sålänge jag slipper solariet

Tjaa!
Idag gick jag upp tidigt för första gången på ett tag. Började jobba halv 10 och slutade vi 12 istället för halv 12. Blev ju inget längre pass men alltid lite pengar som man kan spara undan till nästa äventyr!

När jag kom hem var det riktigt fint väder så satte mig faktiskt o solade nån timma, vad gör man inte för att behålla den redan bortgånga brännan? (;
Hatar verkligen att vara vit, känner mig mycket fräschare och snyggare när jag är brun än på vintern när jag ser ut som ett lakan!! Och jag är ju lite anti solarium så helst av allt vill jag ju bara undvika det så länge det går, hittills har det gått bra!

Solen gick dock i moln och jag gick in o gjorde en smoothie, banan, blåbär, lite mjölk och lite vaniljyoghurt, svårare än så är det inte, gott och nyttigt!

Snart kommer Mathilda hit, hon ska sova här!
Jag har f.ö fått i uppdrag att laga dagens middag... blir mer kvällsmat eftersom vi inte äter förrän 7. För ovanlighetens skull vet jag vad jag ska göra och det kan nog bli braa!

Shoppingen

Hejhej.
Vaknade för ett tag sen men har inte gjort så mycket mer än ätit frukost.. har sjukt tråkigt och är rastlös som fan. Det är nu det börjar bli tråkigt att vara arbetslös. Vill bara ha ett jobb NU! Sökte ett par jobb igår iaf, så helt oeffektiv är jag ju inte! Var ju skönt att dom ringde från sörgården igår o frågade om jag kunde hoppa in några timmar imon, blir ju inte mycket men alltid nått!
Lika bra att skriva in sig på körskolan så fort som möjligt. Ska ta intensivkurs har jag bestämt mig för så man har det överstökat hyfsat snabbt, har ju ändå inte mkt annat för mig!

Här kommer lite bilder på kläderna jag köpte när jag var i Strömstad.!



Graffiti Nails

Hejsan!
Nu är helgen inne på sin sista dag och jag har varit ganska dålig på att uppdatera.
I fredags åkte jag och Mathilda in till stan. Träffade Lina där så vi gick en sväng medan Mathilda var hos frisören. Lina åkte hem så jag och Mathilda gick en stund. Jag köpte två ganska coola nagellack, man börjar med det ena och sen tar man det andra över så blir det lite coola mönster på naglarna, riktigt snyggt!
Åkte hem och Mathilda kom till mig efter att hon jobbat, vi fixade oss o åkte in till stan där vi mötte upp Maria o gick till Sports. Där blev vi bjudna på massa dricka och vi var igång! Tänkte dra till Terrassen men efter att vi stått i kö i typ 10 minuter gav vi upp o stack till Donken, sen tillbaka till Sports.

Igår var ingen rolig dag att vakna upp till. En av de värsta bakfyllorna hittills. Vi segaste mest hela dagen sen stack Mathilda hem. Kvällen spenderades i sängen med film. Först kollade jag Twilight Eclipse, riktigt bra, men nu vill man ju bara se 4:an!! Sen kollade jag Karate Kid 2, också bra film!

Idag får vi se vad som händer. Tänkte vara snäll och följa med på Pontus fotbollsmatch, han vill ju så gärna att jag ska följa med, så idag får bli den dagen!

Ärlig är jag då allt

Hejsan!
Dagen har varit bra. Kunde dock inte somna inatt, det var sjukt jobbigt, speciellt eftersom jag skulle upp vid halv 8. Åkte in med pappa till stan eftersom jag skulle jobba på hans jobb några timmar.

