, så fattar inte vad det kommer ifrån.. är det sen i fredag tros? ehhee.

Har iaf inte gjort ett skit idag mer än kollat på The City som gick på tv:n hela eftermiddagen. Men lite duktig har jag också varit. Skrev en sida i loggboken, har börjat med Geografi-uppgifterna, skulle börja på religionen men hade inte pappret hemma, oså har jag läst i Tyska-boken. Går sjukt trögt där eftersom man inte fattar typ hälften av det man läser :/ menmen.. får läsa lite mer ikväll och resten imorgon, för på tisdag hinner jag nog inte.

Hittade denna vackra bild på växjopuls ehehe.
Martyna, Paulina, Jag och Malin@Grace. Sa jag att det var sjukt roligt?!



Nu börjar Bridget Jones dagbok på tv:n. Ska nog kolla på den, även om jag antagligen redan sett den, men vad gör man inte för att slippa plugga? (; .... Faast nja, såg början nu och det känns som det inte var längesen jag såg denna, så får se om det går någon annan bra film istället hehe...
Juste, det är fan Paradise hotel ikväll! Skippar nog film och pluggar.. eller nått istället (;

Lite mycket sjukt

Igår var en så bra dag verkligen!
Gick upp kvart över 10, fixade mig och åkte till stan 12.05. Jag och Mathilda hade handledarmöte, och det gick förvånansvärt BRA! Hon sa saker som: man märker att ni verkligen har tänkt till när vi gjorde projektplanen osv. HAHA, nja, inte direkt, satt dagen innan/samma dag som det skulle in :p Men det är bara att tacka! Vi blev iaf mer peppade nu när vi pratade med henne (:

Sen gick vi till stan, jag köpte en ansiktsskrubbskräm (?) och kollade lite balklänningar, sen stack vi och fikade. Ett + på att dom har fått in asgoda muffins som jag saknat hehe(; Och ett till stort + var ju vädret, soligt för en gångs skull!! Åkte hem till mig sen, Mathilda var så snäll och hjälpte mig att locka mitt korta hår, hon tänkte att jag skulle få Peytons (oth) frisyr.. och ja det lyckades väl ganska bra, men känner mig fortfarande ovan i det korta håret. Miss my long hair!

Senare på kvällen kom Malin hit. Vi åt mat fixade oss och drack lite innan vi skulle in till stan.
HAH okej, när vi skulle gå av bussen hände en sjuk grej som jag egentligen inte har någon förklaring på, men det var INTE alkoholen kan jag säga, kan ha något med klacken ogöra. Iaf, det är ju typ 5 trappsteg, när jag ska sätta foten på det andra så ramlar jag framlänges och landar på marken, heelt sjukt, hade jag inte haft händer hade antagligen halva mitt ansikte varit uppskrapat och tänder hade blivit utslagna, fyfan vad sjukt!! Det roliga var också att en kille som vi kallar sjöträsket (!!) kom fram såfort jag landat och skulle hjälpa mig upp och var typ helt chockad, måste sett sjukt roligt ut, fan att ingen filmade, hade man haft något att skratta åt ett bra tag framöver hahha

Jag och Malin är ju bara sååå snygggaaaaa (;


När jag återställt mig och fattat vad som hänt så börjar jag ju självklart att skratta, även Malin, men vi traskar vidare mot Lagerlunden. Sen kommer Martyna och Paulina och senare träffar vi massa Procivitasfolk som vi sitter med. Riktigt trevligt! Senare drar vi vidare till Grace där det är fullt ös, den här gången missade vi inte det tredje dansgolvet ;p tur var det för där var det riktigt skön musik!!
Kvällen var Top Notch helt enkelt, galen och rolig :D



f.ö när jag kollade mig i speglen igår inne på lagerlunden kommer jag ihåg att jag såg att jag var lite blodig och hade skrapsår på hakan och fattade inte hur fan det kom dit. Idag kom jag på att, juste, jag ramlade ju ner från trappan på bussen igår (Y) hahah.

