Cykel-lycka!

Tjaaa!
Är ledig idag, fett skönt!
Igår var det en bra dag. Vid kvart i 11-tiden tog jag med mig två tomma resväskor och gick till centralen. Tog pendeltåg i 30 minuter till Rosersberg. Där mötte jag upp min granne hemma i Småland som hade med sig min cykel, HAPPY!!! Äntligen är den här, har längtat!! Vi bytte och jag tog med min cykel och åkte tillbaka till stan. Var dock tvungen att hoppa av stationen innan centralen då man inte får ha cykel där (?) så det blev en första cykeltur i Sthlm från Karlberg till mitt lilla hem. Snabbt gick det dock, runt 10 min.

Cyklade såklart till jobbet, var med Karin och köpte årets första Tivoli-våffla, den har jag saknat! Sen blev det jobb till 22. Väldigt lugnt men vi underhöll oss med annat. Tanken var att gå ut efter jobbet men när jag kom hem var jag otaggad o kände att jag inte ville sova bort halva denna dag.

idag gick jag upp halv 11-tiden, gick en PW innan jag käka frukost. Tänk om jag orkade det varje morgon! Har även dammsugit för första gången sen jag flyttade hit... kände att det var på tiden haha. Kom nyss hem efter att ha storhandlat. Var med om en liten annorlunda incident. En man råkade gå in lite i min vagn, han ber om ursäkt... och säger det typ 5 gånger och sen tar han min hand och pussar den? Ja.. vi har väl alla olika sätt att säga ursäkt på men detdär var väl lite onödigt? Sen verkade han ju iofs inte ha alla hästarna hemma heller.

Vädret är kyligt, tråkigt och inte alls lockande för att gå ut o göra nått vettigt.. så jag stannar nog inne i värmen och kollar på lite tv-program, har ju trots allt gjort lite vettiga saker idag. Har ju faktiskt tagit upp det enda kött jag äger och har ägt sen jag flyttade hit, på tining.. så det ska jag väl göra nått vettigt med senare.

En pubkväll

söndagen blev lyckad! Jobbet mellan 11-17 gick snabbt och bra. Gick hem en sväng för fix för att sedan återvända mot grönan... eller närmare bestämt bryggan. Där satt en massa grönalundare o förade. Där satt vi ett par timmar, riktigt mysigt. Sen gick vi till Lejonbacken ett tag, vidare till Skeppsbar för dans osåntdär trevligt. Men än var inte kvällen över, vid 2-tiden fortsatte jag, Lydia och Therese till Patricia för ännu mer dans. Hela natten lång. Vid 5 stängde även Patricia så då gick vi till Donken för käk. I säng var jag inte förrän halv 7. Grymt rolig kväll var det med alla underbaringar!

Igår vaknade jag redan vid typ 9-tiden. Visste att fönsterkillarna skulle komma nångång mellan 9-16 så kunde typ inte somna om riktigt efter det så vid 10 gav jag upp. Duschade, gjorde supergod frukost i form av pannkakor med banan och jordgubbs-fyllning. Jobbade mellan 14-22.30. Hyfsat dött i parken, kan vara skönt en dag som igår.

Idag fick jag sova ut, vaknade för en halvtimma  sen. Bara en tio minuter senare ringer det på dörren... fönsterkillen. Typiskt, dom hade inte skrivit att dom skulle komma idag, men tydligen så kan man inte lita på det. Dock verkar det som att han är färdig med mitt fönster nu.. för gott!!! Han tog bort det stora "paraplyet" så nu är det äntligen ljust i mitt rum!! Käka frukost nudå.. sen blir det jobb. Dock bara till halv 9, skönt!

När man sover djupt

Fan vad jag är seg på att uppdatera, nu blir det sådär många dagar man missat.
Onsdagen hann jag steka lite i Humlan innan jobbet, Sarah kom o gjorde sällskap, mys! Jobbade till halv 12.
Torsdagen hoppade jag in o jobbade. Fick sluta tidigare så jag och Zacha chillade runt i parken innan vi beslutade oss för o dela en pizza på Lejonbacken. Började prata med en som jobbade där o vips så körde vi spontan-utgång. Sturecompagniet blev det. Gratis inträde och dricka hela kvällen, inte fel! Sjukt rolig kväll.

Fredagen var jag som tur var ledig. Spenderade stor del av dagen i Humlan för o bättre på brännan. Vid halv 7-tiden drog jag återigen till Humlan för att möta upp Paulina. Tim, Erica, Lotta mfl. kom också dit. Det blev musik, tårta, vin och trevligt sällskap, såå mysigt! Sen drog jag och Erica vidare till Oxid dit även Martyna kom förbi en sväng. Massa dans oså, även denna kvällen blev grymt lyckad!

