Inte mycket

Tjatjaa!
Idag har inte hänt så mkt. Åt frukost vid halv 1 typ, tog ner lite tvätt, duschade och har ringt till några ställen där jag sökt jobb för att höra att dom fått min ansökan. Sen har jag blivit medlem på Nordjobb.se där man kan fylla i en ansökan så kan arbetsgivare från hela norden gå in o kolla... vore ju kul om man kunde få ett jobb nångång!!!


Eftersom jag är hemma själv blev det Smoothie till "mat" idag :D Gott och ganska nyttigt är det ju iaf! ... näe men det blir väl någon riktig mat också sen ikväll när alla är hemma och ska äta!

Lätt att göra också:
Mjölk och vaniljyoghurt i båda. Skogsbär och hallon i ena och 1 liten banan, 4 jordgubbar och lite honung i andra!

Inte långt kvar..

Heluuu!
Idag hade jag tänkt "om jag inte vaknar så sent kanske jag kan åka in o träna"... men vaknade kvart över 12... så det sket sig. Gick upp och segade de första timmarna framför tv:n och läste Klick!

Sen på eftermiddagen kom Mathilda förbi en sväng :)

Jag och Maria. Sommaren 2007. Saknar!

Vid 6-tiden åkte jag hem till Maria och var där hela kvällen. Satt och pratade om allt möjligt, framförallt studenten och balen! Helt sjukt att det är så lite tid kvar... bli galen!! Kommer bli sjukt kul... men är ju ändå orolig vad jag ska göra sen.. måste ju ha en jäkla jobb!!!!

Nu ska jag kolla på några program via datorn som jag missat he he he.. tv-nörd som jag är ;)

Helgen över - Påsklovet börjar

Tjaa!
Har varit lite dålig på att skriva de senaste dagarna. I helgen har Bobby varit här, han kom i fredags. Vi har gjort lite allt möjligt, spelat GH som jag f.ö sög i :p spelat lite andra spel, jag fick visa mina matlagningskunskaper som är ganska dåliga.. men fick iaf ihop en inbakad fläskfilé och klyftpotatis!!

Sen skulle han ju hem igår egentligen... så vi gick till bussen vid 15.15 och bussen går 15.20 så vi var ute i god tid. Väl framme står vi o väntar jättelänge o klockan blir nästan kvart i 4 och då kommer en buss... men det var Braås-bussen som stannade.. vi frågade vart Växjö-bussen var, chauffören sa att den redan gått oså stod vi där o babblade... tillslut säger han "men har ni tänkt på att man ställt fram klockan 1 timme", vi bara "eh hehe näeee" och nästa buss gick inte förrän typ 5 eller nått vilket är försent med tanke på att Karlshamnsbussen gick kvart över 4.

Så vi gick hem till mig igen så åkte Bobby hem idag istället. Som tur var kunde jag gå hem o sova lite innan jag skulle in till stan igen med Mathilda.
Vi gick till rekryteringen för jobb på McDonalds... gick väl inte så bra med tanke på att dom inte ringt. Känns ju ganska jävligt måste jag säga med tanke på att jag kommit till sista intervjuen 2 andra gånger... menmen.. bara att söka vidare. Sen gick vi till bibblan för att hitta lite grejjer till PA, åkte sedan hem med mamma.

Kom nyligen hem från en promenad med Erika, trevligt vare med tanke på att vi inte setts på en bra tag! :)
Ikväll ska jag bara ta det lungt.. är ju sur för att jag inte ens kom vidare så lär inte vara på så bra humör resten av kvällen... Helgen var iaf bra och nu är det påsklov... något positivt iaf!

Almost Easter

Idag var en slappedag! Började 12.35... faast min buss var ju inne då så kom typ en kvart försent... men det gjorde inget eftersom vi bara arbetade med danserna på ES. Sen kollade vi på redovisningar i Geografi... Gillar inte den extraläraren som är med... försöker ju verkligen grilla alla med massa onödiga frågor!!!


