send..... -klick

Shaa!
Läget är bra. Jobbat såklart. 10.15-17-30. Lite segt vare dock. Inte för att det inte fanns något o göra, snarare för att man var ensam, så tråkigt. Efter jobbet åkte jag hemåt, stannade i affären o handlade endel. Sagt hela veckan att jag ska göra det men har alltid hänt annat mer roligt. Men nu är kylen mer välfylld iaf. Ska ju ha besök i helgen så kan ju inte verka fattig ;)

Har duschat och skrivit ett mejl. Nu är det skickat och jag håller tummarna. Hoppashoppas.
Ska nog lägga upp lite bilder på fb nu, måste komma ifatt, finns så många bilder att lägga upp känns det som, och det lär säkert bli endel i helgen.
Ha det fint så länge.

Fina dar

Tjaa!
Har haft två riktigt härliga dagar! I tisdags var det jobb i Coffeebar som för ovanlighetens skull gick riktigt snabbt och dessutom rätt kul, iaf när Emma gjorde mig sällskap!! Slutade redan halv 6 och mötte Emilia på vägen till omklädningsrummen. Lite spontant sådär hänger jag med henne och Maija till Skansen. Vi köper med oss varsin risifrutti, fralla och dricka att ha o äta på medans vi väntade på att premiären av Allsång på Skansen skulle börja. Blev en mysig kväll men bra uppträdande av September och Danny som sedan avslutades med cider på Hasselbacken.

Idag var det jobb i Wåfflan som gällde vilket också har gått super trots den galna värmen. Även denna dag slutade jag halv 6 och eftersom vädret var underbart och det ryktades om att Håkan Hellström skulle uppträda en sväng på Grönan var ju inte tanken att åka hem så lockande. Dock kändes det som alla jobbade eller av nån tråkig anledning inte kunde komma och joina mig. Hoppet var nästan över tills jag gick förbi hamn 3 och ser att Emma jobbar. Går fram o snackar och får reda på att hon slutar 7. Toppen, där var det bestämt! Kollade på Håkan, åkte Jetline, åt tivolivåffla och hade det trevligt. Åkte sedan hem till Anna där även 3 kompisar till henne var. Satt bara ute o snackade o skrattade. Trevligt jaa!

Fick vänta 20 minuter på att bussen hem skulle gå, drygast var att både mobil och ipod var urladdad. Nu när jag kom hem blev jag även sjukt orolig då det först när jag satte på den stod att kortet var spärrat och jag kunde inte slå in pinkoden :o men startade om och det funkade. Läste igenom några skickade sms från söndagen. Där kom bekräftelsen på att det inte var så nyktert. Skäms på mig.

En helg med Malin

Tjaaa!
Helgen är redan slut och den har varit grym!! Malin kom i torsdags kväll så var väl mest hem, lite catch up och sleeptime. På fredagen var det fix, in till stan för att handla mat med Martyna, även möta upp Sara för att åka hem till Martyna och tillaga maten. Tre stycken hyfsat dåliga kockar ska få ihop allt. Efter ett X antal frågor till mästerkocken Martyna (som duschade, därav icke närvarande vid matlagningen) så blev det bra tillslut.

Vi åkte sedan till Humlan dit även Paulina och Emilia kom, det blev massa gott käk, dricka, chips med dipp och glass till efterrätt. Det kom en del till folk under kvällen och vi hade det riktigt bra. Sen gick iaf jag och Malin till After där det blev massa dans, riktigt kul.

Lördagen blev det lugnt i början av dagen. Åkte och jobbade halv 5- halv 1. Var förvånansvärt lugnt faktiskt.
Söndagen åkte vi till Grönan och gick runt lite innan det var dags för mig o jobba vid halv 5. Slutade halv 11 så det var bara till att fixa sig och dra till Lejonbacken för den officiella pubkvällen. Gryymt kul kväll men lite galenheter som vanligt. Älskar verkligen söndagar nuförtiden.. Har haft sådär jätteroligt de senaste pubkvällarna! Det är så man längtar till söndagarna, så var det inte innan.

Idag åkte vi in till stan, köpte oss varsin chailatte och satte oss ute i solen på ett fik, mys. Sen var det dags för Malin att åka hem, var trevligt att hon var här iaf! Jag och Emilia åkte till Humlan dit även hennes kompis, Martyna och Paulina kom. Sen gick vi en sväng på stan. Blev ett spontant köp i en klänning, endast 150:- . Gick till ett fik sen. Jag åkte sedan till grönan för o hämta lite grejjer och bli omplåstrad.. Träffade Anna för att åka hem tillsammans.
Nu sitter jag här och ska väl sova snart. Fick reda på en tråkig grejj idag, men även en rolig, fast väldigt oväntad grejj. Ska bli spännande o se hur det blir. Återkommer!