Idag vaknade jag inte av alarmet... nej utan av att mobilen ringer... och det är Artistservice på grönan... klockan var halv 11. Jag skulle börja 10. AJDÅ! Måste sovit jävligt djupt eftersom jag uppenbarligen inte hörde mitt alarm. Sjukt pinsamt, har aldrig försovit mig så mycket.. Det blev stress till jobbet. Jobbade till 21. Äntligen är denna dag snart över. Ska bara ligga och kolla på Frestad och äta naturgodis, behövs efter en kväll som igår. Måste ju dessutom ladda inför morgondagen.. är ju inte vilken söndag som helst.. (;

Klippt o klart

Äntligen börjar sommaren komma, helt underbart!
I söndags blev det en lång härlig PW till Kungsholmen och tillbaka. Gick förbi Rålis, sjukt mycket folk, blev lite avendsjuk på alla som satt där o verkade ha det allmänt skönt! På kvällen drog jag till grönan, mötte upp Karin och Anastasia. Vi drog till Lejonbacken för pubkväll. Var inte där så länge, många verkade fett otaggade så det blev jag också så drog väl runt 11. Får ladda till nästa, då kör vi!

Igår var en vacker dag. Mötte upp Linda, vi köpte lite gotte och gick till Humlan för stek och chill. Therese och Marie kom förbi en sväng. Efter det gick jag för o göra min "storhandling", kylskåpet ekade tomt. Sen gick jag med Paulina till grönan en sväng o mötte upp Lotta som kollade på "Lillasyster" som spelade. Trevlig kväll.

Idag klippte jag mig lite spontant. Ringde till en frisörsalong som hade erbjudande via Rubble för o boka tid, hon sa att jag kunde komma direkt, great tyckte jag, precis innan jobbet. Så, klippat o klart, nu är det gjort! Skönt o bli av med det värsta slitna, bättre resultat än förra gången jag klippte mig i Sthlm. Kostade dessutom bara 170 kr så det var värt!
Jobbet gick riktigt bra, dagen o kvällen gick snabbt, nästan för snabbt... men det blir väl så när man jobbar med ett härligt gäng!

Nu blir det frestad innan jag somnar, god natt!

Dansa Pausa

Så var vi återigen inne på sista dagen på veckan. Vad veckorna går fort alltså!
I fredags var det jobb hela dagen. Grymt mycket folk och kö i princip hela tiden. Det gick grymt bra i min enhet, alla var så duktiga, kul o jobba med grymt folk!! Efter jobbet blev det föra hos mig med Paulina för att sen dra ut. Blev lite halv lyckat, efter att ha gått runt så slutade det på Anchor där vi mötte upp William och Pejam.

Igår var det jobb 10-21. Långt saftigt pass. Kunde dock jobba in min 40-rast så jag fick gå hem tidigare. Linda kom hem till mig, fixade oss o förade. Sen kom Johan, Daniel + 2 kompisar. Vi gick ut med dom, körde Undicii. Trevligt att träffa dom igen, var ett tag sen sist. Har dock lärt mig att Undicii inte är the place to be en lördagkväll.. 25+ var åldersgränsen och därav massa "gamlingar"... Menmen, man lär sig av sina misstag!

Idag vaknade jag inte förrän typ 12. Hatar o vakna sen men det var trots allt sjukt skönt o sova ut. Pratade i telefon med mamma, bokade tågbiljetter till Strömstad.. längtar, ska bli såå mysigt!! Det är fint väder så nu blir det en lång PW , behövs!

Har aldrig sett dig sådär

Några dagar sen sist, har haft fullt upp.

Måndagen var grym. Det blev en joggingtur, årets första, riktigt härligt! Sen drog jag och Martyna till Galärparken där ett stort gäng från grönan var o förade. Riktigt trevligt var det innan vi drog vidare till Grönan. Delades in i lag med mening att köra 5-kamp. Vårt lag var dock inte så seriöst, vi åkte en massa och åt ännu mer. Vem säger nej till gratis, pizza, popcorn, remmar, nacho-tallrikar, hamburgare, pommes osv.. Själv hade jag sparat mig sen frukost just för att kunna proppa haha. Sen drog alla till Tyrol för massa dans. Efterfest på Viktoria, askul! Jag och Erika körde järnet på dansgolvet, riktigt lyckad kick-off med andra ord!

tisdagen mådde man som man förtjänade, kasst. Insåg dessutom att jag tappat bort en kasse med ett par converse och en superbra picknick-filt, det sög. Gick till centralen för o möta upp Johanna som hade anlänt! Vi gick till Tex-mex för lite käk. Gick en sväng på stan o runt lite härodär. Sen hem till mig ett tag. Avslutade dagen med en mycket god sallad på O´learys.

