Julen är här

Tjaa.
Dagen har varit helt okej. Vaknade dock med huvudvärk och kände mig allmänt sjuk. Men vad göra åt det när man har ett jobb att gå till? Dessutom hade jag bestämt liten dejt med Rebecka, så den kunde jag ju inte missa (; Åkte in till stan vid halv 10 där vi möttes upp för en Kaffe Latte med karamellsmal på Waynes Coffee. Efter en mysig timmas prat och gott kaffe så mådde jag faktiskt mycket bättre!

Så fint var det idag på morgon. Riktigt juligt väder.


Sen bar det av till jobbet, allt flöt på som det skulle. Fick gå lite tidigare så jag hann med 20 över 5-bussen. Skönt o komma hem tidigt idag! Har kollat på avslutningen av Ensam mamma söker, och såå blesviken är jag att inte Linda och Christian är tillsammans längre. Dom var ju så fina ihop, och man såg verkligen hur kära dom var!! Kändes som att det var något speciellt mellan dom redan från början. Så jag tycker det är synd att det slutade som det gjorde.

Snart blir det nog sängdags. Blir en lååångdag på jobbet imon. Ska jobba kvällspasset också åt en som är sjuk, så 11 timmars jobb blir det o ingen träning imon heller... illailla.

Redo

Då var det snart dags att ta bussen till stan. Känner mig inte helt peppad om man säger så. Är ganska trött. Känns inte kul att jobba till halv 11 heller för den delen. Vill bara sova.

Synd att man aldrig får ha nedsläppt hår. : (

Brutalt räcker inte

Tjaa!
Igår blev som väntat, ganska så galen. Eller ganska är nog inte rätt ord, sjukt, är nog bättre.
Vi började förfesta lite smått hos Lina. Onödig som jag var tog jag med mig mer dricka än vad jag behövt. För väl inne på Grace och vid drinkbordet blev det mycket, så det räckte o blev över om man säger så!
Det var jag, Lina, Maria, Erika, Madde och Linnea som  hade bokat drinkbord och det var definitivt värt pengarna! Det blev en crazy night där inne. Synd att man har en stor fet minneslucka den sista timmen typ.. eller aa, typ från o med nån halvtimme innan det stängde, tills att jag vaknar idag.

Haha, helt sjukt. Vaknade idag och det första man tänker är, Vafan hände igår??! Märker att jag lagt mig med morgonrocken och även min korta "långarmsjacka" eller vad man ska kalla det, som jag hade ovanpå klänningen, låg jag på också. Gick till köket där jag ser en lapp som mamma har skrivit "Pappa hittade din ipod och vante ute i snön. Hoppas du inte har tappat något annat" Ajdå. Inte så bra. Försöker minnas gårdagens sista timmar, utan någon vidare framgång.
Några telefonsamtal ger mig lite mer vetskap om vad som hände. Inget jag tänker skriva här. Men visst blev jag chockad. Eller egentligen inte kanske. Men aa. Det blev en aning mycket igår.. det kan jag konstatera iaf. Men det är ju bara löning, en gång i månaden, så varför slösa bort den?

Olugnt, lugnt

Heejhej!
Igår blev det olugnt o lugnt. Olugnt var det på jobbet. Man märker verkligen att folket har fått sin lön, sjuuukt mycket folk, speciellt under lunchen. Det jobbiga med det är att man hinner knappt själv äta sin lunch. Eller jo, man gör ju det, men man får ju bara slänga i sig maten, och jag som hatar att stressa när jag ska äta, jag äter alltid segt hehe.

Efter jobbet gick jag o satte in lönen på banken, gött. Åkte hem, åt fajitas med familjen. Duschade och segades framför datorn, pratade i telefon med lite olika folk. Kollade på tv med familjen lite senare. Sen ganska så sent kollade jag på Pensionärsjävlar. Lite efter är jag, men aa, haha fan, det var ju faktiskt roligt!!! Skrattade högt för mig själv några gånger.

Nu sitter jag här framför tvn och äter frukost. Julkänlan är här nu när snön har kommit och julgardingerna och adventsljusstakarna är uppe. Jag är även ledig idag för första gången på 12 dagar. Det är sjukt skönt. Dock är det ju back to work redan imon. Menmen, det betyder bara att jag får göra det bästa utav dagen. Började ju kanske inte bäst, borde följt med mamma o bror till stan. Men lat som jag var så ville jag sova ut.
Ikväll blir det nog inte lika lugnt iaf... !!

