När spriten går in.. går vettet ut

Oj vad tiden flyger förbi. Har inte varit hemma så mycket den senaste veckan känns det som, därav dålig uppdatering. Så blir en "liten" sammanfattning vad som hänt i mitt liv.

Torsdag: Det blev en form av utgång trots allt. Mötte upp Paulina och Elleonor i stan, vi stack till Dovas dit även Karin, Anastasia, Martyna och Jonathan kom. Blev inte en så lång kväll för min del, men trevligt så länge det varade.

Fredag: Jobbade till halv 9. Sen gick jag, Karin och några andra till Karl-Mikael för lite gott att dricka. Billigt blev det också, 18 spänn för en cider och 20 för en 7:a drink typ hehe, sånt gillar vi!! Sen tänkte vi då dra till ett partyplace, Paradise eller nått sånt hette det. Gayklubb, men vi tänkte att det kunde bli kul, är ju kul på Patricia. Men nja, 40 min senare stack vi. Tänkte Skepps, men kom inte in för det var fullt typ, så drog till After o dansade där ett tag.

Lördag: En galen dag på jobbet, väldigt underbemannat o en massa folk. Skönt att man slutade halv 6. Tanken var att jag skulle hem, det hade jag lovat mig. MEN det var ju underbart väder, så chillade kvar på grönan ett tag till, satt i massagerummet 1 timme innan Karin kom till grönan. Vi åkte till Skeppsbar redan vid halv 10 typ, satt bara och pratade o hade trevligt. Senare kom det fler folk, en del från grönan så det blev en riktigt trevlig spontan utgång. Dans blev det ju också eftersom dansgolvet var öppet.

Söndag: En riktigt seg dag på jobbet, kändes som den aldrig skulle ta slut. Kan bero på att jag började 9 och hade sovit runt 2 timmar och bara ville sluta så man kunde tagga pubkväll. Tillslut så blev klockan 6. Stack ner till bryggan med ett gäng härliga människor. Sen drog vi till Lejonbacken för officiell pubkväll vilket i vanliga fall innebär dansgolv. Denna gång var det dock inte öppet, fett besviken. Det blev en minst sagt galen kväll. Minnesluckorna från Lejonbacken är stora. Drog sen till Skeppsbar där minnet är bättre. Kan berott på att jag bara drack vatten på Lejonbacken.. men väl på Skeppsbar blir vi bjudna på stora shots + att man tänker att man kunde köpa 1 glas vin till, så efter donken är minnet svagare. Men hem kom jag iaf. En påse med skor fattigare dock.

Måndag: Vaknade 8 av att klockan ringer, går upp, sätter mig vid datorn, inser att klockan bara är 8 och att jag inte borde vara uppe sådär tidigt eftersom jag inte börjar förrän 2. Förvirrad eller vad? Möter Emma på båten till jobbet, vi kollar på varann och gapskrattar. Nån mer som var lite vääl glad i söndags haha. Det var en intressant dag på jobbet, fick höra både det ena o de andra. Kul att andra kan berätta det man själv inte kommer ihåg. Lugn dag på jobbet vare iaf, skönt det!

Idag: Hyfsat lugn dag på jobbet igen, hade städtävling så jag och Catrin städade som galningar, fint pris utlovas. Detta ska vi vinna, Wåfflan har ju vunnit städtävling innan så.. chansen är ju inte helt utesluten (;
Är nu ledig i 2 dagar. En o annan plan har jag för dessa dagar, det roliga är att båda dagarna planeras att besöka Grönan nån gång iaf.. för ovanlighetens skull liksom.. nämen det finns faktiskt två bra anledningar. Imon = Rockbjörnen. Torsdag = Oskar Linnros. Helt okej. Resten märker vi vad som händer.

Yalllaaaaa-yellyyshott

Tjaa!
Några dagar sen sist.. igen. Iaf, senast var det ju dags för föreläsning och pubkväll. Träffade först Ida på grönan, kuul och träffa henne igen, var ett tag sen sist. Amal hängde även med och åkte en del karuseller! Sen blev det föreläsning, intressant sådan. Det bjöds även på öl, cider och vin, inte fel. Sen blev det Lejonbacken där massa grönare var. Sist men inte minst, skeppsbar. Det blev en rolig kväll som vanlig, mycket skratt och fnitter som vanligt för min del, men det är tydligen ganska kul.