Igår hann vi tråkigt nog inte umgås så mycket eftersom jag jobbade mellan 14-23.30. Hade utbildning för nya wåfflan-folk, kul! Det var full rulle i Mexen resten av dagen eftersom Maskinen spelade! Rolig dag på jobbet, alltid roligt o höra om allt efter kick-offen.. speciellt när ens eget minne inte var det klaraste haha.

Idag blev det tidig uppgång. Johannas pojkvän kom hit också så dom var kvar i min lägenhet medan jag åkte till jobbet. Bra dag på jobbet. Mötte upp Paulina efter jobbet för en promenad, mys! Kom nyligen hem till en tom lägenhet. Johanna hade lämnat kvar lite godheter, så snällt av henne :)

F.ö. vaknade jag inatt av att jag skrattade... som en gris.. och sjukt mycket, kunde inte sluta. Anledningen är lite skum.. det jag kom ihåg när jag vaknade var att jag drömde om ett Bi (sånna som flyger)... som såg ut som Martin Timell. Så sjukt stört hahah. 1. Hur kul är det... egentligen? 2. Hur fan går det ihop?!!
Det roliga är att Johanna vaknade av det och undrade på morgonen om jag drömt en rolig dröm eller en hemsk dröm, hon kunde inte tolka om det var skratt eller gråt haha! Dör lite när jag tänker på det.



Vi köör

God morgon!
Alarmet ringde halv 10 så sitter nu o äter frukost o kollar på en dokumentär.
Igår var en vacker dag. Jobbet gick helt okej, fick stå själv i montering, kök och disk ett tag så det blev lite stressigt.. menmen. Slutade redan 5 så det var skönt. Gick en PW runt en del av Djurgården, härligt! Gick tillbaka till grönan o hängde med lite folk innan jag gick hem. Vid 9-tiden kom Moa hit. Vi gick till Sleven och köpte kakor och giick hem till mig. Drack te, åt kakor och hade en trevlig kväll. (:

Min tanke var att om det är fint väder idag så ska jag köra en joggingtur.. det verkar vara bra väder så när jag har smält frukosten hoppas jag på att orka hehe.
I eftermiddag är det dags för Kick-off med Grönan... kan bli galet! Hört att folk är sjuuukt taggade!!!

Ännu en helg

Oså var nästan en helg till över.. men bara nästan, är ju trots allt bara lördag. Men tiden går snabbt och det har varit fullt upp.
Jobbet i torsdags var mycket lugnare än jag trott, var inte alls speciellt mycket folk, trots konsert.

Igår lyckades jag komma upp vid halv 10, gick o storhandlade och fixade lunchlådor osv. innan jag började jobba. Konsert även denna dag men ovanligt lugnt. Efter jobbet blev det hem en snabbis för fix innan jag åkte till Björkhagen där Paulina och Lotta bor. Lotta har fyllt år så det firade vi med förfest och utgång. Hamnade på Undicii, riktigt kul kväll.

Idag har jag jobbat mitt första 11-timmars pass för iår. Det gick bra även om man var lite småseg. Jag och Linda åkte lite karuseller efter jobbet, mådde illa efter två vändor i popexspressen.. börjar känna mig gammal. Gick en sväng, gick lite fel och avslutade på Ica för naturgodis <3 Gick hem till mig, snackade lite o nu har hon gått. Själv ska jag käka naturgodis och kolla Frestad. Upp tidigt imon.

Juste.. fick en trevlig kommentar från en gäst idag "Jag blir så bitter på sånna som dig". Hon fick inte riktigt som hon ville... jag hade lust o svara "jag skrattar åt sånna som dig".

Som men gammal tant

Tjaa!
Sist jag skrev var det dags för brännbollsturnering. Men först gick jag, Karin och Tim till Skansen och akvariet där för o kolla på söta apor, läskiga ormar och spindlar, fina fiskar osv. Efter det bar det av till Galärparken där ett gäng hade samlats och brännbollen var redan igång. Vi tog ut picknick-filt och fram med drickan. Härligt väder och skön stämning. Sen var även vi med i brännbollen. Gick väl sådär för min del, sjukt längesen man spelade. Sen körde vi även fotboll, fett kul. Gjorde tillomed 2 mål (; Vid halv 9-tiden drog de flesta hemåt, så även jag. Kollade på Frestad resten av kvällen.