Lön + lön = dubbellön

Tjaaa!
Dagen har varit najs. Började morgonen med träning, svettigt värre. Sen jobb som vanligt. Man märkte att folket hade fått lön, var ganska mkt folk idag. En kom o betalade med en 1000-lapp.. haha. Den hade inte jag velat spräcka bara för typ en korv hehe. Sen åkte jag med pappa hem.

Ätit har jag o pratat i telefon med bubbe, lite planer som planeras! Får se hur detta slutar! (:
Igår fick jag förresten min lön från Attendo och det blev en trevlig överraskning. Trodde bara jag skulle få nån 1000-lapp efter skatt med tanke på att jag inte jobbade så mkt i oktober, men det blev några 1000-lappar fler!!!
Fick även min lön från nuvarande jobbet idag, inte tråkigt det. Trodde först inte att jag skulle kunna lägga undan så mycket pengar denna månaden iomed att det blir endel utgifter nu, men med dessa lönerna kan jag ju faktiskt spara undan endel iaf! (:

Åh vad man bara vill åka iväg och göra något riktigt kul för en månad eller två. Thailand hade ju inte varit fel. Måste hitta någon som vill åka med mig bara.

1 Månad

Tjaao!
Dagen har varit najs. Jobbet gick great, lagom mycket att göra, in så man blev sönderstressad, men även inte så det blev segt! Efter jobb blev det träning, gick ju toppen det också. Var ganska nära på att missa bussen till centrum, tur att jag inte gjorde det, annars hade jag fått vänta till 21.55.
Har duschat och ätit yoggi o müsli, men hatar att jag fortfarande har hungerkänsla. Not good at all.

Vill bara ha helg, vill bara vara ledig. Fast aa.. jag är ju bara ledig i 1 dag så är väl inte så mkt att hurra för.. menmen, den dagen ska jag ta vara på! (; Nu är det ju bara en månad kvar till julafton, ska bli mysigt! Dock tråkigt att jobba juldagen. Grymt tråkigt att inte kunna gå ut den dagen som typ är Växjös största utgång!!

Kollade på senaste avsnittet av Gossip Girl igår, och fan vilket underbart slut det var!! Sjukt oväntat men så grymt klockrent och jag bara älskade det. Som Brooke Davis sa i ett Oth-avsnitt "People that are meant to be, always find their way back in the end". Gillar det citatet.

Minnesförlust.. eller bara allmänt korkade?

Tjaaao!
Dagen har varit braa. Är glad. Inte för att det har hänt något speciellt egentligen men bara är det. Jobbet gick riktigt bra så tiden gick fort, var precis perfekt mycket att göra! Det enda jobbiga var när kortapparaten krabbade.
Träningen gick toppen, cyklade på motionscykel dom sista 15-20 minutrarna innan bussen gick, och det kändes i rumpan, vilket är asnajs ju, bara till att fortsätta såhär så man kan få en snygg vältränad rumpa (;

Väl hemma blev det dusch oså hade dom gjort glögg o köpt pepparkakor så det sitter jag o smaskar på nu, med lite ljus tända, hur mysigt o gott är inte det?! <3

Ja, jag är glad helt enkelt.

Måste bara berätta en så lojj grejj som hände idag på jobbet. Två killar i 17-årsåldern kommer o köper b.la. enn hamburgertallrik, vilket betyder att dricka ingår.. vilket jag gav. Sen, ungefär 5 min efter kommer kompisen o säger "min kompis fick aldrig en dricka". Först blev jag lite osäker, men sen kom jag på att jag gav honom en powerking, och det var jag 110% säker på, så jag sa "jasså?... Nämen jag gav ju honom en Powerking" svaret jag får blev lite generat "aha fick han?" hahah, så jävla tröga, fattar dom inte själva att jag kommer ihåg det med tanke på att dom nyligen varit där.
Men inte nog med det. Sen kommer dom o ska köpa två pommes o en läsk vilket blir 32:- Han lägger upp massa småmynt, precis som att han har räknat dom. Men eftersom dom försökte lura mig innan, så räknade ju jag mynten. Självklart var det "bara" 30:- så, det var bara för dom att fiska upp 2 kronor till för mig kan dom inte lura haha (;

Nu blir det nog att kolla Gossip Girl, missade ju avsnittet igår på tv.
PUSS

Inte över än

Hejsan!
Nu börjar min första jobbhelg lida mot sitt slut och jag har som vanligt inte bloggat nått under helgen så en traditionell sammanfattning får det väl bli.