Idag bär det av mot den stora staden Tingsryd där det blir släktmiddag osv. Kan bli trevligt, god mat och fika kan man väl förvänta sig iaf haha (; Hoppas på att min brossa kommer iaf :D

Skiiit

Helvetesjävlaskit. Jag har ett problem. Ett stort problem. Och det kommer nog bli ännu värre imorgon. jävla röv också. Önskar man hade någon sändare på alla sina saker så man bara kunde trycka på en knapp så gick man se vart man har lagt dom. För dehär är fan inte bra.

F.ö 1. så var jag ute och gick en 2 timmars lång promenad innan, grymt skönt var det!

F.ö 2. sitter jag inne i mitt rum då jag hör något pipande ljud, stänger av ljudet på tv:n och det fortsätter pipa, går ut i hallen och hör att det kommer från min brors rum uppe i sängen, då märker jag att det är hans alarm som gått igång (?!) så jag stänger av det. Min fråga är då, hurfan kunde han inte vakna av det pipandet med tanke på att jag hörde det som sitter i ett annat rum med stängd dörr, medan han ligger 1 meter ifrån?!!!!

F.ö 3. drömde jag en kind of a nightmare natten som var. Drömde att mina tänder var helt lösa, en efter en ramlade av. Slutade att 4 tänder var borta från övre raden. Var en lättnad att vakna och känna att alla tänder satt där de skulle. Detta är inte första gången jag drömmer att mina tänder ramlat av, hemsk tanke!!

Inte vill man se ut såhär!!! läskigt


koort

tjaa!
Idag var en bra dag. Hade Nk på morgonen. Sen hade vi Estetisk verksamhet för första gången, verkar bli en rolig kurs, kollade på en film som lärarna spelat in och fick godis och hade trevligt! Sen hade vi en liten genomgång på Geografin sen slut.

Sen gick jag till frisören och klippte mig. Och nu är det KORT. Hatar det, vill ju ha låångt hår. Men det var det bästa att göra eftersom att det var så slitet så nu gör jag en nystart och ska ta hand om det =) Blev inte så mkt till lugg, utan typ lite halvt snelugg.. eftersom mitt hår är helt konstigt så var det bäst så. Jaja.. få ha mitt hår uppsatt tills det växt ut hah.. näe okej såå kort är det ju inte, men tycker inte jag passar så bra i kort hår..

Nu kollar jag på gårdagens Paradise Hotel, men snart börjar Mammas pojkar så då blir det att kolla på det, sen ska jag kolla på dagens Paradise!
Imorgon är jag ledig som vanligt, dock ska jag in till stan för att vi ska ha handledarmöte (PA). Känns lite onödigt att åka bara för en kvart.. menmen.

Hela gänget! Tim är ju såå söt!!! och ja.. snygg också för den delen (;
Han ser ut som en badboy men han verkar ju så gullig på dejterna ^^



En tjej ringde från EF (au pair) för en stund sen. Hon påminde om att det är info-möte på tisdag. Sen skulle hon ställa lite frågor, och en fråga som jag nästan började skratta åt var: är du helt frisk? hehe ja min humor är som det är ;p

NP

Tog kvar över 7-bussen idag för första gången på säkert ett halvår, fullt var det ju som vanligt. Mellan kvart över 8 och 1 satt jag och skrev svenska nationella provet, med en rast på 10 min och lunchrast på 45 min. Skrev om "Ensamhet - isolerad eller frihet". Det blev 8 sidor (sånt speciellt papper) och jag hade egentligen mer o säga men trodde det skulle bli för långt isf, men sen fick man ju höra dem som hade skrivit typ 10-12 sidor...

