20 min kvar

Nu är lovet nästan slut, bara 20 minuter kvar till det är måndag. Lovet har gått sjukt fort, beror väl på att jag har gjort saker nästan varje dag.. och det är ju kul!

Igår var det ju utgång som gällde på kvällen. Var ju först i Tingsryd o firade broder min! På hemvägen hämtade vi upp Maria och åkte sedan till Rottne. Gick till Ramona där det var förfest, sen tog jag och Maria bussan - tacka mitt eget förnuft att vi gjorde det...! Träffade Johanna mfl. på bussen och Martyna var inne på stationen o väntade.
Vi gick till Sports och var där ett tag, träffade Alle som sedan hängde med till Oleo. Det var låång kö men väl inne var det kul. Mycket dans och mktmkt folk.

Kan säga att man märker att det är nytt år = massa 92:or. Personligen föredrar jag när det är folk i min egen ålder och äldre.
Träffade f.ö min barndomskärlek inne på Oleo!! haha, blev ganska förvånad.. har inte sätt honom på flera år och han blev nog med lite förvånad :p

Inne på Oleo!


Idag mådde jag bra för en gångs skull. Vaknade först 11.20. Nästa gång jag kollade på klockan var hon 13.20... ångerst för att typ halva dagen gått.
Dagen har mestadels gått ut på att plugga till geografiprovet imorgon. Börjar fatta endel nu men känns på ett sätt som att det kommer gå dåligt... känns som jag kommit in i en sån period där allt går dåligt. Fan, får inte bli så nu de sista månaderna -.-

Hellu again!

Var några dagar sen sist. I onsdags tränade jag och åkte sedan till Tingsryd till Maje och Peo. Michelle var där så vi dansade till Wii "Just dance" var svettigt och roligt + att jag sög :p Sen åt vi tacos och kollade på film!
Niklas kom på kvällen och jag sov över. Vi låg och snackade och skrattade som fan till klockan 4.

Dagen efter gick vi upp vid 1. Segade lite, kollade massa bilder från sommaren... saknar! Sen stack jag och Maje till Börjes o fikade lite. Sen hem, laga mat och kolla film. Åkte hem med 20.20-bussen.

Idag var det meningen att jag skulle träna.. men jag orkade verkligen inte. Var uppe till halv 5 igår, bara för jag satt uppe och kollade på oth. Har blivit beroende... igen. Så nu har jag iaf kollat färidigt 4:e säsongen.
Åkte in till stan på eftermiddagen och mötte upp Rebecka. Vi köpte present till Maria. Åkte sedan hem till Maria dit även Ellinor kom. Vi åt massa mat och onyttigheter och pratade om allt vi hade att ta igen.
Hade en väldigt trevlig kväll med dessa underbara tjejer <3

Längtar
till idag/ikväll. Tror det kan bli riktigt najs.. men ska inte ha för höga förhoppningar.. gick ju inte så bra senast :p

Not much to say

Dagen har varit lugn, inte gjort något speciellt, pluggat litelite. Geografiprov är det nästa måndag and I hate it, får läsa om varje mening typ 580 ggr för att fatta -.-

Hittade denna videon och tyckte den var ganska rolig, endel stämmer in
ganska bra faktiskt :p


Ska kolla på Oth snart. Både det nya avsnittet och ett gammalt.
Så fult ändå, jag har ju redan sett alla säsongerna men nu går ju 4:e säsongen på tv:n så har kollat på de nu varje dag efter skolan, och imon missar jag det eftersom jag ska träna/ åka till Tingsryd så nu har jag laddat ner det avsnittet!! Men man blir ju beroende typ, lovelove!

Hittade f.ö en klockren grupp på FB igår:

åh! en ny vänförfr.... vem fan är muhammed abdullah?

Kan säga att detta hände mig både igår och idag, blir så irriterad när sånna tattare ska adda en, hur fan hittar dom en liksom??!

