Bland det sjukaste

Om ni inte orkar läsa allt så läs åtminstone sista stycket... SJUKT minst sagt.

Har för en gångs skull rört på mig lite smått.. efter ett antal dagars stillasittande.. kan ju inte träna när jag är massa förkyld och har inte gått några promenader heller.
Men igårkväll tog jag mitt förnuft till fånga och gick en långpromenad... mötte sedan Johanna och vi gick en promenad och sedan hem till mig där vi kollade på filmen Couples Retreat och åt popcorn med dipp, vår specialare (;

Idag har det varit fullt upp. Åkte in till stan och hämtade min studentskylt, riktigt najs måste jag säga.. lite tråkigt att ha sätt den innan kanske.. men nu blev det så eftersom jag var med och "designade" den.
Sen stack vi till IK där jag hämtade ett träningskort. Så sjukt najs, dom har ett erbjudande till alla som tar studenten nu och kan visa upp CSN-kort- Gratis träning hela sommaren!! Sen får man väl se hur mkt träning det bli.. men jag förlorar ju i vilket fall som helst inte på det! Passa på att hämta ditt kort du också!

Sen stack jag och pappa till Sandsbro där vi kollade fotbollsmatch. Anledning- jag skulle skriva matchreferat.. vilket jag skrev när jag kom hem. Nu är det bara en filosofi-uppgift kvar imorgon.. hatar det. Det är så sjukt tråkigt att jag nog ger upp snart.. kan ändå inte göra mkt åt mitt betyg så..vafan.

Sist men absolut inte minst tänkte jag ta upp en sjuk sak jag såg på AB idag. En liten pojke på 2 år som är beroende av cigg.. han röker seriöst 2 paket om dagen. Så jävla sjukt rent ut sagt :S Hur fan tänkte hans pappa när han bjöd sin son på cigg första gången när han var 18 månader?!!! :O Blir så ledsen när jag ser sånt.. så sjukt att det kan bli så. Det ser så hemskt ut att en så liten pojke som han, sitter och röker som en vuxen...

Wir lieben Deutsche songs (;

Idag är det lördag och jag är fortfarande något sjuk. Har väl inte feber, men hostar som fan och ganska mkt förkyld och börjar få lite smått ont i huvudet..
Idag har jag slöat som fan, la upp bilderna från första vecka i Lloret, vilka minnen! Tänk, för 2 veckor sen hade vi en sjukt galen utekväll!! Det var dock den kvällen jag tappade bort mobilen också ;(

Tänkte nu lägga upp mina 3 favorit-låtar från resan... det är dom nya taggningslåtarna!! Inte för att jag har något att tagga till ikväll.. men vissa andra kanske har.. så då rekommenderar jag dessa!! Iofs är två av dom på tyska vilket kanske låter lite.. skumt.. men ge dom en chans, så sköna är dom :D

Disco Pogo - min absoluta favorit!!

Das geht ab - den andra tyska låten!

Riverside
- alla blev som galna när denna spelades! Dock var det en bättre version där.


En liten sten har fallit

Tjao!
Dagen började tidigt, dvs. klockan 5.50 då jag gick upp, fixade mig och pluggade lite innan jag tog bussen vid kvart över 7. Prov i Tyska klockan 8. Det var två delar, första delen utan böcker och andra fick man använda grammatik och ordbok. Resultatet för första delen kom upp på intranätet redan efter typ en halvtimme... och jag fick Mvg :D Så jäkla najs, nu är det bara att hoppas att jag inte sumpade det på andra delen.. måste ha mvg!!!

Satt och pluggade lite med Leila och Mathilda inför nk-provet... gick väl helt ok, var två stora uppgifter där man skulle reflektera och analysera en massa... efteråt skulle jag och Mathilda haft PA-möte... men nej, då hade självklart läraren gått hem... så typiskt ;s
Muuums ;D
Vi stack ner till stan för att kolla på väska till balen men den jag ville ha var slut.. så ska kolla på måndag istället... gick och köpte naturgodis innan vi åkte hem. Fan vad gott det är, var ju sjukt längesen jag åt det!

Nu är jag äntligen hemma och ikväll blir det så lungt det bara går. Ska bara kolla på tv och chilla.. inte göra ett skit! Var längesen jag faktiskt inte gjort någonting under en helg så nu ska jag passa på! Ska kolla på alla GG och Oth-avsnitt jag missat!

