Dan före den sista dan på året

Tjaa!
Var några dagar sen jag skrev nu, har inte hunnit/kunnat. Så får bli lite sammanfattning på veckan som gått!
Söndagen var det ju utgång som gällde, på Grace, i sällskap av Martyna och Paulina, väldigt trevligt! Blev en rolig kväll med mer folk än förväntat.

Måndagen mådde jag förvånansvärt bra vilket var skönt då jag skulle upp vid halv 10 för att börja jobba vid halv 12. Jobbet gick ganska smärtfritt, magen började må sämre framåt lunch dock, men ingen skada skedd. Träning efter jobbet. Gick bra.. förutom en irriterande "sak" som inte kunde låta bli mig. Som pricken över i:et missade jag bussjäveln också bara för att den första bussen jag tog från gymmet till stan var så seg. Som tur var har jag en så snäll pappa som kom in o hämtade mig. En väldigt snäll mamma har jag också som hade tagit fram massa ost och kex o baguetter som vi åt när jag kom hem, mys.

Tisdagen började jag tidigt med öppning vilket gick bra. Idag jobbade jag lunchen med Malin vilket gick toppen! Slutade redan vid 14 vilket var riktigt skönt. Mathilda kom hem till mig o stannade till 22. Pratade massa skit och kollade på några mysiga filmen.

Igår öppnade jag också på jobbet och slutade tidigt, vilken lyx asså (; Träffade Martyna för en fika. Mysigt o bara sitta o prata nu när man inte ses så ofta. Vi har lite planer också, jag önskar såå, att det blir så också, hade varit huuur kuul som helst. Åkte hem, satte mig vid datorn en sväng, hade lite abstinens då jag inte varit inne sen söndags hehe. 3 nya vänförfrågningar varav 1 var från den där jobbiga saken på gymmet. Dessutom två mejl, från en o samma sak.. var ganska kul o läsa dock. Med tanke på stavning o meningsuppbyggnad. Okej, nu är jag kanske lite dum. Menmen.
Sen ringde Johanna o frågade om jag ville följa med henne till Vetlanda en sväng för o hämta lite saker.. snäll som jag är följer jag med, är hemma halv 10. Segar o sen sover.

Idag var det jobb as usual, slutade halv 6. Fick min lön, så gick till banken för att sätta in dom, men såklart var automatjäveln sönder igen, inte första gången om man säger så. Och banken var stängd. Åkte o tränade. Klockan blir 19 och helt plötsligt är typ alla borta. Fattar inte att jag inte märkte något. Började undra vad som hände, stängde dom så tidigt idag. Sen kollade nån somm jobbade där, åt mig håll, så jag frågade. Och mycket riktigt, dom stängde vid 19. Så det var bara för mig o vänta på bussen vid 20.10.

Har färgat håret nu ikväll, blev nog bra. Har inte sett det färdiga resultatet ännu eftersom det fortfarande är blött. Ska även försöka fixa en annan grejj, men kanske inte orkar idag, så gör det kanske imon om jag hinner. För imon är det nyår och då ska man vara fett snygg. Försöka iaf. Hoppas på att det blir en bra kväll iaf. En plan finns det ju iaf och den startar ju med 2 av dom bästa tjejerna som finns, så det kan ju inte bli annat än bra?! Sen får vi se om resten av kvällen blir lika bra... förhoppningsvis (:

Nä, nu ska ni slippa läsa mer av min uppsats, blev lite väl lång. Ska nog kolla ett avsnitt av "Ung och bortskämd", såg i en tidning jag läste, en bild på en av killarna.. han var ganska snygg. Därav varför jag tänkte kolla (;
PUSS

Julhelg

Tja!
Julhelgen är här men den är inte över än. Dagen innan julafton jobbade jag ju vilket gick bra, var sjukt mkt folk under lunch så fasade lite inför eftermiddagen, men det var inte alls så farligt. Satte mig på bussen till Tingsryd där resten av familjen var! Tog mig ett bad i badkaret för första gången på  jag vet inte huur länge, men flera år iaf!

