lite tur ska man ha

Idag har varit en braa dag! Jag och Lina tog halv 10-bussen till stan och jag gick på min enda lektion idag som var nk vilket innabar mest eget arbete. Sen var det tacos i skolan så det ville man ju inte missa.. även om det inte var lika gott idag..faktiskt.. Åkte iaf med mamma hem sen.

När jag kom hem gjorde jag en svenskauppgift sen fixade jag iordning mat, bakad potatis med några röror, gottt!!
Sån sjukt  tur har jag, jag slipper ha mens i Spanien, var rädd att jag skulle få den då, men fick den idag!! Detta är första gången som jag blev så sjukt glad för det, antagligen sista också:p

Nyligen kom jag hem efter en lång powerwalk, sjukt skönt väder att gå i, blev ju ganska fint nu framåt kvällen och det var så svalt och skönt!

Nu när jag kom hem så har jag satt mig i sängen med en kopp kaffe och en fin bulle som mamma hade fått ta med sig hem efter att hon stod i kiosken på fotbollen, datorn i knät och läxböckerna på andra sidan. Nu blir det pluugggg, och nu ska min hjärna fan komma igång och göra något vettigt!

Har ju varit helt borta denna veckan känns det som!! Min jacka är tillbaka iaf, och där har vi ännu en sak som tyder på att jag varit virrig... skriver mer om min jackas återkomst... imorgon kanske, för nu så.... (;

stört...roligt

Dagen bestod av två lektioner. När jag slutat och skulle hem tog jag på mig en jacka som jag märkte inte var min, det var samma färg som min och hängde på samma ställe... frågan var då, vart är min jacka?! Hittade den ej så nu är den borta! Chansen att någon tagit fel finns ju.. får hoppas den kommer tillbaka imorgon! Stack ner till stan och lämnade in ett par skor på klackning.

Lina följde med mig hem så vi kollade lite tv först. Sen gick vi en promenad och sen förbi Ica där vi köpte lite gotte :) När vi kom hem så började vi plugga.. lite iaf :p

Nu satt jag och kollade lite andra roligheter och hittade ett sjuukt roligt klipp på youtube, vi trodde vi skulle dö av skratt xD


Såg även en sjuk video med en pervers programledare, helt äcklig ju!

Lina ska iaf sova här och vi ska snart äta glass, gott som tusan!

Ganska mycket bra!

Tjao!
Dagen har varit slapp, hade en lektion = 45 minuter!
Åkte hem med 12.30-bussen. Cyklade direkt till Sörgården för att söka jobb. Fick prata med en som hade hand om ansökningarna på någon annan avdelning. Hon körde på intervju direkt!! Kändes lite sjukt, var ju inte ett dugg föreberedd på det!

Det gick ganska bra tror jag, hon verkade iaf lite intresserad med tanke på att hon gav mig massa papper och snackade om att när jag kommer hem från Spanien vore det bra om jag börjar "gå bredvid" nästan direkt... om jag får jobbet! Låter väl ganska lovande?
Men man ska ju inte ta för givet, man vet aldrig.. får hoppas på det bästa bara! Vore toppen med tanke på att det ligger i Rottne!! Finns väl bara en sak som avskräckar mig lite... ni vet nog vad jag menar om jag säger att det är ett jobb inom äldrevården....:p menmen, jag behöver pengar så då får man ta sånt!

Någon är trött och halvt osminkad!
När jag kom hem pluggade jag lite, sen blev jag jättetrött och somnade till. Nu har jag druckit kaffe och blivit lite piggare! Såg en ganska ful video som jag tycker ni kan kolla på om ni har tråkigt!
Tycker det är extra kul vid 2 minuter ;D

glömsk som vanligt

Sov ca 4 timmar inatt, gick upp vid 6, började träna strax innan 7, sticker till skolan så jag är framme vid strax innan 10- får reda på att vi inte har lektion.. och kommer jag på det, juste, det var eget arbete idag!!
Kul, jag som inte hade några andra lektioner heller, dvs. jag skulle varit "ledig" !!!