Håll ut

Tjaao!
Min goda mat! Typ världens längsta bild f.ö.?!
Idag var det en ovanligt lång dag i skolan. Hade Nk under förmiddagen, sen stack jag Jessica och Martyna till Coretto och åt lite mat. Mycket gott. Sen gick jag och Jessi på stan lite innan jag stack tillbaka till skolan där jag hade geografi med ett litet test... gick ju helt ok, spelade ingen roll iofs hur det gick eftersom det ändå inte påverkar betyget något.

Sen hade jag lite panik eftersom jag måste skriva ett matchreferat vilket ska vara inne imon... har haft 4 veckor på mig.. men eftersom jag är tidsoptimist + att jag hade 37825 andra saker att göra innan Spanien så tänkete jag att jag kunde göra det efter... det sket ju sig ganska mkt. Hittade tillslut en match som spelas på söndag så den ska jag kolla på... dock sa läraren att han får se om han hinner kolla igenom referatet sen... får hoppas på det bästa helg enkelt!

Stack ner på stan med födelsedagsbarnet Mathilda sen för att hjälpa henne hitta skor till studenten.. det gick väl sådär då hon vill ha ett par röda skor.. vilket inte är det lättaste att hitta med Växjös "enorma" utbud på skoaffärer (Y). Hittade ett par till dig här Mathilda, försök gå i dom så är du duktig (;

Åkte hem och har pluggat Nk och Tyska ganska mkt sen dess... duktig har jag faktiskt varit! Dock fick jag reda på att jag hade en till uppgift i Filosofin som jag måste göra på måndag som de gjorde när vi var in Spain... suck, det tar ju aldrig slut :(

Okej, nu skrev jag ju allt annat än vad jag hade tänkt att skriva i detta inlägget... så får helt enkelt ta det nån annan gång.. för ikväll ska jag fortsätta med pluggandet och duscha oså... tänkte lägga mig tidigt men fan... klockan är ju redan kvart i 10 :O vart försvann tiden?!

Kind of sucks

Japp, då var man fortfarande sjuk men pallarade mig ändå till skolan för... i princip ingenting.. men det visste jag iofs.. behövde lämna in loggboken och prata med några lärare.

Åkte hem vid tio över 2 och bestämde mig för att skita i pubrundan, hur tråkig jag än låter så var det bäst så. Har 7 saker i skolan nu fram till fredag och känner att jag måste bli frisk. Detta är ju trots allt sista "riktiga" skolveckan på väldigtväldigt länge.. och då menar jag ju länge som i "över sommaren" utan kanske flera ååår!

Sen jag kom hem har jag ringt försäkringskassan ang. min mobil, pluggat nk dvs. gjort 30 uppgifter.. lite stolt är jag faktiskt att jag pallade ;p sen har jag gjort PP till min lilla redovisning i filosofi jag ska ha imorgon + skrivit färdigt etikdagboken som också är till imon. Så nu är det dax att sova känner jag... för imorgon väntar med plugg.. suck.

Köpte förresten en ny mobil igår.. det blev en Sony Ericsson Vivaz.
Sådär ser den lilla jäklen ut, får hoppas att jag kan behålla denna längre än vad jag gjorde med den andra (Y).

I'm back

Sådär ja, då var man landad och hemkommen till Sverige efter en låång resa. Resan är över och ja.. vad ska man säga? Den var galen! Sjukt kul var det, fest 11 dagar sen blev man sjuk från i torsdags, mindre roligt eftersom man inte pallade göra mycket i Barcelona. Blev dock lite shopping, bl.a. en ev. studentklänning.
Vi gick runt lite i staden och jag gillar den verkligen, skulle lätt kunna tänka mig att bo där i framtiden!

Lloret var väl ändå det sjukaste... helt galet enkelt sagt. Zoo är alla vårat älsklings ute-ställe, där avslutades många kvällar. Dj:n var ju den grymmaste, typ 50 bast och ascool :D Har även "upptäckt" några nya härliga låtar där nere, två av dom är tillomed tyska!! Det var f.ö. sjukt mkt tyskar där nere, säkert 90% av alla var tyskar! Så där hade man lite användning av tyskan man lärt sig (;

Ja, det är många sjuka saker som har hänt men skulle jag skriva det här skulle det ta alldeles för lång tid och det har jag inte tid med. Måste ringa Sörgården där jag ska jobba i sommar för att få lite info, måste ringa försäkringskassan angående mobilen, måste skriva färdigt loggboken, etikdagboken och egentligen borde jag börja plugga inför tyska och nk-proven som är på fredag, samt förbreda min lilla filosofigrejj till onsdag.

