...

okej, det funkade. Och jag har faktiskt inte hållt på tills nu, utan det funkade nästan precis efter att jag hade skrivit  dampinlägget innan, men tänkte att jag kan ju inte skriva ett inlägg redan (; Men jag är fortfarande inte helt nöjd. Ska fråga om jag kan låna Peo och Majes CS4 och installera istället!

Nu under tiden har jag mixtrat lite, och  gjorde en framtida header! Tror att det kommer bli snart som jag byter... eller jag kommer typ göra en hel make-over på sidan tror jag! Gillar att göra om, så det blir i vissa fall inte många dagar jag har en design innan jag byter, så ni får hänga med i svängarna (;
Men nu ska jag sova, så nån make-over idag blir det icke. God natt!

Seriöst damp

FÖRHELVETE. Jag är inte glad nu kan jag säga. Har suttit i flera jävla timmar nu och laddat ner massa olika Photoshop men inget funkar ju fan inte :S ÅHHHHHHHHHH. Det senaste jag laddade ner skulle man bränna till skiva och när jag väl gjort det så finns det inget jävla serialnumber :@ Jag blir så jävla arg. Där jag laddade ner den ifrån stod det att det skulle stå med i nån jävla  -nfo fil men den går ju inte ens o öppna :S Det jobbiga är att jag kommer fan inte kunna ge mig förrän jag lyckats, och då lär ju klockan vara alldeles för mkt. HJÄLP NÅN!!!!!! Ni som känner mig vet nog hur jävla damp jag har - slår i bordet och sånt (skrattade när jag hör hur dumt det låter) men vafan!!!!

Okej, inget muntert inlägg detta, men dagen i övrigt har varit bra. 2 och en halv lektion i skolan, betalade för studentlegg, gick en sväng på stan med Jessica, åkte hem med pappa. Åt god och nyttig mat, har inte ätit något onyttigt alls idag (bra för att vara jag)... men så sätter man sig vid datorn och ska försöka med detta, och hela skiten går åt helvete, så det har förstört min dag. Ska fortsätta att försöka...och försöka lite till. Lovar att göra uppdatering om jag lyckas... vilket inte lär hända dom kommande timmarna iaf, men önska mig lycka till för all del ;)

Blöt som en hund

Hallå!
Vaknade vid 10-tiden vilket var väldigt tidigt med tanke på att jag gick och la mig vid halv 4-tiden. Men men, skönt att vakna tidigt så man inte sover bort halva dagen (; Åt frukost och satt lite vid datorn, sen bytte jag om och runt halv 12 stack jag och mamma bort till tennisplanen där pappa och Pontus redan var. Vi spelade tennis i ca 50 minuter, sen började det ösregna, så vi stack hem. Jag jobbade tillomed hem, inte för att det är så långt, men man kan ju alltid börja lite smått, eftersom min kondis ligger på nivå 0 :p Och nu är klockan bara kvart i 1. Sjukt skönt att redan fått sin träning för dagen så man inte behöver få ångerst när klockan är typ 9 och man vill kolla på tv istället för att gå en promenad eller något annat där man rör på fläsket. Plus att jag har gjort 100 situps och lite andra övningar med hantlar, ska nog göra lite mer situps + att jag har hittat värsta shaka-rumpan (stavning) -låten så lite dans blir det nog också. Länkar låten! kan tänka mig att många kommer tycka den är jävligt irriterande hah, men jag gillar lite sån musik, sån som är dampig men ändå skön att dampdansa till (; Tänkte lägga in videon här på bloggen, men det funkade inte, rutan blir grön/gul istället för röd så det blir bara tomt, nån som vet hur man gör? (:

Sen blir det att hoppa i duschen. Funderar på att rensa garderoben sen, förhoppninsvis kan jag rensa ut endel kläder, för nu är den verkligen helt full....!


Äntligen!

Nu har jag suttit här i säkert två och en halv timme sammanlagt och försökt få ihop dendär jävla headern + bilden över, där det var blommor innan. Fick göra om den hur många gånger som helst för att dom skulle passa varandra så det inte blev helt fel, storleken oså. Men nu äntligen ser det någorlunda bra ut och jag är nöjd! Vet inte om den har hunnit kommaj upp ännu eller om det tar en stund. Vad tycker ni? Bättre eller sämre än blommorna ? :p

Ikväll ser det ut att bli en lugn kväll, känns som att alla ska ut. Om man bara vore 18!! Aja, igår var det exakt 2 månader kvar, så jag får försöka hålla ut lite till helt enkelt!

