Lasegame

Tjao!
Har nyligen stigit ut från duschen, kom hem för några timmar sen.
Igår så var det en bra dag! På förmiddagen var jag och Pontus hemma själva och rastlös som han var ville han spela spel så vi spelade "Vem där" och "Barngeni" hehe, gick bra även fast han försökte fuska!!
Tog halv 3-bussen till stan, gick hem till Anton. Vi tog det lungt några timmar sen vid 8 så stack vi för att spela Lasergame med Ramona, Emma, Carlos och Daniel!

Vi tjejer hade aldrig spelat det innan, men vi körde ändå tjejerna mot killarna. Dem första två omgångerna förlorade vi. MEN vi var ju lite tröga, på deras bas där vi skulle skjuta i ett hål, trodde vi att det var ett stort svart hål som satt lite högre upp, så vi sköt där hela tiden... sen inför 3:e omgången fick vi reda på att det fanns 3 små hål lite längre ner, det var dom vi skulle skjuta i! haha. Inte undra på att det gick så dåligt dom första gångerna. Så sista omgången vann vi, och vi fick även bäst resultat sammanlagt wihuu! :D Nybörjartur eller är bara så duktiga helt enkelt? ;) hehe. Det var iaf riktigt roligt även om man svettades sönder lite :p
Sen åkte jag med Anton hem, vi åt lite mat och sen kollade vi på Mammas pojkar eftersom vi missade det ;p BRA att Izza åkte ut, så jävla trög verkar hon vara! Kollade någon film sen och somnade!

Gick upp vid 11-tiden idag eftersom han skulle jobba vid 12. Jag gick en promenad runt växjösjön, mycket skönt måste jag säga! Sen kom mamma och hämtade mig vid kvart i 1.

Ikväll blir det tyvärr ingen utgång eftersom Mathilda gått och blivit sjuk igen :( Men vi tar igen det nästa fredag istället ;) Tills dess får hon krya på sig (:
Så planerna inför kvällen är inte helt spikade.. ha en grejj på G men får se om det blir så!

18

ÄNTLIGEN!!! Nu är jag äntligen 18 år :D Känns mycket bra!
Vaknade först vid typ halv 8, fattar inte varför, det är ju inte som när man var liten och var värsta spänd.. men tydligen sitter det fortfarande kvar liite :p Fick lite sms strax efter 10 så gick upp då och fixade mig.
Hade fått ett vykort från mammas 2 kompisar med familj där jag även fick ett presentkort på HM500 kr, över förväntan om man säger så,värsta snällt ju :D

Sen åkte jag mamma och Pontus in till stan och upp till skopunkten. Där köpte jag 2 par skor, väldigt behövligt eftersom jag inte har några bra skor man kan ha till fest! Sen hämtade vi pappa och vi åkte vidare för att spela bowling. Okej, på Wii är jag grym.. men i verkligheten suger jag totalt på det haha, men jag försöker att inte vara en dålig förlorare och hålla minen uppe (;

Den duktigare delen av familjen :p

Sen åt vi mat på Akropolis, riktigt gott var det! Dock började jag seriöst gapskratta då vi hade beställt in vitlöksbröd med tsaziki. Mamma sa att vi kanske får 2 stycken som vi kan dela på.. men så snålt trodde ju inte jag det skulle vara utan att vi skulle få typ 4 stycken. Sen när hon kommer in med det... vi får ETT vitlöksbröd!!!! HAHA, jag började skratta så fort hon ställde ner tallriken.. fyfan vad snålt, så jag gick och sa att vi ville ha 4 till!!!

Den fattiga "förrätten" och den goda varmrätten :D



Sen åkte vi hem. Vi fikade och jag fick mina presenter. Jag fick strumpbyxor och strumpor (eftersom alla mina hela tiden går sönder, lite internskämt), typ värmetofflor, låter konsitigt, men om man fryser om fötterna så är det bara att ta på dom, en grå lång kofta.. och sen det bästa av allt- en systemkamera :D Blev verkligen jätteglad, trodde faktiskt inte jag skulle få någon bara för jag varit så velig!!! Så nu har jag tagit lite kort och ska ta ännu mer snart :D

Presenterna och när jag öppnar dom. En väldigt glad Virginia som
öppnar sista presenten och märker att det är en systemkamera!!!



