Sminkrensning

Tjaoo!
Nu är snart helgen över. Igår var det en riktig slappdag. Kollade såklart Robinson-finalen och även om jag hade velat att Mats skulle vinna så tyckte jag det var rätt person av dom två som var i finalen som vann, dvs. Hans.

Idag vaknade jag hyfsat tidigt ändå - halv 12 typ. Under dagen har jag städat mitt sminkbort och även rensat i två lådor där jag hade massa gammalt smink, så nu ser det mycket fräschare ut!

Före

Efter


Hmm, ja lite skillnad är det väl iaf!
Sen har jag pluggat litelite, stressanalysen var det som fick ta min pluggtid denna dag. Ikväll kollade jag på blåsningen, haha var väldigt roligt, speciellt när de blåste brottaren Ara Abrahhamian, här får ni ett litet klipp!


För en stund sen kollade jag färdigt på filmen A lot like love, en gullig film dedär!
Ska snart sova, för nu väntar en ny skolveckan. Känner bara att jag vill ha helg igen. Så mycket roligare!

Inte som planerat...

Gårdagen var bra. Mycket bra. Var ju ledig från skolan så slappade väl mest under dagen. Sen på eftermiddagen kom Mathilda, vi fixade oss och sen kom även Erika så vi förfestade med skön "tagg-musik", blev glada! Tog 20.20-bussen till stan där det var utgång som var planerat.



Dock blev inte kvällen som planerat. Från början var det tänkt att vi skulle gå in en snabbis på Deluxe för att ta en stämpel och sedan gå till Sports och sitta där ett tag. Sedan så skulle jag och Martyna vidare till Grace.

Men icke. Vi gick till Deluxe där vi träffade Raisa med kompisar Slog ihop två bord och satt och hade trevligt. Sen kom Ludvig och hans kompis. Jag, Mathilda och Erika köpte en flaska vin som vi delade på, gott! Vid halv 12 stack dom andra till Sports men jag stack till Lagerlunden där Martyna var med ett stort gäng Procivitasfolk. Efter ett tag där så gick vi till Loft istället.
Anledningarna: 1. Alla andra skulle dit. 2. Gratis inträde!
Så Loft it was och det var riktigt roligt även där! Sen stack jag och Martyna till internatet och sov där.


Så sammanfattningsvis av kvällen: Den var grymt rolig. Vill bara festa meromeromer! Kommer nog bli svårt att hålla löftet "Inte gå ut för ofta, c:a 2 ggr i månaden" hahah, eller inte. Fast kommer nog hålla mig mer till ställen som Sports, Lagerlunden, Deluxe (sånt som är gratis) så det är mer Grace och Oleó som jag får ta de lite lungt med ;)

Ikväll blir det en lugn kväll med familjen, Robinson-final, Beck och Fruktsallad som jag ska gå och göra typ nu!

Finally weekend!

Fan vad skönt att det äntligen är helg!! Inte för att jag har pluggat så mkt denna veckan.. men har varit allmänt seg bara. Blir stressad av att tänka på hur sjukt mkt vi har i skolan V. 6-7, flera stora prov och inlämningar -.-
Slutade tidigare idag så hann med 3-bussen. Kollade som vanligt på oth när jag kom hem, sen skrev jag 1 notis som jag glömde lämna in i måndags.

Kollade på Robinson också, bara ett avsnitt kvar. Jag vill att Mats ska vinna. Han är en värdig vinnare till skillnad från fulingen, dvs. Anders. Fyfan vad jag inte gillar honom, så falsk och tror att han är så duktig. Han är tjock och ful och ser ut som en kräfta punkt.

Mats som borde vinna!


Anders som borde åkt ut för längesen.


En annan dum-ing (Jimmy) som tror sig vara så snäll och ärlig. Bullshit.


Jaop, där har ni min åsikt!!
Kollade nyligen på American Pie - The Wedding. Haha ibland kan man ju bara tycka synd om Stifler, sån jävla klant ;p
Nu tänkte jag sitta och fixa alla 1000-tals bilder jag har på externa hårddisken, göra lite ordning på allt, nya mappar som inte heter typ öäå innan tc, glass mig mm. osv haha.
Lär ju få lite nostalgi med tanke på alla minnen som dyker upp när man ser alla bilder!
Lär ju också ta sig ett tag, men är ju trots allt ledig imorgon så kan ju chilla lite ;) u-n-d-e-r-b-a-r-t!