Tog 16.40-bussen hem. Satt och läste lite skvaller sen när pappa kom hem så åt vi vofflor... de tär ju trots allt voffeldagen idag :D
Det är även typ "Tranedagen" idag.. så jag fick paket från Tranan jag =D haha. Fick Bh, trosor och ett skärp... :)



Mamma hade även köpt lite träningskläder till mig + en vattenflaska... snällt!


Imorgon blir det en snabbis i skolan för att fixa lite grejjer... sen är det äntligen påsklov, ska blir riktigt skönt!

Baldejt - check!

Idag har det varit fullt upp minst sagt. Gick upp vid 6-tiden för att träna mellan 7-9. Tränade så jävla hårt idag kändes det som, inte för att jag inte brukar det men idag kändes det extra!!

Gick till skolan och hade filosofi, sen lunch sen tyska. Lektionen var både sjukt seg men samtidigt sjukt rolig. Vi hade en vikare som var allmänt jäkla tråkig. Vi skulle gå ut i 5 minuter för att "känna våren" men våra olika sinnen och vi fick inte prata med varandra... trodde hon seriöst själv att vi skulle vara tysta?!! Sen skulle vi skriva en dikt per grupp... och vår grupp ballade ju ur totalt... ska inte säga så mkt mer än så. Kul var det iaf :D


Man börjar känna av våren och nu vill jag bara att det
ska bli så fint som det är på bilden!
Efter skolan följde jag med Leila då hon skulle hämta sin balklänning sen mötte jag Martyna så gick vi på stan. Sen gick jag för att träffa Ramona på hennes mammas salong. Var där till halv 6-tiden och åkte hem med dom. När jag kom hem åt jag sen stack jag bort till Ramona för att intervjua hennes mamma. Har ju en inlämning i medie- och sportjournalistik som jag tänkt lämna in imon... bättre sent än aldrig :P


Nu är jag äntligen hemma, med en stor kopp kaffe bredvid mig hade jag tänkt att sätta ihop alla svaren till en artikel i mvg-klass, får se hur detta går ;) Har ju iaf sovmorgon o börjar inte förrän 12.35 imorgon så behöver inte få ångerst att jag är uppe länge iaf!

F.ö är baldejten fixad nu. Känns väldigt bra måste jag säga... har inte orkat ta tag i saken utan tänkt "äsch, det löser väl sig"... och det gjorde de ju tillslu! Ska väl passa på o tacka Leila med som kanske var en liiten del i det hela ;) Du vet vad jag är skyldig dig nu... in Barcelooooona ;D
Du får en länk till din blogg också som ett litet plus ;)

Nu har jag bara två stora problem kvar... PA och Jobb... men dom löser vi nån annan dag!

Finner inte ord

Gick med i en grupp på Facebook där jag fick se denna videon:


Blev så jävla arg när jag såg videon. Helt sjukt att man kan vara så dum i huvudet att göra något sånt.
Blev riktigt berörd när jag såg videon... fick till o med tårar i ögonen... och jag brukar ändå ha svårt för börja gråta för sånna saker, även om dom är hemska... men här brast det verkligen.
Det gjorde ont inom en och man kände hur ilskan kom fram.
Man får sån lust att bara åka hem till henne och banka sönder henne så hon får lida.
Att hon är så jävla tjock och ful också gör ju inte saken bättre :@


F.ö kollade jag nyss på "Dating in the dark"! Intressant avsnitt idag om man säger så, ena tjejen skrattade som.. jag vet inte vad, men sjukt fult skratt hade hon iaf :P
Sen den ena killen var ju fan helt otrolig. Han trodde sååå mycket om sig själv, trodde verkligen att han var störst, bäst och vackrast. Endel kommentarer var ju rent ut sagt idiotiska och man skämdes fan över honom. Ska inte säga mer än så, ni får gå in själva o kolla!

Skönt, gött, najs

Jaappp, ungefär så känns det nu! Nk-provet som jag pluggade till ungefär hela eftermiddagen + liten del av kvällen + typ hela morgonen är över... och det gick helt ok. Ska inte säga mer än så, för då går det aldrig som man förväntat sig.

När jag kom hem idag så hade mamma gjort fruktsallad och bakat frallor som jag åt, väldigt gott! Nu håller jag på o måla mina naglar lite, hatar det egentligen, så jävla jobbigt när man alltid ska stöta emot något så det blir förstört!!