Sen kom mamma o hämtade mig så åkte vi upp till El Giganten för att köpa mig en ny I-pod. Skulle ha en I-pod nano 5 generationen.. står o väntar i ett år typ för att få den. Vi börjar åka hem.. sen märker jag att det inte är en I-pod nano.. nej, det är en I-pod Touch!!! Men ärlig och snäll som jag är så åker jag tillbaka för att byta till den rätta! Visst hade det varit roligt med en touch.. men den är ju så stor o klumpig, jag gillar den lilla smidiga (; Dock tyckte jag dom var lite snåla, det enda man fick var "det är tur att det finns så ärliga människor" och en handklapp...(Y)

När jag kom hem stack jag direkt till Caféboden för att träffa Johanna och äta lite lunch och fika, gott som fän ;D Det blev en trevlig stund.

Nu är jag hemma och en dampandes Mathilda kom nyss hit. Hon åkte in till stan för att jobba men när hon kom in fick hon reda på att hon inte skulle jobba. Sen är smartisen smart nog att tappa sin mobil på busshållsplatsen också, hehe, stackarn ;(

Brunett

Hejsan där!
Idag har varit en bra dag! Johanna kom till mig för att ha lite hjälp med att skriva in sig på Arbetsförmedlingen. Sen åkte hon in till stan en stund så jag väntade till mamma kom hem för att få hjälp med att färga mitt hår. Var rädd att det skulle bli typ grått eller lite grönt men än sålänge ser jag inte något sånt. Iofs är det fortfarande lite blött och nu har jag det uppsatt. Dock så tappade jag jättemkt hår när jag tvättade ur det... det var värsta tussen som ramlade av, asäckligt, hoppas det inte fortsätter så bara. Bilder på resultat kommer.. när jag tagit!

Ska snart äta mat sen blir det nog en vända till Ramona ikväll (:

kunde varit första skoldagen

Tjaa!
Idag är det många som börjar skolan igen. På ett sätt känns det konstigt att det inte var jag. Men ändå, det känns inte så mkt ännu, det skulle ju likaväl kunna vara sommarlov fortfarande.. det är nog om några veckor man kommer inse att man faktiskt inte ska börja skolan igen. Men det är faktiskt riktigt skönt att slippa skolan måste jag säga, även om det kommer vara drygt nu i början när man inte har så mkt att göra.

Idag har jag dock fått många ärenden uträttade! Åkte in till stan för att möta upp Rebecka och gå ett varv runt sjön. Vi satte oss vid sjön och pratade i det härliga vädret. Vi har en plan. En riktigt underbar plan. Bara vi får jobb nu i höst så kanske vår plan kan lyckas. Jag hoppas!

Sen gick jag till Af för att träffa min handläggare. Jag valde vilken jobbcoach jag ska ha, blev Manpower, får hoppas dom är bra! Sen gick jag och hämtade min skor som varit på klackning i typ 3 månader. Sen gick jag till polisen för att ansöka om nytt pass.
Sen gick jag till samarkand, köpte hårfärg. Blev mörkblond, fast ser mer ut som ljusbrun. Ska bli spännande ose hur detta blir. Trivs ju bra i mitt ljusa hår.. men vill ändå bli mörkare nu till hösten... + att många tycker att jag passar bättre i mörkt.. så får hoppas jag gör det nu med!

Ikväll blir det väl lugnt. Ska kolla på Fångarna på fortet hade jag tänkt.

Dumle-Kladdkaka

Hejhej!
Nu är snart helgen över. Igår var jag ganska duktig faktiskt, packade upp allt, var och hämtade min bankdosa på posten, gjorde ett vykort och skickade iväg till mamma  och kollade lite efter jobbcoach. Pratade även med Jessica i telefonen, som jag saknar henne, har inte setts på hela sommaren!! Vi har en plan och jag hoppas verkligen att det blir så, skulle vara sjukt najs!! 

På kvällen var jag med Ramona. Vi bakade dumle-kladdkaka som vi mumsade på under kvällen tillsammans med god glass, mycket gott blev det! Sen kollade vi också på "The Valentine's day" som jag velat se länge, och den var typ lika bra som jag hade tänkt mig. Den påminner om "Love actually" fast i denna är det många väldigt kända skådisar vilket jag tycker är roligt!

