Kalas med Eksjö

Hej!
Gårdagens nattjobb gick bara bra, tiden gick riktigt snabbt o plötsligt var klockan 3 och det var dax att stänga. Slutade halv 4.. eller ja, halv 3 enligt ny tid!

Idag kom släkten från Eksjö hit för o fira mig o mamma. Det blev massa mat o efterätt o fika så nu är man bra mätt. Roligt var det ju att träffa Lina igen! Har inte träffats sen vi var i Strömstad i slutet av sommaren.
Efter att dom åkt hem har jag bara tagit det lugnt, packat lite träningskläder, för imorgon ska jag allt köpa gymkort!! Ska bli gött att komma igång med träningen igen (;

Can't get enough of you.

Helt jättekul

Tjaa!
Några dagar sen jag uppdaterade, men har helt enkelt glömt bort. Fyllde ju år i torsdags.. inget märkvärdigt blev det. Började morgonen med uppskrivning till körkortet... och jag klarade det!!!! Gött, nu är det bara andra hälften kvar (; Sen var det jobb till 6. Hem o bli firad med god smörgåstårta osen lyxglass.. Ben&Jerrys (; Visste typ allt jag skulle få, men det var najs, fick bl.a. en jacka, 4 leggins, kroppsprodukter, underkläder.. osen har dom ju betalt mer än halva körkortet.

Igår var det ju fredag... the Day! haha. Började med att jag försov mig en halvtimma, tur att jag fick sms säger jag bara, annars hade jag förmodligen missat bussen hehe. Jobbade 10-16, åkte med pappa hem. Stressade som fan för att hinna städa, duscha, fixa mig osv. Mathilda kom o fixade sig hos mig också, enligt tradition (;

Senare kom Maria, Rebecka och Ellinor. Ännu lite senare kom Lina och Matilda! Vi började tagga, äta massa gotte, spela kortspel.. som jag f.ö. typ inte fattade nånting hehe.. sen, några år senare (; så kom Ramona och Erika! Johanna och Fidde kom förbi för att säga hej också, trevligt!!

Sen sprang vi.. som vanligt hahah. till bussen. Åkte in och stack till Lagerlunden. Senare blev det Grace, för en gångs skull kom vi så långt haha. Sen åkte vi buss hem mot Rottne, följde med ett par kompisar på efterfest, mycket trevligt vare! Somnade, vaknade, gick hem halv 8. Mathilda åkte in för o jobba vid 9-tiden. Jag sov vidare, vaknade runt 1. Nu ska jag strax gå promenad med Erika, behövligt kan jag säga.

Ska f.ö. jobba mitt första nattpass idag.. börjar runt 11 och slutar väl 3-halv 4. Lär vara mkt folk idag iomed lönehelg! Hade hellre velat festa... gårdagen var ju riktigt rolig.. det är sånna kvällar som gör att man inte for nog av att festa!!! Menmen... får vänta till nästa helg helt enkelt... blev medbjuden på 18-årsfest på fredag så ja, det är ju trevligt!(:

Ganska slut

Hejsanhoppsan!
Här sitter jag och äter lite "Corny" för att få lite energi eftersom min energi tog slut där efter jobbet någongång. Denna jobbdag har det varit fullt upp nästan heela tiden. Lätt den dag som jag jobbat som det varit flest kunder. Visst, det är ju skönt att det inte blir långtråkigt men ändå lite jobbigt när man inte hinner fylla på något eller ta det lugnt i 5 minuter bara för att kön aldrig tar slut, menmen, ska inte klaga, så farligt är det inte!

Träffade även lite folk man känner, Tobias stötte jag på!! Har inte träffat honom sen typ studenten så det var kul att se honom igen! Han ska göra lumpen nu, kul för honom! Johanna kom även förbi, alltid kul att träffa henne!! (:
När jag åkte hem kändes det som jag skulle somna på bussen. Fixade smörgåstårta till imorgon och har ätit lite mackor o yoggi!!

