Oj vad tiden går

Tja!
Märkte precis att jag inte uppdaterat på 1 vecka, lite dåligt. Förra veckan var det jobb tillomed fredag. Tanken att gå ut fanns där, twice, men ångrade mig i sista stund, för att spara mig till helgen. Och det gjorde jag rätt i, har haft en grym helg. Bästa på länge tillomed.

Erika kom hit på fredag strax innan 12 på natten. Då blev det bara hemfärd och snack innan läggdags. På lördagen gick vi upp hyfsat tidigt men kom inte till stan förrän typ 1 ändå. Gick och shoppade lite, sen stack vi till centralen en snabbis för att hejja på Lina som gjorde en liten mellanlandning för att sedan åka vidare mot Gävle, mycket kärt återseende! Meningen var att åka till Grönan men vi hade lite ärenden och insåg att vi inte skulle hinna. Så åkte hem o fixade oss, sen vidare mot Kristineberg där Anna, Cecilia och några killkompisar till dom var. Matlagning, tagg, andas in helium o låta som kalle anka blev det. Sen åkte vi in till stan för en utgång på Lobby. Riktigt trevlig kväll med mycket dans, trevligt sällskap och bra musik! Blev förvånad när vi kom ut o skulle hem och det var superljust ute och det faktiskt var lite kö för att komma in.. klockan var då drygt kvart i 4. Meningsfullt att betala 160 kr för 1 timme o 15 min.

Söndagen vaknade vi halv 12. Tidigt för att lagt oss så sent, men sent för att halva dagen redan passerat, känns det som. Drog oss tillslut till bussen mot Gullmarsplan. Därifrån gick vi mot Södermalm. Åt lite på ett fik, satt o snackade o hade allmänt chill. Shoppade lite på stan. Gick o kollade rum åt en kompis. Blev lite rolig stämning när han som bodde där sa "jag jobbar ju då som skådespelare så jobbar ofta sena kvällar...." jag och Erika bara "okej..." typ, hej världens mest ointresserade personer hehe.

Åkte hem o fixade oss, sen drog vi till Paulina där även Anna och Karin var. Vi förde innan vi gick till Lejonbacken där det var den första Officiella pubkvällen. Kan säga såhär. Det var en grymt jäkla bra, rolig och galen kväll. Detaljerna behåller jag för mig själv och kanske några speciella till.. (; En lång natt blev det iaf och är inte riktigt säker på om jag somnade riktigt innan det var dags att gå upp igen på måndagen för att jobba. Var inte så taggad om man säger så. Men jobbet gick bra, inte mycket mer med det.

Idag har det också varit jobb. Var i Wofflan idag, kuul!!!

En fin vän kommer upp imon och stannar ett par dagar. Det blir utgång imon med 5 superbra tjejer. Är fett taggad. Familjen kommer och hälsar på 18-19;onde juni. Gick hem med ett stort leende på läpparna idag. Känner mig verkligen glad. Så glad att jag flyttade hit. Har ett kuul jobb som jag ser fram emot att gå till. Har lärt känna många underbara, roliga, sköna människor. Känner verkligen lyckan som finns inom mig. Älskar det. <3

Can't stop dancing

Hejhej!
Igår var det jobb till stängning. Det gick helt okej, var mycket folk hela tiden så vi hann inte förstäda så mycket så jobbade över en halvtimma eftersom allt tog längre tid. Sen var det iaf pubkväll med Grönanfolket. Riktigt trevlig kväll blev det. Gick först till Lejonbacken, sen vidare till After. Där blev det galet mycket dans, inte mycket tid som vi stod stilla. Egentligen har dom inget "riktigt" dansgolv där inne men vi hittade lite utrymme att dansa på! Så det blev dans till stängningen vid 3, sen vidare till donken för glass och tidsfördröjjning tills bussen gick.

Idag var man lite seg den första halvan av dagen. Stack sen o handlade lite mat, sen dusch o fix för att åka in till stan. Mötte Anna o hennes kompis, vi gick till ett cafe där Sarah o hennes två kompisar satt. Sen åkte jag och Sarah till vårt kära Grönan för att kolla på Familjen. Jag tyckte dom var bra med det tyckte varken Sarah, Richard eller Antonio så det blev att vi gick därifrån. Åkte karuseller till stängning.