Har varit en mycket bra födelsedag, även om det inte blev någon utgång så är jag glad, har varit en mysig dag med familjen och är jättenöjd med mina presenter =)

Metro Station

Har nästan precis ätit frukost. Sitter och lyssnar på musik.. på Metro Station. Fyfan vad bra dom är. Älskar verkligen deras låtar... nästan alla låtar är väldigt bra tycker jag!
Hade ju 7 låtar som jag har lyssnat på jättemycket sen i våras men kände att jag ville ha lite "nya" så googlade för att hitta alla deras låtar och sen lyssna på dom för o se om det fanns några fler bra... så nu har jag hittat 7 till låtar som är riktigt bra!

Lägger upp några av mina favoriter av dessa 7 "nyupptäckta"! Den första låten behövde jag lyssna på några gånger innan jag fastnade för den- nu älskar jag den!

Metro Station - California Metro Station - Comin' around

Metro Station - Kelsey                                               Metro Station - Time to play


Blir så glad när jag hör dom, allt känns mycket bättre när man lyssnar :D Verkligen sjukt att musik kan ha så stor påverkan på en själv. Om något känns jobbigt så är det bara att sätta på musiken och det känns oftast lite bättre! Visst, endel musik kan man bli deppig av eller att man påminns om något jobbigt.. men ibland kan det vara skönt att bara lyssna och tänka.. kanske bli lite ledsen inombords.. bara rensa hjärnan.. sen lyssna på någon glad musik och börja tänka positivt igen :)

Nu ska jag läsa en skvallertidning och lyssna på MS och njuuta av att det är lov.. och att jag fyller år imorgon :D

Chokladkukar och annat gott

Då var man hemma efter några dagar i Tingsryd hos morbror + sambo + kusin! Har haft det mycket trevligt! I lördags när vi kom hem så var jag och Maje nere i Ollan, vi kollade på film och drack vin och Martini oså, sen var vi glada och dansade till dunkade musik, great vare!! När klockan var halv 5 kände vi att det var dax att sova.

Lite bilder på mysiga Ollan, Maje the DJ och jag den glade (;


Eftersom man skulle ställa tillbaka klockan 1 timme igår så vaknade jag vid kvart i 1 typ. Åt frukost och sen blev det Ollan igen, kollade på tv, hjälpte Maje med låtar och sen kom min kära Broder :D Mycket kul att träffa honom igen!! Vi skulle göra chokladbollar men det slutade med att det blev negerkukar haha. Javet, lite barnsliga kanske, men vem bryr sig? Kul hade vi iaf :D Framåt kvällen kollade vi  först på Wallander - Tjuvet och sen Up, båda filmerna var klart sevärda! Jag och broschan  gick och la oss vid halv 12 men låg och snackade till typ halv 2.

Min kära broder mitt uppe i baket. Och sen sjävklart en bild på våra mästerverk (;


Klockan 06.00 ringer alarmet på mobilen och det känns som man ska dö, hade knappt kunnat sova under hela natten kändes det som. Duschade och fixade mig, sen gick jag och broschan ner till stationen. Jag tog bussen till Växjö för att sedan ta en buss till jobbet. Dock tog jag fel buss, så fick gå en bra bit, då hade jag även en bag, en dator och en kasse med Xbox att bära på... otur man kan ha!!
Jobbade iaf till 3, var ganska chill som vanligt, sortera in lite papper i pärmar oså =)

Körde hem, gick bra. Har ätit och duschat. Ikväll ska jag kolla på Roast på Berns (suprise) haha. Sen måste jag ju kolla på förra veckans OTH, GG och även Playa del sol som jag missade igår :p

Snodde lite bilder från Majes kamera, tyckte om denna. Ser ni hur stolt jag är eller, först gången jag får en vinflaska i present ;) haha

Ena delen av släkten

Hejsan!
Idag har varit en braa dag hittills! Dock blev jag väckt redan vid halv 9 för vi skulle upp o fira mamma, var lagom trött då om man säger så :P Hon blev iaf glad för min present, som var en halsduk! Gick och la mig igen och vaknade vid kvart över 11 typ. Hjälpte till med maten och allt som skulle förberedas till gästerna kom.

