Underbara Stockholm!

Tjaa!
Är hemkommen efter en helt awesome helg i huvudstaden! Lite fult är det. Innan, för kanske nått år sen, innan jag varit uppe o hälsat på Martyna för första gången, så hade jag ganska mycket fördomar, typ om att folket skulle vara "stela" och tro att dom är "lite bättre än alla andra" och att jag aldrig skulle kunna tänka mig o flytta dit. Men nu efter att jag varit där 2 gånger så måste jag ju säga att jag verkligen inte tycker så. Folket man har träffat är ju oftast sjukt trevligt och har skön humor! Älskar numer Stockholm och skulle definitivt vilja flytta dit!
Åkte dit på torsdag kväll o kom fram på natten typ. Jag och Martyna satt uppe till 2-tiden, sen vad det dax att sova med tanke på att vi skulle upp tidigt.

Fredagen började med uppstigning kvart över 6. Åkte till Gröna Lund för att gå på intervju angående sommarjobb. Gick helt okej tror jag.. men det är tuff konkurrens så just nu känns det som att jag inte kommer få nått jobb, men vill så sjuukt gärna. Hade varit såå roligt!!
Sen stack jag och Viktor o mötte upp Martyna för att gå lite på stan. Köpte en jacka och ett par skor, grejt måste jag säga! Sen gick vi o fikade lite o hade allmänt trevligt. Sen åkte V hem med Paulina så jag och M fortsatte gå på stan. Åkte sedan hem för att fixa oss, sen kom två andra tjejer så vi alla förfestade innan det blev utgång. Efter lite komplications så stack vi till Laroy. Blev en riktigt bra kväll/natt med massa dans. Blev lite dumt i slutet bara, inte för mig men det var mitt fel att det blev dumt för Martyna, känner mig fortfarande sjukt dum, menmen, tills nästa gång ska jag ha mobilen på o höra av mig, thats for sure!

Kom hem runt 9-tiden på lördagen så somnade på direkten. Gick upp vid 2-tiden kanske? Framåt 4 stack vi till stan för att åka skridskor i Kungsan, riktigt roligt var det!! Var jättelängesen jag åkte så kände mig lite som Bambi på hal is, men det funkade (;

Sen blev det god mat i Kungshallen innan vi stack hem för att fixa oss. Jag och Martyna stack till Tobias och Kim där vi drack vin o hade trevligt innan det bar av till Söder och en pub typ. Sen stack vi återigen till Stureplan där det blev utgång på Lobby. Riktigt rolig kväll denna också. Martyna skulle jobba dagen efter så tanken var att sticka vid 3.. men sen blev det inte förrän 4 + att vi stod i kön till garderoben i säkert en halvtimma, sen stack vi till Donken och tillslut var vi hemma vid 6-tiden.

Igår blev det lugnt under förmiddagen, sen runt halv 3-tiden stack jag in till stan. Martyna jobbade ju så tänkte jag kunde shoppa lite till. Men det blir ju lite jobbigt läge när småstadstjejen kommer till storstaden och inte hittar i alla tunnlar. Tar mig säkert en halvtimma innan jag hittar till Drottninggatan xD Aja. Det blev faktiskt lite snygga plagg shoppade, så jag är nöjd! Mötte senare upp Martyna för att åka till Gamla stan och ta en fika på ett supermysigt café. Satt där tills det stängde, åkte sedan hem. Jag packade ihop mitt sista, sen tog jag nattåget hem. Sov nån timma sammanlagt, vid 5-tiden var jag tillslut framme i Växjö där jag fick vänta ytterliggare 1 timma till bussen hem. Somnade typ direkt.

Så för att sammanfatta denna helg kan jag säga att den har varit superbra, rolig och lite galen också. Fan. Vill verkligen få jobb på Gröna Lund så jag kan flytta upp dit. Vill inte vara kvar här. Känner verkligen att jag trivs mycket bättre i en storstad! Gillar verkligen Stockholm. Wish me luck!

Älskade dag

HEEEJ!
Dagen har varit toppenbra!
Började med jobb, gick bra! Sen fick jag mess från Malin som jag inte träffat sen studenten, hon var i Växjö o undrade om vi skulle ses! Såklart ville jag det, träffade även Hannah, eftersom dom två var först. Väldigt kul o träffa dom igen, verkligen!! (:

Sen fick jag reda på att Malin kunde ta mitt pass den fredagen som var ett litet problem, eftersom flyget gick då till det stället vi ville till. Hur bra o snällt som helst! Så ikväll har jag bokat flyg+hotell till Egypten åt mig och Erika. SÅ underbart ska det bli o komma bort en veckan. Som jag längtar. Så skönt att det är all-inclusive med, behöver verkligen inte tänka på nått sånt, utan bara njuuuta av att Äntligen vara ledig mer än 2 dagar i rad.


