Lite festligt o såntdär

Har haft fullt upp så inte haft tid att uppdatera. Senast jag skrev var i onsdags. Var ju på Ikea, blev endel bra inköp! På kvällen gjorde jag lite "thai-mat" som vi käkade, gott! Senare kom Martyna, Paulina, Karin och Lotta också för att föra. Vi skippade Skeppsbar och tog Treat istället. Medan de andra tog buss var jag och Anna snåla så vi gick i regnet hehe. Väl framme körde vi. Blev ganska crazy, men riktigt kul!!

Torsdagen gick vi till Kungsan o fikade på våra kanelbullar vi köpt på Ikea, mys! På kvällen kom Mathilda hit, kuul! Vi hade tankar om att dra ut med vi var alla rätt sega så vi hoppade det.

Igår var en finfin dag! Riktigt fint väder. Jag och Mathilda åt frukost i Humlan innan vi gick och mötte upp Martyna. Chillade runt lite på stan. Senare åkte dom hem medan jag gick till jobbet. Denna gång var det dags för genrep på grönan, kul! Det gick helt okej, kände mig lite confused i början. Efter jobbet stack jag och Mathilda hem, fixade oss o sen kom Sarah och Anna för att föra. Även Martyna kom. Sen gick vi till Soap bar. Fick stå ett bra tag i kön med fett värt. Hade sjukt kul verkligen!

Idag var det lite segt o vakna för o veta att man ska jobba. Grönan öppnade nu upp officiellt för säsongen och fint väder var det dessutom, dvs. massamassa folk i parken! Dagen gick dock väldigt bra, sjukt kul o stå i monteringen, Like it a lot!! Slutade kvart i 11. Tanken var egentligen att jag skulle dra ut ikväll men var fett opepp efter jobbet och känner att jag borde sova mina timmar om jag ska orka morgondagen. Ekonomin är ju dessutom inte det bästa f.t. så bäst att chilla lite. Ser dock fram emot morgondagen!! (:

Anna is here!!

Vaknade upp av att mobilen blippade, Anna var påväg! Vid 8-tiden stod hon utanför o väntade! Vi gick upp till mig för o lägga in hennes grejer o prata lite innan hon skulle iväg till Grönan för utbildning. Själv passade jag på att gå en PW. Under e.m. blev det ett samtal med Rebecka, saknar henne! Gick och "storhandlade" på Lidl. Eftersom det är en bit dit tog jag med en bag som jag kunde ha all mat i så det inte blev så tungt, rätt smart faktiskt!
Gick ner o satte mig på en bänk på strandvägen, läste skvallertidning o njöt av det fina vädret. Gick sedan o mötte Anna. Vi gick hem till mig o fixade iordning lite gotte och gick till Humlan för årets första picknick. Det blev vin, kex, brie och vindruvor, mums! Så mysigt var det, prata om allt som hänt sen vi träffades senast, dvs. augusti förra året!! Det blev ganska kallt framåt senare kväll så vi gick hem till mig o kollade på Frestad och somnade.

Idag gick Anna iväg rätt tidigt för att kolla in sitt nya boende. Jag har precis käkat frukost och ska strax fixa mig. Ska möta upp henne vid stationen och åka till IKEA! Ska bli kul, finns en massa jag vill köpa egentligen men får nog chilla lite denna gången eftersom ekonomin är lite sisodär fram till lönen i maj.
Idag är det dessutom onsdag, dvs. lill-lördag, kan bli kul, hoppas på många kära återseende ikväll! (:

Härliga liv

En ny vecka är nu påbörjad, veckan då grönan har premiär, härligt!
Gårdagen var braa. Karin kom hit vid lunch-tid. Hängde mest innan vi gav oss ut på en 2 timmars promenad runt Djurgården, sjukt vad stort det är egentligen, mycket större än vad jag trodde! Trots tråkigt väder var det riktigt härligt! Karin åkte hem och jag gick hem till mig för o packa ihop lite grejjer för att sedan åka till Sarah och hennes pojkvän Annas. Där bjöds det på Thai-mat, Massaman, riktigt gott! Fick lite tips av Annas hur man ska tillaga maten, kul! Till efterrätt åt vi glass i stora lass! Kollade på halva "The girl with the dragon tatto" sen orkade vi inte mer så vi somnade.