Vid 3 kom dom så vi åt mat och öppnade presenter. Jag fick som vanligt en "samlingskniv" av mormor och morfar + 1000 kr :) Av ena "kusinfamiljen" fick jag 200 kr. Av Peo Maje och Niklas fick jag 300 kr + en flaska ;) Så det blev allt lite pengar, verkligen välbehövt måste jag säga :D

Måste ju självklart ta en bild på det lilla fina jag fick ;) Gillar flaskan färg!


Vi har kollat på gamla videor från typ 2000/2001 haha, fyfan vad roligt det var, hade sjukt fula kläder och såg ut som en kanin xD tider.. tider säger jag bara!!

Nu har vi nyss fikat.. för andra gången typ, blir så, först mat, sen efterätt sen fika + lite snacks på det haha ;p

Snart ska jag börja packa eftersom jag ska följa med Peo och Maje hem till Tingsryd och sova där till måndag. Ska bli kul att få se deras nya hus. Imon kommer jag också få träffa Niklas A.K.A brossan :D Ska bli väldigt kul att träffa honom igen, var väldigt längesen sist och vi har endel att prata om ;)

1:a bilden- morbror Peo i spetsen med lillebror, mamma och Maje i bakgrunden.
2:a bilden- Jag och min kära bror, ja vi är ganska lojja ibland.. ;)



Känns f.ö som att detta lovet kan bli riktigt bra! Frågar mig dock när jag ska ha tid att plugga?!?!

Onsdag... kom nu!!

Tjao!
Dagen började med att jag vaknade av mobilen.. twice!! Gick iaf upp vid tio i 12 åt frukost och duschade. Sen gjorde jag en av typ 5 pajer till imorgon, gick ganska bra måste jag säga, är ju inte den bästa matlagaren om man säger så.. omelett är fortfarande min specialité, även om det kan bli lite smuligt ibland haha (;
Mathilda
kom sen och vi kollade på Harry Potter och halvblodsprinsen, ganska bra film. Hon berättade lite trevligheter om gårdagens studentfest som man missade eftersom man råkade födas 6 dagar försent :(

Ikväll har jag mest varit med familjen och ätit mat, kollat på Idol och Cirkus Möller, haha ganska roligt måste jag säga.. ni vet hur jag är med sånna program, älskar dom!!
Jag har även hunnit med att göra två födelsedagskort och slått in en present till mamma som fyller år imorgon så då blir det upp tidigt... inte min grejj riktigt.. men vad gör man inte för mammsen? (;
Tyckte detta lät ganska förjävligt första gången jag hörde denna.. men nu när jag hört den några gånger.. jag börjar faktiskt gilla den. Även om man egentligen bara vill slita upp honom och få ur någon rockig röst och inte den ljusa rösten så kan jag inte inte gilla den (:

HÖSTLOV! :D

Då sitter man här i datasalen och har haft en lektion idag, svenska, som f.ö var ganska så oseriös! Nu har vi eget arbete i Nk och ingen Geografi= jag har slutat!!!! Vilket betyder att det är höstlov nu, fyfan vad underbart :D
Fick lite beslutsångerst hur jag skulle göra, eftersom jag egentligen hade räknat att vara kvar till 4-tiden och arbeta med projektplanen så blir det ju lite segt nu när man slutat så tidigt det känns det ju ganska fel att inte åka hem tidigt när man väl slutat! Men jag har bestämt för att åka hem vid 1-tiden, så får jag arbeta som fan hemma, Projektplanen ska ju in imorgon 15.00. Tur att vi är 2 om det då, me und Mathilda :)
Ikväll vet jag inte vad som händer, blir nog bara att ta det lugnt och njuta av att jag är ledig i 10 dagar!!

