Singapore-done!

Tja!
Nu var det ganska precis en vecka sen jag uppdaterade sist men oj sa mycket man hunnit med. Singapore ar redan avklarat. Som vi har gatt runt i den stan. Nu kan man det typ utantill ju!! Har gatt till fots hela tiden sa man har sett en massa harligt. Supermysigt vid Marina Bay och Clake Quay. Fanns mycket fint att ta kort pa och ett omrade med massa barer, hur fint som helst var det pa kvallen nar allt lyste upp!


Nu ar vi i Kuala Lampur. Akte buss idag vid 1. Kom fram vid 6 typ men bussens saten var sjukt bekvama sa det kandes som tiden gick jattefort. Att det bara var jag Rebecka och 2 till pa bussen gjorde ju inte saken samre :) Det tog lite tid att hitta till natt vettigt guest house, det vi kollat pa forst var inte alls som vi tankt oss, varken dusch eller toalett pa rummet sa nej tack till det. Efter ett tags letande kom vi fram till natt okej stalle, galet svettiga sa det blev dusch det forsta. Delade sen pa en gryymt god Pizza. Tva australienare kom fram o satte sig vid oss sa satt och pratade med dom ett tag innan vi gick vidare for o kolla laget lite. Ar positivt overraskad over KL, trodde inte jag skulle gilla det sa mkt som Singapore, men det ar nastan sa man redan tycker om det mer. Vi bor valdigt bra, jattenar restauranger, barer och kopcentrum sa det ar najs! Imon blir det forhoppningsvis lite shopping. Holl ju hort i pengarna i Singapore for att kunna shoppa loss mer har och i de andra landerna. Hoppas bara de har lika fina klader som de hade i Singapore, dar fanns det riktigt fina klader!!

Na, nu ska jag ladda upp lite bilder pa fb tankte jag.
Ha det grymt salange :)

Last night

Nu närmar det sig med stormsteg. 16 timmar och 42 minuter kvar. Yes, jag har nedräkning på min mobil nörd som man är haha. Gick upp kvart i 8 idag för tanken var att jag skulle åka in till stan vid halv 10, men ändrade mig o åkte 20 i 11 istället. Men skönt o komma upp ändå, hann fixa lite annat iaf.

Åkte till Friskis och Svettis för träning. Ett sista pass innan avfärd kändes välbehövligt! Åkte sedan hem med pappa. Till min stora besvikelse upptäckte jag att mitt ica-kort inte hade kommit. Inte heller min pin-kod till det andra kortet hade kommit. Suger ganska hårt, så typiskt. Menmen.. kan tyvärr inte göra mycket åt det, ringde ett rätt irriterat samtal till dom men mer än så blir det ju inte. Har fixat grejjer, lagat mat, ätit god mat.
Nu ikväll har jag ätit god hallonpaj med familjen. En sista myskväll innan det är dags att fara iväg.

Konstigt nog har jag fortfarande inte fått någon resfeber. Även att jag sitter här dagen innan det är dags kan jag verkligen inte fatta det. Känns som en helt vanlig onsdagkväll. Känns som morgondagen kommer bli en helt vanlig torsdag. Aa... det är lite galet, det är det.

Får se om jag ev. skriver nått innan jag åker imon, annars får vi se när jag skriver. :)
Ha det great sålänge!

Fina vänner är bra att ha

Tja igen!!
Näst sista kvällen. Igårkväll var det mycket trevligt. Hann packa ner nästa allt i väskan, sjukt imponerad av hur bra jag packade allt, att det faktiskt gick ner!! Var lite orolig ett tag hehe.
På kvällen kom Erika och Mathilda hit. Vi satt och pratade, lojjade oss och kollade på film. Mycket bra kväll med två underbara vänner som jag kommer sakna a lot! :)

Mathilda sov här till idag. Vi gick upp och åkte in till stan. Erika mötte upp oss en snabbis men åkte ganska snabbt igen. Sen kom Lina så vi gick vi o fixade lite grejjer sen och fikade på Gusto. Sen en sväng på stan o sedan vidare till på Wanyes coffee, pratade en lång stund. Vid 3 åkte dom iväg och istället kom Jessica. Vi gick till Sandys för käk, blev varsin sallad, supergott! Och massa snack såklart. Sen dags att åka hem.