Aja, för att se det positivt, hade jag vetat att jag var ledig hade jag antagligen sovit bort halva dagen och inte gjort så mkt vettigt, nu hann jag ju iaf träna i lite mer än 2 timmar, lämna tillbaka böckerna på bibblan och nu under dagen har jag ett X antal samtal jag måste ringa, varav ett samtal jag väntar..! Sen måste jag plugga också! Fick reda på att filosofin skulle in på måndag, tacktack säger jag bara! Borde iofs försöka göra färdigt den så snart som möjligt :)
Tänk, här är vi om 2 veckor!
Men nu till det roligaste, om exaktexakt 2 veckor så sitter jag, Martyna och Mathilda på planet påväg ner mot Spanien :D Känns så sjukt att det är så kort tid kvar, har inte hunnit tagga riktigt ännu, känns som det varit så mkt annat så man knappt tänkt på hur lite tid det egentligen är!! 

Här kommer lite bilder från förra gången jag och Martyna var där! Nu blir man ännu mer taggad! Och oj vad många pannkakor vi ska äta efter vi varit ute, så sjukt gott :D




Ser det inte underbart ut? ;D

glassigt

Tjena alla stekare (;
Igår blev en lugn kväll hemma hos Erika med film och gotte, trevligt var det, stackars Erika bara som tappat rösten:(
Live från trädgården!
Idag gick jag upp vid 11, segade lite framför tv:n, sen satte jag mig vid datorn för att försöka få ihop lite till, till filosofin, skrev typ 5 rader... hmm. Sen såg jag att det blev fint väder så blandade ihop lite glass, hallon, sås och daimkulor och smaskade på ute i solen! 
Nu ligger jag och solar, sjukt gött är det, har väntat på detta! Ni som känner mig vet att jag är en riktigt nörd när det gäller att sola, ta vara på alla chanser ;)


ABDC - it's crazy!

Hejsanhallå!
Vaknade för ett tag sen, så åt frukost framför tv:n och kollade då på "Americas best dance crew". Sjukt vad duktiga dom är på att dansa, såg bl.a. ett killgäng som gjorde massa sjuka rörelser, det såg ut som dom skulle bryta armarna av varandra, såg riktigt coolt ut, men ganska galet!

Spola fram till 1.12 för att bara se dansen.


Fan vad jag är seg på att skriva ett inlägg märker jag, började skriva detta vid typ 1-tiden, nu är klockan 3.. blir typ att jag börjar skriva, sen gör jag massa annat oså fortsätter jag ;P
Under tiden har jag iaf fikat, plockat ur diskmaskinen och pratat i
telefon!

Får se vad som händer resten av dagen/kvällen.

dislike rain

Vaknade av att jag hörde regn..regn.. och ännu mera regn. Gick upp vid halv 11, åt frukost och kollade tv, plockade ner tvätt och duschade.
Har försökt plugga nu under eftermiddagen men det går verkligen inte. Det är filosofin som är problemet... har skrivit typ 5 rader idag... det går verkligen inte.

Nu ser jag hur regnet nästan öser ner.. hade behövt gå en promenad.. men nej tack i detta vädret!
Ikväll blir det en lugn kväll och resten av helgen borde jag ju verkligen plugga.. men det gick ju inte så bra förra helgen så kan ju inte lova att det kommer gå bra denna.

Vet att vissa var lite sugna på utgång... skulle ju varit kul, men 1. har nästan inte råd. 2. Oleó vill jag nog inte till så det är väl om Premiären för Terassen skulle vara något.. men tveksamt. 3. får ta igen det nästa helg, för då är det valborg och då blir det fest oavsett vad!

Gillar verkligen denna låten! Första gången jag hörde den tyckte jag den lät lite tattig måste jag säga.. rösterna är ju lite konstiga ibland, men på nått sätt har den fastnat och jag gillar den!




don't know  . at all

Cabaret 2010

En lång dag är påväg att ta slut. Alla treor träffades på Palladium vid 10. Där körde vi ett genrep vilket gick ganska bra. Sen gick jag och åt en mycket god pasta/kyckling-sallad på Pastabaren med Lina, Malin, Leila och Hannah!