Totalt supertrött

Idag har jag varit duktig. Jag åkte in till stan med 13.40-bussen med Andrea. I stan träffade vi hennes kompis och vi åkte sedan vidare till Friskis&Svettis. Vi tränade i ca 1 timme och en kvart. Hade ju kunnat träna mer men pappa slutade vid 4 så kändes skönare att åka med honom hem än att behöva ta bussen.

Visst, gym är ju inte det roligaste, men har man bra peppande musik i öronen och tänker på att det är c:a 2.5 månder kvar till Spanien så pallar man ;) Nu under lovet är det ju som sagt gratis också, sen blir det till att köpa ett 3-månaders kort (:

Mycket mer har inte hänt idag, just nu har jag lite träningsvärk, främst från igår antar jag, men det lär bli värre imon då dagens träning kommer fram. Men vad ska man säga, det var över 1 år sen jag tränade sist. Sjukt. Känns inte som det var såå längesen jag tränade.. men tydligen.
Jag dansade under hösten i 2:an. Sen dess har jag varit en stillasittande latmask som har gått lite promenader dåodå.

Hoppet finns

Igår blev det sent. Gick och la mig vid 4. Då undrar ni säkert vad jag gjorde uppe så länge, för festade gjorde jag ju inte. Nej jag satt och sorterade alla bilder på Externa Hårddisken, har som tidigare sagt sjukt många konstiga mappar, nu har jag fixat det någorlunda, finns fortfarnade ett 10-tal mappar som ska fixas.

Mamma väckte mig idag, trodde först hon skulle säga att klockan var 2 och fråga om jag var sjukt typ. Men klockan var bara halv 11 och dom skulle till Hanaslöv o frågade om jag ville med. Först var jag osäker, inte sovit så mkt trots allt men sen kände jag bara att, fan har inte gjort något vettigt de senaste 2 dagarna så why not. Det är ju kul att åka skidor med så!

Strax efter 12 åkte vi. Väl framme är självklart liften sönder och vi får vänta i c:a 25 min innan den går igång. Sen gick jag hyra pjäxor eftersom mina klämde och gjorde ont. Först tyckte jag det var lite segt, men sen, när vi fikat, jag fått nya pjäxor och jag sätter på musiken blir allt såå mycket bättre.
Fattar inte att musik kan göra så mkt. Det blev riktigt roligt och trots att det bara finns 3 backar som egentligen är ganska tråkiga så blev det kul och när klockan var 5 och det stängde hade jag lätt kunnat åka nån timme till!

En annan sak jag måste säga som jag blir lite glad av. Jag är ganska mkt sån som stör sig på att majoriteten av svenskar är väldigt "vill inte prata med främlingar" om ni fattar? Iaf, två gånger satt jag med en okänd på ankarliften och båda började prata med mig och var värsta trevliga. Sånt gillar vi, sånna som är trevliga och inte typ blänger på en.
Så ja, det finns ett litet hopp för att vi svenskar ska bli mer pratglada även med främlingar. Jag menar inte att jag är värsta förebilden till detta, men hur kul känns det när man bara får bitch-blickar eller liknande??!!

Näe, nog pratat om det. Ikväll ska jag kolla på tv (surprise), först Blåsningen sen Tough Love. Hittade även en film, Sista sommaren, som verkade ganska bra, den får jag nog ta o checka med.

Nu jävlar

Igår bestämde jag mig, till 100%. Nu jävlar SKA jag börja träna. Pratade med Andrea och hon ska förmodligen börja träna med mig så det blir ju roligt! Är mycket roligare o träna med någon :) Nu på sportlovet är det gratis att träna på Friskis&Svettis så på tisdag åker vi upp och kör ett gympass!
Sen ska jag försöka åka upp någon annan dag också, typ fredag, och träna då med, får ju passa på när det är gratis ;) Sen ska jag nog köpa ett 3-månaders kort.