Nu är jag hemma och kollar lite tv och tar det lugnt. Jobb tisdag-fredag. Sen till helgen kommer Erika hit!!! :D Så roligt att hon lyckades vara ledig samma helg som jag är ledig. Att det är lönehelg gör ju inte saken sämre! Hoppas på bra väder också så tror jag det kommer bli en toppenhelg!! (:

Något nytt

Tja!
Då var man hemma. Skönt. Det har varit en lång, stressig dag idag. Åkte till jobbet för att börja vid kvart över 10. När jag har bytt om märker jag att klockan är 10.19.. så ska stämpla in och inser då att jag ska stå i Coffeebar. Paniken börjar komma. Har aldrig stått där innan, dessutom skulle jag öppna, behövde springa till artistservice för att hämta nycklar och sen till kassakontoret för att hämta ut kassan och sen till enheten för att öppna upp. Lite jobbigt läge där. Som tur var fick jag hjälp av en tjej som jobbar som Kombi. Vid kvart i 11 var det morgon möte, 11 öppnade vi. Det var lite nervöst eftersom det var ett tag sen man gick kaffeutbildningen men det gick ändå helt okej, även om det vart mycket folk nästan hela tiden.

Fick dessutom jobba över. Skulle egentligen sluta halv 6.. men så ringer min serviceschef o frågar om jag kan jobba över nån timma, två.. evetuellt 3 timmar. Okej säger jag. Det går några timmar och jag börjar få ont i magen, hade även bara haft en rast på 40 min och det var ju vid lunchtid så var väldigt hungrig. Sen tillslut, kvart i 9 kunde jag sluta. Däremot fick jag en kupong "kaffe+bulle" av min servicechef så det var ju snällt. Kan säga att jag utnyttjade den direkt!

Det blev iaf till att åka hem direkt, dock hann jag ju inte åka till affären för att handla mat... och nått gott. Det är nu man saknar kylskåpet och skafferiet hemma, fanns alltid nått gott. När jag öppnar min kyl eller skafferi finns det bara tråkigheter.. lite chipssmulor typ.. blev lite gruka o dipp också.. men roligare än så blev det inte. Går dessutom inget roligt på tv.. typiskt när man väl är hemma en helg.

Kärleken som försvann

Tjaa!
Igår hann jag typ inte skriva, eller orkade inte.. hur som helst. Det var jobb och det var lugnt. Men vi hade riktigt kul då jag tog med min högtalare så det blev musik och dans i enheten, funny moment! Men eftersom det var så lugnt så stängde vi igen lite tidigare.. så slutade redan kvart över 10.

Idag hade jag en till ledig dag. Gjorde faktiskt något bra. Jag och Simon åkte till Friskis&Svettis i city och gymmade. Duktig va?! Var ju ett tag sen sist så de var najs! Sen åkte vi till Grönan för att hälsa på våra kära kollegor som jobbade! Passade på att köpa tivoli-voffla, åkte endel karuseller, satt i greenroom och umgicks med folket där och sist men absolut inte minst.. så var vi i massagerummet. Sjukt härliga massagestolar var det, satt där i säkert 40-50 minuter! Kollade en stund på "Säkert" som spelade på scenen.

Sen jag kom hem har jag pratat en rätt lång stund med mamma i telefon. Hon hade en del o berätta, endel tråkiga nyheter tyvärr. Blev väldigt förvånad.. alltid tråkigt att höra sånna saker. Men.. det är sånt som händer.

Imon är det jobb iaf och det ska bli kul.. hoppas jag :D Brukar ju ha roligt på mitt jobb så chanserna ser rätt ljusa ut! Fint väder ska det tydligen också bli, fint de!

Tidsoptimism förstör lite

Tja!
Igår var det en ganska vacker dag. Vaknade inte förrän halv 1. Sov alltså 12 timmar.. kändes lite onödigt. Åt frukost oså sen blev det en promenad. En lång sådan. Gick till Gullmarsplan som var mitt första mål, sen vidare över bron och till Skanstull, sen gick jag runt där ett tag. Sen gick jag till Globen.. tillslut hamnade jag på Gullmarsplan igen, tog bussen hemåt, hoppade av vid Lidl och joggade hem. Härlig runda det!


När jag kom hem blev det dusch, mat och fix för att sedan åka till Martyna. Var där ett tag tills det var dags att åka till stan. Dock missade vi tunnelbanan så fick ta nästa vilket gjorde att vi kom dit lite försent. Det var gratis inträde fram till 23 och det var lite kö när vi kom. Dock stod redan Anna, Emma och hennes två kompisar i kön när vi kom. När vi väl stod längst fram så säger dom att klockan är 23.02 och dags att betala.. 200 kr. Inget vi kände för o betala så vi gick vidare. Det slutade med att vi gick till ett ställe som hette Wok house. Ett riktigt bra ställe. Fanns billiga drinkar, bra musik, och inte minst, snygga killar hehe (; Dock stängde det redan strax efter 12.
Åkte hem, fastnade framför datorn ett tag. Så det blev en trevlig kväll trots att det inte blev som vi tänkt oss.