Vaknade av att Sarah kom o väckte mig vid halv 10-tiden. Snäll som hon är hade hon fixat iordning frukost, vilken lyx! Kollade färdigt på filmen som vi tyckte var lite krånglig att hänga med i. Åkte in till stan, hem till mig en sväng innan vi mötte upp Amal!! Vi gick till Sandys för käk. Hittade ett erbjudande från Rabble, en sallad för 49:- fett värt! Sen gick jag och Amal hem till mig, köpte naturgodis och kollade på Stockholm Boogie. Som jag längtar till sommaren nu, så man kan gå till AP-berget o ha mys (: Så Amal gick hem för nån timma sen och nu tänkte jag själv lägga mig i min skööna säng för att kolla på lite tv-program.
Imon kommer Anna hit, halv 7 på morgonen, ska bli såå kul!!!

Schön dag

Gårdagens utgång blev helt okej! Jag och Martyna tog oss till Karin där även Paulina var. Där förade vi tills vi kände att det var dags att åka tillbaka till stan. Hellströms blev första stoppet där endel grönan-folk var. Det var docl smockfullt så efter ett tag gav vi upp och åkte in till stan. Det blev dans på Oxid. Jag hade kul men de andra tyckte det vart lite segt så tanken var att dra vidare. Men alla var lite sega så det blev hemgång istället.

Vaknade redan vid halv 10-tiden idag. Rätt seg dock. Käka frukost. Gick en PW, rätt skönt sådär för att återställa sig någorlunda. Mötte upp Martyna och gick ner till stan. Köpte en mascara och en påse naturgodis, fett gott. Gick hem till mig och kollade några avsnitt av Frestad, har nog lyckats få Martyna att bli lite intresserad av det programmet haha. Sen gick vi ner till stan igen o mötte upp Carl-Magnus och hans flickvän Lisa. Gick till Kofi för en fika. Karin och en annan tjej kom dit också efter en stund. Efter ett tag åkte de andra hem och jag gick o käka mat med den ena tjejen i Kungshallen, väldigt gott! Gick hem vid 9-tiden.

Nu är det strax sovdags, trött. En bra dag har det varit iaf! Älskar när man faktiskt gör något utav bakis-dagarna så man inte bara sitter hemma o degar och inser vid dagens slut att man inte gjort ett skit!

Anticimex

Idag har jag varit på utbildning hela dagen. Det var Anticimex som hade livsmedelsutbildning. Det var intressant faktiskt, kommer typ bli lite halv-pedantisk nu när man fått en större inblick om hur mycket bakterier det är överallt hehe. Dessutom fick man mat och fika, tackar inte nej (; Slutade vid fyra så gick hem i ösregnet och än har det inte slutat. Så sjukt tråkigt väder. Känns skönt att det är helg nu iaf, var så sjukt trött när jag vaknade idag på morgonen så imon blir det sovmorgon!!

Om lite drygt en halvtimma ska jag gå till tuben och åka till Karin. Där ska vi föra o ha det trevligt tills vi åker in till stan igen för utgång. Just nu är jag inte alls taggad, dels vädret o dels känner jag mig helt seg, typ no ork. Hoppas på att tagga till när vi kommit till Karin, det brukar ju trots allt vara rätt kul o gå ut.. (;

Kärt återseende

De två senaste dagarna har varit brabra! Igår hade jag utbildning i Wåfflan och Coffeebar för två nya tjejer, kul! När jag var färdig med den fick jag göra lite andra småsaker tills jag slutade vid 3. Hem för dusch o fix osv. Vid 7-tiden kom Karin. Vi drack o pratade lite innan vi drog till Treat där Martyna och Paulina var. Var där ett tag innan Paulina och Martyna drog hem. Jag o Karin var taggade på o dra vidare.. slutade med att vi åkte till Skeppsbar. Dock var det rätt folktomt där så vi beslutade oss för att avsluta kvällen.

Idag hade vi öppet hus på grönan. Jag fick vara utbildningsledare för Wåfflan. Det gick bra, både roligt och lärorikt för de nya tjejerna men även för mig. När jag gick från jobbet kände jag mig så glad. Mitt jobb är verkligen såå roligt och speciellt nu när jag är EA. Får nya utmaningar och mer ansvar.. gillar verkligen det!

