En sista dag

Näst sista dagen detta år, sjukt vad snabbt detta år har gått.. och vilket underbart år det har varit, förmodligen ett  av de bästa åren hittills!! Känns som att åren bara blir bättre o bättre med tiden. Uppenbarligen inte så farligt att bli äldre ;) Well, en summering av året men text o bilder kommer så småningom. Nu en summering av de senaste dagarna.
 
Torsdagen jobbade jag på Canon. En dag som gick rätt så bra trots att vi var två vikarie och ingen ordinarie. Efteråt blev det gym.
 
Fredagen blev det inget jobb förvånansvärt nog. Var 99% säker att jag skulle jobba med tanke på att det var sista dagen, men icke. Fick dock komma upp till kontoret för att få arbetsintyg och en bukett blommor!
Gick en sväng på stan på julrean och fyndade en hel del fint. Alla smyckerna kostade bara 128 kr tillsammans, fynda kan man (;
Igår blev det en lugn dag. Körde ett sista gympass här i Sthlm. På eftermiddagen åkte jag hem till Erica. Blev bjuden på supergod mat med hennes familj. Sen gick vi hem till Hanna för film-mys-kväll :)
 
Idag kom mina föräldrar upp vid 9-tiden. Har packat ut 
det mesta ur rummet nu. Känns tomt och sorgligt :( Sen gick vi till stan för att jag skulle bjuda dom på middag på Restaurang Holiday (en försenad julklapp). Grill-Sushi-Asiatisk-Efterrätts-buffé var det som erbjöds. Var där först så allt var riktigt fräscht och gott. 
 
Mamma och Pappa åkte hem för ett tag sen och jag har städat rummet så gott det går. Den stora städningen blir ju på onsdag men lika bra att börja redan nu. Ikväll blir det lugnt så att man är pigg & taggad till imon.
 
GOTT NYTT ÅR! 

En jul i Sverige!

5 dagar går snabbt och nu sitter jag på tåget igen, påväg hem.
När jag kom hem i lördags blev det god mat med familjen. Sen firade vi mig och mamma, 2 månader i efterskott hehe. Fick en massa fint, träningskläder, dataväska, förvarings"burkar" som såg ut som cupcakes, underkläder osv. En lugn kväll med film och blåbärspaj, my favorite!
 
Söndagen åkte jag ut till Mathilda en sväng under dagen. Hade som vanligt en massa att ta igen, alltid lika kul :) På e.m. åkte vi till Tingsryd för att sova över hos mormor och morfar. Det blev god mat och en lugn kväll.
 
julafton var vi hos kusinerna och firade. Massa god mat, bra sällskap, Kalle Anka och en massa bra julklappar, kunde inte bli bättre! Kändes bra att vara hemma i Sverige iår.. förra året var man ju i Thailand, känns sjukt att det redan har gått 1 helt år, tiden går alldeles för snabbt! Har dessutom köpt en ny iphone eftersom min andra är försvunnen.. feels good to be back on track ;)
 
Igår blev det en lugn dag. På kvällen åkte jag hem till Lina för fix innan vi åkte hem till Pella och förfestade. Sen drog jag Lina och Matilda vidare till en förfest i stan innan vi begav oss till Grace. Drinkbord var bokat och kvällen blev riktigt bra! 
 
Idag har jag bara varit sjukt trött, såklart. Packat och fixat lite. Åkte hemifrån strax innan 4.  Skönt att det redan är onsdag, bara 2 jobbdagar!! Imon vet jag iaf att det blir jobb så det känns skönt :) 

Party lika a.... jurist

Äntligen på bussen påväg hem! Äntligen helg! Äntligen "långledig"!
Igår var jag ledig, så skönt. Behövde verkligen det tiden för att storstäda lägenheten. Drog ner till stan och hämtade min kavaj, köpte lite smågrejjer. Hem för fix oså sen på kvällen åkte jag hem till Martyna. Där blev det tacos och förfest med Erica, Karin, Peter och Tor. Hade riktigt trevligt där innan vi drog vidare till Juristernas hus där det var partyparty. Blev mycket dans oså. Himla trevlig kväll måste jag säga.
 