Tro det eller ej, en gång i tiden tränade jag
3 ggr i veckan och faktiskt var lite vältränad ;)

Här bjuder jag på bevisen ;p

Hoppas verkligen att man inte tappar suget utan verkligen går in seriöst för detta nu. Jag måste fan klara detta. Måste klara det till Spanien. Och Balen. Och Studenten. Och Sommarlovet.




Haha, fyfan vad jag ser ut, Växjöloppet för ett X antal år sen.





Hoppade höjd och kastade spjut på ett träningsläger i Polen.

Levande död

Igår var det alltså studentfest! Vi var först hos Lina och förfestade lite, det var ju trevligt :) Sen fick vi skjuts till stan och efter ett tag gick vi in på Oleó där festen var! Ja... delar av kvällen var galen och rolig, andra mindre roliga om man säger så. Blev lite för mycket dricka vilket resulterade i att jag mådde skit typ hälften av kvällen så blev inte riktigt så mkt dans jag hade velat. menmen det var kul när jag väl var på dansgolvet!
Sen vettifan vem jag kom ut från Oleó med, vet att vi gick ut tidigare en det stängde iaf. Sen plötsligt börjar jag snacka med någon konstig man som typ väntade på sin dotter, han klagade en massa vet jag iaf. Sen kom Mathilda med Robin och några andra killar. Lina hade åkt hem så vi stack hem till Robins farmor och sov där. Sov väldigt skönt på... golvet!!

Idag gick vi upp vid 8-tiden och stack hem till Lina. Vi ringde på dörren, ringde hem och till mobilen, inget svar. Båda frös som fan och mådde skit, och vet inte vad vi ska göra.. efter typ 15 min vaknar Lina till liv och öppnar dörren ;p Vi segar och skriver typ färdigt råmanuset.

Mamma kom och hämtade mig vid halv 1. Somnade väldigt snabbt när jag kom hem och vaknade vid 4. Kollade Oth och nu ikväll åt vi lite god mat. Jag har fortfarande äckelkänsla i magen, huvudet är inte lika farligt längre men fyfan. Det var längesen jag mådde såhär jä*la dåligt, känner mig halvt död.

Blev mest suddiga bilder när vi skulle ta alla, men detta blev väl den "bästa".


PA

Idag var en bra dag. Började dock lite illa.
Skulle ta 8.55-bussen då jag ser bussen komma så cyklar som en jävel, ställer cykeln och går raskt mot hållplatsen. Väl på bussen och ca 400 meter på den stora vägen märker jag att min kasse inte är med. FAN tänker jag. Får trycka på stopp-knappen och hoppa av och gå tillbaka. Fick därmed ta halv 10-bussen och komma en halvtimme försent.

Hade psykologi-redovisning och lämnade även in fördjupningsuppgiften. Sen hade vi tyska-redovisning, gick mycket bra, var riktigt roligt :) Tog 10 över 2-bussen hem. Kollade på oth, packade lite och segade typ.

Nu under senare kväll har jag suttit och skrivit på råmanuset, går faktiskt riktigt bra. Vi har delat upp det och jag har väl in princip skrivit mina delar nu, + att jag gjorde lite till av det vi skulle göra imorgon. Så jag är stolt över mig själv (;

Imorgon blir det nog rätt chilldag i skolan. På svenskan ska jag bara sitta och lyssna när folk har tal, så skönt att ha det gjort, slippa sitta o vara nervös! Sen är det nk=booring. Sist är det Estetisk vilket är roligt! Jag ska inte skriva Geografiprovet vilket betyder att jag slutar kvart i 2.

Dock stannar jag kvar med Mathilda eftersom vi ska skriva klart råmanuset. Sen drar vi hem till Lina för att fixa oss o förfesta för sen är det studentfest :D Är sjukt taggad måste jag säga!!!

Memories

Idag sket jag i skolan. Det var temadag och jag kände att det var rätt onödigt att gå när man ändå har massa plugg. Så gick upp vid 7-tiden och sjukanmälde mig och gick och la mig igen.
Gick upp halv 12 typ, segade och sen skrev jag ett manus till redovisningen i Psykologi + att jag fixade till de sista detaljerna på själva arbetet. Sen fixade jag manus till tyska-redovisningen som även den är imorgon.