Inte lika fattig

Halluu!
Vaknade tio i 12 idag, sjuukt skönt att sova ut måste jag säga! Har mest slappat, inget plugg kan jag ju säga ;p
Tog 5 över 4-bussen till stan för att åka till min mamma. Vi firade mig med tårta och kaka och glass, mycket gott (:
I present fick jag en Paradis-chokladask, gott men farligt höhöh (; Sen fick jag 500:- Precis vad jag behövde, moneymoneymoney!!!
Så nu är jag inte lika fattig längre. Måste ju köpa en present till mamma the 2:nd eller vad man säger :P Jag vet iaf redan vad jag ska köpa så det känns ju bra!

Ikväll blir det nog lite plugg.. eller ja vi får se, måste göra lite förberedelse för tråkigt svenska-tal.
Men ska kolla på Bonde söker fru och Oskyldigt dömd.. som vanligt, får inte missas! Såg på trailern att den fulaste bonden tydligen gör något oväntat i dagens program!!!!
Så vi får se vad man hinner med i pluggväg ;)

Happyyyy!!!

Fan vad najs. Life is soo good sometimes!! haha
Nu har jag varit inne på intranätet och vi får arbeta hemifrån imon på Tyskan,
vilket betyder att jag är så gott som ledig imorgon :D Sjuuukt skönt måste jag säga!!

Sen är det torsdag och vi har eget arbete i naturkunskap så då är det bara svenska och geografi.
Sen är det höstlov, och då fyller jag 18 efterlängtade år :D
Livet är allt bra ibland (;


Lite lojj bild I know, men såhär glad är jag nu.. ungefär (;



















Ett litet minus bara: min header är borta??!! Jag har, som ni kanske ser, ändrat design, men någonstans så försvann headern :O Hatar alla koder, kan dom inte uppfinna någon enklare redigerare?!!!
Någon kunnig som kan hjälpa mig att få tillbaka den? (:


f.ö Är det bara jag som inte kommer in på Pirate bay?

Härlig nyhet på Intranätet!

Tjaa!
Kom hem från skolan för ett tag sen, slutade en halvtimme tidigare så hann med tio över 2-bussen hem, hade 7 minuter på mig att spring från skolan till bussen, men det gick (; Hade Nk-prov idag, gick väl sådär, ett G borde jag iaf ha skrapat ihop hehe!!

Jag och Leila snackade med tyskaläraren som hade pratat med några andra om att vi kanske skulle ha eget arbete imon på tyskan, men jag tänkte att för mig spelar det ju ingen roll eftersom jag ändå har IE på morgonen. MEN nu när jag kommer hem så ser jag denna fantastiska nyhet på intranätet; min lärare i IE ska vara hemma imon så det är eget arbete :D:D Hoppas nu då att vi inte har någon tyska så är man ledig hela dagen imon :D!!!!

Ska dock in till stan senare på eftermiddagen och träffa min mamma, men det är ju trevligt och sovmorgon får jag ju i vilket fall som!! Så sjukt skönt är det med sovmorgon, slippa tänka att man ska gå och lägga sig tidigt, eller få ångerst för man inte gör det!!

Nu blir det lite tyskaplugg, kanske borde börja med Np-talet med..... projektplanen kanske också borde börjas lite smått med?!! aaah, ogilla allt plugg -.-  Men snart är det höstlov, det kommer bli najs!

Vad ska jag göra?

Okej, jag vet inte om jag ska önska mig en systemkamera i födelsedagspresent, på ett sätt vill jag ju verkligen ha en eftersom jag älskar att ta kort, vilket nog alla vet (; Och det är så tråkigt när man har en ganska dålig kamera och det blir så dålig kvalité på bilderna, speciellt när man är inomhus och inte har blixt.
Men samtidigt så behöver jag ju pengar, är fattig som fan nu så pengar hade inte suttit fel!