Fredagen var det jobb halv 12- halv 6. Åkte med mamma hem, åt pizza med familjen. Sen, för första gången i mitt liv, var det dags att köra bil, helt själv, utan någon som ska rätta en bredvid. Första sträckan var inte så lång, bort till Johanna hehe. Där blev det lite julmust och ostkaka och prat (:
Sen vid 10 i 10-tiden var det dags att åter åka tillbaka till jobbet. Vädret var ju förjävligt, massa snöslask o skit på vägarna, men det gick bra! Natten var hyfsat lugn ändå, sen var det bara att köra hem vid halv 4-tiden.

Lördagen gick jag upp vid halv 1-tiden typ. Fixade mig oså kom Martyna hit för att vi sedan skulle åka ut till Mathilda för att ha en myseftermiddag med massa prat, var ju läängesen vi träffades alla tre, så det var mycket trevligt (: Framåt halv 5-tiden var det dags att åka hem igen, för att jag skulle hinna till jobbet som började halv 6. Det var väldigt lugnt under början av kvällen. På natten var det dock mer folk än under fredagnatten. Vi fick stänga lite efter 3 eftersom vissa kommer i sista minuten! Kom iväg vid halv 4 iaf.

Idag gick jag upp vid 1-tiden. Har ont i huvudet och ögonen och känner mig lite halvsjuk, men det hindrar mig inte från att åka o jobba. Jobbar mellan 16- halv 11. Känner mig inte så taggad måste jag erkänna, är ganska slut efter helgen och nu ska man jobba i 6 dagar till... Aja, it's money! Hoppas det blir en lugn kväll idag. Nu måste jag gå o fixa mig o byta om, för om en halvtimme beger jag mig.

04.43

Kom precis ur duschen efter ett nattpass på jobbet. Har ont i mina händer, som bara den.
Nu blir det till att sova. Skriver mer imorgon. GOD NATT!

Snöstorm, typ(iskt)

Hejj.
Dagen har varit snöig snöig och ännu mer snöig. Så himla typiskt att det ska vara sånt skitväder just idag när jag för första gången tänkte köra in till stan (jobbet) osen hem inatt.. vet inte om det blir så nu.. Jag som vill det så gärna, rädd för att hamna i olycka med tanke på att väglaget kanske inte är det bästa!!!
Dagen på jobbet har funkat bra, väldigt mkt folk bara, under eftermiddagen. Åkte med mamma hem, vi köpte pizza påvägen också, så nu är man bra mätt.

Johanna och jag ska ta o ses en stund innan jag åker in för lite nattjobb. Ska bli väldigt trevligt, blir lite Idol och skitsnack som det ser ut nu, gilla! (: Sen blir det som sagt jobb 22.30-03.30 så blir sen hemgång.. men vi får väl se hur mkt folk som kommer. Känns som det finns goda chanser för att det blir relativt lugnt med tanke på att det är veckan innan lönehelg och vädret är förjävligt.. inte peppande precis hehe.

En lång dag

Tjaaa!
Dagen har varit lång och greeeat! Började med ett fett gympass på morgonen, riktigt naajs!
Sen blev det jobb. Kallt som bara den, kommer ju typ bli jätteförkyld snart : (
Efter jobbet kom Rebecka så gick vi till Palladium och köpte oss varsin cappuccino som vi satt o smuttade på på övervåningen och pratade om allt möjligt! Sen stack vi till bion för att kolla på "The social network". Så nu vet man hur facebook grundades. En ganska bra film även om det var lite svårt att fatta i början, eller lite rörigt rättare sagt... eller så kanske det bara är jag som är trög? Sevärd va den iaf!

Nyligen hemkommen, sitter här och kollar.... facebook såklart haha. Sjukt att man kan bli så beroende av en sida egentligen!!! Snaart blir det läggdax, lång dag imorgon också.