Idag vet jag inte alls vad jag ska göra, vi får se vad som händer, vädret är ju inte vacker iaf så lär stanna inne hela dagen.

Snart hemdags

Tjena!
Dagen har varit ganska bra ändå! Vaknade av solen i ögonen typ. Dock var det ganska skyigt så har inte blivit något sol eller bad. Var ute och tog endel kort, fick ju passa på när det var fint väder för en gångs skull!! Sen var vi o firade Lina som idag fyller den myndiga åldern 18, grattis grattis till henne :) Tårta och goda kakor blev det, sånt jag gillar (; haha. Sen var vi o spelade tennis, roligt som vanligt!

Sitter med bror uppe i huset, osminkad o fräsch (;


Nyligen åt vi tacos så nu är jag supermätt! Vi har packat ut endel i bilen så nu väntar man väl mest på den långa tråkiga vägen hem till lilla tråkiga Rottne. Känns jävligt tråkigt att åka hem måste jag säga. Vad har man att komma hem till liksom? Skolan börjar, för dom som ska plugga vidare. Folk flyttar lite titt som tätt känns det som. Andra har jobb som dom är upptagna med. Endel reser.

Vad gör jag
? Ska söka massa jobb, ska försöka ta tag i körkortet, måste fixa nytt pass. Måste ta tag i mitt vuxna liv. Det är det jag har att se fram emot när jag kommer hem (Y). Har dock någon plan.. eller två.. på vad jag ska göra nu det kommande halvåret typ... fast jag vet inte ännu, så säger inget nu. Vi märker vad som händer!

Morgondopp

Hejsan!
Klockan är inte så mkt, bara 12, och jag har redan hunnit med ett dopp i poolen och även duscha! Här i Strömstad vaknar jag alltid så tidigt, alltid runt 10. Men det är skönt, så man inte sover bort hela dagen!

Igår var en riktigt bra dag. Mest eftersom att vi var i Nordby och shoppade! Jag hittade massa fint, sammanlagt blev det 9 plagg, 1 kavaj typ, 1 par trosor och 1 i-pod armband typ, man fäster det runt armen när man tränar! Nu är det bara en ny I-pod som saknas. När jag kom hem gick jag, Lina och Ellinor upp till huset för lite sminkrådgivning, var bra! Sen träffade jag Oscar för att spela lite minigolf. Var kul att träffa honom igen, var ju riktigt längesen sist! Sen var jag med Lina och Ellinor resten av kvällen.


Idag är det dåligt väder... igen. Fan. Det blir ju aldrig fint. Iofs, igår var det lite fint, växlande om man säger så, så jag tog ju mitt första dopp i havet igår! Blir nog en vända in till Strömstad sen, kanske för att bränna ännu mer pengar? Vi får se, det märker vi!

Framme

Tjena!
Gårdagen slutade med en något hemsk film med Mathilda och Ramona och gotte!! Filmen vi kollade på var "the lovely stone", sevärd var den allt! Mathilda sov över hos mig sen.

Idag gick vi upp tidigt, dvs. tjugo i 7. Fixade oss och sen åkte jag med 10 över 8-bussen till stan där tåget till Göteborg gick strax efter 9. Efter 3 timmar var jag framme för att då vänta i 1 timme och 40 minuter på att bussen upp till Strömstad skulle gå... vid 4-tiden var jag äntligen framme. Har packat upp och nyligen ätit mat och vädret är riktigt tråkigt tyvärr. Får hoppas det blir bättre i veckan nu!


Lyckligt arbetslös.. än sålänge

Fyfan vad jag är glad nu!!! Idag arbetade jag min sista dag på jobbet. Jobbade mellan 07-16. För första gången när jag jobbar så tidigt vaknade jag och var riktigt glad, det första jag tänkte var "äntligen sista dagen!!!" Jobbet flöt på som det skulle och när klockan var strax innan 4 kändes allt så sjukt bra! Visst, jag är numer officiellt arbetslös, men just denna veckan kommer det bara kännas underbart! Dock är jag uppsatt som vikarie så kommer förmodligen få hoppa in lite dåodå vilket är helt okej för mig, lite extra pengar säger man inte nej till!

