40 graders skillnad

Tjaa!
Då börjar denna veckan lida mot sitt slut. Har dock inte uppdaterat på en och en halv. Har ju varit i Fuerteventura, kom hem i fredags natt. Hade en helt underbart bra och rolig resa men fint väder varje dag, mycket god mat och dricka (vilket har bidragit till sämre konsekvenser..) men vad ska man göra när man fick ta hur mkt man ville, man måste ju njuta! Massa bord uppdukat med buffe-mat, här följer lite av frukosten.. kakor till frukost hmm.. men jag åt faktiskt inget av det till frukost heh.

Stället vi var på hette Caleta de Furste och var ett väldigt lungt ställe om man säger så. Inget röjj precis, fanns endel barer men det var mest 30+ are typ, sen var det även nått/några uteställen. Dom hade två barer på hotellet så där tillbringades det ju en hel del tid på kvällarna. Vi träffade ett killgäng andra dagen som vi umgicks med endel under resans gång. 2 av dom var från USA o 2 från England, men dom allihop pluggade till läkare i Polen (!) så dom hade väl 4,5 år kvar... fyfan, men najs för dom när det väl är färdigt! Dom var iaf väldigt roliga och vi festade till det på "riktigt" 2 kvällar med dom. Stack till en carnival ena gången, sen vidare o spelade biljard, funfun!


Lärde även känna två tjejer från Stockholm som vi festade lite med, riktigt trevliga dom också! Sista dagen spelade vi allihop, tjejerna + killarna, vollyboll, det var roligt, men vi kanske inte visade den bästa sidan av svenska tjejer spel i vollyboll haha, dom tyckte nog vi var ganska kassa.

Sen på fredagen var det dags att åka hem. Kändes ganska jävligt att åka från minst 20+ grader till Sverige där det varit 20 minus, seriöst, mer än 40 graders skillnad!!! Det enda som varit kul sen man kom hem var att gå ut igår o träffa vänner!
Jag och Erika stack till Lina där även Henrik och Josefin var. Drack lite där tills vi stack vidare till en som heter Anton. Där var det 20-årsfest för två andra killar. Där förfestade vi innan vi drog till Oleo. Hela kvällen var bra iaf. Nu känns det som jag måste vara väldigt snål o inte gå ut på länge. Slösade mer pengar än väntat när jag var i Spanien..

Denna dagen har varit fett slö. Har kollat alla avsnitten från Big Brother som började förra veckan. Nu är man fast.. illa. Nu sitter jag och kollar på Wallander sen blir det läggdags för att ladda inför en vecka med jobb o träning. Inte taggad. Vill bara tillbaka till solen o värmen, saknar det. Men ska bli skönt o komma igång med träningen, känner mig fet efter allt man stoppat i sig..!

Kommentarer

Lämna gärna en kommentar!:

Name please:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du blogg?:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0