Åkte hem med pappa och Mathilda åkte med. Vi tog det bara lungt! Ikväll har jag faktiskt gjort Naturkunskapsläxan men självklart kollade jag Bonde söker fru och Oskyldigt dömd också haha ^^

Imorgon har vi lite sovmorgon eftersom vi inte har någon svenska denna eller nästa vecka, tummen upp (Y)

Hade nog inte så mycket mer att säga... men imon blir det klippning iaf, ska bli sjuukt skönt att bli av med det allra slitnaste oså får vi se om det blir lugg eller inte!

Gaaalet

hahahaa fyfan vad sjukt. Lyssnade på radion idag, rix morronzoo. Då spelade dom upp ett klipp från någon annan dag då "väder-ola" hade gjort ett "privat" klipp som råkade sändas i radion istället för det riktiga klippet som skulle komma upp. Det är så sjukt verkligen, fyfan vad pinsamt, att det var direktsändning gjorde ju inte saken bättre.

Tryck här, sen på ljudklipp, sen på backstage och sen på det andra klippet: Ibland blir det fel...
Och där har ni det hahah xD Skrattade som fan idag på morgonen när jag hörde det hahah.

f.ö har dagen varit bra, ganska slappt i skolan, gick och beställde klipptid också, så på torsdag ska det allra slitnaste av, funderar på att klippa typ.. snelugg eller något åt det hållet, många som sagt att jag passade i det jag hade i 9:an.. men vet inte, håret är så cp vid luggen så det är svårt att få det fint..men i värsta fall får jag väl bara sätta upp det!

Håller på att sätta upp en till "stång" i garderoben, får hoppas det blir bra, känns dock som att jag inte kommer få plats nu bara för det.. menmen, ska nog göra färdigt geografin också. Och nu börjar ett bra tv-program kom jag på.. så får se hur det går :P   tjaooo

Helgens inköp

Tjaa!
Var en chill dag i skolan, dock sjukt trött, kändes som ögonen skulle svullna ihop av trötthet :p
Satt kvar i skolan ett tag med Mathilda för att kolla flyg och hotell till den kommande Barcelona/Lloret de Mar-resan. Fyfan vad grejt det kommer bli. Men vi måste boka biljetter och allt very snaart!

Inköpen

Klänningen är köpt på H&M
Strumpbyxorna är köpta på BikBok
Trosor och Pannband är köpta på Cubus

Kofta köpt på H&M

Ja, det var helgens inköp + att jag köpte balsam och hårinpackning också!

Jag känner att jag borde ta tag i mitt liv, har blivit så sjukt skoltrött och orkar aldrig göra något känns det som. Jag har bestämt mig för fixa en "att göra-lista" så jag kan ha lite koll på allt.. så får vi vad som görs! Ikväll blir det Paradise hotel igen... men först - Ullared ;p

f.ö måste jag klippa mig. Jag måste verkligen få bort det slitna och sedan börja äta B-vitamin som tydligen ska stärka hår och naglar.. och så ska jag verkligen ta hand om mitt hår. Jag vill ha så långt och fint hår jag hade i 9:an!

Hade ju inte tackat nej till att få tillbaka detta håret!!!
Längden, kvalitén och tjocklecken, perfekt!
Skolavslutningen i 9:an.

Toppenhelg!

Heej!
Har varit fullt upp i helgen. Igår vaknade jag 12, började fixa med maten, städa osv. inför kvällen. Martyna kom vid halv 5-tiden. Senare kom Mathilda. Vi fixade oss och sen kom Leila och tillslut Erika och Ramona också! Vi åt mat, pratade, jag öppnade presenter, vi drack och vi hade det roligt helt enkelt!
Sen gick vi bort till bussen och åkte in till stan. Jag och Martyna gick till Sports där vi träffade lite folk som man kände, bl.a. Chris som vi senare stack till Oleó med. Inne på Oleó var det mycket folk, bra musik och sjukt varmt! Tiden gick fort och plötsligt var det slut, men det var en riktigt lyckad kväll iaf :)

Lite bilder från kvällen :)


Ganska roligt när man träffar folk som man inte alls kommer ihåg, träffade en kille på Sports som kände igen mig för vi hade tydligen varit på samma fest förrförra nyåret haha :p Sen gick jag ju världens tattigaste raggningsreplik med. han: heej! jag: hej? han: känner du inte igen mig? jag: ehh nej? han: men vi träffades ju här för några helger sen? jag: eh näe det gjorde vi nog inte (ganska omöjligt med tanke på att förra helgen var första gången jag var på Oleó! haha) sämst!