Seriöst, jag dör! Hur fint är det inte eller? Tänk, om mindre än 1 månad är jag där!!!

Aa... iaf. Annars har jag fixat med papper, ringt referenser o skrivit ut lite grejjer. Fick reda på att jag ska jobba dubbelpass imon, så jag kommer inte hem förrän typ tio i 12.. känns ju lite jävligt måste jag erkänna. Men man måste ju ställa upp när personen i fråga ställt upp så mkt för mig!! Iaf, så har jag ju även fått packa endel idag eftersom jag knappt hinner imon och sen åker jag ju till Stockholm på torsdag, ska bli gryyymt!!! :D

Så lär inte hinna uppdatera innan jag åker, men ha det bra vettja! För det ska jag ha. F.ö. Jag älskar livet just nu.. precis just nu är allt ganska jäkla bra!

Mycket på gång

Hellu!
Några dar sen senast. Hela helgen var fylld med jobb..jobb o jobb. Hann dock med o träffa Rebecka, Maria och Ellinor i fredags. Blev hämtmat och massa prat först. Köpte en riktigt god pizza, en ny favorit, lätt! Sen stack vi på en förfest, men jag hann inte vara där länge eftersom jag skulle till jobbet sen. Fredagnatten var väldigt lugn, lördagen var det mer.

Söndagen gick jag upp för att jobba dag-passet, första gången. Som tur var var det väldigt lugnt. Skönt med tanke på att man gick o la sig så på lördagen.
Efter jobbet kom Erika hem till mig. Vi satt o kollade på resor och har nu hittat ett hotell som verkar ganska så jäkla underbart! Dock är avgången på fredagen så måste fixa så nån kan ta mitt pass då, det är väl egentligen det största problemet, om det löser sig så bokar vi förhoppnigsvis resan imon!! Håller tummarna!

Idag var det ännu en dag på jobbet. Flöt på väldigt snabbt faktiskt! Träning och sen hem. Har hållt på o försöka fixa med ett o annat, lite problem, hatar tågen som är så äckligt dyra till Sthlm. Menmen.. det får bli tåg efter jobbet på torsdagen även om det ska behöva kosta 666 jävla kronor för enkel tur :@ Får hoppas det går vägen på fredag då så det åtminstone var värt pengarna!!
Skönt är ju iaf att jag bara jobbar 4 dagar denna veckan.. o nu är det bara 3 dagar kvar, weei! Längar verkligen till att komma iväg härifrån, åka dit o bara ha så roligt!!! Känns som det kommer gå fort till torsdag, ha massa småsaker o fixa nu, lite samtal, papper, förhoppningsvis boka resan, jaa, endel viktiga saker helt enkelt!

4:e i rad

Tjoo....
Dagen har varit helt okej. Började med ett swettigt träningspass på gymmet. Fjärde dagen i rad som jag tränar, typ första gången i mitt liv som jag tränat så haha. 

Sen bar det av till jobbet. Först var det värsta lugnt, sen kommer huuur mkt folk som helst. Typ 5 kunder på utsidan o 12 på insidan, blev hur stressigt som helst, kändes som det aldrig tog slut. Sen efter att Madde hade gått så var det också ganska mkt folk o det var folk nästan hela eftermiddagen.. så det finns ju vissa stunder man önskar att vi var två som jobbade även på eftermiddagarna.. Speciellt då man hör nån kund som idag "ÅÅh tåget går snart.. vi kanske ska gå till pressbyrån istället" odå blir man ju ännu mer stressad för man vill hinna ta dom så dom inte går dit. hehe.

Åkte hem med pappa, duschade åt mat och har försökt att kolla på en film men tv:n laggar ju hela tiden så går väl sådär.. lite typiskt eftersom filmen verkar bra, 27 dresses heter den!
Imorgon är det fredag o nästan helg. Eller ja, helg o helg, jag jobbar ju helga helgen. Imorgon är det dessutom dubbelpass för min del, inte taggad. Dock ska det bli trevlig att träffa några underbaringar i några timmar som jag har ledigt mellan mina pass. Kommer bli bra mycket bra (:

It's all about training and work.. almost

Tjaa!
Några dar sen jag skrev, har inte orkat helt enkelt. De senaste tre dagarna har sett ungefär likadana ut, två likheter finns det ju iaf. Jobb och träning varje dag. Lite stolt faktiskt!