Same end as always

Tjeena!
Igår var min första lediga dag på min minisemester eller vad man nu vill kalla det. Gick en härlig promenad i det relativt fina vädret. Fixade iordning lite grejjer att ta med, åkte senare in till stan för att köpa hårfärg. Mötte upp Martyna för att sedan åka hem till henne, färga hår o fixa oss. Sen kom även Paulina och Mirsal och gjorde oss sällskap. Sen kom även Emilia av samma anledning.

Vid 20 över 11 åkte vi mot stan och Café Opera. Tyckte vi var  i hyfsat god tid, gratis inträde t.o.m 00.30, vi var där strax innan 00. Slutade dock som det gjort varje onsdag i jag vet inte hur länge. Att vi ger upp o går nån annanstans. Dom släppte i princip inte in något folk, var redan typ fullt där inne o när dom väl släppte in gick ju den betalande kön före, förståeligt nog. Vi stack till Oxid iaf, lite seg i början med sen dansade vi loss, riktigt kul. Tänk, man kan ha kul utan alkohol också, iaf jag och när det finns ett dansgolv (;

Idag är det fett grått väder så blir nog rätt chill nu. Ska träffa Anna sen o hitta på nått. Hon o Emma skulle träna vid 4, vet inte om jag orkar vara så duktig, har fortfarande lite träningsvärk sen joggingturen, otränad som man är. Ikväll kommer Malin hit o stannar hela midsommarhelgen. Väldigt spontant men kul!! Ser verkligen fram emot denna helg- Midsommarafton på fredag o jag är ledig, börjar inte förrän halv 5 på lördag, jobbar söndag men sen är det officiell pubkväll, kan bli gryymt!!!

I'm free

Tjaaa!
Dagen som varit har varit braa! Blev lite dammsugning av rummet. Sen tog jag mig en joggingtur i ungefär 50 min, lite stolt ändå. Sen blev det  matlagning och fix inför jobbet. Var i Wofflan idag, happy for that! Lika bra som vanligt. Hyfsat lite folk, ösregn blandat med solsken. Slutade halv 12, missade precis tunnelbanan så fick vänta 15 minuter, så typiskt. Oså trög som man är hade jag glömt hörlurarna till ipoden hemma så ingen musik hade jag, fett tråkigt. Så kom inte hem förräns strax innan 1.

Nu till den stora goda nyheten, jag fick LEDIGT på MIDSOMMAR!!! Trodde det var i princip omöjligt, dels för att, det är ju trots allt midsommar, och även för att jag fått ett mejl ang. en annan ledighet jag sökt, där det stod att det så mörkt ut för midsommarafton. Men se där, ledigt fick jag så jag är väldigt glad!! Insåg även att nu är jag ju ledig onsdag, torsdag, fredag o börjar inte förrän halv 5 på lördag. Långledigt alltså. Känns nästan lite tråkigt att inte jobba på så länge.

You never know how it ends

Heej!!
Igår var det alltså pubkväll som varje söndag. Var inte speviellt taggad först pga det superdåliga vädret. Men tog mig samman och gick till busshållsplatsen i ösregn. Möter upp Anna och hennes franska kompis Fabian vid t-centralen. Blir till att prata engelska ett tag, gick rätt bra ändå, suger ju egenteligen på engelska. Framme på grönan gick vi upp till omklädningsrummet där Martyna och Paulina var, satt där och drack lite innan vi drog till Lejonbacken.

Först var det ganska lite folk, men sen runt 10-tiden kom det supermkt folk, alla hade varit på en föreläsning, men vi valde att strunta i den, dumt beslut av oss. Aja, efter ett tag tog vi båten över till After och var där tills det stängde vid 3. Sen drog jag och några till Patricia och dansade loss! Så himla fult vare med vakten. Precis när jag kommit in och gått några meter tar vakten tag i mig och säger "du får bli ett undantag idag", bara för jag inte fyllt 20 än kommer jag ju egentligen inte in. Sen är det en annan kompis som också är 19 som skulle in, men icke, hon kom inte in konstigt nog. Well, det var väl tur att jag fick bli undantaget då hehe. Fick f.ö. fribiljett för mig och en vän till nästa söndag, greeat, då vet man vart efterfesten är efter nästa Officiella pubkväll. Lönehelg dessutom. Kan bli galet.

Kom hem vid 12-tiden och var sjukt seg så efter lite kycklingpaj som blev min frukost så la mig och sov nån timma. Nu har jag fixat mig och är redo för att åka till jobbet strax. Skönt att börja sent och inte ha så jättelångt pass.

Nu överlever jag.

