Orkar inte plugga

Hejsan alla nattugglor(;
Sitter här nyligen hemkommen. Dagen började med solsken och slutade med regn.. lite tråkigt, men vad ska man förvänta sig? Iaf, hade 2 lektioner i skolan, helt okej, slutade nästan 1 timme tidigare på tyskan! Träffade Patricia på stan en stund, hon följde mig en bit till Anton. Har varit där hela eftermiddagen/kvällen nu. Trevligt var det!

Nu måste jag plugga, har svenskaredovisning imon, första lektionen, och jag har inte övat ett skit på "manuset" (Y). Sen är det ju NK-labben också, som jag borde fylla ut lite.. men får se hur det går. Lär ju vara vaken i några timmar till tyvärr, fyfan vad jag hatar allt detta plugg :( Och så har jag ont i huvudet också... gör ju saken såå mycket bättre!

Meningslöst långt ord?!

Sitter här och har precis gjort färdigt den sista uppgiften i Tyska. Det var ett vykort där man låtsas att man varit på klassresa oså ska man berätta vad man kan göra på stället vi åker till osv.. är inte så jättebra på grammatik, men kanske får lite plus-poäng bara för att mitt kort kommer vara det snyggaste (; hehe, nämen  jag har faktiskt lagt ner lite tid på den!!!

Här får ni tillomed se mitt fina vykort, och klaga in på grammatiken osv ;p


I ett annat brev jag gjorde skulle jag skriva att jag går samhäll/ekonomi och nu ska ni få veta hur krångligt tyska faktiskt kan vara;
gesellschaftswissenschaftlicher Zweig mit Ökonomie
HAHA, seriöst?!!  vilket jävla långt ord asså!! Lite too complicated :P

Hade 3 lektioner idag, bara tråkiga, men slutade halv 2 så det var najs. Gick ner till stan med Mathilda och sen tog jag 3-bussen hem. Har pluggat, ätit och kollat på tv typ. Nu har jag ont i huvudet och ska nog kolla lite mer på tv och sen sova!

Sånt man blir irriterad på...

Reklamer. Fan vad störande dom är. Sitter här och pluggar samtidigt som jag kollar/lyssnar på Idol. Och efter 9 minuter är det redan paus :O !!!! Så jävla illa verkligen. Programmet hinner ju knappt börja innan det ska blir reklam :S Det är störande måste jag säga....

Iaf, Idag var en skön dag. Började 10 över 1 med eget arbete i svenskan. Sen hade vi 45 minuters Medie&sport-journalistik istället för 2 timmar!! Hade 5 minuter på mig till bussen gick så Lina skjutsade mig för att hinna ikapp bussen, och hon fick köra enda fram till 2:a hållplatsen på Rottnevägen för att jag skulle kunna åka med :p Sen körde den förbi ändå, men stannade typ 100 m framför, så Lina körde fram mig, så snällt av henne (: Träffade Ramona på bussen som bara skrattade åt mig heheh :p

Har pluggat och kollat på tv under eftermiddagen/kvällen. Och jag hatar att tänka på hur mycket vi har i skolan nästa vecka. orkar inte. Och så hatar jag Kemi.

Men en positiv sak är ju att om exakt 1 månad så är det min stora dag. 18 år, fyfan vad underbart! Och tiden fram till den dagen kommer nog gå väldigt snabbt, har endel trevligheter att se fram emot ;)

Söndag

Tjaouu!
Börjar med gårdagen som var en bra men mest slappdag. Mathilda kom ju där på eftermiddagen, så vi åt pizza och snackade skit (; Senare framåt kvällen gick jag och Ramona till affären och köpte gott och gick tillbaka hit så kollade vi på Tv/film och hade en trevlig kväll. Senare kom Mathilda och sov även över här.

Idag gick vi upp ganska sent, skönt att sova ut, har inte gjort det sen torsdags :p Sen stack hon hem och jag har bara slappat. Har faktiskt pluggat endel. Har inprincip gjort labbrapporten, måste bara fylla ut den nu heheh :p Sen har jag gjort ett av dom två tyskabrev vi skulle göra!

Känns som vi har massa att göra i skolan, bara att man inte har riktig koll. Men har faktiskt börjat skriva ner mer i almanackan och då, inte bara i efterhand, (skriver i läxor på onsdagen när jag egentligen hade dom i måndags, mest för att verka duktig) utan faktiskt nu såhär några dagar innan ;)

IDAG börjar en av mina svenska favoritserier: Playa Del Sol! Efter några års uppehåll så är den äntligen tillbaka :D Förra säsongen var grymt bra så hoppas inte jag behöver bli besviken (;
Klicka här om ni vill se trailer! Börjar klockan åtta på svt 1.