Att gå upp idag på morgonen vid 8 gick relativt bra. Var påväg att somna om när klockan ringde men sen slog det mig att jag faktiskt skulle åka hem idag!! Vill inte göra om samma misstag som en annan gång, inte troligt att jag skulle ha samma tur. Så nu sitter jag här på bussen, fullpackat med grejjer. Var ett mission bara att få med allt, så sjukt mkt grejjer så det kändes som axlarna nästan gick sönder. Hemma om isch 3 timmar. Ska bli SÅ skönt. Så mysigt och så kul att komma hem igen, har inte varit hemma på nästan 3 månader!! Saknar många där hemma så jag ser verkligen fram emot dessa 5 dagar hemma :)

Med undanflykter kommer man ingen vart

1 dag kvar på denna jord... eller? Enligt Mayakalendern är det jordens undergång imorgon. Det hoppas (och tror) jag verkligen inte stämmer. Har alldeles för mycket roligheter kvar att uppleva i livet. Bara dom kommande 5 dagarna ser jag fram emot riktigt mycket! Nä, jorden får hålla sig vid liv några 100 år till tycker jag =)
 
Åter till det vanliga. 2 vardagar kvar, denna veckan har gått otroligt långsamt. Kan det bero på att man så gärna vill att det ska bli fredag eftermiddag?
Tisdagen var jag också ledig. Passade på att packa lite mer inför hemgång på lördag. Drog till gymmet lagom till att en mysig julfilm började på tv:n vilket underlättade träningen de 2 timmar den höll på! Det är det bästa som finns, en bra film, träningen blir mycket roligare och går mycket snabbare!!
 
Igår blev det jobb på KF. Dagen gick ändå väldigt snabbt, dels eftersom jag inte började förrän 11, men också att det fanns lite mer att göra än vanligt, det gillar jag! Träning efter jobbet. Hem för kvällsmat och kolla på "Morden i Sandhamn", riktigt bra serie.
 
Idag är jag åter tillbaka på KF. Börjar känna mig lite stressad. Måste verkligen städa lägenheten idag eller imon, dvs. storstäda. Måste ner på stan och fixa lite grejjer. Har ett mål att träna 4 ggr denna vecka, 1 pass kvar och det måste bli idag eftersom jag inte vet om jag jobbar imon. Måste packa i princip allt så det är färdigt till imon em.
 
Ikväll satsar jag på träning och städning. Jag vet att skulle jag ta stan också skulle det bli att efter stan kommer jag inte vara sugen på träning och därmed komma med någon dålig undanflykt för att inte träna, typ "jag kanske inte jobbar imon och då har jag ju hela dagen på mig att träna, vi chansar på det...jag har ju trots allt tränat 3 dagar på raken". Nej, så ska det icke bli.
Träning och städning, det blir säker asbra!! Tänker, snart fredag em. snart fredag em

25-årsfirande x2

Då var ännu en helg över. 
I fredags var jag ledig, riktigt skönt. Stack o tränade under dagen och på eftermiddagen gick jag på stan, köpte de sista julklapparna, skönt o ha det fixat! Letade efter nyårsklänning också, det gick mindre bra, så svårt o hitta "the one"!! Kvällen blev väldigt  lugn, julfilm och glass. 
 
Lördagen började lugnt, sov enda till 12. Tvättade o tog det allmänt chill. Framåt kvällen åkte jag till Odenplan ohc åt buffé på Kinamuren för att fira Lydia som fyllt 25. Riktigt god mat o trevligt sällskap. Senare mötte jag upp Martyna, Paulina och Emma för att åka till Alvik. Där var det ytterliggare en 25-årsfest, denna gång för Daniel. Det var en bra rolig hemmafest så det blev aldrig någon utgång.
 