Imorgon blir det utgång... taggad!


Snöstorm, ångerst och flygbiljettsletande

Skoldagen var minst sagt meningslös. Hade ingen "riktig" lektion i Psykologi och på Tyskan var det film, fast var och lyssnade på 2 socialdemokrater och 1 moderat som hade typ debatt i samlingssalen. Var faktiskt ganska intressant. Tycker moderaten var en riktigt bra talare, mycket bättre än de två andra. Han var självsäker och körde över de andra två. Sen var det bara att gå ut i snöstormen för att komma till bussen. Vill ha vår och sol nu!
mot vilka är bäst?

Höll förresten på att missa bussen till skolan idag. För er som vet hur jag bor, jag var vid Erikas hus då jag ser bussen köra förbi, men vet att det går två bussar, så såg den andra bussen komma, cyklade som en galning, hinner med, väl på bussen säger busschaffisen: du verkade ha väldigt bråttom!!

När jag kom hem kollade jag på mitt kära Oth, sen läste jag lite Hänt Extra. Läser om någon vars återkommande mardröm är att han tappar alla tänder, det för jag också!! Och då stod det att det beror på att man han ångerst?!! Ja man undrar allt!

Just nu sitter jag och krabbar med flygen, prisen höjs ju hela tiden -.- Men vi har hittat flyg för ca 1700:- tur&retur så det är ju bra, dock är det 1 byte. Så på ditvägen kommer vi förmodligen sitta i Zurich i 6 timmar.
menmen, väntar man på något gott väntar man aldrig för länge ;)
Näehe, nu har vi hittat ett bättre alternativ! Såhär ser våra flygtider ut. Känns lite tungt med halv 7-flygningen hem, lär få gå upp vid 3 på natten typ.. eller, ska man ens gå o lägga sig?!

Mathilda håller väl på o boka nu så snart ringer hon nog :)

Vill ha helg

Nu är det paus på Paradise hotel och ja, spännande är det. Dock är jag rädd för att Jackie vinner. Såg detta på Jackies blogg:
"Om jag vinner Paradise hotel, då kommer jag att göra en thailand resa. På vägen kommer jag att åka till Haiti.
Och hjälpa till, med lite av pengarna. En Se & hör journalist vid namn Ola brising kommer att följa med mig.
"

Där känns det nästan som hon försäger sig lite när hon säger att en journalist ska följa med, precis som att hon redan bokat resan o allt :O Fan, jag som vill att Kristoffer ska vinna!!!

Såhär mysigt såg det ut idag på morgonen!



Idag har jag iaf varit i skolan. När jag kom hem pluggade jag lite, har även gått en långpromenad ikväll, skönt!
Men måste säga att jag vill att det ska bli helg nununu, orkar inte riktigt skolan. Som det ser ut nu så blir det utgång, förmodligen på fredag. Hoppas det iaf!

Näe, nu ska jag sova. Morgondagen blir iag inte alltför ansträngande, en timmes Psykologi istället för två och sen film på Tyskan!

Had very fun

Gårdagen var det fest som stod på schemat. Jag mötte upp Martyna i stan, vi gick till Lagerlunden först. Köpte en drink och satt där i en timma. Sen gick vi till busshållsplatsen och då hände något jobbigt. Jag ska ta ett steg fram för att kolla busstiderna, och då råkar jag sätta klacken på en liten snöplätt som råkar vara väldigt hal, jag ramlar och slår i hela sidan, fyfan vad ont det gjorde.. så typiskt mig :p

Åkte ut mot sss-området, lite scary nästan ehehe. Gick vidare mot Italienska Palatset - Gyllene Freden där det var fest. Den första typ halvtimman var väl lite småseg innan folket och jag själv kom igång. Många nya trevliga människor träffade man och lite dans blev det också.
Kan bara säga att det blev en riktigt lyckad kväll. Hade verkligen jätteroligt!! Det är kvällar som igår, som gör att man vill festa typ hela tiden!!


Idag vaknade jag upp med världens huvudvärk, det positiva var att klockan bara var 10. Åt frukost, plockade ur diskmaskinen, plockade ner tvätt, pluggade NK, Svenska, M&S-journalistik och skrev i loggboken. Så idag har jag varit väldigt duktig faktiskt! Peo och Maje har kommit på besök med, vi ska nog kolla på Sommaren med Göran snart!


Inköp

Tänkte lägga upp lite bilder från vad jag köpte igår.