Tjaa!
Då var det söndag..igen. Veckorna går så snabbt.. Helgen har varit väldigt bra.
I fredags var det utgång med ett gäng härliga tjejer. Tanken var först Lobby men kön var längre än vi trodde. Vi ställde oss i vip-kön och var såhäär nära på att komma in, för vakten frågade oss hur många o gamla vi var och höll på o kolla legg, sen kommer en annan vaktjävel o säger "men dom står inte på vip-listan". O där sket det sig. Så vi gick vidare till Oxid o dansade ett tag. Sen till Nype där Per fixade in oss for free. Rätt okej ändå. Hade iaf en bra rolig kväll!

Lördagen hade jag ställt alarm vid kvart i 12, tänkte att min familj skulle komma runt halv 1-1, då skulle jag hinna dammsuga o lite så. Kvart i 11 ringer mamma.. hon säger att dom står utanför.. först tror jag hon skämtar, men sen säger hon "det är en gul bil på garageuppfarten".. då fattade jag att det inte var ett skämt. Grejt, hade knappt vaknat. Menmen, strunt samma, dom kom iaf och det är ju viktigast! Blev frukost med hela familjen första gången på jag vet inte hur länge. Senare gick vi till Älvsjö för att åka in till stan. Blev shopping, alldeles för mkt för min plånbok. Men riktigt bra köp blev det!! Lägger väl ut några "inköps-bilder" sen hehe. Mat i kungshallen blev det också innan vi åkte till grönan för att åka karuseller. Sen blev det den traditionella tivolivofflan samt lite gott att dricka på kryddhyllan!

Idag sov vi "länge" men inte gjorde det så mkt när vädret var skit. Så vi har bara varit hemma och ätit. Ätit hela tiden känns det som haha. Åt först frukost, sen fika på min favorit-paj, dvs. hallon/blåbär. Sen blev det mat innan dom åkte. Detta under loppet av typ.. 5 timmar haha.  
Nu har dom åkt hem iaf, känns nästan lite sorgligt, blev väldigt kort, men bättre än inget! Var roligt att träffa dom igen. Kvar lämnar dom ett fullt kylskåp, minst sagt. Har aldrig varit så fullt som nu haha. Men det är bra, då överlever jag ett tag till och behöver inte slösa så mkt pengar på massa tråkiga saker.. dvs. mat!! haha.

Ikväll var ju tanken pubkväll.. kan erkänna att jag inte är så pepp nu med tanke på äckelvädret.. dessutom för ju tanden/käken fortfarande lite ont, inte lika illa som innan, but still. Huvudet börjar med kännas av. Får se faktiskt. Fan att vädret ska påverka en så mkt, var ju verkligen taggad i början av helgen.. och vill ju egentligen, det är nog mest att man ska ta sig dit. Wellwell, vi får väl se hur denna kväll slutar.

Ajaj tand

Tjoo!
De senaste dagarna har det varit jobb varje dag. I tisdags åkte jag sen hem till Martyna på kvällen där vi + Paulina körde filmkväll + firning av att Martyna har bott i Stockholm 1 år, men lite gott att dricka. Sov dock inte så gott denna natt, vaknade av att jag har skit ont i innesta tanden och typ halv käken. Tänkte att det kanske bara var att jag legat konstigt, men icke. När jag senare vaknade för att gå upp gjorde det fortfarande ont. Kan säga att det fortfarande inte gått över, det gick över lite igår vid två tillfällen.. när jag tagit ipren. Fan vad jävligt det är, känns som tänderna och den del av tungan som är därvid har bedövats. Vet inte om det är visdomstand eller vad? Det är nu man skulle ha en man som är tandläkare (;

Onsdagen var det långdag på jobbet, kvart i 1 till halv 12. Gick dock rätt snabbt. Efter det gick jag till Josefina där Martyna, Paulina, William och Jesper var. Drack lite vin o hade trevligt. Tidig hemgång sen runt halv 2. Dock hade jag otur med bussen..igen. När jag är vid Gullmarsplan står bussen där ett tag tills en vakt senare kommer o säger att alla måste gå av :o fattar ingenting, hörde nått om spya.. men inte behövs det bytas buss för det?? Tillslut kom en ersättningsbuss och den som skulle slutat som en hyfsat tidig kväll blev tillräckligt sen för att inte kunna sova tillräckligt många timmar.