PUSS

Ung och bortskämd(t)

Hejsaaan!
Dagen har varit minst sagt kall. Frös som bara den när man stod på jobbet, men jag överlevde. Fick dock jobba över en halvtimma och missade därmed bussen till IK så var nästan påväg att skita i träningen.. men bestämde mig ändå för att åka, hann ju iaf träna i nästan 1 och en halvtimma, så det vare väl värt!

När jag kom hem var jag lite trött som vanligt så orkade inte laga nån mat, så fick bli en pizza man bara sätter in i ugnen. Kollade på PH innan, och nu sitter jag o kollar på "Ung och bortskämd" och jaa, vad ska man säga?! Jag har väl varit hyfsat bortskämd under min uppväxt... men denna bortskämdhet är på heeelt annan nivå. Fattar inte hur dom kan leva så utan att känna sig, typ dumma? Fast jag måste säga att det är underhållande, skrattar ju högt åt dom!!!

För det första, fick inte Sean pierre nog av att vara med i PH? Tycker det är ganska lojjt att han är med i detta programmet också, han behöver ju inte skämma ut sig själv ännu mer?!!
Skrattade även högt när jag såg Lorenzo och hans stolthet över att "pappa betalar", och när man ser honom ute på krogen och han skriker hahah, så pinsamt.
Tycker även synd om Alexandras pappa. Fan vad hon kör med honom. Han står seriöst i hennes lägenhet och lagar mat åt henne, kommer till vardagsrummet och ger henne maten medan hon sitter o latar sig i soffan. Skrattretande xD Och han är hennes taxi samt att han verkar betala allt hon vill ha. Fattar inte hur man kan behandla sina nästan vuxna barn, som småbarn som inte kan göra något själva. Stackarna! Men som sagt, det är humor.

Ljus i vårt hus

Tjotjo!
Idag
har varit en goodie day! Börjar väldigt bra då jag träffade på min bubbe som tog samma buss som jag, in till stan! Har ju inte träffat henne på hur länge som helst känns det som!! Vi umgicks fram tills jag började jobba. Jobbet gick bra, mer folk idag än igår då det var väldigt dött under eftermiddagen. Stannade kvar på jobbet till 6 eftersom min buss ändå inte går förrän 18.25.

Såhär dimmigt var det på morgonen.

 

När jag kom hem var jag värsta hungrig så det var ju perfekt att det var chorizo/fetaost-paj och baguetter när jag kom hem, vilket jag äälskar! Blev en varm skön dusch efteråt. Nu sitter jag här med tända ljus o varm oboy och bara tar det luugnt.. i min nya.. nattklädsel (eller vad man ska säga, pyjamas?) som jag köpte på Ullared. Ser ut som en vanlig t-shirt och leggins typ, med Betty Boop på, lite barnsligt kanske, but who cares? (; Gullig är den iaf och go att ha på sig!
Nu blir det lite PH.

Tiden bara försvinner

Vart tog tiden vägen egentligen? Man stiger upp, fixar sig, åker till jobbet, jobbar fram tills det blir mörkt, åker och tränar, tar bussen hem, duschar, äter och helt plötsligt är klockan snart 23.00 och man känner att man borde gå o lägga sig snart!! Och såhär ser ju dom flesta dagarna ut nuförtiden... eller ja, åtminstone 3 dagar i veckan.
Visst, man ska väl inte klaga på att man har jobb, och träningen har jag ju valt själv.. men ändå.
Varför är inte dagarna längre? Så man har lite mer fritid. Så man hinner träffa vännerna lite mer. Det är det tråkigaste.. man hinner knappt det. Eller jo, på helgerna funkar det ju oftast. Men ändå. Man vill ju kunna träffa sina underbaringar, liite oftare!!

Har iaf hittat två nya låtar som jag gillar väldigt mycket nu!!
Denna är bara så skön tycker jag, så man vill ställa sig upp o dansa! (;

Och denna är bara så härlig, gillagilla!

Snart blir det nog dags att sleepa. Det sköna med mina arbetstider är att jag börjar halv 12, vilket ger en hyfsad sovmorgon! För mig som inte är morgonpigg passar det perfekt! (:

Lite spontant sådär!