Nu har jag precis sminkat mig, bara byta om sen dags att dra sig till jobbet. Det verkar bli finare väder så det är ju najs. Är taggad på o jobba, träffa alla goingar igen :D

En kick-off att minnas

Igår var det alltså Kick-off med Grönan-gänget och det blev lyckat, minst sagt.
Dagen började med att jag mötte upp Emma på tunnelbanan och åkte vidare mot stan för att möta upp Anna och åka vidare mot Vasamuseét där vi mötte upp Martyna. Vi gick mot Galärparken som var rätt tom. Vädret var ju sådär så vi kände att risken att folk skulle banga fanns ju. Men sen kom tre till grönalundare så vi gick med dom till några "tält" för att slippa bli blöta. Sen kom det bara fler o fler folk och stämningen var på topp! Vädret blev också bättre så det var super! Sen lite innan 5 stack alla till Gröna Lund där vi blev indelade i lag. The Pink Team var det som gällde för mig! Dock var vi inte så grymma. Vi körde en 5-kampsgren, sen körde vi på att åka så mycket karuseller det bara gick! Och äta massa vofflor, hamburgare, remmar osv, man fick ju passa på när det var gratis ehe.

Sen vid halv 9 var det liten kort prisutdelning i Tyrolen innan det var dags för massa dans. Senare vid 23-tiden åkte vi mot Kungsträdgården och gick till Viktoria där "efterfesten" skulle vara och det var supermycket folk. Det blev endel häng och massa dans. Jag och Viktor stannade kvar till nästan 3 då det stängde.. sen dröjde det ytterliggare 48 minuter till bussen gick så vi letade efter matställen men inget var öppet så det fick bli 7eleven. Åkte sedan hem. Hade iaf superkul, är så taggad inför sommaren nu!! Bilder finns på fejjan såklart!

Idag gick jag upp vid 12-tiden. Segade ganska rejält de första timmarna. Gick till Lidl för att handla lite nödvändigt.. och onödvändigt men gott. Sen lagade jag mat, duktigt nog, och riktigt gott blev det! Sen åkte jag in till Odenplan för att möta upp Martyna och Paulina. Vi gick till ett Café, satt o snackade om lite allt möjligt, trevligttrevligt!

Nu är jag hemma och ska ta det superlugnt, skönt.

Äntligen hemma

Efter ett par dagars inaktivitet sitter jag här igen.. hemma. SÅ skönt. Är rätt slut, har i princip inte varit hemma nånting sen.. egentligen tisdag.. onsdag innan jobbet iofs, men det var ju inte så länge. Torsdagen jobbade jag sent så var nog inte hemma förrän halv 1 så det var bara att slänga sig i säng.
Fredag var det jobb. Sen skulle jag möta upp Paulina och några vänner till henne på ett uteställe. Det som skulle bli en lugn kväll slutade inte lika lugnt. Men det var väldigt trevligt i alla fall (:

Lördag, jobb igen. Mådde väl inte great, men så blir det när man kommer hem sent oså. Men det gick bra på jobbet, skönt att sluta tidigt för en gångs skull (21.00). Jag och Paulina åkte hem till henne där vi fixade oss och drack vin innan vi stack till Lobby. Det var riktigt kul att bara dansa loss, Lobby har riktigt bra musik, vi kunde inte gå från dansgolvet för det kom hela tiden en bra låt!!

Idag mådde jag inte dåligt ett dugg, var bara trött. Men gick till jobbet och hade en kanondag verkligen. En hel del skratt med mina supersköna kollegor. Efter jobbets slut, dvs. halv 9, åkte jag direkt till Älvsjö och Willys för o handla. Hade varken mjölk eller yoggi + att jag var tvungen att köpa nå kött också! Så.. nu är jag hemma. Sjukt  härligt att bara vara... inte göra nått vettigt, håller på att ladda upp bilder på fejjan.
Men imon, då händer det grejjer!!