Igår så jobbade jag bara till halv 6. Tanken var att bara vara hemma hela kvällen o ta det lugnt. Men sen kom det flera förslag att hänga med på.. men det blev tillslut att åka mot Mariatorget för att möta upp Martyna för att sen möta upp Mattias, Julia och Max för att spela biljard. Faktiskt riktigt trevlig kväll, speciellt med tanke på att vi tjejer vann i sista avgörande rundan ;D

Idag gick jag upp vid strax innan 9 för att hinna med allt. Duschade, lagade mat och satt sedan o åt frukost när jag får ett samtal från artistservice. Hon frågar om jag vill vara ledig idag för dom hade redan så bra med bemanning o med tanke på vädret behövs det inte så mkt. Funderade en stund men tackade sedan ja. Dåligt för ekonomin.. men har fortfarande ont som fn i tanden och det har spridit sig till huvudet med.. så kanske lika bra. Slipper jag stressa dessutom. Så nu ska jag ta det lugnt ett tag till sen under dagen ska jag åka in till stan o köpa lite presenter till pappa o Pontus. I helgen kommer dom, min familj! Ska bli superkul o bra o träffas igen, saknar dom <3

Viva la fiesta, viva la noche

Tjaa!
Nu var det ett bra tag sen jag skrev här, två veckor eller nått sånt och det har såklart hänt del på den tiden. Johanna har varit här på besök. Det var mycket trevligt, vi hann med lite utgångar, promenader i stan, kolla på Petter och September som uppträdde på Grönan. Roligt att hon kom upp iaf (:

Efter det så har det varit mestadels jobb och utgångar. Förra helgens pubkväll var grymt rolig, träffade en vän jag inte träffat på ett år på After, väldigt oväntat. Så hängde med dom till The Lab sen. När jag kom hem och ställde alarmet var det ungefär 2.5 timmar kvar till jag skulle upp igen (Y). Konstigt nog var jag värsta pigg o taggad på jobbet. Sen var tanken att gå hem o sova när jag slutade.. men mötte Sarah och Gustav utanför grönan som då frågade om jag ville följa med till Lejonbacken. Efter några om o men hängde jag med, trevlig kväll som slutade en stund på Softbar.

Sen på onsdagen var det dags för utgång igen. Tanken var, som det brukar vara, att dra till Café Opera, men som brukar sluta slutade det denna gång också, att vi aldrig stack dit. Martyna och Paulinas tåg var nämligen försenat över 1 timme vilket betyder att vi inte hade hunnit föra. Jag, Paulina och Karin åkte hem till Paulina, satte oss på taket och drack. Sen kom Martyna och Linnea också. Sen stack vi till Lobby och dansade natten lång. Riktigt lyckad kväll tycker jag.

Tur väl att man började sent på torsdagen, jobbade till halv 12. Hoppade på båten och skulle åka hem då jag stöter på Martyna, Emilia och Linnea som frågar om jag vill hänga med ut, ja så ännu en utgång blev det, dock nykter, men det var trevligt ändå. Fredagen var fin så åkte mot Gröna Lund och mötte upp Sarah. Vi satte oss vid havet o stekte lite innan jobbet. Efter jobbet mötte jag upp Martyna och Paulina. Vi drog till Oxid där det blev massa dans.

Lördagen
var det grymt varmt o fint väder så solade lite innan jobb. Efter jobbet mötte jag Simon utanför grönan, vi stack sedan till my favortie place Wok house Där Viktor och Peter var. Sen kom Emilia också så vi stack till Softbar där det blev massa dans!

Igår var jag ledig, rätt skönt måste jag säga. Gick en promenad och sen till affären för att inhandla nödvändigheter. Hem och fixa sig för att sedan åka till stan, hämta lite grejjer och sen vidare för att möta upp Paulina och Anna. Vi gick till Apberget där Julia och Patrik var. Sen kom även Martyna, Karin och en till tjej. Vi drack och hade trevligt innan vi drog oss mot Lejonbacken för pubkväll. Där var massa grönanfolk och det var superkul, bara träffa o prata runt. Sen stack vi till After. Sen var jag o Amy sugna på att dansa så åkte först till Labbet men där kom vi inte in (konstigt att jag gjorde det förra söndagen).. iaf, så tänkte vi dra till Kickis, men det hade stängt, även att klockan bara var 20 över 2. Så vi körde på sista alternativet, festbåten Patricia som har Gayklubb på söndagar. Dessutom var det skumparty just igår. Behöver jag säga att det blev en galen kväll? Sjukt rolig kväll från början till slut.

Dagen börjar med ett samtal med Erika, trevligt och bra för då blev jag lite mer pigg och gick upp, käkade frukost oså för att sedan åka till Eriksdalsbadet där jag mötte upp Anna, Sarah, Antonio, Micke, Richard och en till tjej. Vi la oss ute i gräset vid poolerna och solade. Åt lite mat sen, eller pannkakor blev det för min del.. o en ostfralla också, Gott.
NU är jag hemma och ska bara ta det jättelugnt ikväll. Känns som man aldrig är hemma nu för tiden. Fast jag gillar det, som det ska va. Nu blev jag rätt trött kände jag så det blir lite slapp framför tv:n sen sova. Jobb tisdag-fredag! (:

RSS 2.0