Kollade lite på tv, oså slår jag på MTV och då är denna låten på:

Fick upp minnen från Thailand. Det var väl vid den tidpunkten jag började lyssna på denna låten. Eller nej, jag hade den tidigare, men det var inte förrän när jag var i Thailand som jag verkligen började gilla den. Saknar Thailand så mycket. Vill verkligen tillbaka snart. Det var ju underbart, inga bekymmer, ingen stress, inget tänk på skolan. Kunde bara slappna av och njuta av livet.

En annan låt med BEP som jag upptäckte för ett tag sen är denna:

Först tyckte jag inte den var så märkvärdig men nu när jag hört den ett antal gånger tycker jag verkligen om den. Sen har jag ju oftast en del i låten som jag tycker är jättebra, i denna låten kommer det ungefär efter 3 minuter! Så om ni inte orkar lyssna på hela, som är typ 5 och en halv minut, så lyssna vid 3 minuter iaf. Fast jag tycker ni ska ge hela låten en chans.. sätt på repeat så ska ni se ;)

Idag har jag också fixat överdelen till studentfesten, fick en t-shirt av pappa så har klippt och fixat lite så den ser ju definitiv hemmagjord ut haha, vi får väl se hur det blir, men kul, det kommer det att bli!!!

The killer-week is here!!!

Som rubriken lyder, den sista hemska veckan innan lovet börjar.
Hade en lugn och vit helg, pluggade väl iofs inte särskillt mkt under fredagen och lördagen, men det var skönt att ta det lungt för en gångs skull!
Idag hade jag mitt svenska-tal. När jag skulle öva inför några gick det förjävla dåligt, började skratta och flumma istället, tog typ 20 min innan jag kom igång. Väl uppe på "scen" för klassen gick det bättre, kom inte bort mig iaf... kan lite stel och nervös... menmen, nu är det över, en väldig lättnad!

Gick till stan med Leila. Gick in på HM och köpte en grejj till studentfesten. Känns så skönt att äntligen veta vad man ska vara, kommer nog bli toppen, inget överambitiöst, men tillräckligt iaf!

Såhär kanske man skulle se ut? Lite småsexig sådär (;
Kanske inte så djungelaktig, men det går att fixa till!!


När jag kom hem kollade jag OTH och åt mat, hade ont i både mage och huvud.
Nu är det bättre och jag har fixat mitt talmanus och skrivit min talanlys, känns bra! Nu ska jag fortsätta och försöka bli färdig med psykologin. Fick reda på att det måste ha koppling till något psykologiskt perspeftiv typ.. hmm, har inte med något sånt... aja, blir bara till att leta upp något passande!



Alla <3 Dag

Tjao!
Idag vaknade jag 3 ggr utav att telefonen ringde, hate it. Gick upp vid kvart över 12 typ. När jag skulle äta frukost skulle resten av familjen fika, så jag åt lite frukost och tog fika direkt efteråt :p Blev hallonpaj som mamma hade bakat i en hjärtformad plåt! Gott vare i alla fall!
Sen fick jag presenter, två trosor och ett par leggins, fast mer i strumpbyxform. Fint vare iaf! Av mig fick dom en ram med tre kort i!

Sen har jag varit ganska duktig och pluggat, skrev ut mitt tal, gjorde lite ändringar och har övat lite. Sen har jag skrivit mer på psykologin, dock är det antagligen alldeles för lite, har skrivit lite mer än 2 sidor. Inte för att jag är färdig.. men känns ändå seg att det ska vara så mkt.

Ska snart kolla på Tough Love, börjar vid 18.00. Det är fan ett program jag skulle vilja vara med i. Få hjälp av någon som verkligen är duktig, som kan säga vad man gör för fel osv. när det gäller killar. Hade dom haft ett sånt program i Sverige, då vet ni vem som hade sökt ;)

haha, pappa sån tönt verkligen, när jag öppnat presenten,
han bara: aha, så vem ska få se dom på dig nudå?! VAFAN!!