Upp med tuppen

Tjaau!
Idag har varit en härlig dag. Började skolan vid 12.35 men tog bussen vid 10.40 vilket betyder att man hade en fin sovmorgon.. som man borde ta vara på... vilket jag och Mathilda inte gjorde. Vi var istället mycket duktiga och gick upp vid 8 för att spela Tennis. Tog dock ett tag innan vi kunde börja spela för vi visste inte koden till låset, när vi väl visste den fick vi inte upp låset så det slutade med att vi hoppas över gallret. Spelade till 20 över nio. Gick hem, duschade, fixade oss osv. sen åkte vi till stan. Gick in på HM och stannade där ett bra tag. Slutade med att jag köpte 1 Jacka, 1 lila "baslinne", 1 lila kofta och ett snyggt linne med dragkedja!! Mycket nöjd med mina inköp, hade dock viljat köpa mer men kände att jag inte vill att alla pengar ska vara slut! Gick till skolan för att få info om PA, efter 1 timme slutade vi och åkte med bussen hem. Kollade på en film "Nynne", en dansk komedi som påminner lite om Bridget Jones dagbok, helt klart sevärd!

Har nyss hjälpt mamma med maten föriIkväll blir det filmkväll med mamma, vi ska äta gott och kolla på Män som hatar kvinnor.

Lite bilder på mina inköp. Kan tillägga att jackan är mer svart i verkligheten och faktiskt mycket snyggare på än vad den ser ut på bilden..tycker jag iaf! Även koftan är mycket mer stark lila!


Lila kofta199:-
Svart jacka299:-
Lila linne79:-
Svart randigt linne179:-

Börjar komma igång!

Hejsaan!
Blev aldrig något inlägg igår, var borta hela dagen och när jag kom hem var jag jättetrött. Men gör en liten sammanfattning av gårdagen. Hade 1 och 1 halv lektion i skolan, Internationell ekonomi i 2 timmar, sen Tyska, men slutade efter typ 50 min istället för 2 timmar :D Vid 4 gick jag och Bea och spelade tennis till halv 6, var roligt och bra! Sen gick vi och åt på ett ställe i stan, åt burrritos med nachochips och sås, mycket gott! Senare kom Jessica och hennes mamma och hämtade mig så åkte vi upp mot universitetet för att gå på någon företagsinformation, man kan typ jobba där, men jag fick gå efter typ halva bara för att hinna med 10 över 8-bussen, nästa gick inte förrän fem  i 9 så kände inte för att vänta så länge... Kan säga att jag fattade inte alls mycket av vad dom snackade om, ett mycket knepigt jobb måste jag säga. Får återkomma med mer info om jag kan komma på nått sätt att förklara det på, fick hem lite papper oså. När jag kom hem så gick jag en promenad med Ramona!

Idag åkte jag med pappa till skolan, hade svenska sen naturkunskap. Sen får vi reda på att vi inte kommer ha någon Estetisk verksamhet förrän framåt jul så då får vi värsta hålet fram till Geografin börjar, men vi ska gå med A-klassen istället så då slutar vi vid kvart i 2 istället för kvart över 3 :D Nu har jag nyligen kollat färdigt på filmen "She hate me", ganska bra film! Ikväll så kommer Mathilda hit för att sova över, vi har sovmorgon imon och en timmes "PA-genomgång" sen är det helg :D

Några inköp!

Tänkte bara lägga in två bilder på lite hår- och ansiktsprodukter jag köpt nu i veckan!

   

Första bilden:
1:a produkten är ansiktsvatten som man har när man tvättat bort sminken, öppnar upp porer och för huden frächare.
2:a produkten är ansiktskräm som man använder som dagskräm. Återfuktar huden, ger en jämnare hurdton och gör huden lenare!
3:e produkten är som en snabbtorkande gel som är kliniskt dokumenterad att reducera synliga orenheter imon 8 timmar (!). Innehåller även en acnebekämpande ingrediens som hjälper till att öppna porerna!
Kommer inte riktigt ihåg vad varje sak kostade men sammanlagt kostade det ca: 145:- och det var för det två första produkterna, den sista fick man på köpet! Inhandlat på Apoteket.