Imorgon har jag sovmorgon till 10 över 1, vilket gör kvällen ännu bättre, slipper få ångerst om jag går och lägger mig vid 1 (;

Bara så trött

Tjao!
Sitter här och är så jävla seg helt enkelt. Gick o la mig vid 3-tiden, och gick upp vid kvart över 9. Hade inte ätit någon riktig mat sen i torsdags (vilket jag fortfarande inte har, bara frukost) så var sjukt hungrig, men när jag väl åt var det inte gott, vad är det för fel på mig?
Sen dess har jag inte gjort något vettigt alls. Kollat lite på tv, kollade på Gossip girl och One tree hill! Sjukt bra såklart! Nu ska jag ta mig till duschen för att bli lite fräschare.

Om nån timme kommer Mathilda hit, och innan dess ska jag ha hunnit cykla iväg för att köpa oss en pizza som vi ska dela på, äntligen lite maat! Det blir ju så när man är hemma själv och är dålig på att laga mat, antingen skiter man i att äta, eller så köper man snabbmat :p
Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer... still not 18 så kan ju inte gå ut... väldigt tråkigt. Menmen, väntar man på nått gott väntar man knappast förlänge (;

Slappdag med planering

Jao, jag och Mathilda vaknade vid halv 11 kanske, var fortfarande lite sega även fast vi hade sovit i 11 timmar! Fixade oss och tog bussen 5 över 12 till stan för att gå på genomgången av projektplanen. Sen passade vi även på att ha handledarsamtal, gick väl bra, fast vi måste tänka om med vissa grejjer, men det blir nog bra!

Patricia hade kommit till skolan så vi gick ner till stan och satte oss på Askelyckan för att planera lite inför den kommande 18-årsfesten, är taggad som fan! :D Sen fixade vi en grupp på FB med där vi ska ha inbjudningarna, så snart kanske det dyker upp en inbjudning på er FB (; Åkte hem sen.

När jag kommer hem får jag reda på att min familj ska åka till Öland idag istället för imon, vilket betyder att jag är hemma själv hela kvällen + hela morgondagen med... lite segt, men kan ändå vara skönt att slippa ha familjen hemma :p
Men nu börjar Idol så ska ta och kolla på det!

UPPDATERING!

Okej, nu har jag fått reda på datumet för festen.
Den 16;onde Oktober kommer Min, Patricias och Martynas 18-årsfest att vara. VÄLDIGT JÄVLA BRA!!! :D




En väääldigt gammal bild på oss, men fan vad roligt vi hade den kvällen, och nu ska vi fira våra 18-årsdagar tillsammans, kommer bli braa!!!

Segtbra

Hallu!
Idag har skolan varit ganska seg, med Naturkunskap och Geografi på schemat kan det inte bli så kul. Slutade dock vid kvart i 1 typ, inte fel! Åkte hem med tio över 2-bussen hem.
Pluggade en liten stund sen gick jag en promenad på almost 2 timmar (; Mycket skönt. Mathilda kom en stund, för att sedan gå och träna, för att sedan komma tillbaka och sova över! Imorgon har vi ju tyvärr 1 lektion, genomgång av projektplan... Lite segt att åka in till stan bara för det.. menmen.

Lite egobilder heheh ;p

Med den nya sjalen!

Den nya mössan!


Promenad med min nya mössa och nya sjal (;


The good news; VÅR 18-ÅRSFEST BLIR AV!!!!! Efter många om och men så blir den av, vet inte om det blir den 10:onde eller 16:onde ännu, men det vet jag förhoppningsvis imorgon iaf (;
LYCKA PÅ HÖG NIVÅ! Fyfan vad glad jag blev när jag såg sms:et!! :D

Fattar inte?!

Tjoe!
Dagen har varit helt okej. Började kvart i 1 och slutade halv 3, ganska najs måste jag säga! Gick ner på stan med Leila, hade lovar mig själv att inte kolla efter något, men råkade se en najs mössa som var lila, sån jag velat ha nu ett tag, så den köpte jag! Sen kom Mathilda ner till stan. Vi mötte sedan Raisa och gick till Subway och köpte goda baguetter. Sen gick jag till den där hårmodellsgrejjen, gick tyvärr inte vidare, så får betala min klipp och färg istället :( Känner mig inte så rik om man säger så, men funderar på att avboka klippen och fråga om nån annan kan göra det ;p

Kom hem vid 7-tiden, och det gick bättre än jag trodde... faktiskt.
Har nyligen kollat på Idol och ja... ibland undrar man. Jag fattar verkligen inte varför denna kille ens kom vidare till slutaudition. Seriöst, vad är det som är så bra med honom? Visst, han har en speciell röst, men jag tycker det låter förjälvigt!! Det finns inget som låter bra.