Teuqila-bar säger jag bara, 0.9 Euro för 1 shot (;


Denna veckan är en helvetesvecka rent ut sagt, meen, även den sista "riktiga" veckan i skolan på antagligen flera år. SJUKT eller vad?? Sen är det 1 och en halv vecka som är rena leken, fan vad kul :D

It´s crazy

tjaohej!
Har leker livet, party all the time.. typ. Njae kanske inte hela tiden men atminstone varje kvall!
Igar var nog det sjukaste. Vi forfestade alla fran Procivitas uppe vid poolen som ligger pa taket. Efter ett tag drog vi till vart kara Tequila-bar dar shotsen kostar 90 cent!!!! Hur sjukt ar inte det. Sen stack vi till Zoo, sen till Tequliabar osv osv. och Tropic hann vi ocksa med.. och en runda till Tequliabar igen.. aa fyfan, kvallen var sjuk!
Idag har vi stekt hela dagen, ar fortfarande bakis.. men snart kor vi igen!!
Nu gar tiden ut sa maste dra, pusss

Live from Spain

Hejhopp dar!
Har nu varit tva dagar i Lloret och det ar toppen! Resan hit var val inte den roligaste, gick upp halv 5 pa morgonen och var pa hotellet vid halv 12 pa natten. Man var ganska trott da och bade jag och Mathilda hade bestamt att vi inte ville ut. Detta andrades ganska snabbt nar vi kom in pa rummet och stallde oss pa balkongen och insag hur sjukt ba lage vi har och att massa folk var ute. Kvallen slutade med lite fest, mestadels pa ett stalle mittemot som va ganska kul, dock drojde det ju typ till 2 halv 3 innan det kom mer folk.


Igar var det riktigt fint vader sa vi solade mest vid poolen. Pa kvallen var det utgang som gallde. Forfestade pa rummet och gick ut vid 12-tiden. Vi var lite overallt kandes det som men aven denna kvallen slutade det pa Zoo dar vi stannade till typ kvart over 4, ett riktigt najs stalle detdar!!

Idag var vadret inte sa bra. Jag och Mahilda gick runt lite med Martyna var pa annat stalle...! Nyligen at vi mat pa Donken och snart ar det kvall. Blir val hem att fixa sig lite och forfesta sen ut saklart!

Jaa... det ar val ganska mkt mer intressanta saker som hant men det ar bade for jobbigt att skriva och kanske ska stanna har i Lloret! (; Men kul, det har vi allt!

Snart bär det av

Tjaao!
Nu är strax helgen över. Den har varit mycket bra. Bobby kom hit på fredagkvällen och åkte hem idag. Vädret har ju varit skit så vi har mest hållt oss inne, spelat Wii, Xbox 360 och lite såntdär!

Såhär många resväskor skulle jag behöva!
Sen han åkte hem har jag packat endel.. senast jag vägde väskan låg den på 17,nånting... den får väga 15... någon är körd!! Stoppade ner massa skit i handväskan istället så får hoppas på att den stora väskan väger lite mindre nu... dock är ju inte ens allt nedpackat i den stora.. undrar hur detta ska sluta?!

Får lite panik på att jag fortfarande inte skrivit något mer på geografi-arbetet som ska in imorgon... måste skriva minst 1,5 sidor till... helst 2,5 sidor.. men får se vad jag får ihop... istället för att plugga gör jag allt annat som är roligare... t.ex. gör en "Spanien-10-lista" med skön musik att lyssna på innan det blir partyparty!

Näe.. nu är klockan lite mer än 23.00. Jag måste göra färdigt arbetet... känner på mig att jag kommer vara uppe i minst 2-3 timmar till. Sen ska jag gå upp vid klockan halv 5 på morgonen. Är det någon mening att sova?

Tåget går 06.06 och tidsoptimist som jag är så måste jag växla pengar innan tåget går. Flyget går sen vid halv 1 typ. Gör en mellanlandning och framme i Barcelona vid kvart i 7. Hoppas inte några flyg är inställda bara.. så ska nog allt gå bra!

Känns sjukt att man ska åka helt själv utan några föräldrar i 2 veckor!! Första gången och än så länge känns det fortfarande inte så snart!! Aja.. detta blir kanske sista inlägget på 2 veckor.. vet inte om vi kommer sitta vid datorn något.. men ha det så bra här i kalla, gråa Sverige!

lite fix

Tja!
Idag var första dagen på min låång-ledighet!! Gick upp vid halv 11-tiden. Efter frukosten stekte jag lite kycklingfilé som vi ska ha till maten ikväll.