Kom hem vid 20 över 6 så blev lite stressad eftersom jag skulle möta upp Kajsa Stina vid 19. Vi åt middag på Vapiano och sedan en kaffe på nått mysigt Café. Riktigt roligt att träffa henne, hade en massa o prata om, har inte träffats sen typ 8:an... sjukt vad mycket minnen vi har sen barndoms/tonårs-åren!
Imon är det sista jobbdagen denna vecka, kul med helg!

Utbildning hit o dit

Tja!
Idag var det utbildningsledare för Wåfflan som gällde. Hade utbildningen ihop med tjejen som ska vara EA för Wåfflan, Karin. Det gick finemang, hade en grupp på tre tjejer, så vi lärde dom öppning och stängningsrutiner, oså blev det förstås en massa tillagning av wåfflor och glass, mums! Vi hängde även med när dom skulle ha utbildning för Coffeebar, vet inte varför, men det var ju trevligt.

På hemvägen gick jag förbi Ica. Kom på att jag inte har någon olja att steka mat i, kan ju vara en fördel om man ska kunna laga någon riktigt mat! Så idag var första gången jag använde kokplattorna, gick bra, ingen brandvarnare som gick eller så. Blev väl iofs ingen seriösare middag, fick duga med omelett.. gott dock.
Har även hunnit med en fika med Fredrik, var ett tag sen sist så det var trevligt! Nu tänkte jag läsa lite enhetsmanus och avsluta kvällen med att kolla på "Frestad" som jag började följa igår, ajaj, risk att bli beroende, har endel avsnitt att ta igen.
Wellwell. Imon är det onsdag, även kallad lill-lördag. Kan bli kul!

Meximex

Det blev alltså en kopp latte med Paulina igårkväll, mysigt. När jag kom hem kollade jag bara på lite olika tv-program.

Idag har varit en härligt dag! Gick upp vid 8-tiden. Gick till Grönan vid 10. Riktigt fint väder var det så det blev extra mysigt att gå till jobbet. Hade Mexen-utbildning idag, äntligen vet jag det mesta om hur det går till i enheten jag ska vara EA för, hehe. Blev även några kära återseende av återvändare som iår ska vara kombis, som idag hade sin utbildning för Mexen. Fick även träffa 3 nya som ska jobba i Mexen. Tror det kommer bli riktigt bra!!

När jag kom hem vid strax efter 4-tiden käkade jag lite mjölk med en blandning av frukt, nötter, russin osv. Fick ju äta tortillias-wrappen + nacho-tallriken som vi gjorde på utbildningen så slapp göra nån riktigt mat hemma, ibland har man tur! Nu är det ju utbildning i Wåfflan 2 dagar i rad.. dock tvek om det kan kallas mat, kanske blir tvungen att laga mat trots allt. Anyway, skypade med familjen en sväng, så dom fick se hur det ser ut i mitt nya hem.

För en stund sen kom jag hem efter en lång skön promenad. Blir dock lika besviken varje gång, känns som man gått hur länge som helst (runt skeppsholmen vidare till slussen genom gamla stan och hem.) men ändå har klockan bara blivit en timme mer än när man gick. Får väl gå runt hela söder nästa gång så kaanske man kommer upp i en och en halv åtminstone hehe.
Nu ska jag se om jag hittar nått kul program o kolla på innan läggdags. Upp tidigt imon.
Nattinatti!

Undebara väder

Gårdagen blev riktigt mys. Mötte upp Karin o gick hem till mig. Efter en stund kom även Martyna hit. Vi kollade på Festival. Sen tänkte vi gå till nån pub för ett glas. Problemet var att Martyna hade glömt sitt legg så vi testade ett ställe men gav upp o gick till Skeppsbar istället, där kommer man alltid in haha. Väldigt lite folk för o vara en lördag men vi hade trevligt iaf.

Idag ville jag knappt gå ur sängen, har typ världens skönaste säng! Men vädret såg ut att vara bra så då blev jag lite pepp. Gick en lång härlig promenad. Kändes som jag gick runt hela innerstan typ. Riktigt härligt när det är så fint väder och massa folk ute. Stötte på Angeliqe och Michelle helt oväntat. Kul o träffa på dom! Har duschat och tagit det allmänt lugnt, fixat lite i rummet. Nu sitter jag o äter potatissallad ur burk... ja, det blir så när man inte orkar laga nån seriösare mat :p Ska strax gå och Möta upp Paulina för lite mys på nått cafe, ta vara på dagens sista sol. (:

Trivs

Den första hela dagen i Stockholm är nu över. Blev 4 och en halv timmas sömn eftersom jag skulle upp till jobbet som började vid 9. Härligt att kunna gå, tog bara 15 minuter!! Längtar tills det blir fint och varmt så man kan gå i tunna kläder och samtidigt njuta av den fina utsikten längs Strandvägen! Skulle egentligen ha utbildning i Mexen men eftersom den inte är helt färdigbyggd än hann vi inte med det. Jag o Moa fick gå runt o göra massa annat ströjobb. Lunchade på Parkcafeét. Fick världens skrattattacker. Avslutade jobbdagen med EA-möte. Känns grymt bra och är astaggad på säsongen!!