Bra dar

Tjaa!
Det har varit två bra dagar som svept förbi. I tisdags var jag ledig och det var underbart väder så jag åkte in till stan för att möta upp Anna vid Humlan. Där låg vi hela dagen och stekte i solen och pratade en massa. Har ju träffats genom jobbet så inte känt varann så länge så det fanns ju massa o prata om (: Sen kom Paulina förbi också då hon var i närheten.

Sen gick jag och hämtade ut mat på Panini. Hade "gillat" deras sida på fb på morgonen och då fick jag en värdecheck på 99:- att få mat hos dom, fett värt! Åkte hem och åt maten, fixade till mig lite sen åkte jag tillbaka till stan igen för o möta upp Anna och hennes kompis Cecilia. Vi gick till en Pub, Dovas, där två andra killar som Anna kände var. Vi satt där, drack lite, mycket prisvärt. En trevlig tisdag-kväll med trevligt folk helt enkelt. Som det ska va!


Igår
var det jobb från kvart i 3. Det var superlugnt verkligen. Åkte hem och fixade mig för att sedan åka till Martyna där Paulina, Andrea och Sonia också var. Det bjöds på god middag och efterrätt. Sen skulle vi ut. Tanken var Café Opera, men sen blev det krabb, så då tänkte vi Labbet, men väl inne i stan var det stängt. Så det slutade på Oxid, helt okej trots att det var väldigt lite folk. Blev iaf serverad av snyggingen Erik som var med i Paradise Hotel, då blev man glad!

Nu är det snart dags för jobb igen, funfun!

Chill bra helg

Heej!
Då ska jag ge mig på en liten sammanfattning av helgen som gått.
Fredag: Vaknade ovanligt tidigt, gjorde det vanliga, åt frukost segade, promenad oså. Sen åkte jag in till stan och mötte upp Joakim vid Medborgarplatsen. Vi gick till Hellströms och drack vin och umgicks. Senare gick jag till Stureplan för o möta upp Martyna och Paulina. Vi satte oss på Utecompagniet för ytterliggare lite mer vin och nån drink. Trevlig kväll var det, även om vi tog det lugnt, skulle ju upp och jobba.

Lördag: Upp hyfsat tidigt för att börja jobba. Det var premiär på Grönan så det var galet mycket folk och ganska mycket kaos i min enhet. Det blev nästan lite föör mycket, men vi klarade det. Slutade vid kvart i 10 typ så mötte upp M och P vid Kryddhyllan. Sen stack vi och åkte karuseller, gud vad roligt det var. Sprang runt som ett litet barn! Det finns allt endel fördelar att jobba på Grönan (; Sen åkte jag med Martyna hem, vi hyrde film som vi kollade på, sen somnade vi i soffan.


Söndag
: Åkte hem tidigt från Martyna för att hinna hem, byta om och fixa mig inför jobbet. Denna dag gick bra mycket bättre, lagom folk och inte massa som gick fel. Toppendag helt enkelt! (: På kvällen gick jag, Amal, Martyna och Paulina till Lejonbacken där det var lite Pubkväll. Folk från Grönan brukar komma dit på söndagar. Det var trevligt. Sen åkte vi över till Slussen och in på ett annat uteställe. Köpte oss ett glas vin, skulle gå till dansgolvet... men upptäckte till vår förvåning att dansgolvet var stängt.. typiskt. Så vi drack inte ens upp utan åkte hem istället. Men det var trevligt sålänge det varade.

Idag: Vaknade inte förrän 12 så åt frukost. Sen gick jag en promenad, sköönt i det underbara väder som var. Åkte senare in till stan för att möta upp Martyna. Vi gick lite smått på stan sen vidare mot Strandgatan och vattnet för o sätta oss på en bänk och steka i solen och bara prata om allt möjligt. Mys på det. Sen gick vi till en matbutik för att handla. Martyna storhandlade, minst sagt. Jag köpte bara endel nödvändigheter. Åkte hem, åt mat, och nu sitter jag här. Såg att klockan redan är strax efter 11. Fan, jag som ville lägga mig liite tidigare idag så jag vaknar hyfsat tidigt imon, dvs. inte senare än halv 11. Lär inte hända.

Fastnat igen

Hejhej!
Till skillnad från veckan som vart har jag faktiskt haft endel för mig i helgen! Dock hinner jag inte skriva så mycket nu utan tänkte bara lägga upp ett tips på en låt jag bara har "fallit in love with" (gillar svengelska). En kompis hade lagt upp den på fb och när jag hörde den först så tyckte jag den var.. njaa, inte så bra. Men så lyssnade jag lite till och en gång till och ännu mer, och nu är jag fast. Såå sköön!!

