En halv bra dag

Hola!
Första arbetsdagen på en och enhalv vecka är nu avklarad. Det var ingen mjukstart om man säger så, var ganska fullt upp hela tiden. Som tur va var det inte kallt o blåsigt. Slutade vid halv 6. Åkte till Samarkand för att hämta min Ipod som varit på lagning. Sen är jag ju självklart en klant på vägen till Grand Samarkand. Börjar springa.. märker inte att ena facket i väskan är öppet.. o vips så ramlade den nya Ipoden ut.. så typiskt. verkligen. Men, den är hel o verkar funka iaf.

Väl inne så går jag för o se om Rebecka jobbade vilket hon till min stora glädje gjorde så det blev lite snack med henne, mycket trevligt! Sen helt plötsligt får jag syn på Johanna så går bort till henne o hennes kompis. Sen åker jag o Johanna till Idrottskliniken, jag tränar, hon solar. Åker sedan till donken o köper en god sallad. Åker en sväng med bilen för att prata igenom allt vi missat sen senast!

Är skönt o vara igång med träningen igen även om det inte blev så lång tid idag. Imorgon får det bli mer! Fan, så jävla typiskt, såfort man sätter sin fot i detta kalla land börjar man fjälla. Min rygg fjällar som bara den, och verkar inte vilja sluta. Ge mig Sol och Värme!

40 graders skillnad

Tjaa!
Då börjar denna veckan lida mot sitt slut. Har dock inte uppdaterat på en och en halv. Har ju varit i Fuerteventura, kom hem i fredags natt. Hade en helt underbart bra och rolig resa men fint väder varje dag, mycket god mat och dricka (vilket har bidragit till sämre konsekvenser..) men vad ska man göra när man fick ta hur mkt man ville, man måste ju njuta! Massa bord uppdukat med buffe-mat, här följer lite av frukosten.. kakor till frukost hmm.. men jag åt faktiskt inget av det till frukost heh.

Stället vi var på hette Caleta de Furste och var ett väldigt lungt ställe om man säger så. Inget röjj precis, fanns endel barer men det var mest 30+ are typ, sen var det även nått/några uteställen. Dom hade två barer på hotellet så där tillbringades det ju en hel del tid på kvällarna. Vi träffade ett killgäng andra dagen som vi umgicks med endel under resans gång. 2 av dom var från USA o 2 från England, men dom allihop pluggade till läkare i Polen (!) så dom hade väl 4,5 år kvar... fyfan, men najs för dom när det väl är färdigt! Dom var iaf väldigt roliga och vi festade till det på "riktigt" 2 kvällar med dom. Stack till en carnival ena gången, sen vidare o spelade biljard, funfun!


Lärde även känna två tjejer från Stockholm som vi festade lite med, riktigt trevliga dom också! Sista dagen spelade vi allihop, tjejerna + killarna, vollyboll, det var roligt, men vi kanske inte visade den bästa sidan av svenska tjejer spel i vollyboll haha, dom tyckte nog vi var ganska kassa.

Sen på fredagen var det dags att åka hem. Kändes ganska jävligt att åka från minst 20+ grader till Sverige där det varit 20 minus, seriöst, mer än 40 graders skillnad!!! Det enda som varit kul sen man kom hem var att gå ut igår o träffa vänner!
Jag och Erika stack till Lina där även Henrik och Josefin var. Drack lite där tills vi stack vidare till en som heter Anton. Där var det 20-årsfest för två andra killar. Där förfestade vi innan vi drog till Oleo. Hela kvällen var bra iaf. Nu känns det som jag måste vara väldigt snål o inte gå ut på länge. Slösade mer pengar än väntat när jag var i Spanien..

Denna dagen har varit fett slö. Har kollat alla avsnitten från Big Brother som började förra veckan. Nu är man fast.. illa. Nu sitter jag och kollar på Wallander sen blir det läggdags för att ladda inför en vecka med jobb o träning. Inte taggad. Vill bara tillbaka till solen o värmen, saknar det. Men ska bli skönt o komma igång med träningen, känner mig fet efter allt man stoppat i sig..!