Sånhär cool spargris skulle man ha (;
Var på banken och satt in mina pengar jag hade i spargrisen.. blev sur när jag märkte att jag inte alls hade så mycket pengar jag räknat med, trodde jag hade minst 500 :O.. är nästan säker på att jag lagt i mer pengar men nähä.. tydligen inte.. Det var ganska nära 500 iaf.

Har hunnit med att städa också och nu ska jag försöka göra färdigt geografin..so not fun. Kan ju säga som så att det fick inte bra igår. Gjorde inget! Oväntat? Nej.

Underbaart. Awesome. Sjukt. 17

Tjaa!
Idag var det NK-seminarie på morgonen.. fyfan. Fick självklart det "förbundet" som jag verkligen inte vill ha -.- Skulle argumentera för nått kristet förbund, ganska svårt. Så typiskt verkligen. Kommer säkert behöva göra någon komplettering nu för att få vg.

Var kvar i skolan och skrev färdigt och lämnade in Religionen. Stack sedan och tränade! Så duktig har jag varit denna veckan, tränat 3 gånger (; Måste ju passa på nu innan man drar! Tog 16.40-bussen hem.

Detta är vad jag har lyckats ta fram!
Nu har jag börjat ta fram grejjer jag ska ha med mig.. eller kläder iaf! Känns så overkligt att vi faktiskt åker om 4 dagar!!! Tänk, jag kommer inte vara i skolan på 17 dagar :D Ska bli så skööönt att komma härifrån verkligen!

Nu är det bara geografi-inlämningen kvar, ska försöka göra det ikväll annars får jag göra resten under dagen imorgon!

Och en annan grejj som gjorde dagen liiteliite (mycket) bättre... nu har jag äntligen fixat sommarjobb!!! Dock är det bara 5 veckor, men det är i Rottne och vem vet, man kanske får hoppa in nångång dåodå?
Aja... V. 28-32 är det iaf! Så rätt skönt ändå att kunna chilla i början av sommaren.. OCH då kanske man ska ta tag i körkortet också? (;



Wir backen (?)

Hejsan!
Dagen började med träning men han inte träna lika länge som vanligt eftersom jag skulle till skolan tidigare då jag och Mathilda skulle öva inför PA-presentationen. Fick lite panik när det var en kvart kvar och vi inte var färdiga med allt men det gick väl helt okej ändå.. tror jag!

På tyska-lektionen var det bakning som gällde! Vi bakade något som jag inte kommer ihåg vad det heter men det var äpplen som var blandade med lite annat som man "bakade in" i smördeg. Resultatet blev i alla fall mycket bra :D Passade på att ta lite bilder på alla duktiga "tyskar" (;

Visst ser det gott ut...? xD

Alla var vi glada att vi fick baka!


Stannade kvar i skolan och pluggade lite, sen gick jag ner till stan med Leila och vi insåg att nästa gång vi träffas kommer vara i Lloret, Sjukt ju!!

Skulle sedan göra lite ärenden men gick inget vidare. Skulle bl.a. hämtat ett par skor som varit på klackning men tydligen hade det hänt något tragiskt inom familjen så det var stängt...
Tog sedan bussen till Dezza för att prova balklänningen igen eftersom den skasys upp och in lite. Sen åkte jag och mamma för att kolla på studentpresent coh studenplakat!

 

När jag kom hem hade jag så sjukt ont i huvudet så åt lite och la mig i sängen och somnade lite.. Nu håller jag på att plugga till NK-seminariet imorgon. Fan orkar verkligen inte. Vill inte. Känner mig inte alls redo. Blir en sen kväll/natt idag känns det som.


PA hela dagen

Idag var en ledig dag.. eller rättare sagt, en eget-arbete-dag. Och det kan jag säga att för första gången.. eller nästan iaf... så har jag faktiskt pluggat stora delar av dagen...
Joel Kinnaman är ju med i denna filmen, snyggg!
Även om han kanske inte var så snygg på denna bild.
Mathilda kom till mig vid kvart över 7-tiden. Vi segade ganska länge innan vi satte på en film "Tjenare Kungen" som var ganska rolig faktiskt samtidigt som vi åt frukost. Senare började vi skriva på manuset till PA-presentationen som vi ska ha imorgon. Tiden rann iväg och det var dax för mig att laga mat (!). Sen skrev vi lite till.. och lite till.. sedan stack hon hem.