Eller vad tycker ni??

Låttips!

Hejsan!
Idag har varit en helt okej dag! Skola mellan 11.35-14.20. Hade dom tre tråkigaste ämnerna, Naturkunskap, Religion och Geografi, blää. Fast Internationell ekonomi är nog värre än religion. Tog 3-bussen hem. Är hemma själv nu eftersom mina föräldrar är i Tingsryd och hämtar Pontus. Alltid lika skönt att vara själv, kan spela hur hög musik jag vill, behöver inte stänga dörren och sätta på musik eller tv:n om nån ringer, hatar att prata i telefonen om det är tyst, känns som alla i huset hör då:p Det är helt enkelt najs!

Nu håller jag faktiskt på att plugga, ha gjort tyskan så nu är det Medie och sportjournalistiken kvar, men blir nog inte så jobbigt, hittade första uppgiftens svar så fort jag slog upp boken (;

Tänkte tipsa om en ganska så ny låt från Erik Hassle, satte sig ganska snabbt i mit huvud iaf, heheh.



Då var helgen slut

Har nyligen kommit hem efter en härlig dag, slutade 10 över 2 istället för 10 över 4! Gick ner på stan med Martyna och Mathilda, var med och kollade skor åt Martyna som har fått massa pengar nu (; Gick väl sådär kanske heheh:p Sen satte vi oss på Skåres en sväng.

Helgen var verkligen bra, bästa på länge faktiskt! I lördags på kvällen så kom Maria, Rebecka och Ellinor! Vi åt förrätt, varmrätt och efterätt, allt var vääldigt gott (: Vi kollade på "skräckfilm" hahahaha, fyfan vad roligt det var vid en viss scen xD Ni får helt enkelt ta och kolla på den "Teeth" som den heter, den är sjuk, har väl ingen bra handling egentligen, handlar väl mest om en tandbitande mutta heheh. Sen firade vi ju Elli också som gått och blivit 18 (:

Igår var det en slapp dag, pluggade lite, gick långpromenad med Erika och kollade lite på tv.

Elli, Maria och Rebecka (:

och så självklart en matbild, mycket god var den (:

Lite bilder

Tänkte lägga in lite bilder på mina inköp sen fredags (:



Grå kofta- 199:-
Blommig t-shirt (eller vad man kallar det) 199:-
Båda är köpta på Gina Tricot!




Blommig sjal- 129:- Inköpt på Indiska! (Sjukt snygga färger måste jag säga!)
Klicka på bilden för att se större.


18-årsfirande!

Tjena!
Var några dagar sen jag skrev nu, har haft endel att göra så har inte hunnit skriva något.
Iaf, igår var en väldigt bra dag! Vaknade vid 11 och duschade och fixade mig. Vid halv 3 gick bussen till stan, fick ta cykeln bara för att jag var så sen, var vid hållplatsen 14.37 :p Men som tur var så va bussen lika sen som jag! När jag kom in till stan så gick jag till Marias nya hårsalong, där Ramona också var! Vi gick ner på stan så jag köpte en stickad kofta och en genomskinlig t-shirt typ. Sen gick jag för att träffa Rebecka och köpa present till Elli. Vi hittade en sjal som var hur snygg som helst så vi köpte var sin istället :p Sen gick jag till Ramona igen så var vi lite innan min buss till Alvesta gick vid kvart i 6. På bussen hoppade även Patricia på så åkte vi vidare mt Alvesta.

Väl framme så åt vi middag, pratade, dansade, drack, åt fika och massa andra onyttigheter och hade allmänt jävligt kul!! :D Jag och Marthilda sov över där. Vi gick väl o la oss vid halv 5-tiden. På morgonen vaknade vi vid halv 9 och bestämde oss för att gå en promenad heheh, men det  var skönt, välbehövligt så att säga ( : Sedan åt vi frukost och Martyna blev firad. Vid kvart över 12 åkte vi hem.

Ett STORT Grattis till Martyna som Äntligen blivit myndig. Hoppas verkligen du får en underbar födelsedag och har det sjukt roligt ute på Oleó :D


Alla samlade för att äta den goda maten. Paulina tog kort!

haha, soo bad

jaaa, jag hörde nyss några förskräckliga röster från Idol, fyfan vad vissa är dåliga!!