Timmar kvar

Helllluuu!
Dagen har varit bra. Började ju som sagt bra med ett telefonsamtal från Mathilda. På jobbet gick det väl bra, var ganska mkt folk hela tiden. Sen stack jag och tränade. Sen hem och har mest packat, fixat mat, suttit vid datorn och laddat hem lite ny musik och fixat en ny lista med massa blandad musik som jag kan ha i Pontus gamla ipod eftersom min egna är på lagning. Denna har ju dock inte så mkt plats så all min musik får inte plats, därför jag får göra en ny lista där jag kan lägga in massa gammal o ny härligt skön musik!

Tänk, nu är det bara några timmar kvar tills vi åker!!! Klockan 04.00 ska vi åka från Erika neråt Malmö. Vid kvart i 9 går planet. Vid kvart över 1 är vi framme i Fuerteventura! Galet, kan fortfarande inte fatta att vi faktiskt ska åka iväg, kommer nog inte fatta förrän vi faktiskt står på flygplatsen typ!! Ska bli så skönt verkligen, bara komma bort från all äcklig kyla o snö, hatar det lite nu. Vill ha sol o värme.. det hoppas jag jag får nu! (:

Har inte riktigt bestämt mig om jag ska sova eller skita i det.. jag menar, jag ska ändå upp isf om mindre än 3 timmar.. kan ju sova i bilen! Blir nog till att packa färdigt det sista och kolla på lite program på nån kanal på internet! Får se när jag uppdaterar nästa gång. Ha det bra vart du än är, för det ska jag ha, dit jag ska!! ;)

Att höra en röst

Detta blir ett kort litet glatt inlägg! Måste bara skriva att jag är så glad!! Min bästaste Mathilda ringde mig för nån halvtimma sen!! Åhh, var såå längesen jag hörde hennes röst, blev så glad att hon ringde!! Sakna henne massor och tänker på henne nu när det händer lite jobbiga saker där nere. Önskar jag kunde vara med henne.

Gilla att det kom en sorglig låt och man nästan fick tårar i ögonen bara för att man saknar henne så mkt! Hittade denna bilden från sommaren 2009 när vi jobbade på Öland. Vi har gjort så mkt ihop, har så många fina roliga underbara minnen och vill bara att hon ska komma hem så man kan få ännu fler fina minnen ihop. Men är såklart glad för hennes skull att hon är iväg och upplever nått sånthär, det är stort och vågat. Jag är imponerad att hon klarar av detta!!!

Älskar dig Mathilda. <3

6 timmar kvar

Helluu!
Dagen har varit najs. Började jobba vid 9 och slutade vid 2. Efter jobbet skulle jag egentligen träna men Rebecka messade o frågade om vi skulle träffas över en fika, och eftersom jag oftast prioterar fina vänner framför det mesta så vill jag såklart träffa henne! Det blev några mysiga trevliga timmar med lite catch up sen senast!

Åkte med mamma hem vid halv 5-tiden. Åkte förbi Ica för at hämta upp paketet med kameran som hade kommit. Skönt att äntligen ha en kamera igen lagom till resan! Har packat lite mer under kvällen, känns fortfarande inte som att man ska åka iväg. Tänk, bara 6 arbetstimmar kvar, sen är jag ledig i en och enhalv vecka, så härligt!! Men kommer nog inte fatta att vi ska iväg förräns jag står på flygplatsen. Gud så galet skönt!

Har även varit duktig och lagat lite mat tills imon, lever ju typ på faijitas och kycklingpaj annars xD Men imon blir det couscous med en köttbullar och en blandning av rivna morötter, tomat och paprika blandat med lite matlagningsgrädde. Smakade lite och det var faktsikt mkt gott.. oså är det ju lite nyttigt också (;
Har precis kollat på senaste oth-avsnittet, såå bra verkligen, kan inte sluta älska oth, sån kärlek! <3

Kärlekens dag

Tjaa!
Dagen har varit bra. Vaknade först vid 6-tiden och kände mig värsta pigg, men när jag väl somnade om och vaknade vid kvart över 9 och skulle upp var jag galet trött.. menmen, upp kom jag. Stack till jobbet. Lagom mycket folk. Sen gick jag och hämtade mina bilder som jag framkallat + köpte lite lotter till Pontus i Alla Hjärtans Dag-present. Gick tillbaka till jobbet för att klippa till fotona som jag sedan satte in i en stor ram som jag gav till mamma och pappa i present, glada blev dom (:

Vi åt god mat när jag kom hem, inbakad fläskfilé och nån pasta! Fick ett halsband och ett par öronhängen och en trisslott av mamma och pappa, sen fick jag några luktljus av broder mig, luktade gott gjorde dom iaf!
Har duschat oså och nu tänkte jag kolla oth-avsnittet jag missade igår, måste även se solsidan som jag också missade igår eftersom jag jobbade.