Glömde kameran hemma så blev ett fåtal dåliga bilder
men lite ser man iaf, lägger dock bara upp en ;p
Vid 14.00 var det dags för uppvisning, då hade de flesta från Procivitas kommit för att kolla. Det var sjukt roligt och även om jag inte hade så mycket att säga blev det kul, var ju med i 2 och en halv dans iaf!
Dock blev det lite tekniska problem i sista scenen där jag och Henke var med, han skulle säga något samtidigt som det skulle komma upp en bild på den stora vita duken men den var helt svart så jag stod där mitt på scen med lampor i fejset som gjorde att man höll på att dö av värme, och visste inte vad jag skulle göra. Tillslut fick Henke läsa utan bilden.. men det gick ju bra de med!

När allt var slut återstod det bara en sak... alla 3;or sprang in på scenen och sjöng "vem vill gå i etta nu, ingen, ingen", fan vilken skön stämmning det var!! ;D Man blir ju sjukt taggad inför studenten!!

Min smoothie oså delade jag o L på kakan!

Fråga mig inte vad 10-an gör där, Leilas fel(;
Efteråt gick jag, Martyna, Malin, Leila och Hannah till Waynes Coffee och satt där tills bussarna gick, trevligt! Höll på att somna på bussen så trött jag var.






Leila och Malin smaskar på sina smoothies (;


Hemma har jag inte gjort något vettigt, definitivt inte pluggat, kan verkligen inte plugga, känns som jag är helt borta och inte vet hur man gör...:p

Nu är det iaf helg, sjukt skönt ska jag säga! Får hoppas det blir fint väder, alltid mkt trevligare!

rövslickare

Idag var det dax för repetion på riktigt, av våran musikal! Detta gjorde att jag bara hann träna 1 timma idag på morgonen.. bättre än inget men det är ju nu det gäller, 2 och en halv vecka kvar!

Okej, världens sämsta kvalité, ska försöka ta
bättre imon om jag hinner!

Vi skulle öva mellan 10-12 på Palladium, men slutar vi halv 1 då de andra klasserna kommer. Då bestämmer vi för att öva igen vid halv 3 så fick vänta i stan i 2 timmar, och sen var dom andra inte färdiga förrän kvart i 3 och vi hade bara tid till 3 vilket gjorde att vi knappt hann öva något vilket i sin tur bidrog till att det kändes ganska onödigt att stanna kvar när man kunnat åka hem vid 1! Sen att jag precis missade 3-bussen gjorde ju inte saken bättre.
Dock hann jag gå och kolla på lite skor till balen, hittade  två par som är alternativ nu, känns gött! Ska nog köpa ett par av dom imorgon :D

Åkte hem och åt lite mat o segade, pluggade väldigt lite.. inte alls peppad på att plugga :(
Kollade på Anna Anka söker assistent. Seriöst, fan vilken jävla rövslickare det var där. Det stod mellan två tjejer, en skulle åka hem. Den ena tjejen sa hela tiden "...och det ber jag om ursäkt för", som när den ena tjejen sa något om att "alla är inte perfekta, inte jag, inte sofia.." så kommer hon Sofia in bara "och det ber jag om ursäkt för"... vafan är det du ber om ursäkt för?! Det är inte precis något du kommer att kunna ändra på, INGEN är perfekt. Det hade varit annat om du gjort ett misstag som du ber om ursäkt för.. men man kan inte be om ursäkt för att man inte är perfekt :O Detta sa hon säkert 6 gånger under tiden som dom stod och väntade på vem som skulle åka hem... självklart fick rövslickarn stanna kvar :@
Såg att Sofia hade blogg, hon verkar inte vara stolt över dagens program ;)