Någon som har en åsikt? vad ska jag göra?!!

a bit disappointed

Hejsan!
Igår blev väl en halvt lyckad kväll om man säger så. Många som inte kom vilket kändes väldigt tråkigt när man fixat så mycket. Men jag hade iaf roligt, jag var glad och jag dansade, man får ju göra det bästa av situationen! (; Sedan tog jag, Ramona och Carlos kvart över 2-bussen hem till Rottne. Tror jag somnade i bussen för vaknade till av att Ramona sa att vi skulle hoppa av vid nästa och då trodde jag först att vi hade missat sista hållplatsen i Rottne men så var det inte :p

Lite bilder från igår!




Idag har jag bara varit så sjukt seg, borde egentligen börjat plugga på naturkunskapen men det orkades inte. Har kollat lite Oth och GG, så bra är dom serierna!! Nu kollar jag på Wild hogs som går på Tv:n, verkar vara en rolig film så ska fortsätta kolla på den.

Taggning

Tjao!
Hann typ inte skriva något igår, hade ganska fullt upp. Var i skolan, hade bl.a Geografi-prov som gick skit. Vissa frågor kunde man få 10 poäng på och det känns ju ganska kört om man inte kunde den :/
Sen väntade jag i 2 timmar till Martyna slutade så vi åkte ner till Ö&B för att handla lite saker till idag!
När jag kom hem så började jag packa ner lite grejjer till idag. Har ju gjort värsta listan med allt möjligt som ska med. Ska ta en resväska för att få plats med allt hehe, och då är det ändå exklusive sovsäck och en kasse med belysning :P Senare på kvällen kom Anton hit, vi kollade på bl.a. Mammas pojkar där en ful flodhäst gick vidare, inte okej tyckte vi!! Lite senare kollade vi på Big momma's house, alltid lika rolig :p

Idag gick vi upp vid 11-tiden, åt frukost sen åkte han hem.
Jag har nyss duschat och håller på att ladda ner låtar inför kvällen nu! Pratade med Martyna som sa att hon var sjuk, inte bra, hoppas verkligen hon känner sig bättre till kvällen (:
Ja, tänk, om några timmar är vi i lokalen och fixar! Jag hoppas verkligen allt blir bra nu, att det kommer lagom mycket folk och att inga oinbjudna kommer, att inget förstörs. Att alla har ett jävligt bra festhumör och är på topp. Då borde det gå bra!

Plugg

Dagen har varit bra. Hade IE på förmiddagen och Tyska på eftermiddagen, sllutade redan vid 2 så tog 14.10-bussen hem! Pluggade, kollade på tv, pluggade lite till osv. Fast när jag kom hem var jag sjukt trött så somnade i nån timma typ. Men drack lite kaffe och allt blev bättre (;

Har kollat på Bonde söker fru, hahah så roligt på Speed-daterna :p Sen kollade jag Oskyldigt dömd som var ganska så mycket bra idag! Nyss kollade jag på Fråga Olle, där det ofta är många sjuka inslag ;p Nu måste jag nog sova om jag ska orka med morgondagen. Har gjort en liten lista  på allt som ska med på fredag, kommer behöva en resväska om jag ska få med mig allt :p

Kort dag

Hallå!
Idag var en ganska meningslös dag i skolan, hade ca 30 minuters Naturkunskap. Sen hade vi eget arbete i både Religion och Geografi, så tog halv 1-bussen hem :D Pluggade faktiskt gaanska duktigt när jag kom hem. Sen gick jag en promenad med Erika, trevligt! Nu ikväll har jag pluggat lite, pratade med Ellinor i nån timma, mycket trevligt. Dock tråkigt att hon inte ska komma på vår fest :(

F.ö har vi haft inbrott i vårt garage, dom tog alla fiskegrejjerna, lite verktyg....och MAT?!? Pizza och fläskfilé typ. Why? Plus att dom har tagit min cykel också, dock är det den fula.. men ändå!! Jävla snorungar som inte har något liv!!! :@ Så lås era cyklar och garage nu!! Tydligen hade dom gjort massa annan skit nu den senaste veckan också.