Fyfan vad kallt det var förresten idag på jobbet, har ändå typ 4 tröjor/t-shirt på mig, men inte hjälper det. Blir nog till att ta på sig två par "byxor" imon. Men får tänka positivt, bara 3 jobbdagar kvar, sen åker jag!! Känns fortfarande inte som man ska iväg, ska bli så sjukt härligt att komma härifrån!!

It's a sunny day

Tjaa!
Gårdagen var brabra! Jobbade 9-14-tiden typ. Sen gick jag och Erika till Forex för att växla pengar inför resan! Åkte sedan upp till mammas jobb för att hämta bilen och åka vidare till ÖB där vi köpte massa gotte inför resan haha. Sen till Maxi där jag köpte kokosnötsolja, som det ska stekas (; Sen stack gick vi till Grand samarkand o satte oss på Askelyckan för lite fika och prat om resan, längtar! Sen gick Rebecka förbi så hon kom o satte sig en stund, kul o träffa henne också! Sen åkte vi hem.

Duschade o fixade mig, åt lite pizza med pappa o Pontus. Sen åkte jag in till stan till Lina som hade lite 20-årsförfest. Vi var 13 stycken i hennes kök, blev lite trångt men det funkade fint o alla var så taggade.. så blev lite avendsjuk eftersom inte jag kunde följa med ut. Jag började ju jobba vid halv 11 så stack vid kvart över efter en trevlig stund hos Lina!
Jobbet gick bara bra, inte överdrivet mkt folk precis, kom iväg ganska snabbt efter att vi stängt så det var skönt.

Ännu skönare idag var att jag vaknade redan vid 11-tiden, hatar när man har jobbat o sover bort halva dagarna bara för att man kommer hem så sent. Åt frukost, satt lite vid datorn. Sen gjorde jag något oväntat. Tog mig en löptur i det underbara vädret. Riktigt skönt var det, sprang nog nästan en mil faktiskt! Nu har jag ganska ont i benen men det är ju bra!
Om en timme blir det att åka in till stan igen för jobb.. inte alls taggad. Ska nog göra mig lite kaffe så kanske jag blir lika speedad som jag var igår när jag kom till jobbet haha, Jea trodde seriöst att jag hade druckit!!

Don't know what to write

Tjao.!
Var några dagar sen jag skrev sist, orkar typ aldrig skiva nuförtiden. Men veckan har väl ändå inte varit så händelserik, har mest inneburit jobb och träning. Köpte ju träningskort i måndags och har numer en träningskompis i form av Johanna, funfun (: Så nu kan jag träna hur mkt jag vill fram till i början av Maj nångång, bara att kämpa på!

Gårdagen var ju lång om man säger så. Kom till jobbet vid halv 9 och slutade vid 2. Då kom Johanna så åkte vi upp o tränade. Sen blev det ner till Broqvist för lite "mat", vi delade på en skagen-macka/bakelse och varsin chokladboll, gott! Sen vid halv 6 började jag jobba igen och slutade vid halv 11, var hemma vid 11-tiden. Var direkt hopp i säng, var väldans trött. Men skönt var det att lägga sig så "tidigt" eftersom jag för en gångs skull vaknade av mig själv imorse!

Efter att jag kom hem från jobbet idag har jag bara varit hemma. Beställde hem en ny kamera då min förra är borttappad (...) så hoppas på att få hem den innan avresa vilket inte borde vara några problem. Ska fixa en grejj nu sen sova. Imorgon är det en ny lång dag. Fast ska bli roligt under eftermiddagen och början av kvällen iaf!