Själva julafton var en mysig dag. Resten av släkten kom o det blev glögg o pepparkakor i början. Sen blev det god julmat och Kalle Anka, enligt tradition! Sen kom tomten o det blev paketöppning. Är väldigt nöjd med mina paket, fick endel pengar och presentkort, en locktång, sängöverkast, smink, ljusstake som var format som ett hjärta, klänning och underkläder, me like!
Senare blev det efterrätt och spel med hela släkten, trevligt värre (:

Juldagen blev det mest slapp. Åkte hem framåt kvällen. Sen vid 10 åkte jag in till jobbet för att jobba. Var inte speciellt pepp på det med tanke på att det var juldagen = största festdagen på hela året i Växjö, typ. Kändes liite tråkigt o läsa allas uppdateringar på fb att dom ska ha så kul o ut o festa medan man själv vet att man ska stå i en grill o göra sitt jobb, servera alla fyllon mat! Menmen. Jobbet gick bra, var riktigt mkt folk och det kändes som det aldrig tog slut, så en halvtimme senare än vad vi brukar stänga, lyckades vi stänga, och hem kunde vi åka vid 4.

Idag vaknade jag vid halv 2 typ. Har slappat mest, sen fixat mig. Testade min nya locktång, riktigt bra faktiskt. Eftersom det är Annandagen idag så betyder även det att det är feest! Så utgång blir det för min del. Till sällskap får jag Martyna och Paulina!! Ska bli kuul att träffa dom igen, var ju ett tag sen sist! Så det blir mycket dans ikväll, that's for sure!
Jag var inte jättepepp innan, men nu sitter jag o äter glass och en av mina favvislåtar började precis spelas - One! Hoppas det är mycket roligt folk ute ikväll och att kvällen blir, awesome helt enkelt!!

Har min nya klänning på mig som jag fick av Pontus, fin var den.



Julmat och snaps

Tjattjaa!
Dagen har varit braa. Började med att jag träffade Mathilda på bussen, det är ju bra! Hon följde med mig o hämtade frallor och med mig till jobbet då jag öppnade vid 9. Snäll som hon är hjälpte hon mig att fixa frallor oså! Senare stack hon iväg för o jobba och jag jobbade på. Peo, Maje och Niclas kom förbi och käkade, kulkul!

Det var mycket folk idag så det var skönt o sluta vid 2. Då åkte jag, Ramona och Erika upp till Samarkand! Kollade i lite affärer sen blev det en lite sen födelsedagsfika för Ramona som fyllde år i början av månaden, mysigt (: Åkte senare hem med mamma. Köpte förresten en till present till pappa och en eventuell nyårsklänning till mig (;

Hemma hade pappa varit så duktig och gjort massa julmat som vi åt hela familjen, gott och mysigt (: En och två snaps blev det också, pappa tyckte nog jag behövde det..eller? (; Under kvällen har jag slagit in mina julklappar och packat lite inför morgondagen då jag åker till Tingsryd på kvällen. Är dock inte färdig, så måste fixa det snarast. Ska bli så mysigt med julafton, längtar faktiskt (:

Kallt som i en isbjörns rövhål

Japp, det kan man nog säga.. minst sagt. Det var väl runt -15 idag när man gick hemifrån. Helt sjukt vad kallt det är och hur mkt snö det är! Visst, jag ska inte klaga på att det är snö, för att för en gångs skull behöver man inte oroa sig att det kommer vara en grön julafton! (Y) och det är ju också väldigt fint med snö tycker jag. Men att det ska vara så kallt, det är lite jobbigt måste jag säga. Så att man blir förkyld.. och snoret fryser till is... okej, där tog jag i, men nästan.

Nog om isigt snor och kyla. Jobbet gick iaf bra, var värsta glad idag... vet inte varför, men bara kände mig glad, ävenn om det var mkt o göra hela tiden! Var värsta peppad på o träna, vilket såklart gick toppen! När jag kom hem blev det en varm skön dusch, lite god müsli oså.