Ska bränna en dvd-skiva med musik tänkte jag som jag kan ha på lördag.. hoppas verkligen det funkar! Nu har jag även fått föräldrarna till att inte vara hemma på fredag så det kommer bli awesome, med lite förfest hos mig med härligt folk ;D Är riktigt taggat måste jag säga, för det är ju löööönehelg!!!!!!

Första riktiga jobbveckan

Tjaaa!
Idag påbörjade jag min första "hela" jobbvecka. Jobbar måndag-fredag 10-18 förutom fredag då jag ska fråga om jag kan sluta vid 16 istället. Sen ska jag även jobba natt på lördag, ska bli spännande, lönehelg o allt ju (;
Jobbet idag gick lika bra som vanligt, trivs verkligen, dom jag träffat hittills som jobbar där är hur trevliga o sköna som helst och det tiden går snabbt, det blir aldrig långtråkigt!! Hoppas verkligen det fortsätter såhär!

Har inte gjort så mkt sen jag kom hem mer än ätit o duschat. Längtar såå till fredag, kan bli riktigt awesome om allt går och blir som planerat!!! Har hittat en ny låt som kommer bli en ny tagglåt, den ska spelas flitigt på fredag (;

Denna är också ganska skön!!! Vid 0.50 blir den bättre!
Nu blir det lite distanstester osåå!

Das Helg

Oj vad tiden går fort! Helgen har bara flugit förbi och jag har helt glömt bort att skriva i bloggen. Så får göra som vanligt, en sammanfattning!
Fredag: jobbade 10-17. Mamma kom o hälsade på på jobbet, chefen ville gärna träffa henne så det var ju trevligt (: Åkte hem, duschade o fixade mig, Mathilda kom också. Vi åkte bussen till stan o vidare till fest hos hennes jobbarkompis. Åkte senare tillbaka till stan o Pauze där vi träffade lite olika folk, trevligt vare iaf! Slutade med att vi följde med på "efterfest" .. blev väl inte så mkt mer än ett glas vin och snack, sen sova typ.

Blev inga foton förutom denna på min frisyr, vill ha längre hår!!! Men tackar Mathilda för hjälpen <3



Lördag: tog 8-bussen hem, sov, vaknade kvart i 1, upp o skynda sig att fixa sig eftersom mormor o morfar kom vid 2. Peo, Maje och Niclas kom lite senare. Det var kalas för mig o mamma, god mat o fika blev det, åt alldeles för mkt hehe. Fick pengar av alla vilket jag verkligen behöver, så det var bra!
Framåt kvällen blev det lite spontant fest. Fick skjuts av mormor o morfar till Hovshaga där Lina var på fest hos Henke. Det var mycket trevligt där! Sen åkte vi ner till stan och var mestadels på Sports vilket var trevligt, dansgolvet var ju öppet iaf!

Idag vaknade jag ovanligt tidigt för att ha varit ute igår, gick upp typ halv 11.. Mamma fyller år idag, så har fixat lite med ett födelsedagskort, hjälpt till med maten, nu väntar vi på att pappa o Pontus ska komma hem så vi kan äta o fira! Måste göra lite distanstester idag känner jag, inte långt kvar till uppskrivning ju!!

Jobbjobb

Hejsan!
Idag vaknade jag av att Mathilda kom o knackade på fönstret. Vi fixade oss oså, sen sprang vi till bussen, ovanligt- nej! Fast iofs, vi brukar ju cykla, men iom att det har kommit massa snö nu så hela cyklen var typ insnöad så gick det snabbare att springa. Bussen hann vi med iaf!

Vid 10-tiden började jag jobba och jobbade till strax efter 18. Allt flyter på bra och jag trivs väldigt bra, härliga människor man jobbar med vilket jag tycker är bland det viktigaste!! (: Känner att jag behöver skaffa gymkort så fort som möjligt, annars lär jag ju gå upp i vikt, o det vill vi inte haha.
Åkte hem med pappa så har i princip bara ätit och tagit det lugnt. Man blir trött efter att jobbat hela dagen, men jag gillar det!