Hittade lite bilder sen i fredags!
haha, fan vad allvarlig jag ser ut på andra bilden:p


Nu har jag nog äntligen kommit på vem jag ska intervjua!!! Har gått o varit orolig för det nu eftersom arbetet ska in på fredag... men som sagt, nu vet jag, ska fråga henne bara så hon går med på det :)

Så nu är det väl bara PA som jag är lite orolig för.. annars känns allt sköööönt.
Det är ju lov snart med, sen är det fan-ta-mig inte långt kvar till slutet... känns sjuukt!!!

På banan igen

... kan man typ säga! Övningskörde idag för första gången på typ 4 månader!!
Trodde det skulle vara lite svårt och vingligt, men det gick faktiskt riktigt bra, körde via Stojby till Växjö och in på nån shell-mack och sen hem igen! Nu är jag riktigt taggat på att ta körkortet... det underbaraste vore ju om man hade hunnit få det innan sommarlovet... men känns lite svårt nu :/

Annars har jag inte gjort så mkt idag, mest pluggat till nk-provet. Känner mig inte så säker på det kan jag säga.. tur att det är på tisdag och att jag slutar tidigt imorgon! Får bli plugg hela dagen imorgon...

Nu kollar jag på Johan Falk... sen blir det sova eftersom jag ska upp vid 6 för att träna vid 7.
Jag är duktig! Tjaao

Ausgang

Tjaa!
Gick upp för inte så längesen, för en gångs skull sov jag lite längre!
Igår var det utgång som gällde. Skulle egentligen haft en vit helg men sen frågade folk om jag ville med ut så då kände jag att, vafan, lite kul kan man väl ha, det är ju gratis så why not?!


Stack hem till Ramona där även Robin, Oskar och Daniella var. Vi stack sen med bussen in till stan där även Martyna, Carlos och Julian följde med oss till Lagerlunden. Sen drog vi vidare till Oleó där det inte var något folk typ när vi kom, vilket inte var så konstigt med tanke på att vi kom ungefär när det öppnade.
Men det droppade in mer o mer folk under kvällen och det blev en riktigt bra kväll skulle jag vilja säga!



Idag ska jag bara ta det lungt, plugga nk oså. Är hemma själv till senare under kvällen, sjukt skönt faktiskt, tycker det är härligt att vara hemma själv :p
Får f.ö damp på min dator som dampar hela jävla tiden.

Allt inhandlat

Tjaaau!
Idag är jag ledig som varje fredag. Gick upp vid 10.40 typ. Var duktig o tog ner all tvätt, damsög mitt rum o några andra ställen och duschade.. sen åt jag äntligen frukost!

Nu har jag tagit upp alla saker jag köpte i Ullared och även tagit kort på dom (såklart!) så tänkte lägga upp "några" bilder nu!! Vissa grejjer kanske inte ser så snygga ut bara sådär på bild, men jag lovar, att på, se dom bättre ut ;)





Morgan

Helluu!
Idag hade jag och Mathilda opponering, träffades 30 min innan vi skulle börja för att kolla igenom rapporten. Själva opponeringen gick förvånansvärt bra så vi fick VG, vilket var det högsta man kunde få på denna uppgiften!
Hade dock ingen redovisning på geografin idag utan vi gör den nästa vecka eller efter lovet typ.

Mathilda följde med mig hem en stund innan hennes mamma kom. Jag själv har kollat på Solsidan och Ballar av stål!!!

Nu är det äntligen helg, ska bli sjukt skönt säger jag bara!! Endel plugg måste det dock bli eftersom jag har prov, inlämning och redovisning nästa vecka -.- men ska bli skönt att få sova länge iaf!


Kunde äntligen lägga in bilden på "Ullareds-morgan" nu så here you go!!!