Måndagen och tisdagen var det jobb som gällde, gick bra, men man märker verkligen att det är lågsäsong nu, fett lite o göra. Känns ju lite sad kanske.

Igår var jag ledig så åkte in till stan och mötte upp Emma och Linda. Vi planerade utklädnad inför den kommande stjärngalan. Är sjukt taggad, kan bli gaalet. Sen åkte vi till.. grönan, surprise! Åkte en del karuseller, åt mat och pratade med vänner. Åkte hem en sväng o fixade mig för att sedan åka tillbaka mot Medis. Mötte upp Linda och Emma igen. Vi gick till Hellströms dit även Maija ochc Martyna kom. För en gångs skull fick jag de efterlängtade Yellyshotten!! Den ena var god, den andra var inte lika god. Vi satte oss vid ett bord, 1 kille frågade om han o hans kompisar fick joina, utan o tänka efter sa ja jag. Det slutade alltså med att vi, fem tjejer satt där med sex 92/93:or.. vi gick ganska fort. Skeppsbar blev det där en hel del grönan folk var. Det blev asgoda shotts och annat trevligt. En skön kväll med skönt folk. Blev dock jätteseg vid strax efter två så jag Lucas och hans kompis drog till Donken o käkade innan hemfärd.

Idag har jag inte hunnit göra mycket mer än äta frukost, tvätta och duscha. Ska in till stan snart tänkte jag o fixa lite grejjer. Fick ju lön inatt så ska ta ut lite pengar osv. Sen får vi se vad kvällen har att erbjuda, hörde nått om löne-öl.. låter ganska trevligt i mina öron, eller löne-cider låter bättre. Anyway, lets see what happens.
Förresten hände nått skumt inatt när jag gick hem.. men det tar jag nån annan gång.

Stammis gånger två

Efter förra gångens bittra inlägg tänkte jag göra ett lite mer positivt och glatt inlägg. Dagarna flyter på allt snabbare och även denna vecka börjar lida mot sitt slut. Det har varit en bra vecka förutom att det är många som slutat.
I onsdags var jag ledig. Det var en fin dag så jag åkte till Humlan där Emilia var. Vi satt och hade det härligt i det relativt fina vädret! Sen på kvällen blev det utgång. Jag, Anna och Cecilia gick till apberget för att föra. Efter ett tag kom även Emilia och Richard. Klockan blev mkt så jag, anna och cissiåkte tillbaka till söder och medborgarplatsen. Vi skulle göra ett nytt försök på att köpa jellyshots på Hellströms. Än en gång misslyckades det, denna gången var det inte fel dag, utan dom var slut!!! Så typiskt. Även Sarah joinade oss. Vi gick till After ett tag o dansade osv. Sen blev det en sväng på Skeppsbar. När vi kom till Skeppsbar och jag skulle visa legget sa vakten "ska du visa legg varje gång du kommer?" . hm, har jag redan lyckats bli stammis där, har ju inte vart där så mkt i sommar, snarare mer ofta nu senaste veckorna kanske.
Sen var klockan två och vi ville ju dansa.. så jag, Cissi och Sarah åkte taxi till Oxid där det blev dans till, denna gång, bra musik. Däremot kan jag ju säga att människorna där var lite sämre än vanligt. 35+ hej typ (..)

Torsdagen blev det jobb följt av spontanutgång. Även denna gång blev det After.. och en snabbis på skeppsbar typ. Sen åkte fick jag och Sarah skjuts av ena vakten på After hem till henne. Där blev det omelett och sen sovdags.

Fredagen var det jobb. Skulle egentligen vara ledig, men tog Annas pass så hon kunde vara ledig. Fick stå i remvagnen för första gången. Helt okej även om det var lite ensamt. Chill var det iaf om man jämför med wåfflan en stressig dag. Sen blev det bara hem och ta det lugnt för omväxlingens skull.