Ja, det är ju Alla <3 Dag idag... på ett sätt hatar man det lite.. eller mest för man inte har någon... förutom familjen då.. men det är tur att det är på en söndag ändå.. för som idag har jag inte tänkt något på det eftersom jag pluggat och hållt igång ändå! Men klart man tänker lite på hur alla är med sina pojk/flickvänner och har det mysigt medan man själv sitter här ensam :p
Menmen, man får väl njuta av singellivet så mkt det går helt enkelt, kan ju vara ganska skönt trots allt!... för att se det från den positiva sidan hehe(;

hahahehehoho

Dagen har varit slapp. Vaknade vid 1, duschade åt frukost. Började skriva på mitt svenskatal så nu är iprincip hela grunden färdig, har skrivit lite på datorn med. Sen cyklade jag iväg för att lämna lite CV... känns fan hopplöst med jobb.
Ikväll ska jag bara ta det lungt, Maje frågade ifall jag ville komma till Tingsryd men kände att det är ju så sjukt mkt i skolan så vill vakna upp hemma imon, annars hade jag behövt krabba med bussar och antagligen inte kommit hem förrän på kvällen.

Kollar just nu på Moulin Rouge, helt ok änsålänge. Men så var det paus så kolladerunt lite och hittade lite roliga youtube-klipp, så, för er som har tråkigt- varsegoda!

Hahaha, så jävla fult, gilla skratten i bakrunden :P

HAHA, typ fortsättningen på "Vad tyst det blev".

Haha, palla "Snickeboa 4.0"


Idiotjävel

Har tråkigt och är därför inne på Fb och kollar lite grupper, så hittar en grupp, gick in och kollade anledningen, kom till denna sidan, kollade filmen, och blev så jävla sur. Hur fan tänker folk egentligen, är dom så jävla störda att dom slänger ner en hund från en bro :O usch och fy på dom :@

F.ö går det åt helvete med pluggandet, får sån jävla ångest när jag tänker på allt som är till nästa vecka.
Måndag är det muntlig redovisning i Psykologi och tal i Svenska. Onsdag är det muntlig presentation i Tyska. Torsdag är det prov i Geografi och på fredag är det inlämning i PA. Helt sjukt att vi kan ha så mycket, vill bara dö just nu, och vakna upp nästa torsdagkväll.

Sen så är jag helt inne i ett försvinnande som skett i Varberg. Såg en fb-grupp i söndags, gick med och läste om allt som hänt. Nu följer jag en tråd på Flashback också, väldigt intressant samtidigt som man undrar hur vissa tänker när de kommer med terorier... men har iaf blivit fast och följer allt väldigt mycket. De visades ett litet inslag i Efterlyst idag, dock tycker jag det var lite väl kort, men det värsta var att en eller två bilder de visade på "honom" var inte på han!!!! Sånt jävla misstag av dom, kul för famlijen och kul för hans kompis som var på kortet :S
Dom kunde ju åtminstone visa en rätt bild på honom och säga att dom gjort ett misstag, efter att folk hade ringt/smsat in och sagt till!!!

Tycker hela försvinnandet är så tragiskt, känns inte som detta fallet kommer lösas. Jag hoppas verkligen att dom hittar honom..levande, men tror tyvärr att han är död, det har ju gått snart 1 vecka. Men bättre att dom hittar kroppen än inget alls, då vet familjen + alla andra, och det kanske kan fås fram en förklaring. Kan tänka mig att det är sjukt jobbigt att inte veta om han lever eller är död.

Kniip

Klockan är 00:58. Jag sitter och gör inget vettigt egentligen. Dagen började med nk-prov. Gick nog helt okej, ett G är säkert, blir besviken om jag inte får mer. Sen kollade vi färdigt på The life of David Gale på Religionen, väldigt bra film. Redovisning i Geografi sen, som tur var inget som betygssätts.. var inte ett dugg förberedd.