Dagen har varit fin iaf. Hade IE i nästan 2 timmar. God mat i skolan = Tacos!! Sen hade jag Tyska, första timmen var väl egentligen mest prat eftersom läraren tog ut en 1 och 1 så man kunde berätta om sin artikel... på Tyska!! Men hon sa att det gick bra så. Slutade vid kvart i 3. Åkte 3-bussen hem. Har faktiskt inte gjort så mkt, tiden har gått så fort. Jag har faktiskt varit riktigt duktig, gjorde alla uppgifter vi har i läxa i NK till imon, dvs. 28 stycken!!

Nu ska jag fortsätta kolla på tv, tror inte jag orkar göra tyska-översättningen nu, det får bli tv ist!!

BTW! Jag kollade på första avsnittet av OTH säsong 7 igår, mmmmm me like (: Lite tråkigt bara att de "riktiga" Peyton och Lucas are gone :( Ikväll blir det nog till att kolla första avsnittet av GG!!

BTW 2. Undra om jag har någon  svenska imorgon, hörde rykten om att min lärare fått Svininfluensan ??? :0 Hade varit fint att få sovmorgon, men visst... det är synd om henne om det stämmer. Isf, har jag bara två lektioner... börjar 10.35 slutar 13.45 och sen är det H-E-L-G!!!!!!!!!

livet är bra

Jaa, livet är bra. Hade 3 lektioner i skolan idag, sedan gick jag ner till stan och träffade Mathilda så köpte vi present till Martyna, får hoppas hon blir glad (: Sen satte vi oss på Skåres och fikade på väldigt goda kakor! Skulle snacka PA men blev mest snack om balen typ. Sen gick vi faktiskt och kollade på balklänningar, testade varsin. Men tycker det är roligare om man köper i en annan stad, så man kann vara ganska säker på att man inte köper en likadan som en annan, även om risken kanske inte är så stor med tanke på att det inte finns många ex av varje.

När vi kom hem så satt vi och kollade roliga klipp på You-tube först. Sen skulle vi pluggat men hon hade glömt sin psykologi i skolan så vi gick en runda istället. Sen pratade vi om PA och har faktiskt kommit på ett nu :D:D:D Ska höra med lärarna vad de tycker! Sen gick vi och spelade Tennis en stund innan hon skulle hem! Trevligttrevligt, Mathilda blir bättre o bättre (; När jag kom hem kollade jag lite Idol, duschade, har nyss gjort Tyska-läxan och ska äta o kolla på film nu (:


Fint väder när vi gick promenad (:

Förresten så är jag SJUUKT taggad på helg!!!!!!

Häligt!

Tjaoo!
Idag har varit en najs dag! Var i skolan och slutade lite mer än 1 timme tidigare! Hade redovisning med Jessica i sportjournalistik, gick ändå bra för att inte ha övat något! Satt kvar i skolan och gjorde en läxa till pappa kom och hämtade mig vid strax efter 4. Jag och mamma gick en långpromenad när jag kom hem.

Nu håller jag på att kolla på "Roast på Berns". Så sjukt bra är det, och Magnus Betnér är verkligen så rolig, gillar honom mer och mer för varje gång!! Hans röst är speciell och han skämt är klockrena + att han ser ju ganska bra ut också ;) Nu ska precis Petra Mede prata, och jag måste erkänna att jag tycker skämten i sig är roliga, dock stör jag mig på hennes röst...

Nu måste jag kolla vidare !

Dessa drömmar

Hejhej.
Vaknade kvart i 12 idag.
Drömde att familjen skulle åka till Thailand =) I drömmen var det torsdag och vi skulle åka på söndag och vara borta i 2 veckor. Men detta var typ en spontangrejj, typ sista minuten så jag hade inte hunnit lämna in ledighetsansökan så jag fick skickade ett mejl från Thailand till min lärare... mycket mer än så drömde jag inte. Haha lite roligt, för igår drömde jag att mamma och pappa skulle åka till Thailand själva. Denna drömmen skulle gärna få vara sann, fyy vad jag saknar Thailand. När man tänker tillbaka, det var så underbart verkligen! Hade ju inte denna bloggen när jag var där så tänkte att ni kan få se lite bilder därefrån, har inte orkat läga upp bilder varken på Facebook eller bdb.. men det kommer nog! Klicka på bilderna för att få dom större!

1.2.3.4.

1. Jag och kusin (broschan) Niklas sitter och dricker redbull på flygplatsen!
2. Första dagen vid poolen. Vita och glada för att vi kommit fram!
3. Någon kväll vi var ute och åt och gick en runda i centrum. Skönt när man kunde gå med så lite kläder även fast det var sen!
4. Vi åkte med båt ut till Coral Island, mycket klart och vacker vatten där vi snorklade.