Finfina presenter från Martyna och Ramona =) Och sen bilder i väntan/på bussen!


Idag blev jag väckt, hade en halvtimma på mig att äta frukost o fixa mig för vi skulle till Kalmar. Åkte först till IKEA sen gick vi till ett köpcenter som låg där.. jag köpte en del trevliga grejjer! Lägger upp bilder oså imorgon typ.
Kom hem vid 7-tiden. Kollade på första avsnittet av Paradise hotel. Älskar verkligen sånna program, så kul att se alla intriger och när de skämmer ut sig osv :D

Funderar på att kolla på en film som börjar om 10 min, verkar vara ganska bra, dock kommer jag ju vara död på morgonen imon.. men men!

Götet

Tjao!
Idag var det Göteborg som gällde. Var längesen jag gick upp så tidigt som 20 över 6!! Åkte som tur var med mamma in så slapp bussen! Åkte med buss i 3 timmar upp till Gbg. Var först på en mässa där man fick massa info om allt ifrån att plugga vidare till att jobba utomlands osv. vilket jag är intresserad av!

Sen gick vi till universeum. Jag hade valt regnskogen så man gick i grupper och fick titta på massa djur osv. Sen gick vi till ett rum där det fanns massa fiskar.. så passade på att ta lite coola kort (;

Lite trevliga bilder (:


Efter det skulle vi på något sätt ta oss till stan. När vi väl hittat en buss så visste vi inte att man behövde biljett så fick gå in på pressbyrån och köpa en för 19:- ... det tog 8 minuter att åka.. lika dyrt som att åka Rottne-Växjö vilket tar 30 min!! Sen letade vi efter matställe.. men slutade på Mc Donalds... enkelt, smidigt och billigt! Sen gick vi in på HM, köpte en kofta. Sen åkte vi tillbaka och letade upp bussen som skulle ta oss hem.

Lite coola fiskar (;


Nu när jag kom hem åt jag en del av pizzan som pappa varit så snäll att köpa hem till mig (: Sen har jag fixat en grejj till imon också! Ser verkligen fram emot morgondagen!!!

Oså två av mina favoritbilder,
Grymt fint måste jag säga!


Nu ska jag sova. god natt!

Mammas pojkar

Har nyss kollat på Mammas pojkar, diggar det programmet, älskar sånna tv-program där det är massa intriger osv. Väntar bara på att Paradise Hotel börjar ;)

Hittade ett sjukt roligt men elakt klipp på youtube. En parodi på Mammas pojkar xD


Var f.ö en slapp dag i skolan. Var på föreläsning, en kille som varit i bl.a. Thailand visade bilder och berättade. Fan vad jag saknar det, så himla underbart var det. Måste verkligen åka tillbaka om några år.. när man har lite... eller ganska mkt pengar (; Saknar det såå mycket! Bästa resan i mitt liv... än så länge!

Bilder är minnen och minnen ska bevaras, för det är ju så underbara!


Har fortfarande inte lagt upp några Thailandsbilder på FB... ska nog göra det någon dag... när jag har grymt tråkigt! Dock hittar jag inte alla.. är ju typ 2000 bilder minst.. förstår inte vart de tagit vägen!!