F.ö undrar jag vad som hände med vädret?! Igår såg man hur alla statusuppdateringar handlade om SNÖ.. kollade tillslut ut genom fönstret.. och mycker riktigt, det snöade.
Idag på morgonen hade dock det mesta smält bort men sen nu framåt kvällen snöade det som fan igen!!! Vad händer? Det är den 21:a april och det snöar, okej att Småland inte är det varmaste landskapet.. men det är ju inte direkt norrbotten vi bor i!!
Hoppas att vädergudarna ändrar attityd och fixar lite sol och vämre istället =)

Solen försvann

Idag hade jag bara en lektion på 45 minuter, det var NK, ganska drygt som vanligt. Tog halv 1-bussen hem.
Köpte lite naturgodis innan jag åkte... och nu är jag hemma och naturgodiset är slut...! Helt sjukt vad jag älskar naturgodis.. och att jag äter upp det så jäkla fort med.. nu har jag bara ont i magen ju.
Borde ha ätit riktigt mat istället eftersom jag sket i att äta i skolan eftersom jag ändå åkte hem så tidigt.

Så typiskt, tänkte sola lite idag när jag väl slutade så tidigt.. men självklart hade det kommit massa moln och var jättekallt när jag åkte hem så det sket sig :(

Idag måste jag verkligen plugga, har sjukt mkt fram till Spanien.. började dock med religionen igår och rättade till min bokrecension i tyskan! Men idag måste jag fortsätta.. borde börja med matchreferatet och filosofin och tyskan eftersom det är till nästa vecka... :O

Ikväll är det sista avsnittet av "Dating in the dark" så det får jag inte missa :D

Lite ändring!!

Tjeena!
Idag har jag inte gjort något vettigt alls! Gick upp vid halv 1.
Har mest suttit vid datorn.. och som ni ser så har jag ändrat bloggdesignen lite.. Vad tycks?
Måste säga att jag faktiskt är väldigt nöjd! Tycker det ser mycket bättre ut än innan.. oså lite ljusare också!
Ändrade även så att det "rullar" in text allra högst upp till vänster om nån märkte det?

Har även gjort så det kommer in "riktiga" smilisar när man skriver ex. :) :P :D osv. Får se till och inte skriva för mycket sånt då, tycker det ser lite fjolligt ut när det är 1000 :D typ.
Fan, märkte att jag inte kan skriva ; p (fast sammansatt) längre utan att det blir en smilis= ;p .. not good!
Iofs kunde man skriva med stort P utan att det blev en smilis.. good! hahah, vilka "problem" man har... ;P
Det finns en blogg, som nog många känner till, där man kan få massa hjälp med designen, ett litet tips till er som tycker det är svårt!

Näe.. jag borde egentligen plugga. Jag sa att detta skulle bli en pluggishelg... hahah säger jag bara... det blev ju lyckat.. har inte gjort ett skit!!!
Ska nog gå ut på promenad snart istället, vädret blev ganska fint nu.

lite festival, lite bowling


Studentfesten som jag gick på i torsdags var riktigt roligt! Stack hem till Maria där vi försupade lite och klottrade ner våra ben och armar! Det var inte överdrivet mkt folk på Oleó men det var riktigt kul ändå :D Tur det med tanke på att detta var sista studentfesten för mig innan studentveckan!!!

Lite slitna efteråt!!


Sov över hos Maria så igår segade vi bara på förmiddagen.
Åkte hem med mamma, var seg som fan men eftersom vädret var underbart la jag mig i solen lite, sjukt hett vare! Liiite färg fick man allt, dock blev sträcket helt ojämnt eftersom jag hade jeans på mig :p

Sen gick jag och mamma en långpromenad i det sköna vädret, välbehövt! Sen hoppade jag för första gången iår studsmatta med Pontan! Höll på att mosa honom då jag höll fast honom samtidigt som vi hoppade oså ramlade han och jag höll ju på att landa på honom, som tur var lyckades jag komma vid sidan av honom!!