Imorgon är det fredag och jag börjar bli lite taggad. Kan bli en bra dag/kväll/natt!

Början på nya livet...(;

Tjaaa!
Nattpasset gick bra, även om det var lite smått kaos ibland. Blev som vanligt sjukt trött vid halv 4-tiden, men denna gången somnade jag inte till iaf! Stack hem vid 7 för att sova i ca 2 timmar, för en gångs skull somnade jag!

Åkte in till stan vid tjugo i 11 för att provjobba på nya jobbet. Allt gick bra, kommer dock bli svårt att lära sig alla priser oså,  men det kommer väl så småningom! Dom sa iaf att dom tyckte jag var duktig och vill ha kvar mig, så nu är jobbet mitt till 100% ;D Slutade redan vid 2, han tyckte jag skulle åka hem o sova eftersom jag varit uppe hela natten.
Min goda chickenburger som jag gjorde till mig (;

När jag kom hem sov jag i kanske 2 och en halv timma, riktigt skönt. Ikväll har jag inte gjort så mkt egentligen, duschat, ätit mat och pratat med Mathilda (!) i telefon, lika trevligt som vanligt (;
Ska försöka att sova tidigt idag, för imon är det en ny jobbdag!! (:

Helt jävla underbart!!!

HEEEEEEEJ!!!!!
Idag är jag så jävla glad!!! Började dagen med att åka in till stan för att gå på arbetsintervju, kändes helt okej men eftersom jag var den första för dagen så tänkte man att dom säkert kommer hinna glömma en typ hehe.
Sen stack jag o gjorde teori-test på körskolan, innan jag hade min körlektion. I slutet av lektionen frågade körläraren hur jag tyckte det kändes, braa sa jag.. o då sa han tillslut "om du känner dig redo så hjälper jag dig att boka uppkörning" !!!!!!:D ÄNTLIGEN!!!!

Sen träffade jag RebeckaAf för vi skulle kolla runt lite på mässan som var där. Sen gick vi till Askelyckan o tog en liten fika och bara pratade innan bussarna gick, mysigt (: Fick sen ett samtal från Sörgården, dom frågade om jag ville jobba natt... varför inte, pengar (;

Nu har jag varit hemma nån timma och fick nyligen ett samtal. Dom ringde från stället jag varit på intervju.. JAG FICK JOBBET!!!! Trodde verkligen inte det, fyfan vad jag är glad och lycklig nu. Allt gick ju så fort, fick samtalet från Af igår, intervju idag på morgonen.. och nu har jag ett jobb! Heelt sjukt verkligen! Känns som allt faller på plats mer o mer och jag är bara så jävla glad!!! Så imorgon börjar jag provjobba!

Nu måste jag vila om jag ska orka med natten, ciao sålänge!!



Oväntad väckning

Heeeej!
Idag är jag glad! Eller jag brukar ju vara glad. Men idag är jag gladare än vanligt. Ett samtal som väckte mig idag på morgonen är det enkla anledningen! Jag säger bara: hooooppas!!! '

Åkte in till stan vid 12.05... fast bussen var ovanligt sen, kom inte förrän halv 1. Gick o köpte en födelsedagspresent till mamma åt pappa. Gick sen till Donken där Mathilda, Ramona och Robin var, så gjorde dom sällskap, sen gick vi till bibblan. Jag gick senare vidare till körskolan för att göra lite tester.. nu är det bara repetition och slutprov kvar, sen så!! Övningskörde med pappa hem.

Nu blir det strax mat, så hungrig som jag är ska det bli gott med lite lax o potatis!! Ikväll blir det luugnt, ska kolla på några program.. oväntat va?! hah. Kanske borde plocka upp allt jag köpte i Ullared, har fortfarande inte kommit så långt xD

Lite hockey o partyy

Tjaaaa!
Det har varit ganska fullt upp i helgen därav den dåliga uppdateringen. Men nu har jag tid så kan ju göra en sammanfattning av en braa helg!