Igår mötte jag upp Rebecka på stan för att gå till Palladium, köpte en varm choklad, tycker dock det är lite dyrt där, betalade typ 32 kr för världens minsta kopp MEN sååå god den var, definitivt värt pengarna (;
Satt o pratade ett tag innan vi till simhallen där vi turligt nog fått varsin plats på Afropowerdance-passet. Ställde oss på reservlistan under måndagkvällen men stod då på plats 28 så chansen att få en plats kändes ganska minimal.. men tydligen så! Passet var riktigt roligt och lagom avancerat och ganska svettigt (; Hade gärna börjat med det, 1 gång i veckan.. synd bara att det ska vara så jäkla dyrt.

Idag började jag "tidigt" på jobbet. Älskar verkligen onsdagar, så skönt att sluta redan vid 2, tiden går så fort! Mötte upp Rebecka på stan (igen hehe) vi gick till Resia för att fråga lite grejjer.. sen gick vi till simhallen, denna gången för att testa på gymmen... som var lite av en besvikelse. Fanns inte speciellt många bra maskiner och det var litet, dessurom vet jag att olika månadskort oså är väldigt dyrt, lätt inte värt pengarna. Tur att vi har gratis i 1 vecka då (;

Nu är jag hemma, har precis ätit upp min mannagrynsgröt som jag gjort, så gott är det, bara älskar det!! Kollar på tv o slappar.. ska kolla på lite grejjer här på datorn också.. måste börja planera nu, it's gonna be so fun!

Efter regn kommer solsken

Tjaaa!
Nu är det söndag o denna lediga helg är snart slut. Den har varit bra mycket bra!
Igår tog jag det mest lugnt under dagen, fixade lite smågrejjer. Mamma hittade en ram som passade perfekt till min studentskylt, så satte upp den, som ett litet minne! (:

På kvällen gick jag hem till Ramona där även Erika var! Vi lagade tacos, kollade på en film, Dear John hette den, riktigt bra faktiskt! Den blev ju inte sämre heller av att huvudpersonen är grymt snygg. Channing Tatum heter hetingen (;

Här har vi honom, lite utåtstående öron kanske, but who cares när han både är snygg, söt och har sexig kropp på samma gång + att han är en av killar som faktiskt passar i snaggat (;

Idag har jag varit inne i stan och träffat Martyna! Det blev ett kärt återseende. Vi tog en fika på Askelyckan där vi satt kvar tills bussen gick. Hade mycket o prata om och jag längtar sjukt mycket tills jag åker upp till Stockholm för o hälsa på, kommer bli så roligt!!

F.ö. så är jag såå glad! Allt detdär med att åka till Thailand sket ju sig ganska rejält... MEN, nu är det ganska säkert, jag kan åka iväg en vecka utomlandssportlovet!! Har fixat så en jobbarkompis kan ta 4 av mina pass, så sjukt snällt av henne! Så nu är det bara onsdagen som jag måste fixa, sen är det klart!! Bara reskompis som saknas, men det löser sig förhoppningsvis, annars blir jag arg. Men nu är jag glad :D


Ganska typiskt

Hej.
De senaste dagarna har mest inneburit jobb och lite träning på det! Igår var det hyfsat lugnt på jobbet, idag var det mer o göra.

Fick reda på något tråkigt igår... sjukt tråkigt faktiskt. Ville mest gå hem o dö lite.. vakna upp när sommaren kommer. Om vi säger såhär, mest av allt vill jag ju resa iväg i 2 månader till Thailand.. men eftersom jag är säker på att jag skulle behöva säga upp mig för det så tänkte jag att jag kunde ha en liten semester i 2 veckor. Bara så man kommer bort lite, minns inte när jag hade mer än 2 dagars ledighet på raken.. men det var några månader sen sist. Vill bara komma härifrån, komma till sol och värme och bara kunna leva livet lite! Men då kommer vi till problemet. Jag kommer med största säkerhet inte kunna få någon semester heller.. Hade en plan på hur det skulle kunna funkat.. men det sket sig. Mer än så kan jag inte säga.. men iaf så känns det förjävligt. Vad ska man nu se fram emot? Vad är nästa mål? Blir bara förvirrad o det känns som att huvudet är tomt och jag vet inte vad jag ska göra. Aja.. det blir att jobba några månader till så man får ihop en bra budget.. sen märker vi väl vad som händer... har ju trots allt några bollar i luften!