Igår var en regning dag. Tanken om att träna fanns ju faktiskt.. men när jag sedan kollar öppettiderna inser jag att jag är lite sent ute och hade inte hunnit träna nått innan det stängde. Synd. Tanken var ju fin iaf. Åkte ändå in till stan och träffa Cissi. Vi gick runt hela stan och kollade efter mobilgrejj till henne. Sen skulle jag käka på Bellmans. Hade beställt Faijitas som jag vet är riktigt gott. Satt och väntade o väntade i nästan en halvtimme men ingen mat kommer. Tillslut går jag fram och frågar.. då säger hon att maten tog slut typ precis innan/efter (?) jag hade beställt.. hmm varför säger dom inte det då är ju min fråga?! Aja. Blev kompenserad med en grillad kycklingtoast typ, + 2 bakelser. Kunde inte klaga. Tyckte trots allt lite synd om henne, man såg att hon skämdes.

Hemgång efter det för att sedan köra utgång. Jag och Cissi åkte hem till Sarah för att föra lite smått. Sen stack vi till stan, skulle in på Lobby, kom in på Lobby som var ganska dött, pallade inte betala 40 spänn för jäkla garderob som man kanske ändå inte skulle utnyttja. Jag och Cissi stod och velade vid sidan, slutade med att vi blev utslängda ?!?! Vafan liksom.. why? Aja. Gick till Wok house där det blev andra godheter. Sen After följt av Skeppsbar. Blev bjuden på shots nere vid dansgolvet, av ingen mindre än...vakten som undrade varför jag skulle visa legg hela tiden... surprise surprise! Sen blev det After för dans. Slapp inträde och jag tror även jag blev bjuden på cidern. Har man blivit stammis på två ställen helt plötsligt?! Wellwell, det för ju uppenbarligen något gott med sig så jag ska inte klaga.!

Idag har jag verkligen itne gjort nått speciellt vettigt alls. Kollat lite grejjer inför en framtida grejj som kan bli grym. Är förväntansfull inför den snara framtiden.. eftertiden av grönan alltså! Det finns planer och om det blir som tänkt så kommer jag inte nog inte gråta lika mycket över att detta är slut. Då kommer jag bara läängta.
Nu ska jag fixa färdigt mig för att åka in till stan, kolla en grejj, hoppas på det bästa. Sen ska jag möta upp Ida på grönan vid 7 så blir det lite karusellåk innan det är dags för föreläsning följt av pubkväll. Kan bli grymt!

Början på slutet...

av säsongen på Gröna Lund. Idag är dagen som drar igång lågsäsong på gröna lund. Jag jobbade igår och när dom på morgonmötet sa "idag är sista dagen av högsäsongen, från o med nästa vecka blir det lågsäsong igen" blev jag lite ledsen. Det betyder att det kommer bli mer o mer dött i parken. Men värsta av allt, det är fler och fler som slutar. Många som jobbar sina sista dagar denna veckan. Många som ska börja plugga oså. Fan vad sorgligt det känns.

Kollade igenom lite bilder jag lagt ut på fb och blev både glad och ledsen. Inser verkligen vilken underbar sommar jag har haft. Även om det har varit en hel del jobb har man inte sett det som något jobbigt, snarare roligt. Har lärt känna så många underbara människor som man nu bara ska lämna efter att ha träffats var o varannan dag denna sommar. Man har varit med om så mycket galenheter tillsammans. Kollar på bilderna och känner att jag har den lycka dom flesta förmodligen vill ha och känna. Enda sen jag flyttade hit har jag iprincip känt mig rent lycklig hela tiden. Omgivits av sånna härliga roliga människor och jobbat på ett jobb som man i 99% av fallen känt glädje att gå till.

Okej, det var inte så att jag var olycklig när jag bodde hemma, har endel underbara vänner därhemma också som jag såklart saknar. Men dom som verkligen är ens riktiga vänner finns kvar. Men jag ville verkligen bara komma bort från stället och jag är såå glad att jag lyckades. Att allt löste sig med boende osv. Detta är definitivt en av de bästa somrarna hitills. Med tanke på allt gott som denna sommar fört med sig, är jag väldigt sugen på att komma tillbaka hit nästa sommar också. En gång till åtminstone. Jag säger som Martyna sa en gång för ganska längesen "man kan inte jobba på grönan bara en säsong, om man inte vill komma tillbaka igen måste man haft en jävligt tråkig sommar". Håller med. Förstår om man fått ett annat grymt jobb (dvs. bra betalt typ) eller är utomlands eller nått, men annars förstår jag nog inte. Sen är det ju inte bara jobbet som gjort att sommaren blivit super, allt utanför, typ parkhäng, förfest på apberget med underbar utsikt, misslyckade karaoke-uppträdanden, faceplants på dansgolvet, vänner som varit uppe och hälsat på, kollat på olika artisters uppträdanden osv.! Visst, när jag kollar på bilderna är det ju typ 99% festbilder.. men att poängtera är att det till 99% av alla utgångar varit grymt roligt!