Vid 6 slutade jag och det var dags att gå hem igen.. i regnet, blä. Gick till systemet o köpte upp ett litet lager så det räcker nu ett tag (; Gick till hemköp o köpte lite smågrejjer eftersom min kyl ekar tom. Gick hem, duschade o fixade mig. Paulina, Karin, Nils och Tim kom vid halv 9-tiden och lite senare kom även Martyna. Vi förade här till halv 12-tiden då vi gick vidare till Patricia. Där blev det massa dans, gratis drinkar osv. Hade sjuukt roligt och det blev verkligen en helnatt, var där till stängning. Var hemma runt 6 efter en blaskig promenad, usch vilket vinterväder.

Vaknade runt 11-12 typ, fett seg. Har diskat och städat iordning lite. Sen skulle jag gå och lämna depositionen hos min hyresvärd. Var lite nervös att hon skulle vara arg eftersom hon fick säga till oss igår att vara tystare när vi var ute på innergården. Men gud, jag har verkligen världens bästa hyresvärd. När jag bad om ursäkt kramade hon om mig och sa att jag inte skulle känna mig ledsen. Så nu är jag lättad! Fick internetkoden också så jag slipper sitta via mobilen. Gick sedan och "storhandlade". Nu har jag precis ätit och ska strax gå och möta upp Karin på t-centralen. Vi ska ta det väldigt lugnt, typ kolla film, göra nått gott o äta och ha allmän fat-night haha!

Nu börjar det klarna upp på himlen iaf. Älskar att bo så nära till allt så man kan gå överallt! Slippa tänka att man ska hinna med buss och tunnelbanor utan bara kunna gå när man vill!!! Trivs sjukt bra änsålänge, känner mig väldigt mycket mer välkomnad detta året än förra. Känner att livet är väldigt bra just nu :D

It´s gonna be good.. very good!

Dagarna har sprungit iväg, igen.
I onsdags var det dags för att ta sista Hepatit B-sprutan. Sen mötte jag upp Jessica. Vi gick till Condeco dit även Lina och Mathilda kom. Vi åt riktigt god scones/-kak-buffé. Hade en riktigt trevlig e.m men många skratt som vanligt!
Packade mest hela kvällen.

Idag var det The Day! Gick upp vid 9. Johanna kom förbi en sväng vid halv 11-tiden för ett sista hejdå. Sen kom Mathilda och ytterligare lite senare kom Erika. Packade och hade lite smått panik för hur allt skulle få plats. Både mamma, pappa och vänner har sagt att dom inte fattar hur jag ska få med mig allt, men jag försökte vara positiv! Fikade lite och sa sedan hejdå.

Jag och mamma åkte till Alvesta där tåget skulle avgå. Martynas mamma skulle lämna en bok så hon hjälpte även till med packningen till  perrongen, schysst! När väl tåget kom fick jag hjälp av en annan tjej, det var hockey-trunken som var det stora problemet, så sjukt snällt av henne o hjälpa mig med allt!! Resan till Stockholm gick bra iaf! Sen var det ju detta med att få ut allt ur tåget också. Väntade på att alla hade gått ut innan jag började lassa ut allt. Som tur var kom mina kära vänner Martyna, Paulina och Karin som bärhjälpare! Taxi till boendet och lassa ut allt igen. Fick en liten rundvandring av hyresvärden, tvättstuga, förråd osv! Väl inne på rummet blev det lite prat innan tjejerna åkte hem.

Nu har jag Äntligen fått upp i princip ALLT som jag hade med mig. Även om jag ska upp om mindre än 5 timmar för jobb så kunde jag inte låta bli att börja plocka upp lite... och har man börjat går det inte o sluta. Vill ha det fint så fort som möjligt ju!! Så nu är det faktiskt rätt mysigt måste jag säga.
Åhhh, detta kommer nog bli en sjukt bra sommar, allt känns såå bra just nu!!!!!