Kom precis hem men ska snart åka och jobba igen. Ikväll är det årets första Pubkväll!!

Äntligen helg och sol

Så igår kom jag enda till Liljeholmen när jag gick min promenad, inga problem att hitta. Tog dock bussen hem sen, det är ju en bra bit, gick till Lidl o handlade lite frukt, grönsaker o andra nödvändigheter. Det blev en lugn kväll, kollade på "I love you ... Morris" kommer inte ihåg vad han hette. En rätt bra och rolig film. Gick och la mig rätt tidigt ändå, strax efter 11, kunde dessvärre inte somna på direkten.

Idag vaknade jag redan vid 8-tiden, försökte somna om med det gick inte så bra så gick faktiskt upp och gjorde frukost strax innan 9. Satt och drygade ett tag med frukosten sen var det dags för promenad. Idag är det ju superfint väder också så det var kul att gå! Dock gick jag lite "vilse", trodde jag visste vart jag var, men det visste jag uppenbarligen inte. Men jag fortsatte gå åt det håll som kändes rätt och tillslut, utan att använda mobilens kartor, hittade jag rätt iaf. Gick dock förbi huset och vidare mot Älvsjö. Skulle till Willys för att köpa potatissallad. Dom hade erbjudande, 1 kg för 10 kr, hur bra är inte det?! Jag älskar potatissallad, jag är fattig och det var superbilligt, riktigt bra ju! Och utgångsdatumet var inte förrän typ Juli så köpte 2 tillomed!

När jag kom hem la jag mig i trädgården för o sola lite, gick väl sådär. Det var rätt kallt så gav upp ganska snabbt, blev en varm lång dusch istället. Har nyligen ätit mat, fick ju bli potatissallad och köttbullar ^^ Gott och nu är jag supermätt och klockan är bara strax efter halv 3.
Ikväll ska jag iaf träffa Martyna och eventuellt Paulina för en sväng på Utecompagniet!
Imon är det äntligen jobb igen, wiie, hoppas det blir lika kul som förra helgen. Tror denna helgen kan bli bra mycket bra. (:

Modeshow och lite dans

Tjaa!
Igår var det alltså en liiite mer händelserik dag än de senaste dagarna. Gick upp vid 12. Fattar inte vad som hänt med mig, sover mellan 11-12 timmar varje dag, inte bra. Iaf, åt frukost, gick ut på promenad sen var det bara hem duscha och fixa sig.
(Okej det här med spegelbilder kanske inte är det bästa, menmen, nått sånthär såg jag ut, fast satte upp håret lite senare.)

Åkte till Martyna och Paulina för att dricka lite vin innan det bar in till stan och Café Opera.
När vi kom var det lite fördrinkar och mingel innan modeshowen började. Den var bra.


Sen kom det en stund då det var lite drygt, klockan var bara runt 10 och det öppnade ju inte för allmänheten förrän 11 så det var väldigt dött på dansgolvet men vi höll ut och tillslut fylldes det på och musiken blev något bättre så endel dans blev det ju trots allt! Hade iaf en trevlig kväll!

Måste även säga att jag är stolt för att jag inte köpte nått skit på hemvägen. Stod nämligen o väntade på bussen och över gatan fanns det ett 7eleven och jag gick tillomed in men kön var lite halvlång oså tänkte jag, Neej jag ska fan inte köpa nått. Och så blev det, gick istället ut och väntade på bussen.

Idag vaknade jag vid 12-tiden. Har inte gjort så mycket mer än ätit frukost och slöat. Men nu tänkte jag iaf gå ut på en promenad. Börjar bli riktigt flitig med promenaderna. Men det är ju också roligare o gå här eftersom det är nytt, finns alltid en ny väg att gå, lika intressant varje gång o se vart man hamnar.

Shoes

Vaknade strax efter 11 idag, fattar inte hur jag kan sova så länge, gick o la mig strax efter 12. Tråkigt nog var det regnigt ute, inte alls sugen på att gå promenad. Åt frukost och fixade mig. Åkte in till stan. Tänkte att jag skulle hoppa av vid Hötorget, hade en aning om att det skulle vara närmare till Sveavägen om jag hoppade av där.. och det kanske det var också, men virrig som jag är så tog det sin lilla tid innan jag hittade, slutade med att jag fick ta mobilen till hjälp.
Hittade iaf Sveavägen och Skopunkten som var mitt mål. Efter kanske nån timma där inne hade jag bestämt mig, gick därifrån 4 skor rikare, inte fel, rätt duktigt för att vara mig! Och det hela gick på strax under 500 kr, fynd eller vad?! Och jag behövde faktiskt skor, jag vet att min ekonomi suger just nu, men skor behövde jag, speciellt platta skor. Så nu så behöver jag inte köpa skor på ett tag, eventuellt några fler festskor, men det får nog dröjja lite såvida man inte hittar ett par superbilliga!!
Gick lite mer på stan och hittade en superfin klänning, glömde dock kolla prislappen och när jag väl står inne i provrummet och beundrar den så ser jag prislappen, inte lika kul.. inte för min plånbok iaf.