Men för att inte göra detta inlägg alltför deppigt kan jag väl avsluta med något kul. Det finns ju iaf 3 höjdpunkter kvar trots att vi beger oss mot mörkare tider.
1. Officiell pubkväll i slutet av månader.
2. Stjärngalan, dvs. avslutningsfest för vi som jobbat på grönan denna säsong.
3. Kryssning med grönanfolk.
Låter inte helt fel i mina öron. Kan bli galet alltihop, har hört att kryssningen är ännu galnare än vad stjärngalan  brukar vara vilket i sin tur är galnare än de officiella pubkvällarna. DÅ lär det bli riktigt galet, tur att det kommer i rätt ordning, dvs. det "minst" galna först.

Aja. Nu ska jag göra nått.. kanske åka till grönan för ovanlighetens skull? Det var ju pubkväll igår, så sitter fortfarande här i morgonrock lite halvsliten. Jobbar faktiskt väldigt lite denna vecka, bara 2 dagar, känns ju fett tråkigt om jag ska vara ärlig. Därför satte jag upp mig på extrapass på onsdag, kan ju alltid hoppas.

Kärlek till denna sommar <3

Buissnes woman

Tja där!
Några dagar sen sist. Har hänt lite roliga grejjer sen sist. Har blivit lite rikare pga. försäljning av mina vip-åkband jag fick när jag blev månadens stjärna. 600 spänn bara sådär var inte fel. Sen la jag ut mina andra biljetter på blocket, trodde inte jag skulle få så många svar, men efter 24 timmar hade jag redan fått runt 15 svar!!! Har dock bara sålt 2 stycken inträdesbiljetter, har knappt haft tid o svara alla, så har bara svarat till några få.

Har även hunnit med några utgångar. Var ute både onsdag, torsdag och igår. Mer o mindre nyktert. Har de tre senaste nätterna sovit sammanlagt sovit runt 8 timmar. Kroppen var ganska tröttt idag på jobbet, speciellt då jag började 9. I Onsdags blev det iaf Oxid med Anna och Cissi! Det var sista gången Daniel jobbade där så tänkte att vi skulle gå då. Dock var musiken inte den bästa men annars var det fint.

I torsdags blev det galet med grönanfolket. Jag och Maija åkte mot stan och mötte upp Emilia, Anna och Carl. Vi gick mot kungsträdgården och Skeppsbar där det var lite grönanfolk. Det kom fler o fler under kvällen. Ja det var en kul kväll iaf.

Igår blev det rätt spontant. Var först med Anna efter jobbet. Vi gick till ett fik och drack kaffe o bara hade mys. Sen gick vi hem till henne, åt kakor o dipp i väntan på Cissi. Sen gick jag och Cissi ut. Gick först till Hellstöms i hopp om att kunna köpa Jellyshots, men det sket sig då dom bara serverades på onsdagar. Det var ju typiskt eftersom det var enda anledningen till att vi stack dit. Vi drog till Wok house och körde lite, sen kom även Sarah. Vi åkte till After, var där, gick till Skeppsbar en sväng, sen tillbaka till after.