Nu ska jag.. kanske plugga lite till och sen sova!

busy day

Tjaoo!
Idag har varit fullt upp typ. Gick i skolan till halv 4 ungefär. Satt kvar ett tag i skolan för att sedan gå till stationen för jag och Martyna skulle åka till Tegnaby. Där träffade vi hon som hyr ut lokalen så fick vi kolla runt oså! Kan bli väldigt bra! Inte för stor och för liten lokal/bygdegård, bra ljud i musikanläggningen, tillgång till kök och så får man spela hur hög musik hur länge man vill :D
Nu börjar man verkligen se fram emot fredagen!!! Åkte hem med 18.25-bussen sen.
Kollade på tv, åt och pluggade (ytterst lite).
Nu kollar jag Roast på Berns, som vanligt på måndagar vid den här tiden :P

En trevlig gammal bild på mig och Babe som ska ha festen :D

Plugg-dag

Hejsan!
Idag har varit en slapp dag. Gick upp vid 11-tiden. Kollade på idol sen skrev jag färdigt frihandels-inlämningen och skickade iväg. Fan vad skönt att ha det gjort nu!!! Sen började jag plugga lite till Geografiprovet vi har på torsdag, inte alls kul kan jag säga. Har inte hängt med på lektionerna så bra, det är ju såå tråkigt. Men nu har jag gett upp med pluggandet för denna kväll. Ska kolla på tv istället, blir lite Top model, Playa del sol, Ensam mamma söker och kanske lite Wallander! Hehe, vilken tv-nörd jag är, men roligare än att plugga juu! :D

Mår som man förtjänar

Då var man hemma och inte helt återställd sen gårdagens festande. Gårdagen började med att jag åkte till frisören. Färgade håret och det blev nog lite föör mörkt tycker jag.. men vänjer väl mig. Sen gick jag lite på stan med Maria och hennes kompis. Sedan tog vi bussen till Ljungby. Jag gick hem till Malins syrra där dom var och förfestade. Sen gick vi i typ 1 timme för att komma till lokalen där festen skulle vara.
Vi fixade oss och började festa och det droppade in folk titt som tätt. Vi dansade på som fan och jag hade riktigt roligt. Alltid kul när det finns ett dansgolv och roliga vänner :D

Vi var ju ett gäng som sov över i lokalen, och dum som jag var hade jag inte med mig sovsäck, men jag fick låna en annans sovsäck så det var ju väldigt snällt! Vaknade av att Malin säger till oss att gå upp för det är dags för städning. Är sjukt trött men mår relativt bra ändå! Jag, Martyna och Mathilda går sen den långa vägen till bussen och åkte hem vid 5 över 10. Skönt att komma hem tidigt och nu fick jag precis reda på att vi inte ska till Patricia. Fan vilken lättnad måste jag säga, är inte taggad på att röra mig härifrån nu :p 

Jag borde plugga men gårdagens festande har börjat ge känna nu - inte kul. Men det är ju bra att jag ska vara hemma hela kvällen så slipper jag vara överstressad med att få färdigt det.


Det går framåt...

Då sitter man här igen, med datorn i famnen och tv:n är på och försöker plugga. Det har faktiskt gått framåt. Pratade med min lärare idag, sa att jag hade panik, så hon har hjälpt mig lite + att jag får till söndag på mig, mycket snällt! Så nu har jag skrivit lite mer än 2 sidor... fast nu tog det ganska stopp måste jag säga.

Dagen har iaf varit najs. Hade enhalv svenska lektion. Eget arbete i naturkunskap och även i Geografi. Åkte hem med Mathilda och ja, jag har inte gjort mer än pluggat, kollat lite på tv.