Åkte hem med mamma vid 3-tiden. Kollade på oth, Haley och Nathan gifte sig, sååå gulliigt :D heheh. Under kvällen pluggade jag lite tyska, letade fakta om Sankt Martin. Sen har jag även bokat tågbiljetter till Göteborg den 10:onde Maj, 95:- greeeat! Nu är det bara vandrarhem och tågbiljetter hem som saknas.

Hahah, idag i skolan hände något.. som är så typiskt mig. Vi satt på lektionen, sen la jag märke till en sak, började tänka mer och mer på det oså började jag småfnissa som fan, sa det till Jessica som också började fnissa. Sen när jag försöker lugna ner mig så blir det istället att jag får till ett skratt och då börjar Jessica med skratta till högt. Sen är vi tysta, men så kommer dom roliga tankarna upp igen och jag börjar fnissa som fan igen, då biter jag mig själv i armen för att inte skratta rakt ut, och då märker jag att mitt tuggummi fastnat i tröjan hahaha XD
Kan tillägga att det var två stycken som stod och hade redovisning samtidigt :p

Hatar när det blir så att man inte kan sluta tänka på det roliga utan bara vill skratta rakt ut men att man inte får :p

Ska snart sova, har sovmorgon och börjar inte förrän kvart i 1 typ, göööttt!

A very good weekend

Heeeeejsan!
Nu är snart helgen över.. veckorna går bara snabbare och snabbare och det är så mycket man vill hinna med. Helgen har iaf varit sjukt lyckad!

I fredags blev det ju utgång. Gick till Deluxe där Maria och Ellinor var, vi gick sen till Sports när Martyna kom in till stan. Satt där ett tag, köpte en vinflaska för endast 184:- värt! Sen gick vi till Loft där det var helt tomt när vi kom. Vi kom ändå vid kvart i 12 men inte en kotte på dansgolvet. Vi satte oss ner och fick en välkomstdrink. Folk droppade in och vi dansade galet på dansgolvet, sjukt kul! Träffade massa folk man kände så det var ju extra roligt! Gick till Donkan och åt innan nattbussen.


Igår åkte vi till mormor och morfar för att fira morfar! God mat och fika blev det! Senare ringde Martyna och frågade om jag skulle med på fest. Lite tveksam i början eftersom jag var i Tingsryd, krabb med buss oså.. men valde ändå att åka in! Tog 20.20-bussen till stan där jag fick vänta 1 timme på Martyna - älska bussförbindelserna!!!
Vi gick till en lägenhet mittemot Deluxe där det var överraskningsfest för Oskar som fyller 20 år idag!! Var lite seg i början men kom igång lite senare. Sen skulle alla dra ut, de flesta till Oleo, men eftersom  jag och Martyna är snåla ville vi till Loft så försökte få med några. Slutade med att alla drog till Loft istället ;D Något lärde man väl sig på Avant trots allt hehe.
När vi kom var det endel folk på dansgolvet och jaa, vi dansade hela kvällen lång. Dock var det en del slagsmål. Tror dom stängde av musiken 3 ggr för att några jävlar skulle hålla på :S Bortsätt från de så var även denna kväll väldigt lyckad!

Gick upp kvart i 1 idag, har bara segat hela dagen, pluggat lite NK, men inte överdrivet ska jag erkänna.
Nu väntar 2 mördarveckor, vill bara dö och vakna upp torsdag V.7, då är det studentfest och nästan lov :D
Imorgon börjar jag iaf inte förrän 10 över 2, fint de!

Ikväll kör vi igen

Idag har vi haft studiedag... inte för att det spelade någon roll då jag alltid är ledig på fredagar!
Gick upp vid kvart i 12. Segade till eftermiddagen då jag tog tag i nk, gjorde massa uppgifter som kan vara bra till provet.
Ikväll blir det utgång (!). Jag dunkar musik och är riktigt taggad måste jag säga!! Först ska jag till Deluxe där Maria och Ellinor kommer vara! Sen kommer Martyna in till stan och då går vi till Sports. Sen avslutar vi kvällen på Loft.