5.6.7.8.

5.
Alla utom mamma sitter på en mysig restaurang.
6. Jag och lillebror på en lite småcool dinosaurie-golfbana, dock var det svettigt som fa-an.
7. Freedom beach åkte vi till. Den finaste stranden enligt mig. Så coolt med fiskarna.
8. Jag natten vi skulle åka, mycket ledsamt var det, hade kunnat stanna i några veckor till.


PARADISET I THAILAND. FREEDOM BEACH. UNDERBART.

f.ö har jag inte gjort så mkt idag, tänkte plugga lite nu snart... kanske gå en runda med nu när solen vågade sig fram (=

Bio...igen!

Tjao!
Vaknade vid kvart i 12 idag. Drömde typ en mardröm inatt, eller ingen rolig dröm iaf, jag och pappa bråkade och så slog jag honom lite, och så slog han tillbaka, fast typ mer knuffade till mig, och då slog jag till honom ännu mer. Och tillslut tog han tag i mig och jag började skrika som fan att han skulle släppa mig och typ "rör mig inte", tur att den inte var sann! Åt frukost och kollade på tv ett bra tag. Senare åt vi vofflor. Sen fick vi rycket och ville gå på bio. Så vid tio i 3 åkte vi in till stan hela familjen. Pontus och mamma gick på G-force och jag och pappa gick på Beck. Även denna film var väldigt bra, speciellt eftersom Mikke Persbrandt var med!

Haha, denna sjuka humor jag har, can't help xD


Har nyligen kommit hem och vi ska äta. Sen ska resten av familjen ner till grannen och fira henne, jag vet inte riktigt vad jag ska göra  än, det återstå o se!

Bio!H

Hejsan!
Ikväll var det bio som gällde. Kollade på The Ugly Truth med Martyna. En väldigt bra film måste jag säga, mysig! Sen var Martyna så snäll så att hon väntade med mig i stan och tog en senare buss eftersom att min inte gick förrän fem i 10.
Nu har jag kollat på lite Youtube-klipp och jag har verkligen fastnat för ett. Det är från årets omgång av Idol där Robin Bengtsson från förra året hade klätt ut sig och sjöng. Så jävla bra är han i detta klippet, blivit lite smått beroende av just detta klipp :p

Äntligen!

Tjao!
Vaknade vid 10 över 11. Drömde att jag fick sms och när jag gick upp och kollade så hade jag allt fått ett sms :p Konstigt att man kan sova med samtidigt höra något, fast det är väldigt långt bort. Det är som att man är vaken, men man drömmer ändå!

Aja, så fort jag gick upp så satte jag mig vid datorn för att skriva färdigt inlämningen, sa ju igår att jag var färdig, men kände att jag behövde skriva lite om politiken också så nu är jag Äntligen färdig! 3 och en halv sida blev det och skickade in den 9 minuter försent, men förhoppningsvis läser hon den ändå (: Igår gick jag inte o la mig förrän 3 typ, satt och läste en blogg som var väldigt intressant måste jag säga, blev verkligen imponerad av den tjejen, skriver mer om det senare... eller någon annan dag!

Nu ska jag sätta mig vid tv:n och se om det är finns något kul att kolla på, och äta frukost, är jättehungrig nu!! Finns det inget på tv:n så har jag ju laddat ner två avsnitt av Oskyldigt Dömd med Mikke Persbrandt, inte fel det ;)

Puuuh

Tjoo!
Idag... eller igår kanske man ska säga, var en helt okej dag! Hade först svenska där vi kollade lite filmsnuttar. Sen naturkunskap där vi faktiskt jobbade lite seriöst med uppgifterna på lektionen för en gångs skull! Sen lunch och sist geografi där vi också gjorde lite uppgifter! Tog 10 över 2-bussen hem. Kollade på tv, satt vid datorn och slöade helt enkelt. Sen vid typ 8-tiden tänkte jag att jag måste börja med IE-inlämningen. Hade skrivit lite mindre än enhalv sida. Nu är klockan snart 5 i halv 2 och jag har typ skrivit färdigt, har nästan skrivit tre sidor!!! Men saken är att jag har inte fått in ngt om politiken och den är så krånglig så jag vet inte om jag pallar förstå? Jag är ändå ganska säker på att jag bara kommer få G. Är ju (som vanligt) ute i sista stunden och då blir det som det blir, kanske inte bästa resultat, men jag är så ointresserad av detta så orkar inte anstränga mig mer faktiskt... Nu är det färdigt i alla fall, och ni anar inte vilken lättnad det är!