Imon blir det Göteborg med skolan, ska först på en mässa "kunskap och framtid" tror jag den heter. Sen ska vi till Universeum och gå i regnskogen, sist med inte minst blir det shopping!! SOM jag ser fram emot det, seriöst, jag har inte shoppat ett enda plagg på säkert TVÅ månader!!! oså har jag ju presentkort på 750:- på HM och tror HM i Gbg har något större utbud än i Växjö ;) Så dagen kommer nog bli asnajs (:


Sjukt

Tryck här för att läsa blogginlägget.

Fyfan så sjukt att det ska vara så. Tänk, det har bara gått några år och det har blivit sådan stor förändring. Man blir ju så arg när man ser såntdär. Vafan, långt ifrån alla ser ut sådär i verkligheten så varför ska dom ha modeller som är så sjukt äckligt smala? De är ju inte direkt några bra förebilder om man säger så. Speciellt den andra tjejen av pinnarna, hon är ju sjukligt smal, det ser verkligen bara läskigt ut. Så synd att dom gör så, förstår att så många tjejer har dåligt självförtroende och vill bli smalare när de ser sånna bilder. Men man ska tänka på hur mycket dom redigerar bilderna också... förstår verkligen inte :S

Hittade en annan trevlig sak på youtube, ni kanske redan sett den, om inte: check it out! Och glöm inte att höja för dom pratar värsta lågt så man hör knappt vad dom säger och hör ni ej, missar ni poängen.

en dag som en vanlig dag

Tjaa!!
Var en ganska slapp dag, hade IE i 1 timma, sista IE lektionen dessutom, underbaaart, fyfan vilken plågsam kurs det varit! Sen hade vi en liten introduktion till psykologin, kommer nog bli en rolig kurs! Sen hade vi en liten gruppdiskussion på tyskan om en bok.. hade inte läst allt vi skulle läst... men det gick helt ok ändå, fick låtsas (; Sen åkte jag och Mathilda hem med pappa vid 1.

Vi muppade oss lite som vanligt, och så försökte vi va lite duktiga med vårt projektarbete och skriva lite frågor som vi ska ställa vid intervjuerna... dock slutade det med att vi kom på massa andra saker som hade varit SÅÅ mycket roligare att göra som PA.. för detta är kanske inte det roligaste om man säger så, men tror inte vår handledare tycker våra ideér är så bra :p Sen åt vi lite skit, gott var det!

Efter att hon åkte hem har jag faktsikt gjort NK-läxan... lite stolt över mig själv.. fan måste ta tag i skolan känner jag, är redan så sjukt skoltrött.. men är ju bara ett halvår kvar ungefär sen är det slut. Så får ta vara på tiden som är!
Ikväll blir det att kolla Bonde söker fru och Oskyldigt dömd.. som vanligt!

Kanske borde börja läsa lite i tyskaboken redan nu ikväll.. så det inte blir som det blev igår;
börjar dagen innan, är så trött så jag inte orkar läsa mer än 8 sidor, vilket resulterar i att jag sitter ganska tyst vid diskussionen, vilket får Christina att tro att jag inte gjort läxan (vilket jag iofs inte har) och därmed tror att jag är oseriös och på så sätt får jag inte det betyg jag vill ha!!!

vi får se

Dirty talk

Skolan var faktiskt ganska rolig idag! Eller ja, när vi hade eget arbete i Religion rättare sagt. Jag, Jessica och Mathilda hade lite "dirty talk" eller vad man ska kalla det. Sjukt roligt var det iaf, pratade om alla möjliga konstiga, sjuka och oförståeliga saker, men ett gott skratt, det fick man (; Mer än så säger jag inte, tror inte ni vill veta heller faktiskt :P Så något plugg på religionen blev det ju inte.

Slutade vid 20 över två så tog 3-bussen hem. Har bara slappat, försökt läsa några sidor i tyskaboken, men höll på att somna så får se om jag gör det imon istället, är ju 20 sidor som ska läsas. Kan tyckas låta lite, men tänk 20 sidor på tyska med typ storlek 8 i texten och samtidigt måste läsa om varje mening typ två gånger för att förstå något över huvudtaget!!