Fredag: Åkte in till stan för at möta upp pappa och övningskörde vilket jag gjorde i nån timma, gick toppen! Åkte hem och gick till frisören. Josefin klippte mig, väldigt duktig för att vara praktikant och trevlig vare också! Stack hem och färgade håret några nyanser mörkare, blev nöjd! Fixade mig o stack till stan o vidare till hockeyhallen där Lina och Matilda var. Vi satt i vip-rummet, inte helt fel (;
Efter matchen stack vi hem till Matildas brossas lägenhet, en 1:a men funkade fint!! Efter en stund kom Kristoffer, Viktor och Victor och förfestade med oss, funfun! Sen stack vi till Lagerlunden, sen Pauze. Inget Grace denna gången heller, men lika bra det med tanke på att jag har ganska dålig ekonomi hehe.

Lördag: Jobb 8-13. Gick helt okej... men fy vad läskigt det var först. Jag trodde jag skulle svimma. Synen blir bara sämre o sämre och börjar nästan svartna, blir helt yr i huvudet, börjar kallsvettas och hörseln blir helt konstig!! Fick säga att jag skulle på toa bara för att kunna dricka lite vatten och lugna mig.
Vid halv 2 åkte vi till Tingsryd, jag körde, gick great (; Var först hos mormor o morfar, sen åkte kollade jag på film med Maje, mys! Sen tillbaka till M&M för att äta kycklingpaj o sen äppelpaj, gött!

Fick skjuts hem till Lina. Vi tog det lugnt framför tv:n o hade det mysig innan vi begav oss till Lagerlunden där vi träffade Matilda. Sen stack vi till Sports där jag träffade Maria så var med henne o hennes kompisar resten av kvällen. Blev lite dans eftersom dansgolvet var öppet. En lugn men trevlig kväll(:

Idag
har jag inte gjort så mkt mer än pratat med min älskade Mathilda i telefon, hade mycket o prata om! Nu är det strax jobbdax. Jobbar 14-22, naajs!

Ibland gör man nytta

Tjaa!
Idag har varit en najs dag. Inte för att jag gjort något jättespeciellt, men har ändå gjort lite nytta! Fixade med tvätten och diskmaskinen på morgonen, skrev ut några bilder till en ram som jag ska ge min "riktiga" mamma i försenad födelsedagspresent! Slog in mammas födelsedagspresent, fast hon vet ju redan vad hon ska få hehe. Var ute och gick en långpromenad med Ramona, riktigt härligt! Sen har jag gjort 2 distanstester, gick bra på första, mindre bra på andra.. fast det var första gången jag gjorde "fordons-fasen" och jag är ju inte speciellt bil-intresserad så kanske inte så konstigt ^^

Nu under kvällen gjorde jag mat till familjen, alla blev nöjda och tyckte det var gott... tur det! Höll på att bränna riset men mamma räddade mig i sista stund... nu vet jag varför det gått som det gått... jag kokar riset på högsta värme xD Man ska ju bara låta det koka upp på högsta värme och sen sänka, men  jag lät ju det vara kvar på 9:an haha.
Snart blir det Paradise hotel, sen lite Robinson. Kanske borde plocka upp allt jag köpte i Ullared också? Har inte orkat/haft tid att göra det ännu.. och imon lär det inte bli mer tid över... men jag längtar till imon :D

Ojdå

Hejj!
Vaknade och blev väldigt förvånad av hur mkt klockan var. Jag gick o la mig vid halv 1-tiden. Tänkte att jag inte behövde ställa klockan eftersom jag lär vakna vid 11-tiden... men nej, när jag vaknade var klockand 10 i 1!!!! Sov alltså i över 12 timmar!! Trött man kan vara efter en dags shopping i Ullared hehe.
Vid halv 2 började jag jobba, så det var bara att stressa för att hinna.. blev 2 minuter försen. Jobbade till halv 6 och allt flöt på som det skulle.