Imorgon/idag är jag ledig :D Skulle åkt och kolla på lokal, men blir inte så nu.. får se när det blir. Mormor och morfar kommer iaf på besök under eftermiddagen (:


Ja, så ser en del av min framsida ut. Längtar tillbaka som fan. Där var allt lätt. Inget beroende av TV, dator, skola, läxor osv. Bara slappa, äta gott, sola, bada, kolla in snyggingar, leva livet helt enkelt!

Meningslösa skitdag

Hej.
Vaknade först vid typ halv 7 av att jag drömt en mardröm.. eller nja, typ. Sen vaknar jag av sms vid halv 9-tiden. Sen vaknar jag av alarmet vid 11, dags att gå upp. Fixar mig och går i rask takt till bussen som är sen som vanlig. Kommer in till stan och har gått över bron då jag ser Leila. Jag tänker "säg inte att lektionen är inställd, säg inte att lektionen är inställd..." Frågar henne vart hon är påväg. Jag ska hem, Christina är sjuk så vi har fått en stor uppgift att göra istället.
Döda mig här och nu tänkte jag typ. Asså förhelvete, det är så jäääävla typiskt. Nu fick jag gå upp helt i onödan, jag hade säkerligen kunnat sova i en halvtimme-timme mer. Var inte superpigg på att gå upp. Jag har fixtat mig för ingenting, jag har åkt in till stan för ingenting,  jag har gjort allt för inget! Blir så sur när detta händer, det är ju inte första gången precis :S Jag var ändå inne och kollade på intranätet innan jag stack och då hade det inte kommit upp ngt...:@ Idag är det ju 090909 och det ska tydligen hända något bra, men hell no, sån skit tror jag inte på, speciellt inte efter detta!!!!!!!

Jaja, nu får jag ju mer tid till att försöka få ihop något i IE:n, för idag måste jag verkligen göra färdigt den, har som vanligt väntat till sista dagen, har skrivit 4 raders inledning, längre än så har jag inte kommit. Men om nån timme ska pappa jag och Pontus iväg och spela tennis, det blir roligt iaf! Men nu ska jag nog kolla lite på tv och äta lite mat.


Ungefär såhär såg jag ut på skolfotot, helt svart + en silversked i munnen...

Handlat igen!

Hejsan!
Idag har varit en bra dag. Gick upp och fixade mig, fick stressa till bussen eftersom jag trodde denn gick vid halv 11, men den gick tydligen 20 i 11, så hann inte locka håret som jag hade tänkt göra till skolfotot. Vid halv 12 hade vi fotografering, alla var svartklädda och en silversked i munnen... får se hur detta blir :p Sen hade vi religion och geografi, slutade 10 över 2. Jag och Mathilda gick till stan, jag köpte en typ t-shirt/klänning. Sen köpte vi varsin Ben&Jerry's och åkte upp till Samarkand. Vi blev båda lite besvikna på den smaken vi valt, någon med Toffee typ. Vi gick in på skopunkten där jag köpte ett par skor. Vi gick och köpte naturgodis och åkte hem med mamma.

När vi kom hem kollade på filmen (Girls and Boys), gullig film dedär. Sedan gick vi en hyfsat lång promenad. Kollade lite på Idol innan hon åkte hem. Nu har jag nyligen kommit hem efter ytterliggare en promenad med Ramona, måste ju ta igen allt skit jag ätit;p Nu måste jag verkligen börja på min inlämningsuppgift i IE, hate it ...


Bilder från dagens inköp!

"Klänningen" är inköpt på Vero Moda, 179:-
Stövlarna är inköpta på Skopunkten för
499:-

I'm in love... again

Jahopp, då blev det som väntat, inget IE-pluggande idag heller, har endast läst några utskrivna papper som handlar lite om den Thailändska politiken.. men det är långt kvar. Aja, det lättade lite på hjärtat när jag läste att den ska in på fredag, inte onsdag då som jag hade trott. Var ute och gick en runda med mamma eftersom Ramona inte orkade. Skönt att röra på fläsket vare iaf!

Kollade på första avsnittet av Roast på Berns där Björn Gustafsson var med, som jag tidigare nämnt! Och jaa, han var ju bra söt! Dock inte riktigt så bra som jag hade hoppats på om jag ska vara ärlig. Tyckte nog Magnus Betnér var bäst, även Petra Mede var riktigt rolig... Lite besviken på Björne där, men han är alltid lite söt med sina gulliga lockar heheh, fast nytagna bilder visar en klippt Björn... inte lika gulligt... menmen!