När jag kom hem duschade jag mig o fixade lite. Mathilda kom för ett tag sen. Vi ska göra lite mat snart sen blir det bara myskväll I guess, Ramona kanske också kommer senare! Och imorgon bär det av till Strömstad, happy!!

Början på slutet.

Tjatjenahej!
Läget är bra, känner mig dock helt varm i hela kroppen... lär inte bli bättre på jobbet. Ja, för nu väntar den långa tråkiga helgen. Trodde jag började 4 idag, men börjar visst 15.45, så det var ju inte så mkt skillnad, men ändå, kollar fan alltid fel nuförtiden... Jobbar iaf till 22. Måste packa färdigt grejjorna till Strömstad också eftersom resten av familjen åker imorgon på f.m.
Underbara strömstad

Själv får man stanna kvar i regniga rottne 2 dagar till för att jobba. Imorgon är det det hemska passet halv 8-21.00, med 2.5 timmars rast, och på söndag jobbar jag 7-16. Seeen är det äntligen slut! Visst, man ska ju vara glad sålänge man har jobb men ändå. Ska bli skönt att få lite semester nu. Får hoppas att Strömstad har fint väder att erbjuda, måste bättre på min numer bleka hy.

Lite bilder från andra år i Strömstad, saknar.

Härliga dagar

Tjeena!
Igår åkte jag in till stan med Ramona, gick till arbetsförmedlingen för att skriva in mig, det gick bara bra, så ska ha mitt första möte med en handläggare den 23:e. Sen gick jag lite på stan, köpte lite träningskläder, en bh för endast 30(!) kronor och typ strumpor. Sen köpte jag mig en stor sjukt god tunnbrödrulle med något gott i, tog mig en timma att äta, höll iofs på med lite annat.

Senare mötte jag upp Martyna sen för att åka med henne hem, även Mathilda åkte med! Väl i Alvesta var vi hos Martyna ett tag innan vi stack till Sören och Michael där vi stannade ett tag. Mest prat och lite kortspel blev det, men de var trevligt! Kom hem vid halv 2-tiden och skulle kolla på film, gick inte så bra då båda M:en somnade hehe.

Idag gick vi upp vid 11-tiden och tog det mest lugnt. Vid 1 åkte jag och Mathilda till Växjö. Mamma mötte oss och körde så jag kunde lämna CV till en arbetsplats. Åkte hem och var med Mathilda ett tag, packade lite innan jag drog till stan igen för att träna med Maria och Ellinor. Ett långt och svettigt pass blev det, men alltid lika härlig känsla efteråt!!
Nu är jag ganska slut i kroppen och ligger i sängen och tänkte hitta något roligt program att kolla på!

sömntuta?

Tja!
Vaknade vid halv 11 att telefonen ringde, var dock lite borta i huvudet så tänkte att någon annan var hemma och skulle svara.. men icke, så när jag väl kommit upp till telefonen så slutade det. Somnade om och vaknade av sms-vibb vid 1... tur i oturen, hade gärna sovit lite till men vafan, klockan var ju 1!! Varför ska jag sova så länge?
Mathilda kom kvart i 2 och var här tills båda skulle jobba. Trevlig var det som vanligt!

Jobbet gick bra, det var lugnt och stillsamt, blev inte kallad fittkärring, förbannade hora osv. idag iaf, något positivt ;) Pratade med Ramona lite i telefon, vi ska förmodligen ses imon på stan, naajs! Pratade även ett tag med Mathilda, hon hade endel smaskigheter att berätta, me like!