Tjaa!
Helgen har varit braaa! Har som vanligt inte orkat skriva något, så jag gör som jag brukar, en sammanfattning!
I Fredags åkte jag till Lina på kvällen. Vi köpte massa Ben&Jerrys-glass som vi smaskade på framför en film, mummaa (; Inte för att vi kollade speciellt mkt på filmen, satt mest o pratade. Sen åkte vi till ett gäng fulla och glada killar som vi skjutsade till stan. Vi följde med dom till Sports en stund, men det blev nyktert såklart.. men det var trevligt ändå, även om vi inte var där så länge. Hämtade senare Linas mamma och sen var det sovdags.

Igår var det tidig uppgång, sov 2 och en halv timme, vid 5 gick vi upp och strax efter halv 6 åkte vi iväg mot Ullared! Ja, det blev lite spontant, Lina frågade mig i fredags kväll om jag ville följa med, så varför inte tänkte jag även om det inte var längesen jag var där. Denna gången köpte jag inte så mkt, tur det. Gjorde världens fynd!!! Hittade en klänning för 9.95 kr!!! Hur sjukt är inte det?? Och snygg var den också, en typisk festklänning. Åkte hem runt halv 12, skönt ändå att inte vara iväg så länge.

Åkte hem o fixade mig, åkte tillbaka till stan till Maria. Vi stack sedan vidare till Leilas och Emmas maskeradfest vilket var trevligt! Fråga mig inte vad jag var utklädd till haha. Senare stack jag in till stan för att möta upp Lina och Miranda, vi gick till Sports/Pauze där vi stannade hela kvällen. Även det var trevligt! Blev alltså en lyckad kväll.

Idag sov jag ganska så länge, vaknade av telefonen nån gång osen gick jag upp runt halv 1 kanske. Har firat pappa eftersom det är farsdag! Av mig fick han en helnöt och ett par kalsonger där det står "Kingen" haha (;
Lär bli en fortsatt lugn dag, är ganska seg sen igår, blev lite galet.

KÖRKORT!

ÄNTLIGEN har jag fått mitt efterlängtade körkort!!! Så sjukt glad är jag. Hade uppkörningen vid kvart över 8 och var ganska så mycket nervös. Sanningen är ju att jag failade på första uppkörningen så nu kände man ännu mer press på att klara det. Var verkligen nervös när vi kört färdigt och skulle in på parkeringen, vågade inte hoppas... men sen säger han de magiska orden "din körning är godkänd", som jag andades ut!!! Fyfan vad underbart, när jag gick därifrån fick jag tårar också, trodde inte det var sant!!!

Gick o tränade sen innan jobbet. Var ju verkligen på topp så det blev ett hårt pass! Efteråt var det jobb vilket gick bra men det var sjukt mycket folk, speciellt under lunchen.

Varit hemma ett litet tag, ätit jättegod mat, fick även blommor av familjen, väldigt fina (:
Ska snart in till stan till Lina o sova där, vi ska till Ullared imon (Y) Denna gången ska jag inte slösa lika mkt som förra, inte ens hälften. haha.

Dessa magrutor

Tjooo!
Dagen har gått finfint. Jobb as always. Går upp o ner, ena stunden jättemkt o göra, andra stunden helt tomt. Idag var jag även duktig o tog med mig egen ..lite nyttigare.. mat. Potatis och lax blev det, älskar lax!!! Efter jobbet blev det upp till IK för att köra ett långt och svettigt pass. Riktigt gött vare! Still working on my "osynliga magrutor" (; Får se om dom kan synas nångån i framtiden.. kanske hehe.
Bland all svettlukt kände jag en annan lukt också.. (ja, det luktade gott) som påminde om någon.. det var ju typiskt.

Mycket hett, på killar dock. Tjejer ska bara ha lite isf, tycker jag.

Mamma kom iaf in till stan så att jag kunde övningsköra hem, supersnällt av henne och det gick toppen!
Har duschat, ätit yoggi + favvomüsli + digistivekex (me like), kan inte motstå, dom är ju såå goda.. sen att dom är onyttiga.. det är ju en annan (sorlig) sak. Är egentligen fortfarande sugen på något mer, men nej, det håller inte. Måste bli bättre på att stå emot alla godheter. Det blir inga synliga magrutor av det. För att kompensera digistivekexen kör vi ett träningspass imon innan jobbet också!

I'm dating... or?