Ska nog sova snart, klockan är bara 20 i 10, men jag är sjukt trött så blir nog sängen snarast!

NP

tjao!
Vaknade vid 7 och kunde inte somna om, så typiskt när man väl har sovmorgon och börjar 10 över 1!! Gick upp vid halv 11, övade lite på svenskatalet.

När jag kom in till skolan skulle jag öva en gång inför Martyna, Mathilda och Leila.. gick sjukt dåligt, började skratta hela tiden xD Men när jag väl skulle ha det för klassen gick det bättre. Var dock ganska nervös och helt torr i munnen så kunde knappt prata haha ;p Blev ett vg-, självklart, visste att det skulle tillkomma ett onödigt minus, dock sa hon att det var ett väldigtväldigt litet minus.. men ändå.. minus som minus :( Fick det för att jag pratade lite för länge... och då tog jag ändå bort endel.

Sen åkte vi ner till stan och gick till SR. Var där med "medie- och sportjournalistiken". Var väldigt intressant. Åkte hem med pappa sen. Har inte gjort ett skit sen jag kom hem, ätit mat och suttit vid datorn. Borde börja läsa lite i min tyskabok.. kanske gör det imon, ska ju trots allt inte vara färdigt förrän på onsdag (;

Nu kollar jag på Ullared, haha sjukt lol är det, seriöst, åka dit och bo på camping i 2 veckor, handla för c:a 50 000 kr.. är man frisk då?!?!
Haha härde nyss ett jävligt fult citat av någon mobbad sak i programmet "vi som inte lyckas så bra här på jorden, kanske får det bättre i himlen" hahhaha. Tror inte allt är som det ska hos den killen, han ser ju lite halvmysko ut måste jag säga!

Livet leker

Var beredd på ett långt inlägg, men det är ett glatt och positivt inlägg så värt o läsa.. tycker jag (;

Jag är glad. Jag är verkligen glad. Denna helgen har varit sjukt bra till o börja med, därav dålig uppdatering.

I Fredags blev det min första "riktiga" utgång. Först var vi på förfest på Teleborg. Resten av kvällen spenderades på Grace! Var helt okej, lite halvkass musik och lite föör trångt, vi tänkte inte på att det fanns 2 dansgolv så vi var ju bara på 1, lite synd, men i övrigt var det braa! Var ju där med dancegirl number one (Martyna) så det kan ju inte bli annat än kul, eftersom det är de som är det roliga med att gå ut - att dansa :D

Jag och Martyna var inte sena på att fånga fotografen för att vara med på ett kort(;



Igår sov jag alldeles förlänge så hann inte hjälpa till så mkt innan gästerna kom. Fick äntligen träffa min kära kusin Lina! Hade endel att prata om! Fick pengar, presentkort och en bok. Så det var en trevlig dag/kväll. Under dagen hade jag även lite beslutsångerst (ovanligt?!) ifall jag skulle gå ut, Johanna tjatade på mig och jag var väl kanske inte supertaggad om man säger så.
Men sen kände jag bara: vafan, varför inte ta vara på tiden och ha så roligt man kan nu när man är ung och kan göra vad man vill..typ :p

Jag och Lina :) Jag och en antagligen väldigt intressant bok
som jag fick av farmor och farfar. "Kaxiga tjejers guide... till att få vad de vill ha" heter den (;
Ska bli intressant o se om den har någon påverkan haha.


Såå, tog 22.35-bussen till stan, väntade en halvtimma på att Johanna med killar skulle komma. Var framme på Oleo vid kvart i 12 typ. Väl inne var det inte alls mkt folk, lite besviken, tanken var typ "okej, så just den kvällen jag kommer är det lite folk, why?!" Men kvällen gick vidare och vi shotade tequila och drack drinkar och blev gladare och gladare och folket droppade in. Jaa, kvällen blev iaf väldigt lyckad, ganska bra musik, mkt folk och trevligt sällskap, hade dock velat vara på dansgolvet liiite mer... kändes som vi sprang runt lite för mkt. Men sen är ju jag mer den som vill dansa hela tiden medan andra kanske tycker det är roligare att gå runt och snacka med allt folk :p Men det var iaf mycket roligare än jag trodde, många som sagt att det inte alls är kul där, men det tycker jag!