Under kvällen har jag satt ihop en PP också.. blev ganska bra måste jag nog säga =) Nu blir det till att öva in replikerna också! Tänkte ju skriva färdigt religionen.. men vet inte om jag pallar det nu.
F.ö. så sjukt gött... fick VG+filosofin... jag som tyckte den var världens plåga och trodde på max ett G+ men där ser man!!

Fortfarande helt borta

Hejsan!
Kunde knappt somna igårkväll, sjukt jobbigt när det är så, och sen att man skulle upp strax innan 6 gjorde inte saken bättre. När jag var påväg in till stan kommer jag på att jag har glömt att ta med mig BH som jag skulle ha efter träningen... typsikt.. så borta är jag nu för tiden känns det som!
Som tur var har jag en snäll mamma som var påväg in till jobbet men vände bara för att åka hem och hämta en BH och sedan köra till gymmet och lämna den!

Åkte till skolan och hade filosofi sen pratade jag och Lina med Mattias för att fråga vad vi skulle göra på M&S-journalistiken och då skulle vi i princip bara få en uppgift så vi tog uppgiften då så vi slapp gå på lektionen.
I och för sig hade det inte spelat någon roll för mig, satt kvar i skolan och skrev färdigt filosofi-arbetet och sen när jag skulle skriva ut skulle självklart skrivaren krabba så den skrev bara ut 3 sidor.. fick mejla den istället!
Fatta hur skönt det är att den är inlämnad nu, den har varit hemsk, minst sagt!

Kollar på tv nu, har läst lite inför nk-seminariet och ska nog försöka göra färdigt religions-uppgiften sen.. om jag orkar!

Stekande och plugg

(Vafan, trodde jag hade publicerat mitt inlägg.. men tydligen inte?! Aja, här kommer det!)

Tjao!
Igår blev det ju som sagt myskväll med matlagning och film. haha, fan vad jag skrattade när jag kom in i vardagsrummet och såg hur mycket mat det blev, såg ju ut att vara middag för typ 10 pers xD

Mm gooott


Johanna stack hem vid 2-tiden så det var bara till att sova sen..ungefär.
Idag
vaknade jag redan vid halv 11 typ. Kollade på tv och åt frukost ett tag sen gick jag ut och solade, pluggade, gjorde smoothie, solade, pluggade, åt mat och nu har jag pluggat sen jag åt.
Filosofi är det jag har pluggat, sjukt segt men nu är den väl nästan färdig, tyvärr lär det inte bli något MVG.. men jag är så trött på det så jag orkar inte mer.

Nu håller jag på att skriva utvärdering av PA, ungefär lika tråkigt som hela kursen varit... dvs. sjukt tråkigt. Men nu är det Ballar av stål så jag tar mig en välförtjänt paus och kollar på det!

Valborg

Tjeeena!
Igår var det alltså valborg. Har aldrig nu på senare år haft ett riktigt lyckad valborg så det var på tiden att ändra det kände jag. Så blev det, har en riktig kanonkväll igår!! Åkte hem till Lina där det var en del folk, förfestade på ett bra tag. Lyssnade och sjöng med i gamla godinglåtar oså!
Sen tänkte vi åka bussen till stan, klockan var 23.06, bussen gick 23.05, vilken otur man kan ha med tanke på att nästa buss inte gick förrän halv 1 ;O Så Lina ringde taxi, men inte kom man fram inte så det slutade med att Lina fick skjutsa mig på cykel ner till stan vilket iofs kände som det gick både snabbt o bra!

Väl nere i stan gick vi till Sports en snabbis sedan vidare till Terrassen där det var sjuukt mkt folk. Har aldrig varit där innan, bara när det varit Loft och då är det ju väldigt liten yta att vara på, men nu var det mycket större och skönare stämning oså!
En bild såklart, Muuums!
Vaknade kvart över 1 idag och mådde ganska bra. Värre var det när jag först vaknade vid 10-tiden, trodde mitt huvud skulle sprängas, usch fy. Gick upp och åt frukost och sen frågade Johanna mig om jag ville följa med till Pannkakshuset och vem säger nej till det? ;D När vi varit där bestämde vi oss på hemvägen för att ha myskväll med matlagning och film så vi svängde förbi affären och köpte lite mat och gotte :D

Nu är jag hemma och ska lägga in lite bilder/videoklipp från gårdagen haha, man undrar ju hur bra resultatet blev egentligen?! Sen vid 6-7-tiden kommer Johanna hit så börjar vi vår myskväll!

RSS 2.0