Allt detta är köpt på H&M.
Skulle kostat
c:a 456:- men efter alla rabatter blev det 125,50:-

































Detta är köpt på Monki. Skulle kostat 1200:- men blev 300:-.
Sjukt mkt rea!!!
Vet att den tröjan med spets ser ful ut, men det går att fixa till, den ser bättre ut på!




Avatar!

Hejhej!
Igår sov Mathilda över hos mig, blev dock ingen film denna gången eftersom vi var så trötta och la oss redan vid 12(!) och vaknade när klockan ringde vid halv 11. Åkte till skolan för att ha PA-möte i 10 minuter... meningsfullt...
Sen gick vi ner på stan med Leila, fyndade massa grejjer på H&M och Monki! Bilder osånt kommer väl upp nån annan dag!

Sen åkte jag hem till Leila, vi köpte med oss massa glass som vi satt och åt, väldigt onyttiga var vi, men oj vad gott det var ;) Massa fåglar fick man stöta på också, närmare bestämt 12 1/2 haha, jag räknar den nyfödda som en halv... den såg f.ö ut som ne minityr av E.T ;p

Fåglarna, Leila och Glass med tillbehör ;)



Sen åkte vi in till stan för att se Avatar. En bra film. Ganska mycket bra. Dock inte den bästa jag sett. Men det var speciell.. bra gjord, lite romantik och jaa, annorlunda helt enkelt!



Åkte hem med mamma och kollade lite i slutet av Let's Dance.. tycker inte det är så jätteroligt faktiskt (!) men tänkte vara lite social med familjen. Men nu sitter jag i rummet och tänkte kolla färdigt på en film som går på tv:n, "You've got mail" heter den.

Hestra

Tjao!
Dagen var bra, gick upp 20 i 6, mindre kul. Åkte till Hestra med skolan vid halv 8. Väl framme så var det bara att åka upp i de sköna sittliftarna och glida ner för backarna, sjukt härlig känsla är det! Har inte åkt skidor på ett år nu... här fanns det ju lite mer backar också till skillnad från Hanaslöv och Dackestupet!
Åkte den svarta backen, fyfan säger jag bara, gick ganska bra i början, sen blev det störtlopp och i slutet var det skitbrant och där kom jag med världens fart så det blev som ett litet hopp och fan vad jag skrek, trodde jag skulle ramla o slå sönder mig typ :p En lyckad dag i backen blev det iaf, skulle verkligen vilja åka tillbaka till Trysil, där har de ju något fler valmöjligheter ;)

Okej, vet att det ser mobbat ut med byxorna..
men jackar råkade åka upp lite :p




















Martyna var glad för att hon fick åka snowboard :)











Lite fint väder blev det..
en stund iaf!

Missade 17.20-bussen  så fick ta 18.25-bussen istället. Kom hem, satt lite vid datorn och åt, sen var det bara att plugga tyska..  fyfan för bokrecensionen. Har typ skrivit färdigt den.. kommer nog inte bli så bra dock. Men seriöst, hur ska jag komma ihåg vad som hände när jag läste den i slutet på hösten och när det var så grymt tråkig... sånt lägger ju inte jag på minnet dirket.. + att jag läste aldrig ut den.. och hoppade visst 10 sidor där i början också.

Men nu ska jag nog sova.. klockan är ju trots allt 01.01.

Peppad

Dagen har varit bra. Skolan höll på till 14.15 så åkte hem med mamma sen vid 3. Kollade på oth som vanligt. Sen började jag med bokrecensionen, fyfan vad tråkigt det äär. Sen skrev jag i min blogg för ES.. kände att det behövdes :p
Hade glömt min cykel vid busshållsplatsen så skulle hämta den, men kände att om jag ändå ska ut kan jag lika väl gå en promenad, så gick väl i c:a 45 minuter :) Sjukt skönt.

Var inne på olika gyms hemsidor igår. Hittade nån grejj där de sökte deltagare som ville vara med i ett intesivprogram som pågår under 4 veckor så jag skickade en intresseanmälan, så idag ringde dom så jag ska på info-möte på torsdag. Hade inte suttit fel om kom med i den grejjen, tänk om det är gratis, skulle inte vara fel!! En personlig tränare får man också!
Jag har blivit värsta peppad på att träna, känner verkligen att det är dags nu!! Får hitta en träningskompis och köpa ett 3-månaderskort och sätta igång, säger bara, beach 1010 ;)
Klicka på bilden för att komma till sidan!

