You came, you rave, I loved!

Ååhhåå, hade en underbar helg!!!!
Fredagen åkte jag hem till Erica efter jobbet. Martyna och Paulina kom också. Käkade pizza och hade en lugn kväll. 
 
Lördagen vaknade man till ljudet av SHM! Drack kaffe innan vi åkte till Solna och handlade 
mat och dricka. Hem för fix och föra. Buss till Friends arena.
 
Kvällen gick väldigt snabbt sen. Otto Knows och såklart SHM. Helt jäkla underbart grymma var dom. Stämningen, musiken, dunket, ALLT var så himla bra. Efteråt tog vi taxi till stan och gick till Whiteroom. En av dom bästa kvällarna ever med några av mina bästa vänner. Kunde inte bli bättre!!!
Söndagen blev en lugn dag. Åkte till Erica för att hämta mina grejjer, gick en lite sväng. Resten av dagen var väldigt lugn.
 
Idag blev jag inringd att jobba på KF, dock inte i receptionen utan att sätta på adresslappar på 4500 julkort. Det var jag och två andra som hjälptes åt och otroligt nog lyckades vi hinna färdigt! Efter jobbet blev det ett hårt gympass. Skönt efter denna helg! Nu ska jag nog kolla ett avnitt eller två, av DH.
 
 

Det är nära, extremt nära

Holaaaa!
Äntligen helg, så efterlängtad. 
Igår jobbade jag i receptionen på Kontorsfixarna. Sen blev det hem o tvätta och fixa lite innan läggdags.
 
Idag har jag jobbat på Canon. Har kollat massa klipp från SHM:s spelning igår och läst recensioner. Jag rööös. På riktigt, så sjuukt bra. Can't wait until tomorrow. Har typ aldrig någonsin varit så taggad för nått sånthär som jag är nu. Ska strax åka till Erica dit även Martyna och Paulina kommer. Det blir en sleepover med massa tagg inför morgondagen. Är såå lycklig att vi lyckades få tag i biljetter till just imorgon, just sista spelningen. Kommer bli bäst!!!
 
Update kommer väl på söndag... om jag överlever morgondagen vill säga (;

Malmööö

Helluu!
Då är snart även denna vecka över, orkar inte att tiden ska springa iväg!!
Well, till o börja med, helgen i malmö!
Kom upp torsdag natt så det blev mest snack innan vi somnade. Fredagen åkte vi in till stan för att möta upp Martyna. Gick och käkade lite innan vi åkte hem till Mathilda. Fixade oss o förade. Maria kom också förbi. Åkte in till stan vid midnatt och gick ut på KB. Kanske inte den mest lyckade utgången då vi inte visste att åldersgränsen lång på 18 och musiken var kass. wellwell.
Det blev en lugnt start på lördagen. På em. blev vi bjudna på jättegod mat hos Ramona. Riktigt kul o träffa henne igen! Senare åkte vi till en hemmafest hos en av Mathildas klasskompisar. Framåt natten var många taggade på utgång, även jag och Martyna. Vi drog till Etage, riktigt bra ställe, hade en himla bra kväll med grym musik och massa dans, as usual! 
 
Söndagen blev en slappdag på stan där vi mötte upp Maria. Jag och Martyna åkte med hem till Maria, käkade och hade mys. 
Måndagen blev också lugnt. Martyna åkte hem på morgonen. Jag åkte in till stan o mötte upp Mathilda som varit i skolan. Strövade omkring en stund på stan innan vi åkte hem. Bakade kladdkaka och chillade innan jag åkte kvällståget hem. Riktigt bra helg i Malmö med andra ord! 
 
Igår blev det inget jobb. Måste erkänna att jag var glad för det. Behövde verkligen åka o storhandla mat, hade typ inget hemma. Sen kändes ett rejält gympass behövligt efter en helg fylld av onyttigheter! För första gången gjorde jag en hemmagjort soppa, riktigt god!
På kvällen blev det Twiligt med Martyna, Paulina, Emma och Olivia. Bra och uppenbarligen väldigt rolig film. Skrattade väl till 80%... 50% var åt Martynas skratt hehee.
 
Idag var jag också ledig. Har tränat och varit i Kista galleria med Erica, Martyna och Paulina. Hittade en klänning till lördag. Sååå taggad, dör typ. 

Långhelg på ingång

Tjaaa!
(inlägg från i torsdags som inte vill laddas upp)
ÄNTLIGEN långhelg! Veckan har gått snabbt som vanligt.

I måndags var det jobb på Bilia. Eftersom det bara var 6 timmar slutade jag redan 13. Åkte hem till Sarah för att spendera resten av dagen där. Det blev fika, prat och god mat som Annas lagade när han kom hem. En rikitg mys-dag :)

Även tisdagen var det Bilia som gällde. Efter jobbet blev det träning. När jag åkte tåg hem blev jag intervjuad av DN och när jag väl kom hem kom en fotograf och tog ett X antal bra och mindre bra bilder. Oväntad med kul grej! Sen åkte jag hem till Erica och blev bjuden på jättegod mat och hade bara en riktigt bra kväll. Hannah kom förbi en sväng också :)

Igår var det sista dagen på Bilia på ett tag (förmodligen). Det var även idag som artikeln publicerades i DN. Självklart blev det inga smickrande bilder på mig... men men, är det en tråkig nyhet väljer dom väl bilder därefter! Hem o äta lite "mellanmål" för att orka med lite träning. På kvällen gjorde jag god mat och kollade på tv-program. 