Igår när jag vaknade var första tanken "fan, mobilen försvann inatt". Ångest på den. Så jävla typiskt, hur kan det försvinna påvägen hem från sleven?? Sån otur... Som tur var fick jag ett nytt sim-kort när jag gick till 3-butiken så kunde använda gamla mobilen. Med spängande huvudvärk åkte jag iaf till Sarah dit även Martyna och Karin kom. Det blev julbak, julfilm o fika. Mycket mysig eftermiddag/kväll med fina vänner.
 
Idag var jag ledig. Skönt det med tanke på att jag vaknade med halsont och allmänt sjukt trött. Eftersom jag måste vara tillgänglig till 12 så blev det frukost och Paradise Hotel Norge hela f.m. Lika bra o vänja sig vid norskan (; Sen blev det ett fett bra pass på gymmet. En sväng på stan och sen handla mat. Lugn kväll med god mat och PH.
 
Längtar till helgen, ge mig, NYSS!!!

Fördelen med att jobba "dagen efter"

Gokväll!
Gårdagens jobb innebar receptionen på siemens, ännu ett nytt ställe. Det var trevligt där, väldigt lugnt. Efter jobbet blev det träning. Stress oså kom Martyna framåt kvällen. Förade och gick till Rosé. Dansade loss innan vi begav oss till Whiteroom där vi fortsatte dansa oså! En bra kväll med andra ord :)
Idag börjades dagen med frukost på Espresso House med Martyna, Sarah och Paulina, mys! Sen åkte jag till Siemens för att jobba 2.5 timma. Skulle egentligen varit ledig men dom frågade om jag kunde hoppa in för att ta stängning, lika bra kände jag, så blir det inte att man spenderar hela dagen i sängen framför filmer hehe. Kom hem för ett litet tag sen. Rätt seg fortfarande. 
 
Tiden går så snabbt, är ledig imon så det blir långhelg vilken dessutom är fullspäckad med roliga saker så den lär gå fort. Sen återstår det en jobbvecka, sen hemfärd, LÄNGTAR!! Ska bli riktigt skönt o komma hem, har inte varit hemma på snart 3 månader!

Nån form av besvikelse.. men ändå en lättnad

Tiden måste verkligen gå så fort, vill inte!! Hela helgen är redan förbi och snart har jag långhelg :D 
Förra fredagen var det iaf jobb på Canon. Sen stressa in till stan och julfesten med jobbet. Riktigt god 3-rätters middag och bra sällskap. Dans och dricka efter mat och lite lekar. Sen drog jag och och några stycken från jobbet vidare till Sturecompagniet, riktigt kul! Sen mötte jag upp Martyna, Paulina, Erica och HannahSoldaritet. Hade rätt kul där med, men kanske inte värt 200 spänn. Wellwell! 
 
Sov väl runt 4 timmar innan det var dags att gå upp på lördag, klockan 9, för att åka o kolla på ett rum. Väl framme och efter 3 pling på dörren utan att nån öppnar, ringer jag på mobilen, 2 gånger med upptagen-ton, tillslut får jag svar. Inte det svar jag väntat mig. Rummet var redan uthyrt till nån som kollat på det i fredags. Kul att hon hör av sig o säger det då, sjukt dålig stil... Resten av dagen låg jag i fosterställning och kollade på DH.
 
I söndags mötte jag upp Martyna på Odenplan för en lång fika med massa skvaller. Vi åkte o handlade lite, hem till henne o lagade mat och kollade film, perfekt söndag! 
 
Igår var en dag med mycket åkande. Började med att jag skulle åka till Solna för att jobba där. Väl framme ringer dom från KF o säger att jag inte behövs där utan att jag kan åka till deras kontor istället. Är där i c:a 2 timmar sen behövde jag gå till Ålandsbanken och jobba där. Tur att det låg så nära. Ja, det gäller verkligen att vara flexibel i detta jobb, men det gör mig inget, tycker det är kul, speciellt att jag var på ett nytt ställe! På kvällen blev det ett riktigt bra gympass.
 