Sitter och äter lite, hann ju inte äta lunch innan jobbet och maten som serverades på jobbet såg minst sagt osmaklig  ju... så blev lite macka och rån (Y).
Nu är jag iaf ledig onsdag och torsdag och börjar inte förrän 4 på fredag, riktigt skönt!

Trög? ja!

Tjaa!
Idag var det jobb som gällde, 7-16. Gick väl okej, det blev lite sent när vi skulle ta upp alla, en del krabb helt enkelt.. men annars en bra dag. Imorgon börjar jag inte förrän 16 så det ska bli riktigt skönt, börjar inte tidigt förrän på lördag, ännu bättre!!
Haha seriöst.. hur trög kan man bli? fick sms där det stod "rökte ett jobb idag"... trög som jag är så tänkte jag rökte, som i att "sumpa" en chans till jobb..typ. Så svarar "Rökte ett jobb? varför det?" hahaha, såklart skulle det vara "sökte", inte "rökte", men trög som jag är kopplar jag inte det så mitt svar måste låtit sjukt dumt xD

Igår skulle jag ju vara duktig och göra lite vettiga saker... och det gjorde jag också! Ansökte om att skaffa internetbank, gjorde ett nytt personligt brev, samt sökte 3 jobb!! Måste ju ta tag i mitt liv, är ju arbetslös om ganska exakt 1 vecka!

Snart över

Tjena!
Nu är snart denna långhelg över, har gått aldeles för fort tycker jag..
I torsdags kväll kom Bobby hit. Vädret var ganska fint så v gick en promenad, satte oss vid sjön ett tag sen hem och kolla på The Wolfman. En helt okej film, men somnade lite smått efter ett tag så missade nog endel hehe. 

Fredagen var också ganska fin, vi var ute rätt mkt, spelade lite spel på studsmattan, sen kom lillebrossan hem så vi spelade lite fotboll med honom. Framåt kvällen åt vi grillat innan vi åkte in till stan, hem till Lina. Där var det lite förfest med annat folk. Var roligt att träffa henne igen eftersom vi inte setts sen typ sista studentfesten. Senare drog vi ner till stan där vi träffade Ramona och även Mathilda som väntade på oss! Vi köpte langos och sen drog vi till Sports. Vi tänkte dra till öltältet också men det var lång kö så vi pallade inte vänta. Ganska tråkigt att det blev så, hade ju velat gå in.. menmen, det var en trevlig kväll ändå, träffade ju endel kompisar iaf (:

Tyvärr blev det inte så många bilder, endast 2. Jag som brukar vara så duktig på att ta.


Igår var det en riktigt slappedag. Vi kom nog inte upp och åt frukost förrän 1-2-tiden typ. Jag mådde väl sådär om man säger så. Vi tog det mest lugnt, spelade tv-spel, barngeni också för den delen haha, ett spel för barn mellan 8-12... vi är 18 och 22 hehe. Kollade film på kvällen och för en gångs skull somnade jag inte (Y).
Idag kom vi upp redan vid 10-tiden! Har mest tagit det lugnt, spelat kort, kollat tv, lagat mat. Jag skärde mig som fan i fingret när jag hackade potatis, inte kul -.- Följde honom till bussen så nu har han åkt hem. Själv har jag precis duschat. Tänkte ta och göra lite vettiga saker nu..

"långledigt"

Tjaa!
Idag var det jobb mellan halv 8-16. Allt flöt på som det skulle. Sen jag kom hem har jag bara duschat och fixat lite. Nu är jag äntligen ledig enda till måndag :D eller jag börjar jobba på måndag. Nu sitter jag och äter yoggi med den godaste müslin eftersom maten på jobbet var ungefär lika underbar som alla andra dagar... blev lite potatismos och sallad!

Imorgon drar Karl-oskardagarna igång. Ska förmodligen in till stan en sväng under dagen, kolla i affärer, hitta nått trevligt att köpa kanske, sen på kvällen blir det fest!! Kan bli galet, kan bli roligt!!!

dåligt syn?