Andra bilden:
1:a produkten är en gel eller vad man ska kalla det, som man tar i håret innan man ska platta det, hjälper till att skydda håret så det inte slits så mycket av plattningen.
2:a produkten är sillikondroppar som man använder i håret, när man duschat t.ex. Reparerar torrt och skadat hår. Innehåller Provitamin B5 och UV-skydd som reparerar, återfuktar och skyddar håret. Detta låter man sitta i utan att skölja ur.
Båda produkterna är köpta på Åhlens för 49:- resp. 90:-. Det var kampanj på den första produkten så det var därför det var så billigt! Tror dock att jag tog den sista ;p

Har inte hunnit testa något ännu så jag vet inte riktigt hur bra detta är, men har fått tips av andra som tycker produkterna är väldigt bra så jag litar på dom! Kommer göra någon update framöver om vad jag tycker om produkterna (:

Blev av med oskulden inatt

Tjaao!
Dagen började inte så bra kan jag säga. Vaknade och kände på mig att klockan var lite mer än den borde, mobilen var död eftersom att batteriet tagit slut, när jag kollade ut mot köket för att se hur mkt klockan var stod visaren på 10!!! Och jag börjar vid 10.35, jag skulle tagit bussen vid halv 10 men jag fick istället rusa upp och fixa mig osv för att ta bussen vid 10.50. Missade hela naturkunskapen men det gjorde inte så mkt eftersom de bara gick igenom lite mål osv. Sen hade lite religion och geografi och slutade sedan vid 20 över 2. Gick ner på stan och köpte silikon-droppar till håret och en annan grejj till håret som man har när man plattar det! När jag kom hem solade jag en kort stund, molnen kom ganska snabbt och nu ska jag iväg och spela Tennis!

Till rubriken då:
Jag drömde en dröm helt enkelt... där jag hade sex med en kille och blev därmed av med oskulden, mer detaljer om det får ni inte haha :p Vem killen var tänker jag inte heller säga... men kan säga så mycket som att jag varken känner honom, har pratat med honom eller "kollat in" honom, så det var ganska sjukt att det var han jag drömde om :p
Nu kanske någon  tänker "eeh okej, varför skriver hon ut det på sin blogg, att hon är oskuld?!" Men jag kan säga som så att de flesta (som känner mig) vet redan om det, och ni som inte visste...jag är van vid att säga det! Okej, misstolka inte det... t.ex. man är på fest och spelar sanning eller konka, jag får frågan "Hur många har du haft sex med", mitt svar: inga, jag är oskuld.. You get the point!
Undrar om någon gick på rubriken?!! haha.. hade varit kul om ;p

Lite sur, Lite glad!

Hallå!
Idag var det den första riktiga skoldagen, var okej med tanke på att vi bara har två lektioner, först Internationell ekonomi och sen Svenska. Började vid kvart i 10 och slutade tio över 2! Har f.ö sovmorgon varje dag, byebye kvart över 7-bussen :D Efter skolan gick jag och Mathilda ner på stan en snabbis sen tog vi 3-bussen hem. Har suttit och kollat upp lite saker oså ätit nu när jag varit hemma. Om en halvtimma ska jag gå en promenad med Ramona (:

Nu till varför jag är sur. Jag har nämerligen valt Tyska 5 och Samhäll B som individuella val  men nu ha dom ämnerna hamnat under samma tid, så nu måste jag välja bort ett av ämnerna och välja ett nytt ämne, annars får jag inte ihop alla poäng. Jag tycker detta är så jävla dåligt. Eftersom de erbjuder båda kurserna så har jag fan rätt till att få läsa dom också, och det är faktiskt 3 till som har hamnat i samma situation som mig. Detta kan faktiskt spela roll i framtiden när jag ska söka vidare. Jag vet att Samhäll B är viktigt att ha läst för att komma in på många utbildningar, men Tyska ger ju meritpoäng, så det är två viktiga ämnen jag måste  välja mellan. Det kommer dock bli Tyska om det nu inte finns någon lösning, men som sagt, så sjukt dåligt verkligen. Jag vet inte vad jag ska lägga till för annat ämne, Matte C- nej tack, klarade knappt B-kursen, Engelska C- nej, förmodligen för svårt eftersom jag inte är sådär jättebra på engelska... Aktiekunskap- nej tack, det räcker med att höra ordet för att inse hur tråkigt det är!! Sen har vi då det som det lutar mest åt- Medie och sportjournalistik, verkar vara ett ganska roligt ämne iaf, men kommer säkert inte ha så stor nytta av det i framtiden, fast kanske lite om jag nu skulle vilja gå nån journalist-utbildning. Ett stort minus är bara att då måste jag gå till 10 över 4 istället för 10 över 2 på måndagar.. och just eftersom det inte är ett så "viktigt" ämne känns det ännu värre... Menmen, jag hoppas det löser sig och blir bra tillslut :)

Jag är glad för att jag får en sak... som jag inte vet ännu om det blir så. Men jag hoppas. Mer än så säger jag inte... än!

