Last night in sweden

Omg, om ett dygn bor jag inte längre i Sverige, om ett dygn har jag förhoppningsvis kommit fram till lägenheten utan några ryggskador av all packning, om ett dygn BOR jag i Oslo! Fyfan vad najs (; 
De senaste dagarna har varit minst sagt stressande. 

I torsdags minns jag knappt vad jag gjorde, men letade antagligen boende för fullt. Juste, det var då det ena boendet kändes hopplöst och allt kändes så jäkla mörkt men så vände allt på 20 minuter och helt plöstligt hade vi både boende och skjuts. Allt kändes plötsligt mycket bättre! 
 
fredagen uppstod dock besvikelsen när man insåg att vi aldrig skulle få plats i den bilen vi skulle få åka med. Problematiskt var ordet. Men det var ändå en ganska bra fredag trots det. Åkte in till stan med Erika för att handla på oss massa mat och annat bra-o-ha. På kvällen åkte jag in till Rebecka. Vi gjorde faijitas och ha pratade gamla back-packerminnen, sjukt kul och sjukt saknat!! 
 
Lördagen var väl också lite halvt kaos. Vi bestämde oss för att inte åka med i bilen utan ta tåg+buss, så det var biljtter som skulle bokas och tider som skulle passa och allt detta i samband med att jag är på morfars 80-årskalas. Kände mig lagom social.. Det blev god middag i "ladan" som restaurangen kallas för. Sen åkte vi hem till mormor och morfar för fika och dricka. Då blev man lite taggad på utgång. Åkte in till stan och mötte upp Matilda och Lina. Förade på Matildas pappas jobb, mycket trevligt! Utgång på Grace, nice!
 
Idag har det bara varit packa, packa och återigen packa. Nu är jag typ färdig. Helt sjukt vad svårt det är att få med sig så mycket som möjligt med så lite väskor som det går. För min del slutar det med en proppfull stor resväska på hjul, back-packerryggsäcken + en liten väska fastspänd utanpå, en mindre handväska, en datorväska och en bag som handbagage. Vet inte om bagen skulle räknas som handbagage egentligen men får hoppas att dom inte är petiga hehe. Sen har jag ju dessutom en resväska + en sopsäck fylld med mer kläder och mat som jag ska skicka med en kille som åker till Oslo om två veckor, perfekt!
 
Nu bör jag gå o lägga mig, ska upp vid halv 5 isch. Tåget går 06.07, är framme i Gbg 09.00. Buss till Oslo går vid 11, framme 14.30. Hoppas verkligen man orkar med all packning. Det är de enda jag oroar mig för nu! Sen hoppas man ju såklart lägenheten är najs, att dom som bor där är trevliga, att man får ett jobb relativt snabbt osv. osv. Men man ska ju trots allt komma på plats innan man kan börja hoppas på att allt annat ska bli bra!
 
Kommer f.ö. inte skriva här lika ofta då jag skapat en ny blogg, en blogg som kommer handla om livet i Oslo. Typ en tillfällig blogg enbart för Oslo. 
Puss sålänge!

RSS 2.0