Idag började jag vid 9. Var ganska tungt att komma upp ur sängen. Men dagen på jobbet har ändå gått bra och relativt snabbt. Hade galen överenergi i början, skrattade åt allt och inget. Nu är jag hemma. Dricker av mitt nya te jag köpte på hemvägen, rabarber och vanilj, riktigt gott. Blir till 99% hemmakväll ikväll. Behöver det om jag ska orka med morgondagen vilket innebär lång jobbdag och pubkväll. Låter helt okej ändå.

we wanna dance

Hellu.!
De senaste dagarna har mest bestått av jobb. Det har varit fint väder så det har varit endel o göra ändå. I fredags åkte jag och Karin hem till Alexandra på kvällen. Hon fyller 20 på måndag så hon hade lite 20-årsfirande så det var vi och ett gäng som satt och drack och körde ölspelet osv. Trevligt var det iaf! Sen fick jag skjuts till stationen så jag kunde åka vidare in till stan där jag mötte upp Karin som hade åkt lite tidigare. Vi var först i Kungsträdgården där det var Pride-fest. Vi ville ju dock dansa och det stängde ju vid 2 så vi drog till Skeppsbar för vi visste att det hade dansgolv. Vi kom dit och gick ner till dansgolvet och möter den tråkiga synen.. det är ganska tomt, typ 5 pers som står o dansar.. kul. Vi går upp till baren igen där jag blir kvar resten av kvällen. Det var en trevlig kväll allt som allt iaf trots att det inte blev nån dans.

Igår var det jobb hela kvällen fram till halv 1. Sen gick jag och Maija till Galärparken o sedan vidare till kungsträdgården där vi mötte upp Emilia med flera. Var där o lyssnade/dansade till karaoke, sen stängde det vid 2 o vi ville ju dansa så vi tänkte att vi skulle dra först till Skeppsbar, kolla läget, o sen vidare till Patricia. Väl framme på Skeppsbar kommer vi inte in för dom ska stänga snart, och Patricia kommer vi inte heller in för en i sällskapet hade tydligen inte tillräckligt "lämplig" klädsel för att komma in. Tråkigt menmen, kanske lika bra, inte slösat några pengar iaf!

Idag vaknade jag vid 12 av alarmet. Gick upp o hängde upp tvätt från gårdagen samt la in en till masik. Damsög rummet så nu ser det rent och fräscht ut igen. Duschade och åt precis frukost. Ska bärja fixa mig snart och bestämma mig vad jag ska ha på mig ikväll kanske. Kommer ha beslutsångest, är ju skitväder så måste ju hade nått så man inte fryser, men tanken är väl att dra till dansgolv ikväll odå vill man ju inte svettas sönder heller. Jobb blir det iaf vid halv 5, lär vara rätt lugnt i parken eftersom det har ösregnat till o från. Hoppas jag får jobba i Wåfflan idag, då blir det att tagga till skön musik inför kvällen istället ;D

I'm home

Tjaa!
Då var man hemma i civilisationen igen. Har varit "hemma" i stugan i de småländska skogarna ett par dar, söndag till onsdag. Det var så långt in i skogarna att det knappt fanns nån täckning på mobilen, då är man långt :p
Det har varit mycket trevligt iaf, träffa familjen, morbror + sambo + kusin gånger 2, farmor och farfar och vännen Johanna! Även en hel del sol och bad har det blivit. Blev ju årets första dopp iår, hann iaf innan det blev augusti hehe. Hade verkligen tur med vädret, väldigt soligt varje dag!!
Åkte till en älgpark också hehe. Var lite intressant.. eller kul o fota älgarna på nära håll, väldigt nära. Dom åt ju mat ut våra händer tillomed, så tama var dom.

Igår sent på kvällen kom jag hem. Gjorde inte så mkt mer än o åka hem o sova.
Idag blev det upp rätt tidigt för att jobba. Har dock varit en väldigt bra dag om man ska se det positivt! Har ju blivit EA (enhetsansvarig) för Wåfflan så hade utbildning mellan 13-16. Intressant och kul, nu är man peppad!!! Så det blev inte många timmar som jag faktiskt jobbade. Det är ju underbart väder ute så jag känner mig lite dålig som sitter här inne men var verkligen tvungen att åka hem efter jobbet då min vattenflaska hade läckt ut i skåpet under tiden jag vart iväd, dvs. i princip alla mina jobbkläder + handduk var blöta utav saften som var i, luktade lagom fräscht. Ena maskinen tvätt är ilagd iaf. Ont i huvudet har jag fått så det blir nog bara att vara hemma ikväll. Kan behövas såhär inför helgen. Ska ändå kolla upp intressanta saker på internet. Pratade med Rebecka innan, och vi har planer. Fina sådana. Så jaa, vi får väl se hur detta utvecklas!!

RSS 2.0