Att
man
kan
sakna
en
plats 

mycket







Något positivt är iaf att Malin på jobbet kunde ta mitt på pass nästnästa fredag så att jag kan åka till Stockholm :D Fan vad glad jag blev när jag fick messet. Något positivt med gårdagen iaf. Hade jag inte ens kommit iväg till Sthlm vetifan vad jag hade gjort.. haft lite smått damp förmodligen hehe. Nämen, det ska bli så roligt o bara komma härifrån för en helg o träffa lite nytt folk o vara ute på, förhoppningsvis roligare uteställen än vad Växjö har o erbjuda.. ehee!

Ikväll ska jag nog vara med Ramona o eventuellt Erika också, ha myskväll o bara prata skit oså, känns som att det behövs för mig del!

Enough

Hej.!
Halva jobbveckan avklarad och nu är jag hemma efter en kort dag på jobbet. Är inte på bästa humör. Hoppet försvann lite.
Iaf.. måndagen var det jobb o träning, gårdagen var det jobb och träning. På kvällen träffade jag Erika och Ramona!! Vi gick till affären för att köpa lite gotte hehe.. för egen del blev det naturgodis.. såklart (; Gick hem till Ramona när vi kollade på filmen Enough. En riktigt bra, spännande och lite hemsk film, definitivt sevärd! En bra kväll med bra sällskap var det iaf! (:

Idag började jag ju redan vid 9 så skulle ta 8.10-bussen till stan.. men fa-an vad sen det var, kom inet förrän typ 8.43... seriöst, så sjukt dåligt verkligen :S Det konstiga var ju att jag aldrig såg bussen komma från Braås så den skulle köra in i Rottne.. det betyder alltså att det var i Rottne i mer än en jävla halvtimme?!! Det tar max 10 minuter att köra igenom.. man undrar ju vad som är problemet?! Visst att det är dåliga vägar.. men 30 minuter sen är inte okej.

Aja.. fan.

See you in six month

Tjaa!
Då var helgen över och jag har varit helt ledig hela helgen, väldigt skönt!
I fredags var det ju jobb som vanligt, gick bra, lite mer o göra än i torsdags då det var stendött ungefär hela dan. På kvällen åkte jag till Mathilda för att ta farväl av henne, hon åkte ju till Kenya igår för att stanna i 6 månder. Sad moment blev det. Är glad för hennes skull att hon gör något sånt, att hon vågar ge sig av till ett sånt land!! Men samtidigt är det tråkigt eftersom jag vet att vi inte kommer kunna ha så mkt kontakt och framförallt, inte ses på över ett halvår. : ( Jag hade köpt ihop lite smått o gott som hon kunde ha med sig på resan, samt gjort en kladdkaka jag vet att hon älskar! (: Åkte sedan hem framåt midnatt, var inte kul o köra på den lilla vägen med halt väglag.

Detta + en plopp + en center gav jag henne! Tyckte inte nån behövde se vad som döljer sig i mittenkortet, därav stjärnorna haha.

Igår slappade jag mest hela förmiddagen, satt och kollade på massa hotell.. hämtade några resekataloger från resia i fredags så det fanns endel att kolla i.. så ja det var i princip det jag gjorde. På kvällen körde jag hem till Rebecka där även Ellinor var! Myskväll blev det med god mat och gotte till filmen vi kollade på. Kollade på Gökboet.. helt okej, men ingen film jag skulle vilja se igen och kanske inte någon jag rekommenderar starkt. Blev massa prat också och plötsligt var klockan halv 1, läge att dra hem. Men en mycket trevlig kväll blev det (:

Idag gick jag upp halv 1, har mest slappat. Oth drog ju igång sin åttonde säsong idag :D Sån underbar serie, jag verkligen älskar <3 Har dock redan sett de 4 första avsnitten via internet, men det har ju varit utan text så har inte riktigt fattat allt ehe.

Jag tycker ju dock att Clay och Nathan är snyggast, riktiga hetingar detdär! Sen är ju Chace söt också, väldigt söt.

Nordpolen hej

Idag när jag vaknade blev jag inte glad. Såg att det bara öste ner snö utanför fönstret. Fyfan. Min första tanke var; har man hamnat på Nordpolen? Mamma kom upp och kommenterade då "har vi kommit till Nordpolen?". Ja, man börjar ju nästan tro det. Inte verkar det vara något problem med den globala uppvärmningen iaf. Jag skulle ju egentligen köra in till jobbet idag eftersom det är röd dag och den enda bussen jag hade kunnat ta gick vid 9 och jag börjar halv 12. Men pappa var snäll o körde mig istället.