Första riktiga helgen

Hejsan!
Ja, man kan nästan säga att detta är den första riktiga helgen eftersom att skolan har börjat nu, innan var det helg hela tiden typ! I allafall så har denna helgen varit bra, faktiskt ganska mycket bra! I fredags så var det teambuilding-dag med skolan, så vi blev indelade i grupper och sprang runt på stan och fick göra olika uppdrag, det var faktiskt helt okej, lärde känna lite nytt folk iaf (: Slutade kvart över 1, åkte med Martyna hem. Vi letade runt på internet efter lokal till vårt och Patricias kommande Sweet 18-party!! Gick dock inte så bra, men Patricia hade hittat lite så jag hoppas verkligen det löser sig, kommer bli sjukt kul om allt går i lås! På kvällen hyrde film och åt massa gotte! Senare gick vi bort till hennes kusin som var på en tjejfest, var trevligt där men hann inte vara där så länge eftersom jag tog 11-bussen hem.
Igår tog jag det mest lungt under dagen, kollade upp lite garderober för jag vill ju ha en ny! Sen kom mamma hem med nya mobilen jag köpte! Så jäkla skönt och bra känns det att ha en ny, min gamla var ganska skruttig om man säger så, mer än 2 år gammal :p Sen fixade jag mig och stack bort till Ramona. Efter ett tag hade alla tjejer kommit, vi åt mat och pratade och hade kul. Sen frammåt 12-tiden blev vi glada och dansade på som bara den, iaf jag och Ramona ;) Vid halv 3 gick jag och Martyna hem till mig och sov gott!
Nu ska jag föra över bilderna sen igår till datorn, sen ska jag sätta mig med användarhandboken i ena hand och mobilen i andra hand och utforska min nya mobil, finns ju endel nya funktioner antar jag :p Senare i eftermiddag ska jag och Ramona spela tennis här i Rottne! Jag är så glad att jag äntligen hittat någon som också vill spela tennis! :D Och även Bea ville spela vilket är perfekt eftersom båda nu går på Procivitas och har Strandbjörkshallen precis vid skolan så  man kan gå och spela efter skolan oså! Allting blev plötsligt ännu bättre!


             Gamla            V.S               Nya 
Ett stort plus med den nya är att det är 8 megapixel kamera jämfört med den andra som bara hade 2. Vilket gör att man inte alltid behöver ta med sig kameran (Ni som känner mig vet hur jag är) t.ex. om man ska till stan och har liten väska får man knappt plats med kameran, men mobilen har man ju alltid med sig!

Första skoldagen på sista året!

Hejsan!
Idag gick jag upp vid 20 över 10 för att fixa mig, sen kom Mathilda, vi fick cykla till bussen eftersom vi var så sena (som vanligt), vi trodde först vi missat den, men den kom efter ett tag. Gick på stan och shoppade lite, köpte en hårmousse, tre produkter till ansiktet på Apoteket, och två linnen och en tröja på Gina :) Sen var det bara att springa till skolan eftersom vi hade 5 minuter på oss, svettig och äckliga kom vi fram  prick 2 och självklart började det inte förrän 10 över, så vi hade ju inte behövt spring. Det var mest prat från rektorn, inte mkt mer. Jag upptäcker att min ena kasse är borta och får lite småpanik, men sen går jag, Mathilda och Martyna ner till stan och jag går in på Gina för att fråga om de fått in en apoteket-kasse och det hade dom, sån tur jag har :D Sen mötte jag Rebecka så gick vi till Askelyckan och åt varsin fralla och tog igen all tid! Maria kom också, så där satt vi och pratade om allt som hänt, har ju inte setts på hela sommaren, så det var verkligen kul att träffas!! Tog 18.25-bussen hem, åt och nu har jag bara tagit det lungt.
Funderar på att mäta lite möbler i rummet och se om jag kan möblera om på nått vis så att jag får plats med en större garderob.. för det behövs verkligen! Ikväll ska jag nog kolla på film, det gick nån film på 5:an som verkar okej. Jag har blivit sån nu för tiden, att jag typ måste kolla på en film eller iaf ett tv-program innan jag går och lägger mig ;p

Lägger upp en bild på vad jag köpte i Göteborg, som sagt hann jag inte köpa så mycket som jag ville... det var ärför jag köpte lite idag med ;) haha. Men fan.. nu kom jag på en grejj, jag glömde köpa en väska, om man blev medlem skulle man få 25% rabatt vilket gör att väskan skulle bara kosta 300:- !!! Aja, får köpa den imon typ, hittade också en lila mössa som jag nog ska köpa!!
Sammanlagt gick allt på ca: 1400:-, inte så illa va? ;)

Shoppingen i Gbg = Lyckad!