Sen fick jag lite panik, jag är på dansgolvet och frågar Johanna hur mkt klockan är. 02.08 var den och min buss går 02.15, PANIIIK!!! Sprang till garderoben och sa att jag höll på att missa min buss, så fick gå före alla, kutade till stationen... och när jag kommer fram så är det något problem med bussen, den går inte igång.. slutar med att vi kommer iväg halv 3!!! Kul, hann inte ens ta på mig jackan! Menmen, bättre sen är tidig så jag hade missat den! Sen fick bussen stanna för att en person skulle spy.. och så blev det lite tjabb också.. drygt. Men kom hem tillslut!

Idag har varit en segsöndag.. som alla andra söndagar alltså! Gick upp tjugo i 1. Åt frukost och nästan direkt efter vofflor (mums!), eftersom vi firade farsdag! Pappa fick en Rittersport och 2 tianlotter och så ska han få en skiva av mig med, har bara inte hunnit bränna den :P Var ute på långpromenad med mamma. Har renskrivit mitt svenskatal så ska öva på det, och hoppas att det är på 5 minuter!

!!! En annan sak som gjorde att denna helgen bara blev ännu bättre är att mina föräldar sa att de kommer betala min Balklänning, håruppsättning och sminkning till balen och Studentmössa m. tillbehör! Blev jätteglad :D För er kanske det var självklart att era föräldrar skulle betala allt.. men jag trodde iaf inte att mina föräldrar skulle betala något, så blev chokad och jätteglad ;D

Håller även på att kolla lite hotell osv. till Barcelona/Lloret de Mar- resan i Maj. Är sjukt taggad ! :D

Och sist men inte minst, det är omprovsdag imon, jag ska inte göra något omprov = börjar inte förrän 13.10 = SOVMORGON :D Känns verkligen som att livet är på topp just nu! Låt det förbli såhär.



Sömntuta

Vaknade först vid 10 men somnade om. När jag vaknade igen kändes det som klockan var typ halv 12 - max. När jag kollade på klockan var hon tio i 1!!! Hade nog kunnat sova lite till för kände mig helt seg, men kände att jag inte får sova bort hela dagen. Tänket också att mamma slutade vid 1 och jag hade lovat att hjälpa till med städning osv. så gick och plockade undan tvätten. När jag är färdig och ska göra frukost kommer hon hem, blev förvånad, men så kom jag på att hon slutade halv 1 hehe, tur att jag hann göra något innan hon kom (;

Åt frukost och satte på tv:n, började kolla lite på en film.. tänkte först att den skulle vara dålig eftersom den visades på tv4film som ofta brukar visa skitfilmer. Men denna var riktigt bra. Cowboys and angels heter det och är ett Irländskt drama. Den var verkligen jättebra tycker jag, inte som alla andra där man kan förutse slutet, redan i början av filmen.. och det slutade faktiskt inte som man trodde heller, men det var ändå ett fint slut! Rekommenderar verkligen den filmen!

Trailer för filmen, vet inte vad ni får för bild av trailern, har inte sett den själv,
men ge filmen en chans
för den är verkligen sevärd!


Två stora plus är att killen som är homo i filmen är ganska så snygg, inte överdrivet, men ibland så (; och själva huvudpersonen, han är verkligen sööt! Men det är nog ögonen som gör det mesta. Guuud vilka fina ögon han har ^^ Verkligen något speciellt med dom!

got a present

Tjao!
Igår på eftermiddagen/kvällen kom Erika hit en sväng. Vi drack varm choklad och pratade och så fick jag min present! Fick ett album där hon hade satt in massa bilder och skrivit, väldigt fin var den måste jag säga. Verkligen en bra present, kul med sånt man kan kolla tillbaka och minnas de gamla "goa" tiderna, och även endel bilder som ingen borde se fanns med, grymt fula haha ;D tacktack!!!