Kom nyligen hem och tänkte skicka ett mejl till en person. Hade skrivit mejlet och skulle skicka... men nej, då kommer detdär jävla automatiska svarsmejlet där det står "Delivery to the following recipients failed.", FAN vad jag hatar när det blir så. Ååh, behövde ju verkligen får iväg det mejlet.... får fråga om mejladressen igen, kanske var felstavat eller något.

Så ikväll blir det alltså att sitta o skriva mejl på engelska igen.. lär ta lite tid eftersom jag är sämst.. men hoppas det slutar bra iaf! Sen blir det ju självklart lite Paradise Hotel och Kungarna av Tylösand (; Men först ska jag göra hemmagjorda hamburgare, sånna som jag åt hos Elli, så sjukt goda! Och sen MAX hamburgerbröd på det, it's gonna be greaat!

Pank

Tjaa!
Dagen har varit great! Gick dock upp väldigt tidigt, eftersom vi åkte iväg vid halv 7. Ullared var målet. Där har vi varit heeela dagen så jag kom hem för bara nån timma sen. Jag vet, lite sjukt. Jag var färdig efter några timmar, men mamma och grannen tar lite längre tid på sig hehe. Jag hittade nog lite mer än vad jag räknat med då pengarna på kontot inte riktigt räckte ^^ Illa. Jag som ska klippa håret på fredag.

Hittade en jättefin jacka som mamma köpte som jag ska få i födelsedagspresent! Tur att jag fyller snart, annars hade jag definitivt inte kunnat köpa den, fick ju låna pengar av mamma för att kunna betala haha. Såg Morgan idag också, fast denna gången struntade jag i att ta kort.
Min och mammas vagnar.. kan man fylla dom mer?!?! knappt. haha, lite galet jaa. Det är ju tur att man bara åker nångång i halvåret, hade blivit dyrt annars xD

Nu längtar jag verkligen till fredag, då ska jag ju klippa håret och sen även färga det med färgen jag köpte idag. Hoppas verkligen det blir bra! Gillar inte mitt hår nu så en liten förändring behövs!

Pengakåt?

Hej.
Idag var det körlektion vid 10.10. Var riktigt trött på morgonen. Vaknade typ vid 6-tiden och kunde inte somna på en jättelång stund..  när jag väl gjorde det så var det dax att gå upp.
Körlektionen gick bra iaf.. men sen skulle vi prata om när jag kan boka uppkörning.. och då sjönk humöret lite. Har tydligen 2 "punkter" kvar, självständighet på landsväg och stadstrafik tror jag det var. Vafan... och sen hade jag tydligen kört min 20 lektioner, är säker på att hon sa att jag hade 2 lektioner kvar.. men nähä. Åh, vill ju bara boka uppkörning nu!! Känner mig ju redo.

Sen träffade jag Mathilda och vi gick till Ramona som var på sin mammas hårsalong. Där satt vi o pratade tills jag tog halv 1-bussen hem. Direkt till jobbet eftersom jag började vid 1. Gick bara bra, jobbade med en tjej jag aldrig träffat innan o hon var trevlig så det var kul! Slutade vid 4, sen dess har jag inte gjort så mkt, åt mat nyss, och skrivit en liten lista (!) vad jag behöver köpa när jag åker till Ullared imorgon!!

Ikväll börjar Paradise hotel, jag kommer sitta bänkad framför tv:n, nörd som man är! haha. Ska bli kul o se när folket gör bort sig! ;D

Finns det inga känslor?