Berättade för mina föräldrar om mina hemska mardrömmar jag drömde inatt. Aldrig kul o vakna mitt i natten av mardrömmar, för då vågar man inte somna om för man är rädd att drömmen ska fortsätta. :( Drömde iaf 2 hemska drömmar inatt. Hoppas denna natten blir bättre (:
Imon kommer nog bli en mycket bra dag. Ser fram emot den!

Julveckan

Tjaa!
Dagen har varit bra. Jobbet gick snabbt, kanske för att det var mycket folk nästan hela tiden så man var hela tiden sysselsatt vilket iofs är skönt. Efter jobbet blev det träning, gött som bara den var det!

När jag kom hem hade mamma gjort Faijitas, såå gott är det. Och hon hade gjort massa som blev över som hon skulle frysa in, så jag tog två som jag kan ha till jobbet imon. Det funkar ju inte o äta på jobbet varje dag, då kommer jag rulla fram efter jul.

Så himla skönt att man bara jobbar till torsdag denna veckan, sen är det julafton!! Dock jobbar jag ju juldagen också, det är ju mindre kul.. ingen fest för mig, får bara kolla på alla fulla som ska käka fyllemat istället. Men som tur var finns det ju en Annandag också vilket också innebär fest i lilla Växjö och då kanske man tar sig en sväng ut iaf! Känns iaf som veckan kommer gå fort.. jag menar, det är ju snart tisdag (;

F.ö förstår jag inte hur endel hittar en på fb. Fick en puff från nån random kille.. har aldrig hört namnet förut, vi hade dock 12 gemensamma vänner. Men fattar inte grejjen med att puffa någon man inte ens är vän med på fb... näe.. sånt blir jag lite irriterad på. Fast värst är det ju när man får en ny vänförfrågan från Ahmed abdulla typ, det är fan värre! Då undrar man verkligen hur han hittade en, speciellt eftersom man i 99% av fallen inte har någon gemensam vän..

Städ och julpynt

Tjaa!
Gårdagen var najs. Jobbet gick bra, inte riktigt så mkt folk som jag fasat för hehe. Dock körde jag ju in till stan.. i snöovädret typ, men det gick bra, de gjorde det!!
Kom hem o fixade mig osv. sen bar det av till stan igen för att åka med Matilda till Hovshaga till en förfest hos Anthon. Lite segt i början men blev faktiskt väldigt trevligt.. lagom tills vi skulle in till stan.. Vi gick till Lagerlunden där vi satt ett tag, sen gick vi till Pauze lite.. sen mötte vi upp en och gick och åt pizza, fyfaan vad gott det var, sjukt, borde man göra oftare (;

Idag vaknade jag rätt tidigt ändå, vid halv 11 typ. Åt supergod frukost. Mannagrynsgröt med varma hallon o mjölk + 3 finncrisp. Oså slutligen gott polkagriste, mummaa!
Resten av dagen har mestadels gått ut på att städa o julpynta i rummet. Nu är jag väl typ färdig och det ser väl ganska bra ut antar jag. Ikväll ska jag kolla på Gossip Girl, längtar, är så bra och slutade så spännande förra veckan!! haha.
Snart ny jobbvecka.. orkar inte. Vill bara resa iväg till något varmt o fint ställe och leva livet för ett slag. Slippa den gråa vardagen här hemma i Rottne. Bara komma bort från allt o alla (inte dom bästa) och glömma problemen. Bara leva livet utan beskymmer.

Jävla typiskt allså..

Åh vad irriterad jag blir. Hade skrivit ett jävla inlägg oså när jag ska publicera så blir jag istället utloggad bara för jag varit inne för länge utan att göra något.
Pallar ju verkligen inte skriva om allt igen. Så förkortar dagen kraftigt med o säga:

Ett köttigt träningspass på morgonen i nästan 2 timmar.
Jobb därefter, väldigt mkt folk.
God mat med familjen + Robinson
Johanna kom förbi, mycket trevligt.

Nu ska jag kolla på dagens avsnitt av julkalendern som jag missade imorse. Sen blir det nog läggdags. Upp o jobba imon, inte alls taggad. Känner mig typ halvsjuk och det kommer säkert vara massa folk eftersom det är sista helgen innan jul, alla ska handla de sista julklapparna typ och just nu orkar jag inte.