Fixade mig och stack in till stan och bowlinghallen! Spelade med Martyna, Josefine, Rickard och Oscar, Vi tjejer skulle ju egentligen vunnit, men räknesysmetet var helt konstigt och gjorde då dom fick strike ibland utan att dom ens kastat iväg klotet ;O så vi bytte bana sen..blev kanske inte mkt bättre.
Sen stack vi till Donken.. haha serisöt, har varit där 3 ggr denna veckan, rekord!! Köpt Mcflurry Lion varje gång, sjukt god är den :D
Sen stack jag Martyna och Rickard till Sports och satte oss där ett tag.

Josefine, Martyna, Jag
Tog kvar över 12-bussen hem, pratade i telefon och kollade på ett gg-avsnitt innan läggdags vilket gjorde att klockan blev ganska mkt och jag vaknade vid halv 1 idag... hatar att vakna senare än 12, känns som hela dagen är borta :P
Inte blir det bättre av att jag tänkte plugga och inte kommit någonvart.. har bara suttit vid datorn och läst i skvallertidning!
Hemma själv ikväll, asskönt, ska bara softa hela kvällen också :D

Lika a circus

Dagen har varit lite crazy typ. Började med svenska och en föreläsare som pratade om hur man skriver CV oså.
På nk-lektionen ringer mobilen och det är en kille från restaurangen "Mamma Rosa" som ringde. Jag sökte jobb där igårkväll så lite sjukt att han redan ringde!! Han frågade om jag hade boende vilket jag inte hade.. så där har vi problemet.. men han sa att jag skulle höra av mig om det löste sig.. så får se vad som händer!

ES-lektionen repeterade vi inför musikalen.. och endel dirty-moments blev det ju med.. dog av skratt typ!
Vi ska sluta vid kvart över 3 egentligen med idag fick vi sluta 10 i 3. Och det är ungefär här cirkusen börjar.
Jag pallade inte springa till bussen så tänkte ta 15.40-bussen istället..

Satt i datasalen och kom på att vi behövde skriva ut slutrapporten för att lämna in till svenskaläraren. När vi var färdiga med det var klockan 15.31 så även denna gången ville jag inte behöva springa så tänkte ta 16.20-bussen.
Jag och Mathilda går ner mot stationen och när vi är vid Akropolis så är det 10 min kvar till bussen går så tänkte att jag kunde söka jobb där. Går in och får prata med chefen som då vill sätta sig ner och pratar på en massa så kommer inte därifrån förrän 16.22 typ... missade bussen igen!

Eftersom jag visste att Mathilda var kvar i stan så tänkte jag att jag kunde åka med henne hem.. så gick bort där hon och hennes mamma var... sen blev det endel krabb och jag tänkte att jag kunde ta 16.40-bussen då som gick via industriområdet så tänkte hoppas på vid bion.. men så ser jag bussen köra förbi...

Tillslut kommer vi iväg från stan och dom släpper av mig vid norremarksrondellen och som TUR var hann jag med bussen!! Så 17.20 kom jag hem tilllslut... :p

Var även sjukt hungrig eftersom jag, Lina och Mathilda åkte upp och åt glass på Donkan på lunchen ^^
För en gångs skull lagade jag faktiskt mat!! Gjorde kycklingfilé och potatissallad.. som iofs var köpt men blandade i en del saker som gör den 100 gånger godare :D


Nu precis bestämde jag mig även för att gå på studentfesten!! :D Hade tänkt skita i det eftersom många av mina kompisar inte ska gå, men pratade med Maria och hon var på, så lite impuls-fest blir det ikväll.. vi drar på festival!!

I'm fail

Dagen har varit låång.. åkte med kvart över 7-bussen till skolan, hatar den bussen.. övade på danser till musikalen vilket var riktigt kul.. :D Sen hade vi filosofi och sen tyska. Vid 3 var jag på "möte" och vid 4 stack jag och tränade eftersom jag inte hann det på morgonen... som tur va var det inte såå mkt folk så man behövde vänta!!