Hejhej!
Dagen har varit bra! Inte för att det hänt så mkt. Jobb as usual. Eftersom min buss inte går förrän 18.25 så stannade jag kvar på jobbet för att göra Malin sällskap.
Det kommer en kund, som för det första håller på o krabbar asmycket om vad han ska ha för något, tillslut får han allt + en 5-krona tillbaka eftersom det blivit missförstånd och vi tagit för mkt betalt. Slutar också med att vi slänger en hamburgare eftersom han sa att han inte skulle ha den. Lite senare ringer han tillbaka och typ skäller ut Malin. Håller på o säger att hon ska köra ut den hamburgaren som han tydligen skulle ha... väldigt mysko man.

En annan lite intressant sak Malin berättade var att i helgen, när hon jobbade natt, var det tydligen en kille som frågat efter mig, om jag jobbade där. Så hade hon sagt att jag nyligen börjat jobba där o frågar om han kände mig. Då hade han svarat att hans kompis typ dejtar mig..
Vad jag vet så dejtar jag ingen nu.. och gjorde det inte i fredags/lörsdags (vet ej vilken dag) heller! Hmm, nu blir man ju nyfiken vad det här var för någon! Typiskt mig o vara så nyfiken, men man vill ju veta!! hehe.

Nu blir det lite tv sen sova så man är utvilad inför en ny dag med jobb o träning! (Y)

Nära ögat

Tjaa.
Dagen har varit bra. Hade körlektion på morgonen, gick bra, fram tills vi kom i en korsning och jag tänkte helt fel o glömde att bussen som var mittemot mig också hade grönt, o eftersom jag skulle svänga o den skulle rakt fram är det jag som har väjningsplikt... blev nästan en krock där, hade kunnat sluta illa. Tur att jag hittade bromsen!

Jobbade vilket gick bra, lagom mycket folk. Dock var det svinkallt. Vinden blåste dumt så det blåste rakt in i mot oss, fyy. Och såklart hade jag för tunna kläder på mig just idag. Imon blir det underställ, t-shirt över det och sen en fleece! Efter jobbet stack jag o köpte ett par träningsbyxor som jag behövt och velat ha länge.. även en ny foundation eftersom min "vardags-foundation" typ är gammal. Sen blev det träning, gött som vanligt!

F.ö hoppas snön försvinner snart, den får gärna komma vid första advent eller så, men inte nu.. inte nu.

Kunde inte somna igår. Så låg o tänkte en massa. Kom på att jag saknar endel. väldigt mkt. Blev så glad när jag fått ett mejl från Jessan idag, henne saknar jag jättemkt! Ganska komiskt ändå, just eftersom jag tänkte att jag skulle skicka ett mejl till henne idag, men vi tänkte visst samma! Hoppas jag får träffa henne om inte alltför lång tid, har ju inte setts sen studenten och hon är en härlig tjej som man blir glad av!!! Vi hade en del sjuka konversationer i skolan om man säger så. Kommer ihåg när vi + Mathilda och kanske nån mer, satt i sofforna längst ner på skolan, och hon berättade sina historier... fan vad vi skrattade xD Ja, man saknar endel gamla goda tider, det gör man!

En helg, som de flesta andra

Heejhej!
Nu var snart denna helg över. Tiden går så fort!
Dagen började förjävligt i fredags då jag missar bussen vid 10.40.. jag börjar 11.30 och nästa buss går inte förrän 12.05. Ganska jävligt alltså. Efter lite ringningar så åkte pappa hem från jobbet o hämtade mig, väldigt snällt! Jobbet gick iaf bra. Efter jobbet åkte jag hem till Maria för att fixa mig o även förfesta samt fira hennes syster som fyllde 18. Det blev roligt iaf med trevligt folk! Vi gick ner till stan o in på Grace för att ta stämpel för att kunna gå till Lagerlunden innan vi gick tillbaka till Grace. Matilda kom också o följde med, roligt! Kvällen blev iaf mycket lyckad, lite crazy som vanligt, med det gillar vi! (;

Igår körde jag till Tingsryd med la familia. Firade mormor och även lite farsdag. God mat och efterätt och trevligt sällskap! När jag kom hem pratade jag i telefon med Mathilda i två och en halv timma hehe, vi hade mkt o prata om och lika trevligt som vanligt var det!