Den fina presenten! <3



Idag hade vi 3 lektioner i skolan, inga ansträngande om man säger så! Och så pratade jag med min geografi-lärare, och så snäll, jag slipper göra omprov utan ska bara göra två uppgifter hemma istället och lämna in.. när jag känner för det :)

Idag hade vi studentmössprovning, köpte till ett champange-glad, visselpipa och kapsylöppnare också, det hela gick på c:a 650:- inte alls så farligt som jag trodde (; Jaa, nu närmar det sig, fan vad sjukt det kommer kännas!!

Nu kollar jag på Mammas pojkar, såklart! såå see you later!

TACK

FAAAN vad glad jag blev nyss! Fick reda på att jag inte ska hålla mitt svenskatal (NP) förrän på måndag, alltså INTE imorgon :D:D Så jäävla skönt. Har verkligen varit orolig eftersom jag har haft fullt upp med att plugga i alla andra ämnen så har inte ens börjat med mitt tal... hade bara haft idag på mig att skriva talet + lära mig det!!

Har varit lite dålig med uppdatering, men som sagt, har har pluggat. Igår var jag riktigt duktig, pluggade nästan hela dagen/kvällen, gjorde tre "läxor" i tyskan + c:a 30 uppgifter i IE (pluggade inför provet) som jag har haft idag.. gick väl ok.. måste få VG, annars får jag inte det i slutbetyg!

Nu ska jag snart äta sen är det tyska och sen slutar jag.

Ville mest säga att jag var lite glad nu... för det var jag inte innan.

Btw. Såg att det är Tacos idag till lunch, gjorde bara allt ännu bättre ;)

Trög

Hallååja!
Igår hann jag inte skriva något. Vaknade vid halv 1.. sov nästan 12 timmar, sjukt trött måste jag varit!
Gick en långpromenad i det fina vädret, riktigt skönt! Sen duschade och fixade jag mig. Tog 20.40-bussen till stan och mötte upp Rebecka Maria och Ellinor! Vi satte oss på Lagerlunden, var väldigt trevligt. Fick lite presenter av dom, och jag är ju bara så sjuuukt trög ibland hahaha-

Jag trodde jag hade fått 2 shot-glas.. bara att dom här var något högre än vanliga om man säger så.. men jag tänkte inte så mkt på det så jag bara: ååh tack, dom var ju coola, riktigt snygga. Alla andra verkade tycka jag var lite konstig, typ "vad är det som är så coolt med dom".. Senare när jag Maria och Rebecka sitter på Sports så säger dom något om ljusstakar.. och det är DÅ jag fattar och säger: var det ljusstakar jag fick?!?!? hahahah seriöst.. det tog ett tag att fatta, fyfan vad trög jag är ibland xD Men det skrattade vi gott åt ett tag :p

Presenterna, tog med båda bilderna bara för att öronhängerna bara
är med på bilden där shotglasen...
menar ljusstakarna inte syns lika väl  ;)


Var iaf en lyckad "första-utgång" om man säger så :) Dock var man ju ganska sugen på att gå ut och dansa med... men jag får hålla mig till nästa fredag, dåååå!!

Idag gick jag upp vid 12-tiden. Har inte gjort så mkt.. läste Klick! och ska nog börja plugga lite nu.. känns jävligt tråkigt... Men eftersom lärarna på vår skola inte verkat fatta att man inte ska tänka på skolan under loven så blir det såhär. Har prov/inlämningar varje dag denna veckan utan fredag... känns som det kommer bli en rolig pluggvecka dethär (Y)

RSS 2.0