Öppning

Tja!
Idag hade jag min första öppning på jobbet. Det gick great. Hade typ "mardrömmar" om att jag glömde hämta frallor och hade glömt sätta på ugnen så allt blev försenat, så ni kan ju gissa vad det första jag gjorde va, när jag kom in till stan hehe. Eftersom jag började vid 9 så slutade jag redan vid 2 så det var sjuukt härligt att för första gången kunna åka hem när det fortfarande var ljust ute!

Erika och Mathilda kom hem till mig ett tag, treevligt var det! Vi satt o pratade om festival och sånna roligheter. Jag själv har ju aldrig varit på nån festival men jag kan tänka mig att det är sjukt och galet och kul!!! Så nu vill dom få med mig till Emmaboda-festivalen som är i sommar. Visst hade det varit roligt, skulle kunna bli galet kul, men sen vet man ju aldrig vad som händer i sommar? Är svårt att planera något så långt fram ju. Men såvida jag inte är iväg nånstans, så är jag ju lätt på!!

Ikväll ska jag försöka lägga mig tidigt, igår lyckades jag iaf ligga i sängen vid 11-tiden, lite stolt där! Men nu sitter jag o kollar igenom alla avsnitten av julkalenderna som jag missade under helgen. Ja, jag vet, jag är 19 år och kollar fortfarande på julkalendern, men vafan, it's tradition! (;

Gris...jävel

Tjaa!
Sov typ 10 timmar inatt men var galet trött på morgonen.. kan bero på att man sov nått emellan 1-3 timmar natten mellan lördag o söndag. Men det var bara att dra till jobbet o jobba vilket gick bra. Gick till Ramonas mammas jobb sen så jag kunde träffa Ramona. Var mycket trevligt att träffa henne igen, har inte träffats på huur länge som helst märkte vi när vi pratade om vissa saker!

Måste länka en stört lojj video som skåningarna hade hittat på youtube, något som fick dom o tänka på oss bara för vi är smålänningar och det är världens bonnigaste smålänningar med i videon haha xD

Gris...jävel

Tjaa!
Sov typ 10 timmar inatt men var galet trött på morgonen.. kan bero på att man sov nått emellan 1-3 timmar natten mellan lördag o söndag. Men det var bara att dra till jobbet o jobba vilket gick bra. Gick till Ramonas mammas jobb sen så jag kunde träffa Ramona. Var mycket trevligt att träffa henne igen, har inte träffats på huur länge som helst märkte vi när vi pratade om vissa saker!

Måste länka en stört lojj video som skåningarna hade hittat på youtube, något som fick dom o tänka på oss bara för vi är smålänningar och det är världens bonnigaste smålänningar med i videon haha xD

A weekend in Malmööu!

Tjaaa!
Nu är man hemma o tillbaka till "vardagen" igen, efter en helg i Malmö. Helgen har varit grymt galen, rolig och bra helt enkelt! Riktigt kul att komma bort lite från Växjö och dessutom träffa Valde-gänget!!
Jag jobbade ju fredagen men kunde gå redan vid 4 eftersom Danni kom och skulle jobba åt mig! Mathilda kom ner till jobbet så vi fixade oss innan tåget gick. Vid strax efter 7 var vi framme och Kristoffer kom o hämtade oss på stationen. Åkte o handlade lite gotte innan vi stack till Fredrik och började förfesta.

Under kvällen kom även Jonathan, Jeff, Tim, Martin och Oskar, hela Valde-gänget! Vi körde på och det blev lite galet lite vääl tidigt. Men det löste sig ändå. Sen någongång bestämde vi oss för att åka till stan för utgång. Jag, Kristoffer, Oskar och Jonte tog första taxin och dom andra skulle ta den andra taxin som skulle komma.. vilket den aldrig gjorde, så dom sket i att åka in. Då var vi redan inne på utestället, men där var vi inte så länge eftersom vi blev lite opepp när de andra inte kom. Så typ en halvtimme senare stack vi hem igen. Lite onödiga pengar slösta där, menmen. Vi åkte hem till Fredrik igen och gick o la oss o pratade massa skit innan vi somnade.