Ikväll, eller om 20 minuter börjar "Mammas pojkar" som jag ska kolla på. Såg den amerikanska versionen för ett tag sen, ganska roligt måste jag säga :p

Imorgon är man ledig och det är äntligen helg! Ska till frisören vid 1, så får hoppas att det blir bra! Sen på kvällen är det 18-årsfest för Malin och hennes 2 kompisar. Kommer nog bli roligt (:

Lite tid

Har nyligen kommit hem. Var i skolan och hade två lektioner, var ganska chill ändå! Åkte hem med 3-bussen. Gick hem till Ramona direkt för o se om hon var hemma vilket hon var. Har varit där nu, lika trevligt som vanligt (:

Sitter och kollar på tv nu, borde verkligen plugga, kan säga att det gick skit igår. Men nu såg jag att det är endel bra program ikväll.. alla är ju typ samtidigt vilket gör det hela en aning jobbigare. Men det får bli Bonde söker fru klockan 8 och Oskyldigt dömd klockan 9! Så egentligen skulle jag kunna plugga nu innan dom programen börjar och slippa ha så mkt imon... men det är ju sjukt tråkigt och jag fattar fortfarande trögt... så får sen.
Är iaf hemma själv.. vilket är sjuukt skönt :D Fast det låter som att någon kom nu, eller typ var vid garageinfarten.. men mamma är ju i Ullared och Pappa och Pontus är i Tingsryd.. så.. kanske är inbrottstjuvar!!!! hahah. nejdå.. Det var nog bara nån granne!

Måste ses!

För er som missade Roast på Berns igår. David Batra var sjukt rolig tycker jag! Även om det blev lite enformigt så var det sjukt kul!! hahah. Okej, min humor kanske är dålig, fast det tycker ju inte jag.. såklart (;


Första gången

Vaknade mitt i natten av att min mobil hade dåligt batteri, väldigt tur annars hade den dött och jag hade försovit mig. Dock spelade det ingen roll. Jag skulle ta 09.30-bussen till skolan, sen som vanligt cyklar jag iväg till bussen, är där 09.39... inte så konstigt att den redan hade gått. Men den brukar ju alltid vara sen så trodde den skulle vara det idag med liksom! Det var första gången jag missade bussen Rottne-Växjö faktiskt, lite imponerande ändå med tanke på att jag alltid kommer i sista sekund (;

Kom in till skolan, åt mat, sen hade vi religionprov, gick väl ok. Sen tråkig geografi, slutade vid 20 över 2. Gick hem till Anton och var där ett litet tag. Sen skulle han träna så tog 20 över 5-bussen hem. Har nyss ätit.. och borde nog plugga lite.. får se, ska nog kolla lite på tv istället heheh :p Men jag måste egentligen börja med frihandelsinlämningen, så sjuuuuukt tråkigt, hate it.

12 timmar

Tjaoo!
Idag har varit en bra dag. Gick och la mig vid kvart i 11 igår och vaknade när klockan ringde halv 11, seriöst, jag sov i nästan 12 timmar och var fortfarande trött!!! Åkte 5-över 12-bussen som f.ö. var 20 minuter försenad. Hade kort svenska-lektion och på Medie- och sportjournalistiken var det 5 stycken som skulle redovisa sin reklamanalys, som tur var slapp jag! Var kvar i skolan med Lina ett tag.
När jag kom hem åt jag och nu har jag nyss kommit hem från en lång skön promenad Erika,
var välbehövt och man får ju passa på när det är fint väder!

Nu måste jag egentligen plugga... men jag orkar verkligen inte. Vill bara sätta mig och kolla på tv och sen sova. Vilket det förmodligen kommer bli ganska snart. Är ju Roast på Berns sen vilket jag inte får missa. Sen måste jag duscha också... aja.. får se hur kvällen slutar!

Har verkligen börjat älska denna låt, en sjukt bra festlåt verkligen!
Kan se mig själv på min 18-årsfest, full och glad på dansgolvet och dampdansa till denna :D


Lyckad fest

Heejsan!
Kom hem för en stund sen, har ätit lite för första gången på nästan 1 dygn, var välbehövligt men inte jättegott.
Igår blev en sjukt lyckad kväll måste jag säga hemma hos Tobbe. Vi var väl runt 15 pers skulle jag tro. Vi dansade, söp, körde nån lek och dansade ännu mer! Vi gick och la oss vid 4-tiden, 4 stycken i en säng, dock dubbelsäng men ändå :p Sen vid halv 6-tiden kommer Katta som har sovit i bilen in och lägger sig också i sängen, vi låg ganska packat där men sen gick Tobbe och la sig i en annan säng så det blev liite bättre. Sen gick jag upp vid 9-tiden, Martyna och Mathilda hade kommit till huset (de sov i några baracker lite längre bort) så vi satt och snackade. Fyfan inte mycket sömn denna natt, 3 timmar max! Sen krabbade det med hur vi skulle ta oss till busshållsplatsen i Ingelstad eftersom Tobbe bor 8 km utanför, men efter ett tag så var Martynas mamma så snäll och hämtade oss.