Trodde inte det kunde bli..värre

Helluu!
Gårdagen var minst sagt händelserik. Ja, kanske inte början av dagen, då var det ju bara jobb. Stack hem o fixade mig oså. Cyklade till bussen, var som vanligt ute i sista stund så cyklar till hållplatsen innan för tänker att det skulle bli smidigare o ställa cykeln där.. men när jag har typ 40 meter kvar så ser jag bussen komma så jag börjar ju vinka o ha mig framför bussen så den ska se o stanna vilket den gör. Problemet är bara att det är stora snövallar framför det stora "klossen" som jag tänkte ställa cykeln bakom, känner mig lite stressad, så bara lägger cykeln i snödrivan, olost, o hoppar på bussen. Som tur var kunde Ramona hämta cykeln o ställa hos sig, jättesnäll av henne (:

Väl inne i stan sticker jag till Hovshaga sporthall där Lina, Linnea, Henrik och Andreas är o kollar innebandy. Sen åker vi hem till Lina och förfestar. Matilda kommer även lite senare. Sen sticker vi till Grace och dansar loss hela kvällen. En riktigt roolig kväll blev det. MEN.. sen när jag står vid garderoben kollar jag på klockan som då är 02.13.. Lite panik där då bussen går kvart över. Springer som en dåre till stationen, men hållplatsen är självklart tom så stack tillbaka till Grace. Försökte få tag på Lina som jag hade tappat bort under kvällen. Inget svar, ringer runt lite till. Sen träffar jag en gammal klasskamrat, så snackas det om efterfest, så iaf så tog vi taxi till universitetet o hem till hans kompis där vi egentligen bara lägger oss o sover. Skönt att det löste sig. Hatar verkligen att det är "kört" om man missar kvart över 2-bussen.

Tog bussen ganska tidigt till stan för att sedan åka hem. Inser dock att jag saknar lite grejjer. Min ena vante är borta, min rough, rough-borste, läppglans.. och sist, men inte minst.. min kamera :@ Fan rent ut sagt. Måste tappat det när jag sprang, tror inte jag stängt väskan efter att jag varit i garderoben. Annars vet jag inte vart den kan ha försvunnit.
Skulle ju åka till Tingsryd men hade en timma mellan bussarna gick så gick samma sträcka jag sprungit igår, hittade faktiskt mitt rough.. men inget annat. Gick sen till polisen för att anmäla den som försvunnen. Känns dock ganska kört att få tillbaka den. Kommer verkligen fel i tiden, känns som jag kommer ha ganska mkt utgifter dom kommande veckorna :/ Menmen.. kan ju inte skylla på nån annan än mig själv.. fan. Ibland blir man ju lite rädd för sig själv, undrar lite om man inte har någon gräns.

Dagen har mestadels spenderats i Tingsryd iaf för att fira morfar som fyllde 78 år. Blev trevligt iaf (: Fick ju träffa världens sötaste kusin Linus. Helt underbart söt är den lille gulleplutten (:

Avbokad resa, ny bokad

Helluu!!
Dagen har gått snabbt. Gick upp tidigt för att åka in med mamma o börja jobba vid halv 9. Slutade redan 2 idag, såå skönt är det o sluta tidigt!! På hemvägen ringde dom från Solresor där jag bokat min resa och frågade om jag vill avbeställa eller omboka, men sen så fick jag reda på att det vad fullt under den helgen jag kunde åka så fick avboka så jag får pengarna tillbaka.

När jag kom hem ringde jag till olika resebyråer för att se om någon hade nån resa över. Kändes först som det skulle vara omöjligt att hitta något hyfsat fint för vettigt pris. Iaf så tipsade en från fritidsresor mig om ett lägenhetshotell på Lanzarote som kostade runt 6100 kr för en vecka. Hon "preliminärbokade" det åt mig, så skulle jag betala senast 19.00 om jag ville ha det.
Men jag kollade sedan runt lite mer, och då hittade jag ett faktikskt rätt fint hotell jättenära stranden som ligger i Fuerteventura så ringde Erika o berättade lite om det, och nu är det bokat!! =D Kostade dock 8400 menn då la vi till så vi fick all-inclusive vilket jag tycker är värt! Slipper man stå o laga mat själv varje dag.. nej, jag vill bara kunna njuta av min semester och få allt serverat (;

Är sååå glad att det löste sig tillslut, känns så skönt o ha något o se fram emot, det är ju faktiskt bara 2 veckor kvar, o det går fort!! Nu måste jag köpa nytt gymkort då mitt förra ha gått ut så man kan träna hårt in i det sista inför beachen (;

RSS 2.0