Welcome to Miami

Wihoo, finally framme i Miami! 
Vi råkade gå till fel gate två gånger och fick inte sitta jämte varandra på flyget mellan London och Miami, annars gick flygresan bra! Inga problem att hitta till Hostlet heller! 
Utsikt över London.
Efter lite dusch och fix gick vi till en restaurang med två andra tjejer som också ska gå bartenderutbildningen. Det var happy hour så köpte in två feta drinkar, 25 dollar för båda och dom var minst sagtprisvärda!! Sen drog vi till Mansion där vi hade fått vip-band och gratis inträde. Sjuuuukt bra nattklubb, verkligen grym musik och massa folk och stämningen på topp! Asbra kväll verkligen!
 
Imorse missade vi precis frukosten så tog oss en tur till affären och köpte lite frukt och gick vidare till stranden. Väldigt växlande molningt men lite sol fick vi allt :)
 
Sen drar vi hem och byter om för en joggingtur på stranden, när vi väl kommer ut så regnar det.. inte bara regnar, det ösregnar, typ monsun regn. Men fy den som ger sig. Jogging blev det ändå, sen drog vi vidare till ett utomhusgym och körde lite styrka, fett härligt! Åt tacos på vägen hem, 2.75 dollar, rätt okej liksom (; 
Nu blir det snart upp på rummet för lite fix oså sen blir det förmodligen utgång senare. USA är ju känt för att ha ett gott utbud av det mesta och framför allt, har stooora sizer på allt. Detta gällde även alkoholen. Fann en 1,5 liters vinflaska, räcker ju perfekt för en bra kväll så den köpte vi! Billigt var det också (; 

Ha en fin lördagskväll! 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0