Tjaa!
Igår blev en bra kväll tillslut! Gick på bio först. Blev väldigt stressigt då min buss var sen och inte kom fram förrän 5 över 8, bion började 10 över. Som tur var hade dom inte sålt våra biljetter till några andra eftersom vi inte hämtat ut dom när man skulle! Sen kom nästa problem, vi visste inte vilken salong det var i, så gick in i 5:e först... var fel då vi såg att det var en engelsk film. Tillslut hamnade vi rätt iaf! Vi kollade på I rymden finns inga känslor! En speciell men endå rolig film, blev ju en del skratt (;

Sen gick vi till en förfest nära stan. Kände typ ingen från början, men det blev ju kul ändå! Sen stack vi några stycken till Lagerlunden och sen Sports/Pauze. Dansgolvet var öppet så vi dansade litelite, men en dålig låt kom och vi gav upp typ hehe. Klockan blev kvart i 2 och mitt ursprungliga sällskap började bli trött, så jag fick skjuts hem, så jag skulle slippa vänta på bussen. Så snällt! (:

Tog typ inga bilder, men denna blev det iaf inne på Lagerlunden på Viktor och Victor! Finns ju en anledning också varför denna bilden togs... (; Har även en lojj film där man hör mig säga på ett fult sätt "nämen nu är det nån som har ställt in fel.. saak" haha så typiskt mig!

Idag blir det väl chill, får se vad som händer. Fint väder, kanske promenad då!

Tidig firning

Heej!
Igår var det ju lite kalas för mig och Elli! Det blev en lyckad kväll med god mat och efterrätt och härliga tjejers sällskap (: Eftersom det bara var 20 dagar kvar igår, tills jag fyller år, så firade vi som sagt mig också. Jag fick en jättefin "glass-skål" typ, fast man kan ju ha andra saker i den också om man vill. Sen fick jag även ett svenskt/engelskt lexikon, så gulliga dom är! Det var ju verkligen perfekt för mig, förhoppningsvis kommer den till användning snart! Den var så bra just eftersom det var liten o smidig att ta med sig.

Egentligen skulle vi dragit ut på kvällen men Elli har haft/har (?) halsfluss och går på penicillin så det är ju kanske inte så smart att festa då. Synd, för jag var verkligen taggad på att dra ut! Men vi får köra utgång en annan helg helt enkelt!

Vaknade ganska tidigt idag faktiskt, redan vid 10, försökte somna om, men det gick inte så gick upp halv 11. Får se vad dagen tar oss. Fint väder är det ju iaf så en promenad ska det bli!

Inhoppare

Tjaa!
Dagen hittills blev inte riktigt som jag tänkt. Min plan var att sova länge, kolla på 4:e OTH-avsnittet, (ja, nu har ju 8:e säsongen börjat och jag är inne!!!), äta god frukost, slöa lite, söka lite jobb och baka något gott.
Nej, så blev det alltså inte. Vid halv 8 ringer dom från jobbet o frågar om jag kan hoppa in... det tar emot lite smått, men pengar tackar man inte nej till. Så klockan 8 infinner jag mig på jobbet för att vara där till 16.00. Men det gick väldigt snabbt måste jag säga, var fullt upp typ hela tiden, o det gillar jag!

Nu har jag precis duschat. Ska börja fixa mig o lite så för ikväll bär det av in till stan och kära Ellinor som jag inte träffat på hur länge som helst! Dit kommer även Maria o Rebecka!! Vi ska fira mig och Elli. Kommer bli en mycket bra kväll, det är jag säker på (:

Presentinköp

Tjeea!
Idag har varit en braa dag. Förutom att vädret är helt äckligt. Åkte in till stan o mötte upp Rebecka o sedan även Maria. Vi gick o köpte present till Ellinor. För en gångs skull så bestämde vi oss ganska snabbt vad vi skulle köra på, riktigt bra idé måste jag säga! Jag hade blivit glad iaf!

Sen hade jag körlektion vilket också gick bra. Sedan gick jag till Skåres där Maria o Rebecka väntade på mig. Köpte pasta/kycklingsallad, riktigt gott var det! Haha, har typ blivit stammis där känns det som ^^
Vi satt där o pratade framtiden, vi vill så mkt, mest komma bort härifrån ett slag! Ja, vi hade trevliga diskussioner måste jag säga! Och det hade ju varit ganska  awesome om det blev något åt det hållet vi bland annat pratade om!