Nu ikväll har Rebecka och hennes föräldrar varit här för en sista avcheckning osv innan resan. Gud kan inte fatta att det är så kort tid kvar. EN hel dag kvar. Fattar inte. 1 enda dag. Är så glad att jag hunnit träffa typ alla mina underbara vänner härifrån innan jag åker, även dem som flyttat har lyckats pricka in hemresa nångång under tiden jag varit hemma. Kommer sakna er mina fina vänner. <3  Tur att skype, fb osv. finns.

Holiday phone

Något riktigt bra jag hittat är Holiday Phone. Det är superbilligt att ringa till mig när jag är i Thailand. För er där hemma som ringer från svensk fast telefon kostar det bara som ett vanligt lokal-samtal, då ska man slå 08 och sen mitt mobilnummer om jag fattat det rätt, ev. ta bort första nollan.
Länk till deras hemsida, klicka här.

Good Luck!

Last weekend

Ojojojoj vad tiden rusar förbi. Sista helgen i Sverige på ett braaa tag är över. Den var bra mycket bra.
Utgången i fredags var grymt rolig faktiskt! Kvällen började dock med ost, kex och vin hos Therese! Massa skitprat oså blev det, mys! Sen åkte jag hem till Lina där det var förfest. Var inte så peppad i början av kvällen men när jag kom dit blev jag mer taggad och kände att vi kör all-in, trots allt sista utgången! Även Matildas sista utgång i Sverige på väldigt länge, hennes kusin och Josefine var också med. Sen kom ett stort gäng killar och joinade ett tag innan det bar av till stan. Stötte helt oväntat på en kompis jag inte träffat på jag vet inte huur länge. Umgick iaf mest med honom under kvällen. Grace hade stängt insläppet så vi drog till Deluxe för drink och dans! Sen var det nån form av efterfest hos Josefine. En mycket kul kväll iaf!

Lördagen mådde jag verkligen inte bra. Skulle dessutom på 70-årskalas. Gick först o käkade Pizza med Jonathan och Danijel, mådde en smula bättre. Åkte sen med mamma till Tingsryd där vi firade mormor. Det var trevligt med mycket god mat och schysst umgänge :) Slocknade framåt 2-tiden efter lite tv-tittande med kusinen!

Igår var jag helt återställd så passade på att köra bilen hem med mamma. Tog sedan bilen och åkte in till Rebecka där det blev prat om resan osåå!

Idag gick jag upp vid 06.15 (!!!!) för att åka in med mamma till stan och idrottskliniken. Tränade 2 timmar, gick mycket bra. Sen var det dags för andra vaccinations-sprutan. Gick sedan till stan för att möta upp Maria och Rebecka. Satt på Skåres och pratade om allt som hänt i våra liv. Myys. Kom hem och fixade omelett till mat. Har ringt några samtal och tänkte nu börja packa. Måste ta tag i det känner jag, inte långt kvar nu ju!!!
Mathilda och Erika kommer hit ikväll, ska bli kuuul :D Extra kul att Mathilda kommit hem för några dar, glad att få träffa henne också innan jag åker!!!

Ibland är man effektiv

Tjaaa!
Igår var en mycket bra dag. Hade hela tre dejter!! Såklart kompis-dejter. Dagen började med att jag mötte upp Jessica vid 11-tiden. Vi gick till Askelyckan för att käka frulle. Sen efter ett tag blev det fika på det. Vid 14-tiden gick vi därifrån mätta o belåtna. Hade väldigt kul, många skratt som vanligt :)

Sen kom Matilda och hämtade upp mig med bilen så åkte vi till Samarkand. Gick runt i affärerna. Jobbigt för min del då jag såg massa fina kläder och måste hålla i pengarna. Dock blev det ju en glass.. inte så värt, den var inte jättegod, likaså Matilda var inte helt nöjd med sin Milkshake... inget ställe att återvända till kanske? Fast hon som jobbade där var väldigt trevlig dock, sa till flera gånger att vi måste komma tillbaka o säga till om det inte smakade bra.. hmm, man undrar ju om det är vanligt?! Aja, trevligt att träffa Matilda var det!