Vaknade av att killarna pratar på för fullt, o då är klockan bara typ runt 6-7 tiden typ? Inte sov vi något mer sen iaf. Hade sprängande huvudvärk i princip hela dagen, fyfan. Låg o segade fram till 1-tiden. Sen åkte vi mest bil. Åkte bl.a. till en sjö för att Jeff o Freddan skulle "bada" men då sjön var isbelagt blev det mest åla sig på isen o låtsas simma haha, såg ganska galet ut, men man fick sig ett skratt!

Sen drog vi till ett köpcenter där jag passade på att köpa två julklappar, skönt o ha endel avklarat! Sen åkte vi hem till Stoffe för att fräscha upp oss, kände ju oss inte jättefräscha eftersom vi inte hann duscha innan vi åkte ut på vår lilla biltur. Sen åkte Stoffe o hans pappa o hämtade pizza som vi åt sen, riktigt gott och sjukt snällt av dom att bjuda mig o Mathilda! (:
Jonte o Fredde kom för att börja förfesta med oss. Jag och Mathilda mådde ju dock inte toppen så vi var inte så taggade först, men sen tog vi oss i kragen occh började. Det tog väl inte jättelång tid innan vi var igång och allt kändes på topp igen! Sen kom en tjej också o gjorde oss sällskap, trevlig var hon! Sen tog vi taxi till stan. Dock skulle ju jag och två till ta den andra taxin, men även denna gång kom det aldrig någon andra taxi, så vi fick ringa efter en så tillslut kom vi fram. Väl inte blev det lite dans men mest social vid bordet o drinkar!
Jonte o Mathilda inne på KB, typ världens sämsta upplösning, mobilkamer, säger väl ganska mkt ehe.


Vid 4-tiden stängde det och vi var verkligen kvar sist av alla, stod aslänge o väntade på taxi.
Alla åkte med hem till Stoffe och det blev efterfest. Vet inte när jag somnade men det roliga var att Tim hade tagit ett kort på Jeff när han däckade över mig och Stoffe, den bilden var tagen vid halv 9 typ haha.
Vid 10 vaknade vi igen, hur det nu gick till. Dock var vi alla ganska slitna så låg mest o kollade massa sjuka o roliga youtube-klipp. Sen skjutsade Stoffe oss till stationen o även Tim o Jeff följde med.

Nu är man hemma igen, har duschat o känner sig någorlunda fräsch. Känner att jag borde lägga mig snart med tanke på att jag inte sovit så många timmar denna helg. Men den har verkligen varit sjukt rolig och det var roligt att träffa skåningarna igen, var ju typ ett halvår sen senast! Kul att man lärde känna dom, för dom är sjukt roliga o galna, o sånt gillar vi!! Hoppas det inte dröjer alltför länge innan man träffar dom igen.

Vi kan mer än bara steka hamburgare

Heeydär!
Gårdagen blev awesome!! Det var mkt på jobbet dock så det blev bråttom sen när jag skulle hinna duscha o fixa mig. Hann bara vara uppe på övervåningen med dom andra i typ 5 minuter, så det blev till o klunga fördrinken hehe. Taxi till Villa Vik blev det för lite (mycket) julmat. Men favoriten blev ju ändå gottebordet. Sjuukt mycket goda saker fanns det o välja på, och då hade man redan ätit massa mat innan så det var ju ingen risk att man gick därifrån hungrig.

Haha, ser lite blafsigt ut, men gotttt vare (;

Efter massa mat blev det åter taxi till stan och hem till Mickes lya. En stor och sjukt fin lägenhet mitt i stan, hade inte tackat nej till den inte! Där blev det champagne, cider och drinkar, var bara o välja (; Kom på, bara för några sekunder sen, att vi körde "Jag har aldrig" haha, hoppas inte man sa något dumt nu bara. Efter ett tag stack vi till Pauze och var där tills det stängde. Sen stack vi upp till övervåningen på jobbet där det blev biljard och lite annat. Slutade med att jag stannade kvar där o sov i en soffa, så slapp man åka hem samtidigt som man har väldigt nära till jobbet sen ju!!