Är han inte sexy eller? (;

Ullared

Hej!
Idag har varit en toppendag!! Gick upp vid 6, åkte vid 7, var framme i Ullared vid 9-tiden! Gick runt och hittade massa småsaker samt lite kläder och 3 jackor (!), riktigt najs måste jag säga, alltid kul att ha lite nya jackor :)

Sen hände en rolig grejj! Mamma fick syn på "ullareds-morgan" så hon ville att jag skulle ta kort på honom, hon ställde sig framför mig vilket också var några meter framför honom för att det "skulle se ut som jag tog kort på henne" men det misslyckades ganska mkt eftersom det blev suddigt, så hon tjatade att jag skulle ta ett till kort men vafan, tyckte det kändes så fult.
Så det hela slutade med att jag gick fram till Morgan och frågade om jag fick jag ett kort, och visst fick jag det :D Han ställde sig snyggt och posade och frågade vart jag kom ifrån oså!

Vid 8 var vi färdiga och åkte hem efter en lååång dag! Jag översteg min lilla budget, jag hade med mig 1500 för brukar bara handla mellan 800-1300 kr, men idag blev det 1875:- + smink som man köper separat, så nu blir det att ta pengar från mina sparade pengar -.-

Nu är jag sjukt trött och vill bara sova, men har massa skit och fixa och vill just nu bara dö, för jag får lite damp. Mycket damp. Inget vill samarbeta med mig just nu. Tänkte lägga in bilden på morgan men idiotmobilen vill inte hitta bilden när jag kopplar in den i datorn... så håll utkik så kommer det nog en bild snart.

Virrig

Tjao!!
Idag var en najs dag. Åkte in och började träna vid 7 och höll på i 2 timmar. Skulle gå till skolan sen, så håller jag på att sms:a oså går jag rakt in i en jävla lyktstolpe!!! hahaha. Dog nästan lite xD

Sen efter kanske 5 min så när jag kollar upp mot vägen så kommer en bil och skuggan av bilen åker rakt mot mig så jag får värsta rycket och hoppar till, trodde bilen skulle köra på mig... men det var ju bara skuggan :P

Sen när jag nästan är framme vid skolan så kommer någon och typ "klappar" till mig på axeln, så jag blir ju rädd och får till ett litet "skräck-ljud" (som det låter när man blir rädd) oså vänder jag mig om o ser Martyna, men det roliga är att jag fortsätter med det ljudet i typ 2 sekunder till hahah :P

Kom till skolan och hade Filosofi i 2 timmar, sen slutade jag. Gick och lämnde ut några CV.. önskar att det var lättare att få jobb - jag måste ha ett jobb förfan!!!!!  Sen stack jag och mamma och kollade balklänning igen. Hittade en som var väldigt fin faktiskt.. så nu står det mellan två stycken.. får se hur detta slutar!

Nu har jag i princip sammanställt fakta till geografin så ska nog börja läsa lite till NK-provet... vill inte vara ute i sista sekunden till detta provet.

A perfect day!

Detta är en som jag gillade, men ska nog inte ha
den, känns för "tråkig" rent färgmässigt.
Igår var det en riktigt bra dag! Gick upp redan vid 10 för att fixa mig och senare åka in till stan med mamma. Vi kollade på balklänningar -bättre sent än aldrig- och det gick ganska bra, hittade tre stycken som jag tycker är fina så kommer väl ha lite bestlutsångerst + att vi åkte till en affär som precis skulle stänga men vi hann kolla lite snabbt och där hittade jag med en som verkade fin!

Sen stack jag och tränade i nästan 2 timmar, var riktigt skönt! Tiden gick så snabbt med! Åkte hem sen.

Fixade mig o åt mat innan jag åkte in till stan igen och sedan vidare ut till Campus när Martyna mfl. var! Vi förfestade lite och sen stack vi ner till stan och Loft!
Denna kväll blev (till skillnad från förra fredag) ingen besvikelse, mycket folk och massa dans, som vi gillar det :D
Hade faktiskt väldigt kul!

Såhär såg jag ut under kvällen, typ.



Idag vaknade jag sjukt tidigt med tanke på att jag gick o la mig vid 6, gick upp vid typ halv 11 :O Fattar inte vad som hänt med mig, vaknar tidigt varje dag nu ju!! Men rätt skönt ändå, så man inte sover bort hela dagen! Har ju faktiskt pluggat lite nu, trots att jag har äckel-känsla i magen.