Åkte hem och lagade mat. Simpelt blev det även denna gång, nublar med lite tillbehör. Gott blev det iaf.
Tänkte lägga upp en bild på maten, men nått segar så jag struntar i det, inte så mkt o se egentligen, men ni vet väl hur jag är, tar bild på det mesta hehe.

Förhoppningsvis kommer de kommande dagarna bli något mer händelserika, har lite trevligheter inplanerade!

Tiden går långsamt

Tja!
Denna dagen har väl gått ganska långsamt om man säger så. Låg uppe och kollade på Sex and the City 2 igår så vaknade ganska sent idag, strax innan 12. Men en dag som denna gjorde det inget, vill bara att dagarna ska gå snabbt så jag kan få börja jobba igen!! Det blir ju lite drygt nu när man är ledig enda till lördag.

Idag använde jag spisen för första gången. Det var ju lite kul, fattade inte hur man satte på den. Så fick gå upp och fråga mannen jag bor hos. Han skrattade lite oså frågade han om jag inte har ätit nått sen jag kom hit hehe. Mjo, men inget från spisen iaf. Han visade hur jag skulle göra, sjukt simpelt, men kanske svårt att fatta om man inte visste. Det blev gröt till frukost eftersom mjölken går ut i datum idag så tänkte jag att jag måste använda upp den så jag inte behöver hälla ut så mycket. Det är ju nackdelen med att bo själv när man köper mat som går ut relativt snabbt, man hinner ju knappt äta/dricka upp hälften innan det går ut.

Var ute och gick en promenad, gick till Älvsjö vilket inte var så jättelångt ändå, sen gick jag en bra bit till, kändes som jag hade gått jättelänge, men inte alls, när jag kom hem igen hade jag barar gått i c:a 70 minuter. Det positiva är att det visar ju bara att det inte är så långt mellan olika ställen. Nästa promenad blir nog mot Liljeholmen, se hur lång tid det tar att gå dit, blir det för jobbigt eller att man inte pallar gå hem igen är det ju bara att ta bussen heh.

Har precis ätit upp min mat, couscous, köttbullar, dipp och gurka blev det, supergott, smidigt och enkelt att göra!
Mamma mejlade och sa bla. att det snöade hemma :o Fyfan, glad att jag inte bor hemma längre (rottne), hade ju blivit sjukt lack, hatar snön f.t. Här är det iaf sool (:

Kan ju inte låta bli dehär matbilderna heheh.

Valborg

Tjaa!
Igår var det ju valborg vilket man knappast tänkte på under dagen. Började jobba kvart i 11, för en gångs skull var jag verkligen i tid! Slapp kassan vilket kändes skönt för då visste jag att jag faktiskt skulle komma ifrån när jag slutade. Jobbet i våfflan gick mycket bättre än i fredags trots att det var mycket mer folk i parken.. man kände sig mer säker. Det var iaf superkul och jag kan verkligen förstå att i princip alla som jobbar på Grönan älskar det. Man blir så glad för att alla gäster är så glada och alla arbetskamrater är så öppna och trevliga. Det är så man längtar till jobbet nu, det gör jag verkligen. Tagga premiären 7:e maj :D

Efter jobbet fixade jag mig så åkte jag, Martyna och Paulina till Haninge för att festa lite. Det blev lite ölspel av olika slag och trevligt folk. Vid halv 1 åkte vi in till stan för att träffa Jocke och han två kompisar som var på The Dubliner. Där var vi ett tag sen stack Martyna hem medan jag, Jocke, David och Dena stack och käkade pizza.
En trevlig kväll blev det iaf (:

Nu är jag hemma och har precis duschat, riktigt skönt. Är dock supertrött så orkar nog inte göra så mycket vettigt. Nu är jag ju ledig i 5 dagar vilket känns lite sådär, hade gärna jobbat, känner ju inte så många i sthlm än så man känner sig lite ensam ibland, hehe.

RSS 2.0