Mobilen dog nångång där under natten, men som tur var ringde alarmet vid kvart över 9 så jag halvsov fram till 11 då jag gick ner till jobbet för att fixa till mig lite. Kände mig en aning ofräsch och äcklig och mådde i övrigt ganska dåligt. Det var jag inte ensam om, Madde mådde väl inte heller topp haha. Självklart kom det huuur mycket kunder som helst under lunchen. Var precis som att alla visste att vi hade haft personalfest och tänkte att nu ska vi komma bara för o jävlas! Hann iaf med 20 över 5-bussen så det var riktigt skönt att komma hem tidigt.

Nu sitter jag här och måste börja packa lite inför helgen då det bär av till Malmö med Mathilda!! Ska bli riktigt kul ;D Sen måste jag fixa med en julklapp nu också, ska förmodligen beställa en grejj från internet och måste göra det idag isåfall. Egentligen är jag bara så seg att jag vill lägga mig o dö lite. Men det hinner vi inte. Känner mig fortfarande bakis sen gårdagen men det vare värt. Hade riktigt roligt verkligen , sånt man vill göra om snart igen! Vi är alltså inte bara bra på att steka hamburgare haha.

Som ofräschast vid fel tillfälle

Hallå!
Dagen har varit helt okej. Som vanligt gick jag inte o la mig förrän.. alldeles för sent helt enkelt. PH var orsaken. Tanken om att åka med pappa in på morgonen för att träna, fanns.. men när mamma kom in nångång tidigt på morgonen insåg jag att.. nej tack. Vill sova. Somnade om o vaknade kvart över 9.

Jobbet gick bra, ganska mycket folk under eftermiddagen. Malin kom sen o bytte av mig, kul o träffa henne efter 2 veckors frånvaro. Den lyckosten har varit i Egypten i 2 veckor så hon var numera neger (; Sen smart som jag är, råkade jag försäga mig om vart vi ska vara imon hehe.. ajdå.
Hade ont i huvudet och var allmänt jättetrött så övervägde att åka hem.. men sen bestämde jag mig ändå för att träna vilket var ett bra bestut tycker jag, hade bara fått ångerst annars.

Gilla
verkligen när man sitter i nån träningsmaskin och känner sig allmänt ful. Oså kommer det en snygg kille förbi. Stannar för att ta lite vatten, kollar på en på tillbakavägen. Där sitter man, känner sig väldigt ful och tänker att han tänkte nog detsamma. Sånt är lite tråkigt. Det roliga är när man tränar på crosstrainen i 30 minuter och ser snyggingen stå på andra sidan och gör sitt under hela den tiden. Då har man detdär bra läget att kolla in honom. Det är ju trevligt iaf! Och nej, detta har inte alls hänt mig..inte alls (;


Nu är jag hemma och har hunnit med dusch och den enkla varianten av mat.. dvs. en macka, 2 digistivekex och 2 fincrisp. Inte så bra med tanke på att man aldrig blir mätt, man känner ju sig hungrig fortfarande.. och då går man o stoppar i sig annan skit.. vilket inte ger ett bra resultat.
Sitter o chattar med Erika. Vi pratar om saker o ting, viktiga sådana! Som jag hoppas o önskar att en viss sak faktiskt sker. Hade varit heeelt underbart. Minst sagt.
Blir till att kolla dagen PH-avsnitt också.. Förhoppningsvis kommer jag i säng något tidigare denna dag.
Längtar till imon! ;D