I'm good

Tjao!!
Idag har varit en riktigt bra dag, även om jag inte gjort något speciellt. Vaknade redan vid halv 10. Efter frukost och lite tv så började jag plugga, skrev mitt Etik-arbete så nu är det klart! 1 vecka innan det ska lämnas in, och jag är klar!!! Hur ovanligt är inte det??! Brukar alltid vänta tills det är typ 1-2 dagar kvar!
Sen skrev jag några dagar i logg-boken som jag inte hade gjort. Sen gjorde jag nk-läxan, dvs. ca 15 uppgifter, men gjorde typ 12! Sen duschade jag.

Efter det var det dax för mig att göra mat. Jag är ju inte den som brukar göra mat så är ju inte den vanaste om man säger så! Vet inte hur lång tid det tog men jag började väl vid 5-tiden och var färdig halv 7 kanske :P

Det blev kycklingfilé, klyftpotatis, stekta grönsaker och dipp!
Familjen verkade iaf tycka det var väldigt gott! Till o med Pontus tyckte kycklingen var godare än mammas, måste det ju vara bra ;) Jamenar, han är ju inte den som ger mig beröm i onödan ;)


Mössa... Studentmössa!!!

Idag var det längsta dagen i skolan. Hade nk på morgonen, kollade på en ganska intressant film faktiskt! Man kan tydligen se i hjärnan på folk om dom är förälskade på riktigt eller om det typ är "fejk"... och så kunde man se på personen om det bara var ute efter sex o lite sånt. Intressant. Det skulle jag vilja kunna göra!

Idag fick vi vår studentmössor :D Fyfan
vad gött det kändes att hålla i den, känns
så sjukt att JAG snart tar studenten!! Känns helt konstigt, kul, men läskigt. Fick även mitt Champagne-glas med mitt namn inristat!

Jag och Martyna passade på o ta lite kort!!


Need to find someone soon!

Gick upp klockan 05.45 för att senare åka in till stan och träna, började vid 7 och höll på i nästan 2 timmar!
Stack till skolan, kom för en gångs skull inte försent! Hade filosofi sen lunch och sist tyska.

Sen gick jag och Leila ner på stan för att kolla balklänning åt mig. Första stället fanns det inte så jättemkt, hittade en som var fin men lite för liten. Sen gick jag till ett annat ställe där dem hade många fler, kollade lite snabbt och provade några, hittade en som var väldigt fin faktiskt! Känner att jag är ute ganska sent, måste ju hitta någon snart!! Får åka ner nån dag med mamma så jag kan bestämma mig!

Kom hem för inte så längesen, åt lite mat och ska väl plugga lite ikväll. Har ju kommit upp nytt avsnitt av GG nu, ska nog kolla på det lite senare!

Fint väder blev det ju också tillslut, det gillar vi mktmkt!!

Vååår

Såhär ser det ut på vårt tak nu, inte kul att få i huvudet:p
Tjaa!
Idag var det helt molnigt när jag vaknade, blev lite sur eftersom det stått att det skulle bli fint idag!! Åkte till skolan för en onödig 45-minuters lektion. När den var över var det riktigt fint väder, helt klarblåhimmel och nästan lite varmt i solen, våren börjar smyga fram!!! Tog 12.30-bussen hem.

Hemma satt jag mest vid datorn och slöade, kollade upp lite grejjer till geografi-arbetet oså.
Nu har jag nyligen kommit hem från en skön promenad med mamma. Vädret är ju bara såå underbar!


Vi pratade endel om studenten, vad vi ska ha för mat o massa sånt. Känns sjukt att det är så nära nu. På ett sätt ska det bli grymt kul men ändå.. kommer sakna alla som man är så van vid att träffa + att jag får bara panik på vad jag ska göra i sommar/ resten av mitt liv!!!!
Ändrar mig hela tiden om vad jag ska göra, ena studen vill jag åka till Norge o jobba, andra Australien, sen USA som Au Pair, sen måste jag till Thailand också..det måste jag
bara!! Bort från Sverige, det är iaf något jag vill som ni märker!
Kan dock tänka mig att stanna kvar nått år om jag skaffar ett jobb så jag tjänar pengar.. men sen så.