Igår gick jag inte upp förrän 12-tiden, sov alltså i 12 timmar. Hade sån jääävla träningsverk, kände mig som en tant som inte tränat på 60 år typ, sjukt vad ovältränad man kan vara! Just att springa snabbt var ju ett tag sen man gjorde. Gjorde inte nått vettigt igår, kollade ifatt alla Frestad-avsnitt så nu ligger jag i fas.

Idag sov jag med sådär överdrivet många timmar, fattar inte vad det är med mig, känns som att det spelar ingen roll om jag sover 9 timmar, är ändå trött, så inatt har jag sovit 10,5 timmar... inte bra. Har fortfarande massa träningsverk, hoppas det funkar bra o jobba utan att man typ ramlar ihop haha. Dead By April spelar idag på grönan och det är ganska fint väder så tippar på att det blir endel o göra. Börjar bli lite taggad iaf. Ska bli skönt o komma ut o träffa alla härliga människor igen efter gårdagens isolering ehe.


Dancing like a movie star

Hola!
Mitt uppe i min 3-dagarsledighet, underbart!
Söndagens jobb gick toppen, hade roligt även om det inte var så mycket gäster i parken. Efter stängning dusch o fix innan Lejonbacken för pubkväll. Hade riktigt kul, så roligt o träffa alla på ett o samma ställe! Sen drog vi vidare till Skeppsbar, där nånstans blev jag lite seg så efter lite mingel drog jag hem vid typ 2.

Mådde riktigt bra igår när jag vaknade. Äntligen fick jag min sovmorgon! Tidig e.m. kom Sarah in till stan, vi gick runt lite innan vi satte oss på ett café. Sen åkte vi till Grönan för o hämta min resväska. Hem till mig o lämna o sen vidare till Kungsan för o möta upp Tim och Karin. Tog en glass i solen o bara hade det najs. Lite spontant sådär bestämde vi oss för att dra ut på kvällen, så efter en vända på systemet drog vi hem till mig för lite dricka o värme. Vid halv 12-tiden drog vi till Viktoria. Det blev en gryyym kväll, hade så jävla roligt. Jag och Sarah dansade loss som aldrig förr på dansgolvet, could't be better typ!

Idag mår jag topppen och det verkar vara en fin dag. Kan tyvärr inte kolla ut genom fönstret f.t. då de satt upp stora "paraplyer" eftersom de fixar med mina fönster. Ska strax fixa mig inför denna dag. Ska på brändbollsturnering, kan nog bli awesome!

Party Rock

Sista dagen på helgen är kommen.
Fredagen var en bra dag även om jag inte fick min sovmorgon. Vid halv 10-tiden gav jag upp och gick en lång PW istället, skönt. Vid kvart i 3 började jag jobba. Eftersom LMFAO spelade på kvällen var det väldigt mycket folk, kuul! Själv slutade jag 9 så missade precis konserten. Mötte upp Paulina, Karin, William och en kompis till honom. Vi åkte lite karuseller, blev fett pepp efter Popexpressen, som jag underskattat den! Efteråt åkte vi in till stan och gick till Wokhouse. Ett av mina love-places förra året. Nu har dom byggt om så det är mycket fräschare, lite större oså, ännu bättre! Hade askul, dansade loss tills det stängde. Blev tidig hemgång men likaväl.

Igår var det monsterpasset på jobbet. Började 10 skulle sluta 9. Hade massa energi hela dagen, var allmänt glad och hade sjukt kul på jobbet. Jag och Moa hade våra skratt-anfall, speciellt i Green Room. Vår humor allså, svår att förstå sig på haha. Har tagit in mina högtalare till Mexen dessutom så det blev musik och dans. Var ju fett lugnt på grönan så då får man helt enkelt göra det bästa av situationen (; Slutade en halvtimma tidigare..gjorde ju ändå ingen nytta. Fick sällskap av Karin på hemvägen. Efter vi sagt hejdå gick jag till ica, köpte naturgodis, gick hem och kollade på Frestad. Skön kväll.