Nu ska jag snart sova, bara fixa färdigt det sista till imon, för då bär det av till Hestra!! Kommer bli riktigt roligt, äntligen få åka skidor :D

Förra året när jag var i Dackestupet!

Tryck på bilden, där nånstans i mitten av backen är jag, fast syns inte så tydligt, mest en vit prick.


111 days left

Ja, idag såg jag att det "bara" är 111 dagar kvar tills vi åker till Lloret de mar och Barcelona, fyfan vad underbart!!
Idag hade jag bara 2 lektioner i skolan också så det var skönt!

När jag kom hem pluggade jag lite och kollade på Oth också, även om jag redan har sett dom avsnitten så kan jag inte motstå att se dom igen ;p

Nu ikväll har jag hållt på och krabba med utseendet på bloggen, och nu, en sisodär 100 år efter att jag skulle ändra headern och allt gick åt H, att headern hamnade helt åt sidan så har jag fixat det problemet... men nu vet jag bara inte hur man får bort alla punkterna... dvs. headertextern typ? Har gjort lite andra småförändringar, typ tagit bort så länkar i menyn osv. inte är understrukna och ändrat färgen. Men ska snart göra om hela skiten tror jag, önskar jag också var sådär duktig på att göra fina headers som många andra!

Ikväll är det också Paradise hotel.. får inte missa! Dock missar jag ju Tough Love, men det får jag helt enkelt kolla på nätet... hatar om man missar nått avsnitt av PH, då får man reda på allt som hänt bara för folk ska uppdatera på fb typ "jaaa, rami åkte ut"... kul för oss som inte kollat!!!

Varit duktig

Helgen är snart slut..igen. Veckorna går så sjukt fort, snart är blir det väl vår... hoppas jag!
I fredags var det ju utgång@Deluxe. Vi hann precis in till Deluxe innan de började ta betalt. Det var jag, Mathilda och Maria, trevligt vare. Sen stack Maria så jag och Mathilda gick vidare till Sports där vi träffade Oskar mfl. så stannade där tills det stängde. Gick vidare till McDonalds och träffade lite folk. Sov över i stan, sjukt trångt blev det, vi var 3 stycken som delade på en 90-säng :p

Igår kom jag och Mathilda hem vid halv 11-tiden. Åt lite frukost och satte igång en Freaky friday sen vid halv 2-tiden somnade vi och gick sedan upp vid halv 7-tiden. Fan vad sega vi var. Kollade på tv, åt mat och massa skit, precis som en bakisdag ska va!

Blev ett litet ego-kort innan vi stack ;p



Idag gick jag upp vid 12 (!), för en gångs skull vaknade jag inte föör sent! Åt frukost och kollade tv till typ halv 2. Sen gick jag och mamma en långpromenad vilket var välbehövligt. Sen bakade jag pizzabullar och gjorde omelett. Sen har jag pluggat lite, nu ska jag strax kolla på Blåsningen, ett nytt program på 3:an som börjar vid 20.00. Verkar vara ett roligt program där dom blåser kändisar!

Invigning

Tjao!
Första skolveckan är Äntligen slut och jag har överlevt! Jag och Mathilda har bl.a. tagit tag i vårt PA och stack upp till universitetet i onsdags, det gick ganska bra.

Idag åkte man in till en onödig 40-minuters genomgång.. Gick lite på stan innan, fyndade en kofta och halsduk för sammanlagt 100:- Halsduken skulle egentligen kostat 100:- men hon slog in 50 så jag vet inte om hon gjorde fel eller om det skulle kosta det... bra var det ju iaf!
En lite komisk sak är att i mitt horoskop under "ekonomi" stod det:
"Efter ett par mindre bra investeringar börjar du tvivla på ditt ekonomiska sinne. Dina chanser för att göra ett klipp idag är dock goda."
Lite kul hehe!

Nu håller jag och Mathilda på att fixa oss, vi ska in till stan med 21.20-bussen för att möta upp Maria och sedan gå till Deluxe.. detta blir första gången jag är där. Har inga förväntningar alls, har hört både positiva och negativa kommentarer från dom som varit där, så det blir upp till bevis ikväll, kan bli intressant!

Me und bube för lääängesen! <3



Scary

Dagen har varit helt okej, slutade 20 över 2. När jag kom hem kollade jag på ett gammalt avsnitt av oth som gick på tv. Åt mat nyss och ska snart plugga.