Åkte senare hem. Hjälpte till o göra Faijitas som vi åt, muums. Tog bilen och åkte till Andrea i Braås sen. Har inte kört på över ett halvår, så var lite fundersam över hur det skulle gå. Gick väldigt bra måste jag säga, som om det var igår hehe. Dock kommer det upp två råddjur på vägen såfort jag kör ut ur Rottne, wellwell, det gick ju bra ändå. Väl hos Andrea var även Sanja där. Blev kaffe och snack. En bra kväll. Helt plötsligt var klockan kvart i 1 och jag kände att det var dags att fara hem.

Kvart över 7
ringde alarmet idag. Upp o fixa iordning för att åka in till stan för att gymma. 2 timmar blev det. Sköönt. Åkte hem med Maria som sällskap. Jättekul o träffa henne igen på över ett halvår..typ. Fika och massa catch-up blev det. Mys. Så kul att man hunnit träffa så många på så kort tid, blir så glad!!

Nu har jag fixat till mig, bara kläderna som ska bestämmas. Blir snart in till stan och hem till Therese där vi ska käka och bara prata. Sen blir det nog hem till Lina där det ska förfestas. Jag är inte jättetaggad på att gå ut nu faktiskt.. men hoppas det hinner ändra sig.

Ciao sålänge!

Lyckligt arbetslös

Tjaa!
Är ju numer "arbetslös" igen och kan säga att det är såå skönt att inte jobba nu innan resan. Känns ändå som att det är rätt så fullt upp nu.
Igår var en great dag. Johanna kom förbi en stund innan jag åkte in till stan med Andrea. Vi gick till Skåres för fika och massa ta-igen prat!! Hur trevligt som helst :) På kvällen cyklade jag hem till Johanna igen där även hennes reskompis Sofia var. De höll på o packa osv. så gjorde dom sällskap, vet ju inte när jag får träffa Johanna igen!! Känns lite sjukt, kommer förmodligen dröjja minst ett halvår.. :( Menmen, tur att facebook, skype o allt annat sånt finns!

Idag åkte jag in till stan för o träna för första gången på alltför länge. Hade tur också, gratis prova-på vecka på Friskis och Svettis, awesome! Tränade i lite mer än 2 timmar så jag är nöjd! Gick sedan till mammas jobb för att skriva ut lite kartor osv. Blev rätt mycket iofs hehe.

Ska försöka renskriva allt kladd man skrivit i sitt lilla (stora) anteckningsblock, skriva det i det mindre blocket jag ska ha med mig.. eller man kanske ska skriva det på datorn o skriva ut det istället?? hmm, får se.
F.ö. så drygt, skulle beställa kontantkort som är jättebilligt att ringa med osv. utomlands, och när jag ska betala så står det att "kortet är spärrat hos utgivande bank"??? wtf. Huur liksom?? Åh så irriterande.

Aja, imon är det torsdag och det blir nog en grym dag, har lite grejjer inbokade så dagen kommer nog rusa förbi snabbt. Och så är det ju dessutom bara 1 vecka kvar imon. ooooh!!!!

Last day finished

Tjaaa!!!
Nu är äntligen (...) sista dagen avklarad på jobbet! Känns sjukt att tiden gått så fort. Känns sjukt att det bara är 1 och en halv vecka kvar tills vi åker! Känns sjukt att man bara kommer vara ledig nu sista tiden för att planera och fixa och träffa kompisar, familj och släkt innan man åker. Allt känns sjukt! Men sjukt bra trots allt!!!

Helgen sprang iväg fort som vanligt. Lördagen var det fix hela dagen med mat osv. inför kvällen då 9 fina vänner kom för o fira mig. Det blev mat, gotte och efterrätt. Åkte senare in till stan, först Lagerlunden sen P.M. Sen tänkte jag lite fel ang. bussar så missade min buss hem så fick sova hos Malin, supersnällt av henne att låta mig sova där! Hade en grymt bra och rolig kväll med mina underbaringar!!!

Igår mådde jag som jag förtjänade.. typ. Sen var det kvällsjobb på det. Var väldigt opepp, men det funkade!
Idag var det jobb. Sista jobbdagen som sagt. Det gick rätt snabbt, hade en del o göra. Sen åkte jag hem till Rebecka för att kolla upp lite grejjer inför resan.
Bara 10 dagar kvar.. omg!!!!

RSS 2.0