Idag gick jag upp vid 8-tiden för att jag skulle möta upp pappa o Pontus vid centralen o hämta upp min resväska. Ändrade planer och dom kommer inte förrän strax innan halv 11, på gränsen att jag hinner med spårvagnen till jobbet. Hoppas på o hinna träffa dom en litenliten stund iaf. Sen är det jobb öppning-stängning. Lär vara lugnt idag så blir väl lite mer dans eller liknande!!
Ikväll blir det väl en sväng till puben enligt tradition. Är ledig i 3 dagar sen, FYfan vad skönt, ska Äntligen ta en lång jäkla sovmorgon!
So long.

Överskattat med sovmorgon...eller?

Snart är mina två lediga dagar slut, buhu. Bra har dom varit iaf. Även om jag fortfarande inte fått ut någon sovmorgon.
Igår vaknade jag kvart i 7, mellan 7-11 hade jag tvätt-tid. Dessutom skulle "fönsterkillarna" komma vid 7-tiden för o byta fönster osv. Gick o "storhandlade" och fortsatte med tvätten. Frukost och sen vid 12-tiden gick jag till Humlan för stek. Riktigt härligt väder, äntligen börjar man få hopp om våren! Vid 6-tiden mötte jag upp Martyna, Sarah, Annas och deras kompis i Humlan. Hängde där ett tag, sen blev det lite käk på Subway. Sen blev det filmkväll med Fredrik. Skönt o bara ha en riktigt chill kväll, behövdes!

Idag blev det lite stek i Humlan, dock mycket kallare idag + att jag hade fett ont i huvudet, så gav upp vid halv 2 typ. Gick hem o duschade o fixade lite. Vid 5-tiden gick jag till "Modell-fabriken" för o bli sminkad och fotograferad. Detta gjorde jag då med systrarna Nowik. Riktigt kul! Även om vi alla tre insåg att vi inte är särskilt fotogeniska så finns det trots allt hopp om att det snygg ut i verkligheten. Dock behövdes det väldigt mkt smink, det är ju lite sorgligt, hade gärna varit narturligt snygg liksom! Wellwell, efter det drog vi till Utecompagniet för att fira in att häng-på-uteserveringar-säsongen har börjat, mys. Karin kom förbi en sväng också!

Imon ska jag upp tidigt IGEN.. fönsterkillarna är i farten, kommer vid halv 8.. HALV 8, kunde dom inte ta mina fönster liiite senare, orkar inte gå upp tidigt en dag till, har typ inte haft sovmorgon på 1 och en halv vecka. Nåja, då kan jag passa på o gå en riktigt lång PW.. för det har jag ju inte heller gjort på typ 1 och en halv vecka.. behövs, ohja!

För mycket av det goda

Tjaa!
Dagarna bara springer iväg och det känns som man aldrig är hemma. Men nu så, äntligen typ!
Söndagen var bra. Började jobba kvart i 1.. dock var det väldigt lite folk och väldigt fint väder så jag bestämde mig för o sluta tidigare eftersom det inte behövdes så mkt folk. Vid 7-tiden kom Martyna till grönan så vi åkte en massa karuseller, Karin och Tim joinade oss också lite senare. Sen drog vi till Skeppsbar där det var "officiell pubkväll". Säsongens första dessutom. Hade sjukt roligt, träffade massa folk sen förra sommaren, dansgolvet var öppet och man var på topp helt enkelt!

Igår mådde man mindre bra några timmar in på arbetspasset. Fett segt var det också eftersom det inte var mycket folk. Slutade vid halv 8, gick hem o fixade mig. Karin kom o vi förade lite. Planerna för kvällen var ganska oklara, men det slutade iaf med att vi mötte upp Paulina, William, Jesper o några till. Var på Harry B James. Helt okej, trevligt sällskap iaf även om det kanske inte är my favorite-place precis.

Idag väcktes vid 10 av sms från Martyna som var sugen på o ses o njuta av det fina vädret. Vid 11 kom hon så jag köpte lite frukost och en kopp kaffe oså gick vi till strandvägen o satte oss. Fett mysigt. Började jobba kvart i 1, ett rätt meningslöst pass då jag slutade redan vid 6. Dock bjöds det på pannkaksbuffé på Café Classic så det var ju najs då jag inte hade matlåda, slapp man göra man när man kom hem också hehe. När jag slutat gick jag till Kryddhyllan där Martyna, Paulina, William, Jesper och en till av deras kompisar var. Hängde där tills det blev typ olidligt kallt.

Ikväll är det väldigt mycket chill, behöver det. Ska bli sååå skönt o vara ledig i två dagar nu. Imon ska jag upp tidigt för o fixa sånna där tråkigt-men-måste-göras-saker. Hoppas på fint väder, då ska jag passa på o sola också (:

RSS 2.0