Tjatjenahej!
Dagen har varit najs. Gick upp och städade rummet lite smått. Sen var jag och mamma ute på promenix. När jag kommer hem kollar jag av ren slump i min almenacka för att kolla när jag börjar, men var säker på att det var vid 4. Men till min förvåning var det visst 15.15 som jag började. Fan vilken tur att jag kollade! Stört vad fel jag kollar, igår trodde jag ju att jag slutatde 22 när det egentligen var 21.

Jobbade iaf nu hela e.m/kvällen. Det gick bra, dock innan jag skulle gå blev det jobbigt läge då en hade satt sig upp längst ner i sängen, så det hela slutade med liften...

Imorgon är det min sista jobbdag innan jag är ledig heeela helgen, ska bli så skönt! Jobbar halv 8 till 4 så det är väl helt okej.

Jogging

Tjeena!
Igår kom Mathilda hit på eftermiddagen och sov över till idag. Vi hade lite fat-night, vilket denna gång innebar att vi åt en bit kladdkaka och en bit av en annan kaka + kollade på film = riktigt gott!

Idag vaknade jag av att telefonen ringde, det var en från jobbet som sa att jag inte behövde jobba vid 2 utan kunde komma vid 4. Vi bestämde oss att ta oss en joggingtur. Mycket skönt var det, såklart! Och duktig känner man sig också. Jobbade mellan 16-22, det gick bra o allt var lugnt!

Pratade lite med Mathilda i telefonen nyss, vi ser fram emot fredagen då det blir partyparty, det är ju Karloskar-dagarna! Nu ska jag nog inte göra så mkt mer än att ligga i sängen och kolla tv.. typ. Imorgon är det ju jobb, dock inte förrän 16 så det är härligt (:

Ipod-jävel

Fan vad jag får damp på min idiot-ipod. Skärmen har blivit helt vit så man ser ju inte ett skit, dock går det att lyssna.. men man hittar ju inte den spellistan man vill ha så det blir ju ändå helt cp. Fan vad jag hatar det. Klarar mig inte utan musik, speciellt nu när jag ska träna, måste ha musik!!! Har ju mobilen, men den är ju så klumpig så det orkar man ju inte egentligen, men det får väl bli den idag. Kul om man ska behöva köpa en ny Ipod nu bara för det -.-

Kollade lite nu på Ipods, jag vill ha en liknande den jag har nu men en annan färg.. bara för variationens skull(;  Dock fattar jag inte varför man sätter in en videokamera i en Ipod? Seriöst, jag vill bara ha den för att lyssna på musik, inte kommer jag spela in videos, där kvalitén lär vara sämst! Hellre en Ipod utan kamera och få den några 100-lappar billigare!

6:e dagen

Tja!
Igår var en bra dag, jobbade till 4. Sen strax innan 5 kom Maria och Ellinor hem till mig! Rebecka skulle komma senare för hon jobbade. Dock tog det sin tid. Hon ringde och sa att hon.. enligt sin gps, var framme.. men inte såg vi någon bil, och hon kände inte riktigt igen sig. Efter en del förklarande säger hon, men jag är lite utanför Öjaby nu, HAHA! Seriöst, fan vad jag skrattade. Hon var i Räppe, vilket ligger på andra sidan Växjö!! Hahaha, fyfan vad roligt vi hade åt det! Tillslut kom hon. Vi åt tacos, hade en massa att prata om, en allmänt mysig kväll! Ellinor sov över också.

Idag gick jag först upp lite när Elli skulle hem men gick och la mig sen. Vaknade vid 1 av att mamma kom in och sa "du kanske borde gå upp nu eftersom du börjar om 1 timme"... ajdå. Jobbigt att sova så länge. Jobbade 14-22. Mycket mer än det har jag inte gjort. Imorgon är jag ledig efter 6 dagars arbete i rad. Då blir det träning på IK, ska bli riktigt skönt!

RSS 2.0