Nu är jag hemma. Har varit ganska duktig, fixat med tvätten, diskat lite och ringde till jobbet för o höra om jag kan gå bredvid på en annan avdelning, så jag kan få möjlighet till mer jobbpass!! Denna gången blev jag trevligare bemött.
Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, ska nog kolla på Robinson som börjar.

uufff

Lite omg på denna kväll. Känns inte som jag gjort något annat än att skriva mejl. Skrev typ längsta mejlet jag någonsin skrivit, dessutom på engelska... och ni som känner mig vet att jag suger på engelska.. så ja, det tog sin lilla tid kan jag säga! Men nu är det ivägskickat och jag väntar förväntansfullt på svar ;D

Missade Bonde söker fru dessutom så det blir till att kolla på tv4play senare, för nu börjar Kungarna av Tylösand (; Haha, fan vilken tv-nörd jag är!!!

Måste bara lägga in denna videon, har verkligen fastnat för denna låten, riktigt skön ären!

Halkbanan

HEEJ!
Idag har varit en BRA dag! Gick upp väldigt tidigt dock för att ta kvart i 7-bussen till stan. Vid 8 kom en minibuss o hämtade upp oss för att åka till Ljungby där det var dags för Halkbanan! Allt flöt på som det skulle, inga problem och det var ganska roligt. Kanske inte så roligt som många får det att låta, men visst var det en härlig känsla att sitta själv i bilen, det måste jag säga!

När jag kom hem därifrån så träffade jag Andrea för en fika och lite catch-up sen senast, trevligt! Sen hade jag möte med min jobbcoach, hon kollade igenom mitt personliga brev, blev lite ändringar oså så det är ju tur att man kan får hjälp med det tills man söker jobb (:

Nu är jag hemma o ska strax äta. Får se vad kvällen har o erbjuda, Kungarna av Tylösand är ju givet (;

Taken

Heejsan!
Dagen börjades med lite körlektion vid strax efter 1. Körde på motorväg o tränade avfarter, gick helt okej!
Sen gick powerwalk runt sjön i det finfina vädret, mycket härligt! Sen ringde jag Mathilda för o höra vad hon hade för sig o om jag kunde ta tolg-bussen ut till henne. Det gick bra, så har varit hemma hos henne hela eftermiddagen o kvällen, mys! Hon hade bakat jättegoda muffins som vi åt. Sen kollade vi på en film en kort stund men sket i den när vi bestämde oss för att äta mat istället. Det blev hemmabakad pizza, riktigt gott var det!

Bara för att Mathilda sa "erkänn du kommer lägga upp en bild på en pizza från google nu eftersom du inte tog kort på den" haha, yes of course (; + banan, skinka och mozzarella, gottgott!
Sen kollade vi på filmen "Taken" .. riktigt bra film måste jag säga, en av de bättre jag sett nu på senaste tiden! Men man blir ju lite rädd för att åka ensam och stöta på sånna äckelidioter!!!

Blir ganska tidig läggdags idag, upp tidigt imon, tar kvart i 7-bussen till stan. Men det kommer bli en spännande dag och ganska fullt upp fram till kvällen. Fan, kom på att jag måste fixa personligt brev tills imon...

Segheten

Hejj!
Dagen har varit ganska seg. Gick upp vid typ halv 12. Fixade lite med tvätten och städade lite i köket, tänkte att jag skulle vara lite snäll. Har ringt till en o frågat om hon kunde vara min referens när jag ska söka jobb, vilket hon verkade bli glad av o sa "självklart"! Var ute på promenad med mamma i det fiina vädret!

Har känt mig lite halvsjuk, ont i huvudet, o mamma tyckte jag såg blek ut, hoppas verkligen inte jag blir sjuk, jag som har roliga saker hela veckan nu, bara idag som dagen varit riktigt seg. Menmen, får hoppas det blir bättre till imon, nu blir det att kolla lite tv oså innan läggdags senare ikväll!