.

Åhej vad tiden går snabbt!
Dagen igår var riktigt bra. Deklarerade på nätet för första gången, det gick bra. Efter frukosten tog jag bilen, hämtade upp Erika på vägen och åkte till Alvesta hem till Martyna och Paulina. Främst för att lämna Martynas nycklar men det blev även lite fika och prat. Mycket trevligt! Sen åkte jag och Erika tillbaka till stan och hem till mamma där jag skulle hämta min scarf jag glömde senast. Det blev lite kaffe och fika där också. Åkte hem framåt eftermiddagen för att fortsätta med packningen. Gick o la mig redan vid 11-tiden men hade assvårt o somna, somnade nog inte förrän halv 2.. så typiskt när man väl lagt sig tidigt!!

Idag vaknade man upp till äckel-väder.. Eller vaknade väl framför allt upp till att Mathilda knackade på fönstret klockan 7 för att komma in. Vi chillade ett tag. Sen mellan 8-9 var jag sjukt effektiv, ringde en massa samtal, fixade med adressändring, bokning av Hepatit B-spruta, ica-banken osv.osv. Skrev ut endel papper och kort oså också. Sen blev det frukost innan Mathilda åkte in till stan. Själv packade jag lite innan jag gick ut i regnet för en promenad med hunden. Mötte upp Mathilda som kom hem med bussen igen. Gick hem till mig och fikade. Sen eftermiddag åkte hon hem, tråkigt att inte få träffa henne på länge. Om inte annat så säger jag bara, Midsommar!!!

Vid 6-tiden kom Rebecka hit. Vi hade en massa o prata om. Sen kollade vi på filmen Svensson Svensson, tyckte den passade två Svensson's som oss (; Åt även massa julgodis, pepparkakor och drack glögg.. vi körde vårt julmys nu istället, mysigt värre (: Hon åkte nyligen, kändes också lite sorgligt att säga hejdå, nu vet vi inte när vi ses igen. Förhoppningsvis dröjer det inte alltför lång tid!

Nu har jag ont i magen av alla onyttigheter man ätit idag. Imon blir det inte bättre, sista hej-då fikat är det som gäller. Ska bli kul med tråkigt. You get it.

Börjar bli lite orolig för min packning, känns som det kan bli lite kämpigt att få upp hockey-trunken på tåget. Orkar inte oroa mig egentligen.. men tänk om den inte skulle få plats.. jobbigt lääge isf!!!

Påskvinter

Glad Påsk på er!
Det var som att vakna upp en julafton. Men jag kanske inte ska klaga, missade ju förra årets julafton så får väl ta igen det nu istället (; Det blev frukost och sen fick jag och brossan lite påskpresenter av föräldrarna. Fick lite smågrejjer + ett kort där det stod att dom betalar tåg-resan när jag ska till och från Strömstad i sommar, SÅ snällt!! Sen kommer jag få med mig massa andra bra-ha-grejjer när jag flyttar, såntdär tråkigt som man helst inte vill köpa själv hehe.

Vi åkte till en nyöppnad affär här i Eksjö, Dollarstore. Typ miniformat av Ullared, lite allt möjligt för en billig peng. Så passade på o köpa lite grejjer till flytten. Hade såå velat åka till Ullared och shoppa massa fina grejjer, men lite svårt när man inte vet exakt vad som finns + att det är ju inte så stort så får inte plats med hur mycket om helst.

Kom nyligen hem, svinkallt som vanligt i stugan (enligt mig iaf) så blev dubbla tjocktröjor igen..  Snart kommer fina kusin Lina med föräldrar för lite fika. Ska bli myyys. Har inte träffat henne sen i somras så blir mycket att ta igen!

Like a winterland

God Jul!
Känns ju tråkigt att kunna säga så nu såhär lagom till Påsk!
Aja, vi bröjar med gårdagen. Bussresan var lagom lång och gick bra. Farmor kom och hämtade mig vid Eksjö station, åkte hem till dom. Träffade farfar också för första gången på väldigt länge. Åt god mat och visade bilder från resan. Sen åkte jag och farmor ner till vår stuga för att börja elda, var typ lika kallt inne som ute. Sen tog vi varsin kopp kaffe, satte oss i det inglasade rummet med utsikt mot sjön och pratade, mysigt.
På kvällen kom familjen så det blev mat och chill resten av kvällen.