Idag blev det jobb i receptionen på kontorsfixarna. Bråttom hem för sista packning och sen tub till centralen. Nu har jag nyss ätit upp en riktigt god ceasar-sallad. Var dödshungrig eftersom jag inte hann äta någon riktig mat under lunchen. Nu väntar några timmars resande innan jag är framme i Malmö hos Mathilda, ska bli så KUL!!! Lång väntan men tur att jag har fått låna DH säsong 4 & 5 så jag kommer nog uppehålla mig ;D


Tiden tickar

Ojdå, mer än en vecka sen senaste uppdatering! Well, då får det bli lite korta sammanfattningar över de senaste dagarna (mest för att jag själv ska kunna gå tillbaka o kolla om jag nångång i framtiden undrar vad jag gjorde just den dagen hehe).
Förra lördagens utgång blev awesome som vanligt. Erica, Hannah, Amelie, Paulina och Martyna kom hit o vi förade. Dans på Undicii o avslut på White room!
 
Söndagen låg man väl typ i fosterställning hela dagen och kollade DH.
 
Måndagen började min jobbvecka på Canon. Trivs verkligen på det stället :) På kvällen mötte jag upp Anna, Martyna, Paulina och Emma för badminton. Verkligen så roligt att träna ihop med kompisar, en massa skratt blev det.
 
Tisdagen blev en väldigt ointressant dag, endast jobb och tvättning hela kvällen. 
 
Onsdagen och torsdagen var det jobb och träning.
 
I fredags var det en riktigt skön känsla när klockan slog 17.00 på receptionens datorer, äntligen heelg! Åkte hem till Martyna för att föra. Gick till Oxid för dans. En sväng hem till mig innan vi mötte upp Paulina och WilleLabbet. Bra kväll!
 
Igår mådde man som man förtjänade. Anna kom hit oså gick vi till Espresso House för o möta upp S
arah, Martyna och Paulina. Satt där i några timmar, åt och drack en massa gott, riktigt mysig em. med några favoriter. På kvällen åkte jag med till Martyna. Hade filmkväll med massa gotte. Sov över där. Ett måste efter att ha sett Paranormal Activity 2. haha. 
 
Idag efter frukosten kollade vi film och åt fruktsallad, mums! Det kan ju knappast bli gråare väder än vad de varit idag så inget dåligt samvete av att sitta inne iaf. Resten av dagen har spenderats framför DH-tittande och en film. Nu är 3:e säsongen avklarad, can't wait to see the next season!!!!
Snart en ny vecka med åtminstone 3 dagars jobb som jag vet. Sen blir det Malmö. Ska bli såå kul :D Men gud vad tiden kommer gå fort, fullt upp och plötsligt är det 1:a december och det är dags att göra the Big decision.

OMG it's November

Oj vad jobbveckan gick snabbt helt plötsligt, redan lördag tillomed! Dessutom har vi gått in i November, känns sjukt! Snart 1 år sen vi reste iväg till paradiset!!!!
I torsdags blev det återigen tidig uppgång. Denna gången gick det bättre att starta bilarna haha. Efter jobbet var jag sjukt trött, somnade en stund innan det var dags för "personal-möte" med jobbet. Lite snacks, bubbel och prat på kontoret för att sedan käka middag på Friday's, riktigt trevlig kväll med god mat och goda smoothies (yes, det blev alkoholfritt för mig). Kul att få träffa alla andra ambulernade! Innan det blev hemgång satte jag mig vid Erica och Hanna som också var där.
 
Sista dagen på Bilia för denna veckan blev det igår. Efter jobbet träffade jag Malin som var o hälsade på sin syrra. Vi gick och käkade buffé, asiatisk och sushi, riktigt gott, jag älskar verkligen buffeér! Sen gick vi hem till mig en sväng så Malin fick se hur jag bor. Resten av kvällen blev riktigt lugn, var så trött.
 
Då jag gick o la mig redan 23 igår vaknade jag vid halv 9 idag! Sjukt sköönt! Drog till gymmet och tränade 2 timmar, så skönt, behövdes verkligen! Sen drog jag till stan en sväng. Hade fått en rabattkupong från HM som går ut snart så lika bra o passa på. Det blev en kavaj, mascara, läppglans och ögonskugga, mycket nöjd :D En sväng på Lidl för o handla mat o nu är jag äntligen hemma och har fått i mig mat, sjukt hungrig var jag. En riktigt god kyckling och äggsallad blev det!
 
Nu måste jag snart börja fixa mig innan tjejerna kommer. Förfest och utgång. Med något av det bästa sällskapet man kan tänka sig kan det ju knappt bli annat än grymt?!! ;)
 
 

RSS 2.0