Nu ska jag gå, seeees

Mums

Tjaa.
Idag var en slapp dag i skolan. Hade psykologi i en halvtimme typ, sen eget arbete. Hade även tyska i en halvtimme, sen eget arbete.
Efter det gick jag och Leila ner på stan en sväng. Sen fikade jag på Skåres. Sen åkte jag till min riktiga mamma som jag inte träffat nu under julen, så gav henne två julklappar. Själv fick jag pengar och en STOR Anthon Berg chokladask som antagligen kommer vara uppäten inom de närmsta dagarna hehe ;)

Sen jag kom hem har jag läst lite i nk-boken, usch, ogilla. Ska nog börja skriva lite på psykologin nu, måste komma igång. Har ju sjukt mycket de två kommande veckorna. Lärarna vill tydligen plåga sönder oss nu innan lovet.

Så typiskt mig

Idag när jag och Mathilda skulle gå ned från matsalen så hände en sak som var minst sagt pinsam, men sjukt rolig om man tänker efter ;p Ni som känner oss bra vet att vi har lite sjuk humor och säger saker som vi inte menar seriöst.
Iaf, så sprang det tre killar framför oss. Jag säger en kommentar om killen längst bak "Ohh sexy ass" så börjar vi skratta lite, sen fortsätter jag med "en riktig fläskbit.... den skulle man vilja sätta tänderna i" hahah så skrattar vi som fan, men jag märker på Mathilda att nått är fel. Jag kollar åt sidan. Där går killens kompis och småflinar hahahha. Och då försöker jag hålla mig men det är jävligt svårt, sen när vi kommer till dörren märker jag att en annan killkompis hade gått bakom oss också hahah döör xD Fyfan, var längesen jag skrattade såå mycket!

Övriga dagen har också varit bra. Kollade på The live of David Gale, bättre film än jag trodde, även om vi bara sett halva.
Åkte hem med mamma, skönt att slippa gå i denna höga snö. Får fan lite damp på all snö, kan det inte bara försvinna, tog typ 10 minuter att gå till bussen idag bara för att vägarna är helt snötäckta så man går som en stel pinne typ.
Översta bilden är tagen i fredags och den nedre är från idag. Fan vad det snöar, tydligen skulle det komma 2 dm till -.-

Kollade på Oth och sen en film som var en liten läxa i tyska eftersom jag missade förra lektionen. Get smart hette den, och den var bättre än jag trodde! Sen har jag skrivit färdigt Stressanalysen.

Vid 10 blir det Paradise hotel, de två sista avsnitten idag. Vill ju att Kristoffer ska vinna, men enligt vad man har hört blir det ju tyvärr Jackie. Får se om "alla andra" har rätt.


Februari

Tiden går fort. Nu är det redan 1 februari :O Idag i skolan kom vi på att det är bara 4 veckor mellan sport och påsklovet, hur sjukt är inte det??!! Och fram till sportlovet är det ju nästan 3 veckor!! Det är nästan lite läskigt vad tiden går, snart är allt som har med skola över.

Skoldagen var minst sagt onödig. Hade psykologi på morgonen, satt bara och kom på vad jag ska skriva om i fördjupningsarbetet. Sen hade jag håltimme i 4 och en halv timme ;O så jag och Mathilda gick ner till stan, jag åkte sedan vidare till Samarkand. Gick in på Maxi för att köpa tandkräm. Läste om den tandkrämen på en blogg, den skulle tydligen vara väldigt effektiv.. såå, upp till bevis! Lovar att uppdatera!

Sen köpte jag äntligen skor, faktiskt två par :D Mina andra var helt sönderslitna, pinsamt att gå i dom ju!! Blev riktigt billigt också, de skulle egentligen ha kostat 748:- men priset landade på 268:- , bra eller vad?!

RSS 2.0