Pappa kom in och frågade om jag hade stått utanför mitt fönster och typ kollat in nångång nu senaste dagen, men det har jag inte. Så sa han att det är spår utanför båda mina fönster som om någon har kollat in i mitt rum... och det värsta är att det har varit inbrott några gator härifrån på dagtid, idag tror jag det var :O Lite läskigt ändå, tänk så har den som gjorde inbrott där, varit här med. För det var tydligen inte Pontus eller någon av hans kompisar, för skon är typ i storlek 37. Men det känns ju ganska litet ändå? Så man undrar ju? Men nu sitter man här och är rädd att det typ ska vara någon som stirrar på en i fönstret, ska nog rulla ner snart :p

F.ö. blev jag lite ledsen, klarade inte psykologi-provet. Det som man bara kunde få G på, gränsen var 35 och jag fick 33. Fan. Ska göra någon kompletteringsuppgift.. känns hopplöst att kunna få mvg nu.. har ju filmanalysen som ska lämnas in, och det är nog ingen mvg-analys direkt... känner pressen om man säger så.

Uppdatering: I don't have to worry, det var  Mathildas fotspår :p

Taggad

Tja!
Idag var det första dagen i skolan och den var bra, hade sovmorgon och började då 13.10 och hade bara två lektioner!

Igår pluggade jag faktiskt, skrev två sidor i filmanalysen + att jag skrev ett CV. Blev faktiskt bra tycker jag, snyggt och stilrent! Nu är det bara personliga brev kvar.

Jag måste erkänna att jag är faktiskt väldigt taggad nu, det är bara en termin kvar liksom! Helt sjukt att tiden går så fort. Sen är jag fri! Men klart, man är lite orolig för vad som kommer hända sen. Det är så himla mycket jag vill göra, ex. Åka till Australien och jobba, Åka till USA och jobba som Au pair, Gå en reseledarutbildning och jobba som reseledare ett tag, Gå bartenderutbildning i Thailand, Åka på jorden-runt-resa och nångång kanske jag vill plugga vidare... men för att kunna göra allt detta behövs det money, mycket money. Då skulle jag vilja jobba i Norge, jobba som fan, leva snålt och spara så mycket som möjligt och sen resa!

Australien, Cairns

Australien, Melbourne


Ja, drömmarna är stora men måste säga att nu den senaste veckan typ, så har Australien lockat mer och mer. Har läst bloggar oså om folk som är där nu, de åker med organisationen Work&Travel. Som jag har fattat det åker man ner en grupp till Australien. De 2 första dagarna får man info och hjälp att hitta jobb, sen tar man sig på egen hand, reser och söker nya jobb. Skulle passa mig perfekt. Åka runt och upptäcka nya stället, nya människor och samtidigt tjäna pengar! Sen kanske det inte är världens bästa lön, men jag säger bara, sålänge jag har råd med mat boende och lite nöje så är jag glad :)
Och så har man ju hört att folket är så himla trevliga och utåtriktade och att det är ganska lätt att få boende och jobb. Annat än Sverige, här måste man ha de "rätta" kontakterna, ha gått speciellt utbildningar och massa annan skit. Allt ska vara så himla avancerat här. Där nere verkar det bara så lungt, inte en massa stress.

Blev även medlem på resedagboken, en mycket bra sida faktiskt. Iaf för mig som vill resa här ifrån så fort sommaren är slut, helst innan. Finns massa bra forum där folk skriver om resor och söker resekompisar och massa sånt! Kanske hittar någon som tänker i samma bana som jag? !!

Nu ska jag läsa färdigt skallertidningen sen ska jag skriva lite mer på Psykologin, pöss

Toffel

Tjaa!
Igår var en till början ganska slapp dag... gjorde inte så mkt. Sen på kvällen blev det ett litet spontanbesök av Andrea som kom hit :) Vi gick ut en runda, sjukt kallt var det.
Sen kollade vi på två filmer. He's just not that into you, en ganska bra film som påminner lite om Love Actually. Olika kärleksproblem där de flesta har en eller annan relation till varandra typ. Handlar dock mest om en tjej som bli uppraggad av killar men sen hör dom aldrig av sig efterråt och hon kan inte fatta att dom är helt enkelt inte intresserade.