Händelserik helg

Tjao!
Nu har ännu en helg passerat och den har innebärt lite allt möjligt, har inte varit hemma så mkt iaf.
Fredagen var det träning o jobb och jag var värsta taggad o glad hela dagen inför kvällens utgång. Men början av kvällen börjar inte så bra, missar sista bussen.. typiskt, sån tidsoptimist som man är.
Efter att en snäll mamma kört in en till Maria blev det lite förfest med Elli och Rebecka också! Sen drog vi vidare till Grace där vi var hela kvällen. Dock stannar musiken av och vi tänker ju typ "stackars Dj:n att musiken ska hålla på o krabba" men sen hör man i högtalarna "Viktigt meddelande, viktigt meddelande, utrym byggnaden, brand har startat i byggnaden".. lite chokerande, men det var ju ingen panik som utbröts som tur va. Det var tydligen på övervåningen, men efter en 20-30 minuter var allt som vanligt, musiken sattes på och vi dansade tills det stängde (:
För en gångs skulle hann jag köpa lite "fylle-mat" innan bussen gick.. inte för att det hjälpte till dagen efter.

Lördagen var det 30-årskalas i Tingsryd som gällde. Var trevligt o träffa släkten, speciellt broder min! Åkte hem och sen in till stan för lite natt-jobb. Lite typiskt att man skulle åka på att jobba, visst jag hade kunnat säga nej, men eftersom jag inte hade något bestämt just när jag tillfrågades, så kändes det taskigt o säga nej. Jobbet gick toppen iaf, var väldigt lugnt i början av kvällen och hyfsat lugnt senare på natten.

söndagen var jag väldigt trött när jag vaknade eftersom jag bara sovit 5 timmar ungefär. Skulle upp för att hinna fixa mig innan vi skulle till Eksjö för att fira farmor. Var väldigt trevligt, träffa Lina igen, god mat, efterrätt o fika.. vilket resulterade i alldeles för mkt i magen hehe. Vi åkte in till julskyltningen en sväng också, mest för att det är mysigt att gå omkring. Köpte en påse te som luktade Polkagris, riktigt gott var det!'
Idag var jag supertrött när jag vaknade. Kan, som vanligt när jag jobbat natt, inte somna på kvällen, så somnade nog inte förrän 2. Jobbet gick bra iaf, var lugnt, nästan lite föör lugnt. Sen blev det träning, vilket definitivt behövdes efter en fat-helg som denna! ehe.

När jag kom hem åt jag för en gångs skull inte bara nån macka, utan gjorde faktiskt en mycket god omelett! Har även varit duktig o fixat mat till jobbet imon. Det blir nyttigt, sallad... just nu kom jag på att jag glömt o göra pasta att ha i.. men vi kör på bara tonfisk då (; Nu ska jag kolla PH, sen blir det väl nana.

2:e, 12:e, sista

Tjaa!
Var några dagar sen jag skrev, har bara inte orkat. Men nu är vi redan i December!! Tiden går sjukligt fort och julen börjar närma sig, och inte kan man klaga på att det inte finns någon julkänsla. Massa snö vilken är både mysigt, men kallt. De senaste dagarna har bestått av massa jobb. I tisdags hoppade jag in åt en annan o jobbade även kvällspasset, jobbade alltså 12 timmar i sträck, utan rast, förutom typ en kvart vid lunch. Var massa folk nästan hela tiden, vilket det var igår och idag också. Det är väl så nu i juletider och efter lön, ingen orkar laga mat själv så alla väljer att ta den enkla vägen istället (;

Mysig 1:a dag av december månad. Såklart fick kameran vara med (;


Så denna veckan har jag inte varit duktig o tränat så mkt, tränade igår oså blir det ett morgonpass imorgon. Men lite ångerst har jag för att jag varit så dålig. Menmen.
På tala om annat. Julkalendern har ju kommit igång, och trots att jag är 19 år kan jag inte låta bli att kolla haha (; Den verkar ändå helt okej, bättre en "Allram mest" eller vad den nu hette som var för några år sen, den sög hårt. Så denna kommer jag kolla på varje morgon till frukost hehe.

Nu ska jag kolla PH.. sen tagga.. för snart är det helg, och det ska bli gryyymt ;D Uppbokad hela helgen och det ska bli både kul och mysigt. Längtar, Äntligen en helg utan jobb en enda dag!!

RSS 2.0