En person brukar säga att jag är "fail"... jag säger alltid nej, men idag fick jag det bevisat (igen) att jag faktiskt är ganska fail... åtminstone klantig!!

När jag tränat klart på Friskis&Svettis hade jag planerat att ta 18.25-bussen hem som dessutom gick via västra industriområden vid 18.05, perfekt tänkte jag! Ställde mig och väntade...och väntade.. men ingen buss. Tar upp tidtabellen... ser till min besvikelse att det är en annan buss man ska hoppa på och den skulle inte ens åka förbi den vägen jag stod på... illa.
Då var klockan typ 18.15... 10 min till bussen går från stationen.. börjar gå mot en annan busshållsplats men läser att det inte går några bussar.. det är bara för mig att gå till stationen och vänta på 19.15-bussen...
Som grädde på moset var det ingen god mat i skolan dvs. jag var bra jäkla hungrig!! Nästa gång ska jag fan trippelkolla tidtabellen!!

Men för att inte låta alltför negativ så kan jag väl bara vara glad över att det är sjukt underbart väder.. så det gjorde inte så mycket att jag fick gå :D

Härlig onödig dag

Denna skoldagen var väl ganska meningslös egentligen. Åkte in till skolan.. trodde att jag skulle missa bussen eftersom jag gick hemifrån vid 9.35 o bussen går 9.30, tidsoptimisten är i farten ;)

Lina är farlig i trafiken.. ;p
Väl inne i skolan väntar jag o några på att nk-lektionen ska börja. Efter en stund kommer Mathilda och Lina och när lektionen ska börja ska inte dom gå utan åka till Donken istället.. så jag följde med dom(: Tycker denna nk-lektionen är sjukt onödig, man gör ändå inget annat än o pratar.. och vem tackar nej till roligt sällskap och lite gott? ;)

Hade sedan religion i nästan 1 timme sen var det eget arbete. På geografin hade vi snygg-men-dryg-vikarien så det var ingen seriös lektion allt.
Fick världens skrattanfall också.. Jag satt och skrev några uppgifter med Martyna och Jessica.. så pratade vi om flätor.. oså skulle Martyna skriva av mig oså börjar hon gapflabba så jag kollar i mitt häfte... där hade jag skrivit "industriflätor" istället för "industrivaror" hahahah, dog verkligen av skratt, fyfan, var längesen jag skrattade så mkt xD

Sen bara för att dröja ut på tiden skulle vi göra det tråkiga "spelet" där man ska sätta ut länder på en karta.. som vi redan gjort ett X antal gånger... men det var bara två grupper som gjorde det.. sen fick vi gå hem... lagom till att jag precis hade missat min buss (Y).

Gick ner på stan med Mathilda och Leila där mamma sen kom och hämtade mig. Passade på att lämna sommarjobbsansökan på Tofta strand.. jobbade ju där förrförra sommaren.. så får se vad som händer!

Här hemma har jag bara pluggat lite och hjälpte till med maten... funderade på att gå en promenad när det väl var fint väder... gick väl som väntat.. dåligt :p Får se om jag "orkar" gå ut sen...

En helg i Karlshamn

Hejsan!
Var några dagar sen jag uppdaterade nu. Helgen är över och tråkigt är väl det! Åkte till Karlshamn i fredags hem till Bobby! Vi har inte gjort jättemkt, slappat, spelat kort, kollat tv oså har jag ju fått se hans matlagningskunskaper... och han hade talat sanning om att han var duktig.. för gott vare!!
Vi gick några promenader så han visade mig runt i Karlshamn lite och det är ju faktiskt en ganska fin stad ändå! Havet gör ju det definitivt inte sämre!!
Första bilden är tagen på fredagkvällen, fiint!