Har fixat kläder osv till imorgon så nu ska jag strax sova, har ju sovmorgon till halv 10 imon :D Börjar halv 12 som sagt, men sen är man tvungen att ta en buss 1 timme tidigare -.-

GOD NATT!

Härlig låt

Hallåja!
Orkade aldrig skriva mer igår, men kan säga att jag fick in alla kläderna i nya garderoben, och det finns tillomed lite plats kvar för mer ;) Det är alltid bra att rensa lite, man hittar samtidigt så mycket kläder man glömt bort att man har. Har dock insett att jag nog har kläder tillräckligt för att ha olika plagg varje dag i med än 1 år :p Spelde tennis gjorde jag igår också, passade på när det var så fint väder! Jag och  brossan körde, han är faktiskt duktig för att bara vara 9 år, vi spelade i 1 och en halv timme!

Nu har jag ätit lite och kollat på tv. Hade sovmorgon idag, började inte förrän 10 över 1 och slutade  10 över 2! Stannade kvar i skolan nån timme med Jessica, vi fixade lite med en presentation vi ska ha nästa måndag. Åkte hem vid 10 i fyra. Idag/ikväll känns det som att det är jättemycket jag borde göra.

- Städa upp i rummet / lägga in lite andra sakekr i garderoben
- Börja skriva på IE-uppsatsen eller vad man ska kalla det.
- Göra Tyska-läxan
- Fixa kläder och hår till fotograferingen imon
- Gå promenad med Ramona
- Kolla på Färjan 3 och Roasts (Med Björn Gustafsson)

- Ringa ang. en lokal

Och nu har jag så himla ont i huvudet, hoppas verkligen inte jag håller på att bli sjuk, det orkar jag inte. Fick reda på att vi inte har någon NK-lektion imon eftersom vi ska ha fotografering där vi f.ö ska vara ganska tråkiga, personligen tycker jag det är roligare om man klär ut sig och gör något roligt utav det. Menmen, får se hur det blir, kan iaf försöka se bra ut eftersom vi inte ska klä ut oss ;P
Jag börjar alltså halv 12, med fotografering och slutar 20 över 2. På onsdag börjar jag 20 över 1 slutar 20 över 3, brukar dock få sluta nästan 1 timme tidigare. På tosdag börjar jag halv 9 och slutar kvart i 2 och fredag är jag ledig, härlig vecka va? ;)

Till sist, tänkte tipsa om en riktigt bra låt. Började lyssna på den för lite mer än en vecka sen och den blir bättre hela tiden (;


Fullt upp

Heejsan!
Igår hann jag ganska långt med garderoben. Pappa fixade stommarna så fixade jag att skruva ihop alla lådor och sätta fast dom i garderoben + lite andra saker som skulle upp i garderobsväggarna, ganska stolt över mig själv att jag fixade allt så bra höhöl ;) På kvällen hade vi lite gäster, god mat oså. Sen kollade jag på Stockholm Boogie, tycker filmen är väldigt bra, mysig men ändå väldigt rolig vissa stunder. Har sett den en gång innan, men det var mer än ett år sen så, ja, kom inte ihåg så mkt..men mysigt var det.

HAHA tjockisen är så jävla ful.. sån jävla äcklig låt med xD Och utlänningen med hahahaha "Flytta på den där jävla Kalle Anka bilen din jävla flintiga ....(kan inte tolka vad han säger xD)


HAHAHA, fyfan vad kul xD

Extreme home makeover

Heellu!
Igår var jag ju i IKEA, efter ett bra tag kunde jag bestämma mig vad som skulle finnas i garderoben, viken färg den skulle ha osv! Kom hem vid 10-tiden, kollade på film och satt vid datorn och tog det bara lungt medans andra röjjde på premiären på Grace, synd att man inte är 18 än, hade varit kul, menmen min tid kommer som man brukar säga ;)

Idag vaknade jag strax innan 10. Åt frukost och nu har jag precis rensat ut hela garderoben och pappa har flyttat ut den, så nu är det helt tomt på den väggen. Ska flytta skrivbordet dit och göra det lite finare också, är helt stökigt nu ;p Sen ska jag hjälpa till att sätta i lådor osv i den nya garderoben som pappa redan håller på med. Så en liten förändring kommer det allt att bli, även om det inte är lika extremt som i Extreme home makeover ;) Längtar till det blir färdigt! Lägger upp bilder sen! Ni får ett litet smakprov på alla mina kläder som jag tagit ur från garderoben.
'
Inte jättelite, och tänk då att alla kläderna är staplade på varann så det är en hel del kläder under också! Ska rensa lite sen när jag lägger in kläderna i den nya garderoben, nån som vill komma och ärva? ;) hehe