Hellu!
Igår hann jag inte skriva något eftersom jag och mina babes åkte till Göteborg. Det var en riktigt lyckad dag med mycket shopping, några översnobbar och otrevlig personal där vi åt. Vi hade gärna stannat kvar minst en dag till, vi hade ju bara 6 timmar på oss, och då hann vi knappt gå igenom hela Nordstan!! I och för sig så gick ungefär en timma bort när vi skulle äta. Fyfan vad otrevliga dom var. Vi skulle betala för 2 buffe och en typ sallad eller nått, så får vi först sitta och vänta i 5-10 minuter men ingen kommer, så jag går fram till en kille och säger att jag vill beställa, han säger att en tjej ska ta det. Väntar i ytterligare 5-10 minuter men inget händer, killen går förbi med sin pappa som också jobbar där, som då säger till killen att han ska hjälpa oss, men killen vill inte och säger att en annan skulle ta det.... hur lat får man bli?!?! Sen väntar vi men inget händer så vi går till restaurangen jämte men ser att det finns inte så mkt gott och då ser vi också att tjejen kommer till det bordet vi satt vid så vi springer tillbaka och så berättar Martyna att vi har suttit och väntat jättelänge, och vad får vi för svar: ja men jag är ju här nu.. Asså vafan? Kan inte ens be om ursäkt när man tillomed klagar :S Aja, maten var god iaf, det var pizza/tacobuffe! Sedan var det bara att shoppa vidare och tiden gick så fort så att plötsligt var klockan 18.07 och vi satt på tågen påväg hem :(

Dagen skratt: Två (snobb)tanter står inne i en väskaffär då den ena tar upp en väska;
Tant 1: åh den här väskan var ju fin.
Tant 2: nja.. fast jag skulle nog mer använda den som en badväska.
Tant 1: Nä till bad använder jag min Prada-väska.
HAHAH hur dumma får man va? Det var precis som att dom tävlade om vem som hade mest pengar och bäst väskor!! Hade svårt att hålla mig där kan jag säga.

Sminktips!

Hej igen! Tänkte tipsa om några sminkprodukter jag köpte när jag var iväg i Strömstad. Gick ju som sagt på en make-up rådgivning där jag fick endel bra tips, och passade även på att köpa en foundation och ett rouge som man även kan använda som ögonskugga. Märket på dessa två produkter är Mary Kay. Sen använder jag också en annan produkt från Make Up Store där det finns tre olika färger, den röda används för att täcka finnar och dom andra två ljusare färgerna har man under ögonen för att man ska se mer "vaken" ut, man kan blanda dom för att få den färg som passar en själv. När man ser själva burken så kan man tänka; oj vad lite man får för så mycket pengar... Men detta är något som håller väldigt länge och fungerar riktigt bra måste jag säga, så tveka inte, den är verkligen värd pengarna, inga trötta ögon längre ;)

Här är jag efter smink-kursen, har tyvärr inget före-kort.

1. 2. 3.
1. Rouge - Copper (139:-)
2. Foundation nr. 300 (219:-)
3. Cover All Mix (265:-)

Ny design, Nya kategorier, Ny blogg helt enkelt!

Hejsan!
Nu har jag bytt till blogg.se, min förra var ju virginia-s.blogspot.com, som jag f.ö inte kommer att ta bort, men designen och allt hade blivit fucked up eftersom jag har hållt på och mixtra så nu ser det bara jobbigt ut. Jag hoppas att denna bloggen kommer få en bättre och mer välordnad design :) Ska försöka lära mig lite om hur man gör för att få något vettigt utseende på den vilket kanske tar lite tid, men men, det löser sig med tiden (;
Ska försöka att inte ha så många kategorier som jag hade på den andra heller, känns som att det blir lite jobbigt :p
Kommer skriva om blandade saker, blir nog mest om mitt liv, vad som händer helt enkelt, men även en del tips om smink och kläder. Tycker om att fota också så kommer nog ha en kategori där jag lägger in foton som jag tagit!
Nehe nu ska jag försöka mig på designen, det kommer säkert sluta med att klockan är 4- halv 5 när jag stänger av datorn bara för att man blir "fast" ;p
Sov gott, Puss!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0