Igår var det ju superväder så då gick vi en annan runda och ut på några klippor där vi satte oss o stekte i solen, najs det! Åkte hem med halv 8-bussen och var hemma i Rottne vid halv 11.
Såhär soligt och fint var det :)


Idag
har jag varit i skolan as usual. Tränade ju dock 2 timmar på morgonen.. har varit dåligt med tränande nu de senaste veckorna.. måste komma igång nu inför Spanien känner jag (; Iofs.. det fina vädret börjar ju komma = fler pomenader :D

En sten har fallit

Vår rapport, enkel och najs ;)
NU äntligen har vi lämnat in slutrapporten i PA!! Känns ju sjukt härligt att man äntligen är färdig med det jobbigaste i PA, det är bara en redovisning kvar. Denna gången kändes det mycket bättre att lämna in rapporten... typ 12 sidor mer än råmanuset! Denna gången ska det fan gå bra!!

Kom hem för en stund sen och har börjat packa ihop lite grejjer oså sen måste jag hinna äta lite innan jag och Pontus tar bussen in till stan för att bli hämtade av pappa så åker vi vidare till Tingsryd.. därifrån tar jag bussen till Karlshamn :)

Oj vad duktig man är

Tjaa.
Idag skulle jag ju egentligen haft sovmorgon men jag och Mathilda bestämde oss för att åka in tidigare för att plugga PA... dock försov hon sig så hon missade bussen så det sket ju sig.... nästan, vi körde telefonvarianten istället.. funkade helt okej ändå ;)

Hade endel lektioner men var ganska chill måste jag säga då vi inte hade hel lektion varken på NK eller Geografi.
Fick skjuts hem av Martyna som övningskörde med sin lärare... lite läskigt var det allt då hon fick ha en bräda under armen bara för att hon skulle hålla hårt i ratten :P Men det var ju iaf snällt att jag fick åka med :D

När jag kom hem åt jag lite mat och kollade färdigt på ett program som jag somnade till förra veckan :p Sen har jag i princip bara pluggat!! Seriöst, jag har verkligen pluggat aslänge.. håller på med geografi... ekonomisk geografi.. visst låter det roligt?! Men detta måste bli bra känner jag... I want MVG!!

Har även skrivit i min bloggdagbok för estetiska, hade fått kommentar från läraren i den också.. var positivt iaf!
Näe.. nu skiter jag i geografin och fortsätter nog lite med PA innan jag ska lägga mig.

Får se om det blir någon träning imorgon på morgonen.. har börjat bli förkyld... sen vet jag inte när mamma och pappa börjar, tror de börjar senare imon så då hinner jag inte. Har ju bara tränat 1 dag denna veckan.. inte bra.. men Mathilda sa att vi kunde gå runt sjön om vi blir klara med PA tidigt... i hope so :D

I'm back on track

Tjaa!
Igår var jag i princip helt död, sov max 3.5 timmar natten innan så orkade inte göra särskillt mkt när jag kom hem.

Idag sov jag åtminstone nästan 5 timmar så det går ju framåt! Gick upp 6 för att sedan börja träna vid 10 i 7. Tränade i hela 2 timmar och 10 minuter ;) Kände att det behövdes nu med tanke på att jag inte tränat på 2 veckor.. blev lite förslappad där under påsken ;P
Känslan efter ett hårt träningspass och sedan gå ut i ett underbart väder är ju underbar!!

I skolan hände väl inget speciellt mer än att maten smakade .. inte gott vilket bidrag till att jag knappt åt något vilket i sin tur gjorde att jag fick världens huvudvärk.

Åkte hem med 3-bussen, åt lite mat och satte mig faktiskt i uterummet och solade ansiktet och armarna lite... blev väl dock ingen skillnad men det var riktigt härligt!

Sen gick jag in i mitt rum och la mig i sängen... och somnade :p Vaknade till och såg att mamma var framför mig.. hon hade tydligen varit där ett tag :p Sjukt trött var jag och huvudet gjorde och gör fortfarande ont. Dock har jag faktiskt börjat lite med PA nu.. med en kopp kaffe så blir allt liite bättre!