Lite bilder från festen!


Nu är jag bara så sjukt seg och trött och orkar verkligen inte plugga nu. Vill mest av allt bädda ner mig i sängen, dricka typ varm choklad, äta något gott och kolla på någon bra film! Får se vad jag gör. Har ju faktiskt sovmorgon imorgon så i värsta fall kan jag ju göra färdigt arbetet imorgon innan jag börjar (:

Men nej.

Fick nyss reda på att Jon hade åkt ut igår, väldigt tråkigt. Han som var så bra. Iofs måste jag säga att han var bäst första gången han var på Audition, sen har han väl inte hållt samma nivå... men ändå.. han kunde utvecklats och blivit ännu bättre!!
Jaja. Igår blev en slapp dag. Pluggade lite, gick långpromenad och kollade på tv/film. Satt själv och kollade på "Jag vet fortfarande vad du gjorde förra sommaren" och det var ju lite läskig, och slutet var inte snällt :p


Inte så rolig bild med tycker den är fin. Det kan allt vara lite fint ute
på landet också (;
Tog den igår när jag gick promenad!

Idag vaknade jag till regn, regn och åter regn. Fan vilket tråkigt väder :( Är ju så att man bara vi ligga kvar i sängen under täcket och kolla på film och äta gott hela dagen typ. Men nej. Nu måste jag plugga lite medie- och sportjournalistik. Senare kommer Mathilda hit, vi ska fixa oss för att sedan åka på fest någonstan ute i skogen hos Tobias! Kan nog bli en riktigt bra kväll (: Hade vädret varit som igår hade det varit ett stort +!

Fan vad jävligt

Vaknade vid 10 av att Halebop-jävel skickade sms... twice!!! Har nyss duschat och nu sitter jag här och måste nog plugga lite nu. Vi har studiedag idag, men iofs är jag ledig nästan varje fredag ändå (;

När man kom till Bloggs startsida fick jag se ett klipp från gårdagens Idol, och fyfan, stackars tjej säger jag bara! Missade ju Idol igår. Men det var en tjej som skulle röstas ut och den ena hörde fel och trodde hon gått vidare men så var det den andra. Fyfan vad jobbigt pinsamt!
Lägger upp klippet så får ni se själva. Tycker verkligen synd om henne, fan vad jobbigt asså!


Äntligen

Fyfan vad skönt det ska bli med helg nu!
Dagen var rätt najs ändå, hade redovisning i svenskan, gick bra. Sen fick vi labba idag på NK, inte vad man hade lust med men men. Sen åkte vi till Öjaby för att ha Exkursion, dvs. en grupp i klassen skulle berätta om rullstensåsarna, inte så jättekul, kommer inte ihåg så mkt om man säger så;p
Tog 3-bussen hem, sjukt skönt att vara hemma nu.
Har varit trött hela dagen, så vilade en liten stund men blev inte piggare av det.. så ska nog dricka lite kaffe snart, kanske får en på bättre humör!

Jag och Jessica tog lite kort när vi gick på åsarna heheh, vissa lite seriösa
andra mer oseriösa, har två bilder som hade varit kul att visa.. men då vet
jag en som inte hade varit glad så hoppar nog det (;




Nu är det bara att se fram emot helgen, vet inte riktigt vad jag ska göra mer än att fördmodligen festalördag(: Men fredag och söndag är ej planerat.. Dock måste jag plugga en del på söndag... har en killer-week nästa vecka -.-

RSS 2.0