Vaknade av kylan som smugit sig på under natten. Blev till att ta på sig dubbla tjocktröjor. God frukost och lite senare fika på min favorit- hallonpaj! Sen fixade vi påskmaten. Farmor kom också hit för att äta. Nu har det börjat snöa en massa så man kan tro att det var julbord vi åt istället, helt sjukt vilket väder det är. Blir en lugn kväll.
Täckningen här ute är verkligen sjukt dålig, har knappt någon täckning. Fattar inte hur 3:s när kan vara så dålig, fan bättre nät i Laos!!

Hoppas ni får en fin julhelg... menar påskhelg (;

Life is good!

En vecka har snart gått och en del har hänt sen sist. Ska försöka kortfatta de senaste dagarna.
Fredag: Åkte till Elli, gick på stan, satt på mysigt cafe, lagade god mat och hade en chillkväll.
Lördag: Började f.m. med ett Zumba-pass, skönt att få träna och roligt vare! Hela dagen var det mest lugnt, vädret var ju rätt boring, snö!!! Framåt kvällen taggade vi utgång. Mötte upp Joakim som jag träffade i Thailand.. och hans flickvän Thilda. Gick till en pub vid studentområdet. Sen drog vi vidare till stan för att dansa. Det var riktigt trevlig kväll :)
Söndag: Gick upp vid 10-tiden, umgicks fram tills att jag åkte vidare mot Stockholm vid kvart över 2. Tre timmar senare var jag framme och Martyna mötte upp mig. Åkte hem till henne, käkade, Karin kom, vi förade lite smått, åkte till Treat där Sarah + pojkvän + kompisar var. Hängde där ett tag till jag och Karin drog vidare till Harry B James.. betalade inträde för o vara där i 10 minuter.. why?! Sen gick vi till vårt kära Skeppsbar, där satt tillomed lite grönanfolk som vi hängde med resten av kvällen. Riktigt bra dag, såå roligt o träffa ett gäng saknade vänner!
Måndag: Sov hos Karin så det blev tidig uppgång för att vid 9 vara på plats och kolla på ett boende. Nu kan jag pusta ut, magkänslan var perfekt, boendet är perfekt, läget är perfekt.. I love it! Hann dock inte skriva nått kontrakt då jag skulle till grönan. Där var vi ett gäng som fixade o städade iordning i enheterna. Man kan inte tro att grönan öppnar om mindre än en månad med tanke på att det ser ut som en byggarbetsplats f.t. På e.m. blev det EA-utbilning. Efter jobbet åkte jag till stan för o möta upp Paulina, Karin och Martyna för att hänga på ett Café tills det stängde vid 10. Mysmys!
Tisdag: Jobbade 09.00-20.30.. lång dag. Dock var de sista tre timmarna utbildning, men ändå. Rätt seg när jag kom hem till Martyna. En roligare dag än igår iaf!
Idag: Steg upp o käka frukost med Martyna vid 8-tiden för sen skulle hon åka hem till Alvesta. Jag åker hem imon men hon är så snäll o lånar ut sitt studentrum till mig (: Vid lunch-tid åkte jag in till stan för att möta upp Sarah. Vi gick på stan, spontanköpte en jättefin vit kofta och två smågrejjer. Satte oss på ett café innan vi åkte till hennes jobb. Blev bjuden på thai-mat, riktigt snällt, riktigt gott! Saknar den faktiskt endel. Åkte tillbaka till stan o mötte upp Karin. Vi gick en väldans lång promenad i det fina vädret runt skeppsholmen och till djurgården, så fin utsikt. Gick tillbaka till stan o satte oss på ett café, drack supergod choklad. Sen gick vi till mitt framtida hem. Nu är kontraktet skrivet och jag kan flytta in nästa torsdag, yeeei! Tror det kommer bli riktigt bra, bara det att kunna cykla till jobbet kommer kännas så skönt!!! Längtar till o flytta in o fixa iordning oså!!!
Kom nyligen hem från stan, ska packa iordning lite för att sedan sova. Upp tidigt imon för att åka vidare till Eksjö och stugan, Mys.
Har haft det grymt bra i både Linköping och Stockholm med många kära återseende.
Hoppas ni haft en lika bra vecka, see you!

RSS 2.0