Sen kollade vi också på Ghosts of girlfriends past, det var väldigt bra, sån toffelfilm :p Gör ju inte saken sämre att Matthew McConaughey har huvudrollen (; Han är en player, ligger med alla och skiter i dom. Sen ska han på sin brors bröllop och saker går fel, han möter några spöken (vet, låter löjligt, men nej!) som tar honom tillbaka i tiden och visar vad som gick snett... då börjar han inse. Ja, den är såå gullig helt enkelt!^^



Gick o la oss vid 5-tiden och gick upp vid 1. Gick ut för att hon skulle hem, men hon missade bussen så hennes pappa kom och hämtade henne. Själv gick jag en promenad i det fina men så kalla vädret. Skönt att ha rört på fläsket iaf (;

Nu har jag dock såån ångerst för filmanalysen i Psykologi, seriöst, jag vet inte vad jag ska göra??! Kommer gå åt H....... Blir som vanligt att jag är ute i sista stund. Så dålig är jag att ta tag i saker när det gäller skolan.

En sak jag dock är lite stolt över mig själv är att jag inte har ätit något skit sen i tisdags! O tro mig, det är riktigt bra för att vara jag. Jag äter seriöst skit, dvs. sånt som kakor, godis, glass m.m. nästan varje dag, vardag som helg. Men nu efter att jag spydde som fan i måndagsnatt har jag hållt mig undan. Det är inte som att jag inte är sugen, för det är jag verkligen ibland, men när jag ser ex. choklad så går det bara inte. Lite frustrerande när man verkligen är sugen på något sött, men då äter jag typ digistivekex eller nått sånt istället, det funkar (Y)

Sjuk och frisk

japp, det är ungefär så min dag har varit. Vaknade med världens äckligaste huvudvärk, hade det när jag somnade, under hela natten och när jag vaknade.. Tog en ipren, men det tog sin tid innan den började värka... Städade lite bland smyckerna, har hängt dom på en utfällbar (?) hängare i garderoben så nu slipper jag ha dom på en sån ful tavla man sätter upp lappar med nålar på hehe :p

Kollade på en film ikväll, Yours, mine, ours heter den. Handlar om en man och kvinna som möter varann, de var ett par när de gick i skolan. Iaf, nu har mannen 8 barn och kvinnan 10 barn (!), de blir åter igen kära och flyttar ihop och allt blir kaos! Förvånad- nej! Men en ganska rolig och sevärd film om man inte har något bättre för sig.

Kommer aldrig skaffa så många barn. Max, och då menar jag verkligen MAX 4 barn.


Fan nu kom jag precis på att jag har missat Paradise hotel.. jaja det blir till att kolla på tv6-play!

Aldrig mer så mkt

Jao, igår kollade vi ju New moon, och den var jättebra!! Fattar inte folk som säger att den är så dålig. Däremot fattar jag inte dom som tycker Jacob är såå snygg... visst han ser okej ut i kort hår, men Edward is still number one ;) Så perfekt typ! Hela historien är så gullig, sådan kärlek det är asså! Synd att sånt aldrig händer i verkligheten.
Sen när jag och Mathilda kom hem kollade vi på American Pie- the book of love. Den var helt okej! Sen kollade vi på massa bilder från 7-8-9:an haha fyfaan vilka förjävliga bilder det finns :p

Sen börjar jag må så jävla illa, så spyr... och så fortsätter det under natten, gick nog upp 4-5 gånger för att spy. Ska ALDRIG äta upp en hel godispåse igen + att vi åt 2 frallor när vi kom hem. Fyfan vad äckligt och ont det gjorde.

Idag vaknade vi vid 1, kunde knappt äta något till frukost så åt lite yoghurt och mer än så har det inte blivit, är hungrig men bara tanken av mat får mig att må illa. Mathilda har precis åkt hem och familjen är i Tingsryd. Själv ska jag nog kolla på de två Paradise Hotel-avsnitten som jag missat, hade glömt att de började nu igen. Får se vad som händer mer ikväll, Oleó och Grace har ju öppet idag eftersom det är 13-afton men det kan man ju glömma. Hade nog inte gått ändå iofs.
Men visst är det kul o festa och på fredag ska vi nog köra en liten utgång, dock inte till något dansställe, men kommer bli trevligt ändå (:

En slapp början

Några dagar sen jag uppdaterade men har helt enkelt inte gjort något roligt att skriva om. Har inprincip bara slappat, kollat på tv/film och spelat wii.
Men idag ska vi bryta detta tråkiga mönster och gå på bio (Y). Det blir New Moon med Mathilda och Martyna, ska bli kul! Sen följer Mathilda med och sover över, ska också bli kul!!