Toast

Detta är till er som aldrig har gjort toast innan eller har tröttnat på "den gamla vanliga". Gjorde 2 olika toast till lunch idag, gott som bara den! Tänkte därmed dela med mig av hur man gör, och detta blir främst i bilder, eftersom det är mkt roligare än läsa en tråkig text.
Det är ju inte dirket svårt, men hade lite tråkigt så vad gör man? ;)

Allt som behövs:
Strimlad skinka, riven ost, tomat, soltokad tomat, tomatpure, vitlöksost,
gräslöksost, fetaost (ej med på bilden) och skiven franska.


1. Bred alla mackor med vitlök/gräslöksosten, sen lägger man dem siderna mot varann
för att lättare kunna lägga på resten.
2. Bre på tomatpure.
3. Skär mindre bitar av två soltorkade tomater och två skivor tomat.
4. Skär fetaosten på mitten och lägg på på ena, lägga skinka på andra.

5. Lägg riven ost.


6. Lägg mackorna på toastgrillen med
smöret nedåt.
7. Lägg på de andra mackorna med smöret uppåt.




Och här har vi det vackra resultatet, gott var det iaf ;) Sen att det

onyttigt, det är ju en annan femma!!


GOOD LUCK!

Härlig söndag

Söndagar brukar ju inte vara någon rolig dag direkt, oftast en seg bakisdag eller en pluggdag. Min blev en bra bakisdag.

Jag och Maje gjorde en spontangrejj och åkte in och kollade på Bio. Vi kollade på Farsan, en rikigt rolig film :D Det var en scen som var sjukt rolig, i videon jag lägger upp så kommer den scenen vid 0.45 typ.




Sen stack vi och åt lite mat på Max. Nu ikväll har jag inte gjort mkt, kollade på blåsningen osen skulle jag ju kolla på film... och visst, tv:n är på och filmen rullar på, men kollar... det göra jag då inte :P

Ska snart sova eftersom jag ska upp tidigt för att åka och träna på morgonen innan skolan (Y)

Mår som man... förtjänar

tjaao!
Igår var det alltså Tingsryd jag åkte till. Maje kom och hämtade mig och hemma hos dom så var Michelle. Hon har nyligen fyllt 19 så Maje hade gjort lite överraskningar för henne, typ massage, bad osv. Sen hade hon sagt att hon skulle ta med sig allt ifrån badkläder och termobyxor till böcker - allt för o vilseleda!
Sanningen var att vi skulle ut sen på kvällen. Vi började förfesta och hade trevligt.

Sen vid halv 10-tiden gick vi ut oså kom en bil och hämtade upp mig Michelle och Maje. Vi åkte mot Karlshamn, men åkte massa småvägar bara för att förvirra. Väl framme i Karlshamn gick vi in på en nattklubb. Eftersom det var gratis inträde innan 11 var vi där ganska tidigt och det var inte så mkt folk, men det droppade in lite efter hand.

Det blev ju mycket dans även om musiken inte var den bästa.. dom spelade världens sämsta remix på min favvolåt- Sexy bitch. Blev sjukt besviken. Sen var ju dj:n typ 50+

Ja, det var en minst sagt intressant kväll, det var alltifrån 18-åringar till 40-åringar.. men det var roligt ändå, hahah dog av skratt när en liten skallig man hela tiden kom fram och dansade med oss, han var såå lojj :D
Efterråt gick vi till nått matställe och åt lite och sen stack vi hem.

Idag gick vi väl upp vid 12-tiden. Hade äcklig huvudvärk som nu är borta men nu är det magen som mår dåligt... Ska nog åka hem med 3-bussen, så blir det kanske lite plugg när man kommer hem... om man orkar.
Annars blir det att kolla på Blåsningen, och Tough Love, såg även att filmen Music and lyric går ikväll, den är ju jättemysig, så den ska jag nog ta o kolla på också :)

Fint väder + Systemkamera = bra bilder

Igår när mamma kom hem gick vi en långpromenad.
Eftersom vädret var underbart tog jag med min systemkamera och tog endel bilder!
Det är ju synd att de flesta fotografer inte tjänar så mkt, annars hade jag lätt kunnat tänka
mig att bli fotograf.. fast jag gillar ju mest att ta kort i naturen, typ fina sommarkvällar, så fint kan det bli!
Här är några bilder jag tog idag!