Anna Anka söker assistent är på tv nu också.. kollar lite halvt... hmm vet inte vad jag ska säga.. men är ganska kul ändå. Dock stör jag mig på reklam som kommer efter 7 jävla minuter!! Seriöst.. programmet hinner ju inte börjar förrän det avbryts av reklam :o

Aja.. nu ska jag fortsätta plugga... såg förresten att vi har eget arbete på morgonen dvs. "sovmorgon" till halv 11 :D

Inte som planerat

Tjaao!
Igår var en toppendag! Det var fint väder, gick en långpromenad, sen på kvällen stack jag hem till Erika för att fixa mig och börja dricka. Träffade även sötisen Vilda som jag nu har lovat att vara barnvakt åt i sommar om det behövs ;P


Sen tog vi, Ramona och Sofia bussen in till stan. Satte oss på Sports nån timma, sen stack vi till ett ställe som Oskar var på där vi fortsatte att dricka lite.
Sen skulle vi ju till Stenladan på fest.. men av någon anledning så stack jag och Erika ner till stan istället och gick till Oleó vilket inte alls var meningen :P Kände ju att jag inte hade råd + att Oleó brukar inte vara mitt favvoställe direkt.. men så fick jag en 50-lapp av en kille... bara sådär ;O haha, men snällt vare ju iaf!


Var ganska lång kö när vi kom fram men det kändes som det gick ganska snabbt ändå, och väl inne på Oleó hade jag faktiskt riktigt roligt :D Ja, hela kvällen var sjukt lyckad måste jag säga, även om det inte blev som planerat :D

Idag var man lagom seg eftersom jag typ sov i 7 timmar? Gjorde inget vettigt första delen av dagen iaf. Nu ikväll har vi haft gäster.. det var väl trevligt :) Sjukt skönt att man är ledig imorgon... inga planer vad jag ska göra.. men ska försöka göra något vettigt iaf ;)

Påskmat

Nu är jag hemma efter en heldag i Tingsryd. Alltid lika mätt när man kommer hem. Påskmat som var middagen, gott vare väl också! Sen är det ju efterrätt, rabarberpaj, glass, hallon osv.


Sen måste jag erkänna att jag satt och pluggade liiite på PA... men efter det gick jag ner till ishallen och kollade på Taif som spelade på Olofström och vann med 3-2! Skön stämning var det iaf, har saknat den lite, var ju sjukt längesen jag var på match senast.

Maje var med på hockeyn :)


Sen gick vi iaf hem till mormor och morfar och fikade igen..!:P Vi kollade på Talang och Solsidan och till det blev det självklart chips och popcorn.. fyfan vad massa onyttigt man har ätit idag :P







En annan vääldigt positiv och bra sak med dagen var att vi fick en påse med lite grejjer i, bland annat ett pyttelitet påskägg... så man tänkte typ, okej lär väl vara en 100-lapp däri. Sen öppnade jag det.. såg en 500-lapp och tänkte, fan vad najs! Sen tar jag ut 500-lappen och då märker jag att det är EN TILL 500-lapp och tänker FAN vad najs, 1000:- bara sådär, aldrig fel :D
Kan ju säga att det behövdes verkligen nu!!!!
TACK mormor o morfar.. även om dom inte läser här så ^^


Jag och mitt lilla påskägg med sitt stora innehåll ;)

och min kära broder ligger o softar i soffan!!

Vad jag älskar PA

Idag gick jag upp strax efter 12, läste lite i några häften vi lånade till PA... fanns dock knappt någon intressant fakta där inte. Sen kom Mathilda.. vi satt och arbetade med PA hela eftermiddagen.. känns skönt att vi har kommit igång iaf :)

Efter att hon åkt hem kom Erika hit en stund.. hon hade låst ute sig :P Hon hade varit i Malmö o shoppat... blir inte alls avis :D Ikväll har jag bara fortsatt lite med PA, ätit hemmapizza och pratat i telefon med Martyna... vi hade en del att prata om ;)

Nu är det färdigpluggat för ikväll.. dagen har gått så fort :O
Ska nog kolla på några GG-avsnitt som jag missat nu de senaste 2-3 veckorna?

RSS 2.0