Nu är jag hemma själv, resten är på hockey med brossan. Jag har varit duktig o fixat med tvätten och även gjort en sak åt mamma. Vädret är ju vackert så man borde ju gå en promenad o ta vara på det härliga vädret. Vi får la se vad som händer.!

Vart tog tiden vägen?

Tjena!
Dagen har varit lång, men helt okej! Jobb som vanligt, gick bra! Sen kom Andrea in till stan så åkte vi upp till Grand Samarkand för att kolla lite i de nyöppnade affärerna! En klänning fick jag med mig också, det gillar vi! Sen bjöd Andrea mig på en lite försenad födelsedagsfika, så gulligt av henne (: Var roligt att träffas igen!

Sen åker jag till Ik och tränar, riktigt skönt äre!! Tog 21.55-bussen hem, förbi Erika för att få ett kvitto.
Har duschat o kollat PH. Är väldigt seg i kroppen, lite smått hungrig, men känns onödigt att äta nu när man ändå måste sova snart.. Bättre o vänta till frukosten egentligen hehe.
Imon är det fredag och snart helg, ska bli riktigt skööönt, har varit en hård vecka..

Aj, ont

Tjo!
Bättre dag idag. Jobb som vanligt. En sak som är så jävla typiskt är att alltid när det kommer någon jag känner, och det typ varit lugnt jättelänge, så ska det helt plötsligt komma jättemånga som ska handla... Just när nån kompis kommer! Lika irriterande var det när jag hade gjort till pommes för att testa en dipp, kryddat klart den och var såå sugen på att äta.. klockan vad då 16.40 typ, så jag hade ju nästan 1 timme tills jag slutade. Tro fan att det ska komma kunde HELA tiden enda tills jag slutar.. hann äta 3-4 stycken, resten blev att slänga -.-

Körde lite med pappa.. upp till Ik sen för att träna. Riktigt great var det, fast hade redan träningsvärk sen i måndags och inte blev det bättre. Rullbandet var lite efterblivet också när jag skulle jogga.. typiskt.

Aaaah, nu måste jag bara skriva en grejj, kollar på tv, oså kommer dendär sjuukt irriterande reklamen "På måndag gör jag ingentinge..ingentinge.. ingentin.. på tisdag...blablabla", jag hör det sjuttioelva gånger om dagen på jobbet, så trött är jag på den. 

Okej.. låter kanske inte som min dag varit så bra, har ju mest klagat, men aa hehe. Nu är jag iaf hemma och äter kanelbulle som Johanna gav till mig igår, så det är ju gottigott!! Känner mig dock onyttig... menmen, jag har faktiskt tränat + att jag ska träna imon också så får väl unna mig lite (;
Så, nu ska jag sluta klaga.. dagen imorgon kommer nog bli bättre, det är jag säker på!!! (:

Skit-dag

Gillar inte denna dagen. Dagen är snart slut och det är väl lika bra det.
Träffade iaf Johanna idag, gick en promenad, sen hem till mig, pratade oså. Mys på det. Det var ljuset denna dagen     punkt.
Hoppas på en bättre dag imorgon.

Helt slut

Tjaa!
Nu är jag hemma efter en lång dag. Denna veckan började jag ju jobba enligt mitt "riktiga" schema så jobbade halv 12 till halv 6. Gick bra även att jag jobbade själv i några timmar, måste ju vänja mig nu!! Åt kycklingbaguette för ovanlighetens skull... eller inte haha. älskar den, så sjukt god ären!

Sen skulla jag sätta in massa pengar på banken.. eller jag gick dit innan jobbet, fick könummer 114, dom var på 80, hade inte tid o vänta, men så sa en att insättningsautomaten skulle funka ikväll, så stack dit.. men såklart stod det fortfarande "ur funktion, välj en annan".. jo om det fanns en så. Gick in, ingen kö, hade 10 min på mig till bussen gick.. så fick jag hjälp, meeen så seg han var, så fick skita i det.

Åkte upp till Idrottskliniken och köpte äntligen ett 3-månderskort, greeeat. Nu blir det träning inför beach 2011, man måste ju börja i tid haha (; Så tränade 2 timmar idag.. övningskörde hem. Nu är jag helt slut och ska äta mat, ska bli sjukt gott!!!

RSS 2.0