Gillar verkligen denna!


Nog med bilder. Utgången igår blev väl sådär... folktomt om man säger så. Nu drar jag iväg på nya äventyr och hoppas denna kvällen blir bättre!

Då var man igång

Hejsan!
Igår köpte jag äntligen ett 3-månaders gymkortFriskis och Svettis, känns mycket bra och det blir perfekt till balen och studenten! Tränade även i nästan 2 timmar. Åkte hem och åt mat sen satt jag och kollade på gamla avsnitt av "frusna män söker kärlek" heh, har kollat några avsnitt innan men nu kollade jag till näst sista avsnittet sen höll jag på o somna. Var sjukt trött verkligen, gick o la mig strax efter 12.

Idag vaknade jag vid 12-tiden så har nästan sovit i 12 timmar!! Hade sjukt ont i huvudet, men det har gått över nu. Gjorde en mycket god frukost med toast och kollade sista avsnittet av frusna män söker kärlek. Blev lyckligt slut för 2 av dom 3 killarna som var med!
Duschade sedan och nu gör jag inte så mkt.

Ikväll får vi se vad som händer. lutar nog mot utgång till Loft. Det är tydligen sista fredagen Loft har öppet för denna terminen som jag har fattat det som, så då får man väl passa på :)

Har bestämt mig

Idag var en najs dag. Jag och Mathilda missade dock bussen till skolan så tog en promenad till första busshållsplatsen och satte oss där, solen stekte ju lite iaf (; Hade filosofi för första gången idag, var ganska okej ändå, mkt tänkade.
På e.m hade vi tyska, läste min dikt som var något lol :p

Slutade vid 10 över 2. Maje ringde o frågade om vi skulle ses eftersom hon var inne i stan. Vi åt mat på Hong-Kong, mycket gott. Senare stack vi upp till samarkand... där fikade vi haha :p snacka om fettis-dag!
På samarknad fick delade dom ut kassar med lite trevliga saker i.

Kassen!

Och innehållet + en påse djupfryst vitlök (!) haha


Träffade mamma inne på H&M sen, tänkte inte köpa ngt men hittade ett set med 3 läppglans som jag köpte, kostade trots allt bara 25:-!!
På hemvägen stannade vi på några ställen där jag lämnade ut några CV. Känns typ som att ingen vill anställa nytt folk.. känns hopplöst med att skaffa jobb.

Här är då läppglansen jag köpte! Får se hur de ser ut på sen!



När jag kom hem pluggade jag lite. Tiden har gått så fort, nu är klockan plötsligt 10 över 9!!!

Jag har f.ö. bestämt mig vart jag ska träna nu. Det blir Friskis och Svettis.
Jag var ju o tränade på Idrottskliniken igår. Saken är att visst, det är mycket större än friskis..
men det var något som jag inte tyckte om.. svårt att säga exakt vad.. men kändes inte rätt helt enkelt.
Får hoppas att det inte är så mkt folk på friskis så man slipper köa för motionscyklarna! eheh

100 days left to the freedom

Kunde verkligen inte somna inatt, gick o la mig vid 1-tiden men somnade säkert inte förrän 3 -.-
Gick upp och åt frukost och drack kaffe, kände mig sjukt seg och otaggad på geografiprov direkt på morgonen... men det gick ändå helt okej. Ska inte säga att det gick BRA för då går det alltid dåligt... Men minst ett G iaf.

Hade bara en kort svenskalektion sen innan jag slutade. Gick ner på stan med Mathilda en snabbis, köpte ett läppstift...typ. 30:- betalade jag, fynd or what?!

När jag kom hem gjorde jag toast, så gott är det :))
Självklart får ni en matbild att dreggla över ;)

Idag är det 100 dagar kvar till studenten!! Tänk, om 100 dagar, exakt 100 dagar, är jag förmodligen jääävligt glad, av flera anledningar... för jag har tagit studenten, för jag har tagit studenten, för jag har tagit stude-e-nten! Ja, om 100 dagar alltså.

RSS 2.0