Mys med girls

Dagen har det väl varit nästan lite fullt upp. Åkte in till stan med Johanna en sväng, kollade mest på skor, dock hittade varken jag eller hon några. Sen satte vi oss på Askelyckan en stund, köpte Kaffe latte med smak som vanligt, denna gång caramel, riiiktigt god denna med!!
Sen åkte vi hem till mig för att bränna en skiva med massa awesome musik, efter några misslyckade så funkade det och vi åkte en sväng för att det var kul ehheh xD

Senare övningskörde jag in till stan, förbi Lina för att hämta min väska sen i fredags, sen åkte jag vidare till Rebecka där även Maria var. Blev en myskväll med massa prat och lite smått planering inför firning av mig och Elli. Det kommer bli riktigt roligt :D

Nu ska jag strax sova. Good night (;

Wir lieben Deutch sprechen!

Halååja!
Nu är det söndag förmiddag och jag vaknade ovanligt tidigt för att vara mig.. eller iofs, jag vaknade av två sms vid halv 11-tiden. Men kände att jag likaväl kunde gå upp!
Helgen är snart slut och den har varit bra även denna! I fredags blev det ju då fest. Stack först in till stan, kollade Linas innebandyträning, sen hämta upp Matilda i stan, hem till Lina, äta fajitassallad och fixa oss. Sen kom Matildas kompis Emma (?) också. Vi satt o spelade det "riktiga" sanning och konka spelet, vi hade roligt, minst sagt ;D Sen stack vi till Matildas kompis Andreas i stan o fortsatte förfesta där innan vi gick ner till stan.


Efter 15 minuter i kön till Grace gav vi upp o gick till Lagerlunden där vi satte oss och hade trevligt. Jag och Lina hade minst sagt roligt hahah, skrattade väldigt mycket, visst älskar vi att prata tyska på fyllan haha!!! När det stängde vid 1 stack vi till Sports o va där till 2 då det stängde. Träffade lite folk o det var trevligt helt enkelt. Jag tycker dock det var synd att vi inte var på Grace eftersom jag var så danssugen!!

Natten mellan fredagen o lördagen var väl sådär, vaknade av telefonen 180 gånger kändes det som. Bland annat ringde jobbet vid halv 7 o frågade om jag kunde jobba vid 7... eh, näe, jag har knappt sovit något så tror inte det är så bra. Sen ringer dom 2 gånger till, o den sista som ringde var ju verkligen inte trevlig... fick det o låta som allt är mitt fel. Fy.
Jobbade iaf mellan 14-22. Det gick väl ganska bra. Sen stack jag hem till Johanna där det blev lite god mat och vin (:

Idag händer andra grejjer... men det kan jag skriva om när jag kommer hem istället, för detta inlägget blev lite väl långt ^^ Tjaodå sålänge!

Ett tält!

Heejhejj!
Idag var det ganska tidig uppgång, 20 över 8. Åkte till stan vid halv 10, satt och gjorde teoritester på körskolan, gick väl bra (: Hade körlektion, en ganska rolig sådan. Hade en annan körlärare idag och han var ju verkligen på topp! Haha fan vad jag skrattade när vi åker förbi en muslim med slöja och hans kommentar är "där går ett tält" HAHAH, fyfan, lite oväntat att han, en man på typ 50 bast, säger något sånt xD

Köpte sedan ett par vantar och ett par trosor för sammanlagt 60 kr, gött! Fattar inte vart alla mina vantar tagit vägen, hittar bara en av varje, så dessa behövdes, ett par vanliga svarta bara!
Åkte hem med halv 1-bussen o skulle egentligen ta halv 3-bussen men sen insåg jag att jag inte hann. Och jag har faktiskt bra anledningar till varför. Cyklade bort till frisören o beställde klipptid, ringt ang. ett extrajobb, duschat, fixat med tvätt, valt kläder o packat lite grejjer som ska med ikväll.
Tar bussen vid 16.05 istället, så det är ju inte jättelång tid kvar. Ska först till Teleborg för att kolla Linas innebandy-träning, sen drar vi hem till henne o försuper o har rooligt förhoppningsvis, sen blir det utgång ;D

RSS 2.0