BG gör comeback

Heej!
Idag är jag ledig, så sjukt skönt! Har inte gjort så mkt, åt frukost och kollade lite på tv. Sen ringde jag till den som har hans om den festlokalen jag berättade om igår, men tyvärr är det fullbokat fram till i november, så typiskt :( Så nu letar vi vidare, vet du nån bra och inte alltför dyr festlokal i växjö? Tell me then (: Nu har jag precis duschat, ska fixa mig lite smått, sen vid klockan 4 ska vi Äntligen åka till IKEA för att köpa bl.a. en ny garderob till mig :D Ska bli sjukt skönt att få 1 meter extra att ha kläder i!!! Och så blir det ju även lite ommöblering i mitt rum för att det allt ska få plats, mitt rum är ju inte så stort ;p Lägger upp bilder sen när det är färdigt (:


När jag satt och kollade på tv såg jag en reklam som gjorde mig väldigt glad! Björn Gustafsson ska nämerligen vara med i tv-programmet Roast på Berns på måndag. Han är dock bara med i 1 program, men alltid nått ;) Han är ju så härlig denna kille! Dock vet jag inte hur mycket han kommer att prata, för det är en panel som ska "grilla" honom typ, och sen får han försvara sig! Men det är alltid ett nöje att bara kolla på honom haha (:


Turnen 2008. Den kvällen var helt sjukt bra! Var mållös efteråt haha! Korten blev lite suddiga och egentligen fick man inte ta kort, men vem kunde låta bli?!

För er som vill ta en smygtitt på programmet!


Taskiga dom är mot Björn hahah, men det är roligt, det måste jag erkänna :D

Börjar ljusna

Heej!
Idag har varit en helt okej dag. Hade ganska tråkiga lektioner i skolan men men, slutade iaf vid kvart i 2. Tog 10 över 2-bussen hem. Mathilda följde med hem, vi köpte för första gången var sin Ben & Jerrys-glass och kollade på "Säg att du älskar mig". Mycket god var glassen och filmen likaså. Blev dock mer berörd denna gången än första gången jag såg den, så hemsk är den verkligen. Nu ikväll har jag gjort svenska-läxan och kollat på Oskyldigt dömd med bästa Mikke Persbrandt, han är bara så bra, spelar sjukt bra i alla filmer/serier han är med i, en kall liten jävel!!
Titta och njut av denna man och hans underbara humör !!!! hahah




Och här kommer samma klipp fast baklänges, hahaha så jävla kul, låter som de pratar typ.. tyska/ryska.. eller nått, jävligt fult är det iaf xD



Haha denna MÅSTE ni se xD Två klockrena kommentarer: 0.31 och 0.47 Missa ej!!


En annan väldigt positiv sak är att både jag och Patricia har varsin lokal som vi vet man kan hyra till fest, så imorgon ska jag ringa till det stället jag vet, jag hoppas verkligen att den är ledig när vi vill, ha ju trots allt 6 dagar som alternativ!!! Wish us luck :D

Solen tittade fram

Halluu!
Idag har varit en braa dag! Var dock väldigt trött på morgonen när alarmet ringde, men tog mig upp och åkte halv 10-bussen. Hade en ganska kort nk-lektion. Lunch sedan religion och geografi, slutade 10 över 2! Gick ner till stan och mötte Mathilda, gick runt lite innan vi hoppade på 3-bussen. När jag kom hem gjorde jag inte så mkt, ville sola för att bli brunare + att vädret var underbart, men orkade inte.. för tillomed jag har börjat inse att det inte är så kul att sola, speciellt inte hemma på gräsmattan... annat är det utomlands vi ett hav ;) Vid 6 stack jag och pappa bort och spelade tennis, får ju passa på nu när det fortfarande är varmt! Spelade i 1 timme och 45 minuter, duktig av mig va?! (;
Och jag har inte ätit något onyttigt idag heller... dvs. godis, kakor, glass osv. Dock kommer det nog inte hålla länge till, eftersom mamma hade köpt nån "glassbakelse" som hon ville att jag skulle testa för att se om hon ska köpa mer... menmen, det gör nog inte så mkt, har ju trots allt tränat bort lite mer än 950 kcal idag och den är i alls stor, så det jämnar nog ut sig ;)

Såhär glad blir jag när jag spelar ;)
Och detta ska jag snart äta, m-mmuums !

RSS 2.0