Idag blev jag inringd för o jobba på Canon. Dock inte i receptionen utan på internservice. Kul att göra nått nytt, bästa av allt, inte sitta vid datorn i 8 timmar. Skönt att vara runt i hela byggnaden o hjälpa till med diverse saker. Kom nyligen hem, ska käka och kolla på det allra sista avsnittet av DH. Sjukt vad mycket fritid jag måste haft senaste 1,5 månaden med tanke på att det är tiden det tagit att plöjja igenom alla 8 säsonger haha. 
 

Återkomst

Oj, som vanligt går det allt för lång tid mellan inläggen. Så, som vanligt blir det en liten sammanfattning av senaste dagarna.
Söndagen blev det en PW på morgonen. Sen en sväng på stan för att köpa julklappar. Mötte upp Erica, vi köpte med oss glögg, pepparkakor och lussekatter. Gick hem till mig, kollade julfilmer och hade en mysig 1:a advent :)
 
Måndagen jobbade jag på KF. Efteråt blev det träning.
Tisdagen var det återigen jobb på KF. Åkte hem till Martyna, film och skvallerkväll!
 
I onsdags var jag ledig. Tur det med tanke på all snö som fallit, galet verkligen. Tog mig ändå ut och gick till gymmet. På kvällen fikade jag med Paulina på mysiga Café 60!
 
Igår jobbade jag på Canon hela dagen, skönt! Tränade direkt efter. Typiskt nog hade jag glömt hårsnodd så blev bara lite mer än 1 timmes träning innan jag gav upp. Gjorde en ny "övning". När jag gick pw på rullbandet så hade jag hantlar också, det var riktigt najs. Kändes verkligen i armarna, ska definitivt göra om det, fast längre än 20 minuter, då jag inte glömt hårsnodd ;)
 
Julkalendern har ju börjat sändas, kul! Extra kul att det är en fortsättning på en av min tids bästa julkalendrar!!! Dock måste jag säga att endel av skådespelarna suger. På riktigt, ingen inlevelse. Speciellt den blonda långhåriga killen, hur tom kan man bli? Hans röst låter ju likadant hela tiden oavsett om han ska spela glad, rädd, förväntansfull osv. Wellwell, nog med klag, jag är glad att det är en relativt bra julkalender iår iaf, man blir aldrig för stor för de ;)

December

Då är vi redan inne i december och snön har dessutom kommit! Jag är nog en av få som inte klagar på snön, tycker faktiskt om det, så fint och mysigt! 
Värre var det i tisdags, regnade heela dagen. Det blev inget jobb så tog en fika med Oskar. Har inte träffats på 3 och ett halvt år o nu när han väl bor här så var det väl dags.. väldigt trevlig iaf! Mycket mer hände inte den dagen, tanken av att gå ut i regnet fick mig att stanna hemma framför DH. 

I onsdagsmorgonen började med en supergod frukost på Espresso House med Paulina.
Bättre start på dagen får man leta efter! Inget jobb så passade på att storhandla och träna. Regnet höll i sig så även denna kväll spenderades inomhus.
 
I torsdags jobbade jag på KF, fast bara mellan 13-17. Träning efter jobbet. På kvällen kom Martyna hit, vi drack vin och pratade minnen. Speciellt från SHM-minnen, want back!!!
 
Fredagen var det jobb på Canon. På kvällen åkte jag till Erica, blev bjuden på jättegod middag innan vi gick till Hanna för att dricka lite. Sen åkte vi till Ericas kompis Robin på förfest. Sen åkte vi till Collage men det blev en kort visit. Tidig hemgång med andra ord. 
 
 
Igår kändes huvudet lite tyngre än vanligt och dagens ambitioner var inte speciellt höga. Gick till humlan för att slänga skräp och bestämmer mig för att gå en lite promenad genom stureplan vidare längs strandvägen. Älskar Stockholm, även på vintern. Så mysigt med snön och julpyntet! Kommer sakna allt så himla mycket. Att kunna gå ut genom dörren och en kort promenad senare vara framme i stan, vid vattnet, vid djurgården, vid stureplan, vid humlan... ja, så många mysiga ställen.
Oh yes, I will miss it like hell. But one day I will be back, that's for sure!
 
 
 

RSS 2.0