Ungefär såhär såg det ut idag när jag skulle in till jobbet. -.-


Dagen på jobbet har varit ganska dryg, sjukt lite kunder, 54 stycken var det mellan 12-17, dvs. då jag jobbade. I början kunde jag ju hålla på o fylla på allt, städa lite, läsa ut 2 tidningar jag börjat läsa i, lösa ett korsord.. men när man gjort allt detdär o det fortfarande var typ 1,5 timme kvar, då är det segt.
Tillslut var klockan 5 o dags att sluta. Mamma o pappa kom o hämtade upp mig, i bilen var även Tina och Lasse. Vi hämtade thai-mat och åkte hem till dom o åt den, gott var det!

Här hemma har jag fixat lite med vissa saker och snart ska jag sova. Imon är det jobb.. inte så taggad. Vill bara ha helg så man är ledig. Kommer bli en trevlig helg iaf då både hela fredag och lördag-kvällen är uppbokade så något o se fram emot när man är på jobbet imon!

A little baby

Tja.
Några dagar sen senaste uppdatering. I söndags fick jag en till kusin, så Grattis Peo och Maje!! Det var även jobb på kvällen vilket gick bra.. jobbade ju natten på lördagen med vilket var sjukt onödigt eftersom det var typ 10 pers under hela kvällen hehe. Men jag och Jea passade på o städa söndagsstädet o pratade på om allt möjligt, det var kul iaf!

Måndagen innabar jobb och sen hälsade jag på Peo, Maje och bebisen. Så sjukt gullig var han, min lilla kusin!

Var där i en och en halv timma typ, mycket trevligt var det. Sen stack jag och tränade till halv 10, gick till stationen och sprang hem från hållplatsen i Rottne sen, eftersom det var så jäkla kallt, så nog fick jag motion!

Idag var det jobb såklart.. efteråt blev det träning igen, även idag gick/sprang jag till stationen från IK. Var rädd att jag skulle missa bussen, hade 20 min på mig att gå.. men med tanke på att jag sprang tog det bara 15 minuter, bättre tidig än sen.. för att vara sen så man missar bussen.. är aldrig roligt (;

Är hemma och har duschat o sitter här o kollar runt lite på internet. Får lite panik på mig själv. Jag måste komma iväg snart känner jag. Jag vill inte vara kvar här länge till. Jag måste ha en plan.. två planer.. kanske tre. Ifall den första.. och den andra skiter sig. Kunde inte somna igår pga. att jag tänker på mkt på vad jag ska göra, olika alternativ osv. Nä.. snart måste nått ske.

Här kommer några till bilder på gullet!

Nytt år, nya möjligheter

Tjaa!
Igår var det alltså nyårsafton. Blev en bra dag o kväll! Mathilda kom hit så fixade vi oss ihop innan vi sprang (!) till bussen för att åka till Lina. Där blev det först lite wii-spelande sen supergod trerättersmiddag. Sen stack vi till Andreas där det var fest. Sen i sista stund innan 12-slaget åkte vi in till stan för att träffa 3 andra som var hemma hos någon. Fast han vi var hos var själv inte hemma hehe. På 12-slaget blev det ut o kolla på alla raketer. Sen stack vi till Högstorp där det var en annan fest. Himla mycket farande blev det. Sen vid 3-tiden åkte jag med mina föräldrar hem eftersom dom ändå var i samma område. Det blev en lyckad och trevlig kväll igår iaf!

Underbara <3

Idag har jag mest segat.. har skickat in en grejj också, håller tummarna nu!
Tänk.. idag är det nytt år, 2011. Känns konstigt att hela 2010 redan är slut, över, done. Känns på ett sätt inte som det var längesen man var på studentfesterna, var i Spanien, var på bal och framförallt, tog studenten!! Året har nog varit ett av de bästa åren i mitt liv. Det har hänt så mycket, speciellt studenttiden!
Tyvärr var inte sommaren en av de bästa. Har haft ett par sommrar tidigare år som varit hur underbara som helst.. men denna var inte lika rolig. Kändes mest som man jobbade hela tiden.. åkte iväg till Öland några få dagar, åkte till Strömstad.. mycket mer än så blev det ju inte. Lite synd. Därför hoppas jag att denna sommaren blir mycket roligare!!

Mitt nyårslöfte är iaf att komma iväg.. bort härifrån. Resa, flytta.. ja, någonstans ska jag. Antingen långsemester, eller iväg o jobba utomlands.. eller nått. Nått måste jag göra... något som inte innebär att stanna kvar här.

Nu ska jag iväg o jobba.. 10 timmar.. känner mig verkligen superpepp. Hade mest av allt bara velat ha myskväll med massa gott, film o trevligt sällskap.

RSS 2.0