Frågan är, kommer Edward fortfarande vara snyggast eller blir Jacob den nya favoriten? ;)



Idag ska jag äntligen få tillbaka min bag med b.la. systemkameran, smink, tandborste osv. ska bli väldigt skönt!
Usch, snart måste man börja plugga också, om en vecka sitter jag på min första lektion.. ganska skönt ändå att ha sovmorgon till 10 över 1 första dagen!

Nyårslöften har jag ju också tänkt skaffa mig några! Även om man inte brukar hålla dom så är det alltid kul att ha tycker jag :p
Iår blir det följande:


  • Skaffa körkort
  • Skaffa jobb (åtminstone ta tag och söka många jobb)
  • Träna och få åtminstone lite snyggare kropp till framförallt Lloret!!
  • Ta hand om mitt hår så det blir låångt, tjockare och finare :)
  • Få bättre självkänsla, har kommit på att jag har nog ganska okej självförtroende ändå!
  • Våga ta chanser, inte vara rädd för att det ska bli fel utan bara "köra på".
  • Inte slösa like mycket pengar på att gå ut, dvs. inte gå ut 1-2 ggr varje helg.
  • Lägga ner mer tid på att plugga för att få de betyg jag satsar på, sista chansen nu ju!
Det blev några stycken, men lika bra att ha många så man åtminstone kan hålla några löften ;P

Näe, nu ska jag gå in på fb en snabbis sen blir det att fixa sig.
F.ö
. stör jag mig på att folk som jag aldrig har träffat addar vill bli vän på fb. Seriöst, nu var det nån till som lagt till mig. Ett sånt slisk typ. Man blir fan sur, typ ser att man har fått en vänförfrågan och tänker, nämen var kul. Sen trycker man och ser att det står typ: Adechoyy (som det gjorde nu) vill lägga till dig som vän. vafaan????

1. hur hittar dom mig? 2. varför addar dom mig? 3... sluuutaaa!

2010

Heeej!
Tänk, nu är det ett nytt år, hoppas alla hade ett roligt nyår, det hade jag!

Började med Middag och förfest hos Martyna. Mycket god buffé blev det då alla tog med sig lite var :) Senare åkte jag och några andra in till stan. Vi gick till en fest på norr där vi va till 12-slaget, då gick vi till tomtebacken.. tror jag det heter, och kollade på alla rakter, mysigt!
Sen gick vi shell Dalbo och träffade Ramona mfl. oså skulle vi åkt till en fest på Hovshaga men vi åkte ner till stan istället och gick till nått ställe nånstans... men där var det tydligen tråkigt (gick aldrig in) så vi gick tillbaka till stan och sen åkte jag, Robin, Beata och Oskar hem med Robins föräldrar.

Vi stannade hos Oskar och efterfestade, shottade som fan och sen kommer jag inte ihåg mer än att jag vaknade klockan kvart över 12 typ och tänkte "vad hände?" haha :p Gick till Erika där Mathilda var också och stannade där ett tag, vi gick till affären också.

Min outfit, lite halvdålig bild menmen


När jag kom hem gick jag och la mig och halvsov till typ.. 6 kanske? Peo och Maje var här ett tag med! Nu har jag nyss kollat på Bonde söker fru, en kärlekshistoria. Så gulligt när man ser hur kära dom är.. lite avendsjuk blir man ju, vill också vara sådär lyckligt kär!! Mår fortfarande jävligt dåligt.. var längesen jag hade denna känslan kan jag säga och just nu vill man bara dö och vakna upp helt pigg och kry!

Bilder kommer väl upp senare, har min kamera i min bag som är inne i Växjö.. får se när jag ska hämta den, snart förhoppningsvis med tanke på att jag har en massa andra nödvändiga saker där... fan, kom på att bl.a. min tandborste är där.. -.- Aja... Nu ska jag nog kolla på nån film, la över massa filmer från Majes dator till min hårddisk!

Nyåret var iaf väldigt lyckat och jag hoppas 2010 blir minst lika bra som 2009, för det var ett bra år helt enkelt! Är ganska säker på att detta första halvåret kommer bli toppen, har ju så mycket att se fram emot, Spanien-Studentfesterna-Pubrunda-Balen-STUDENTEN m.m. :D

RSS 2.0