Sista gången, flera gånger

Veckan börjar lida mot sin bättre hälft och flytten närmar sig med stormsteg. Inte för att jag kommit nånvart med packning. Snart börjar jag väl drömma att vi flyttar och jag glömt all min packning, som ett tecken på att det är dags att börja packa snart. 
 
Måndagen var chill. Bostadsletande, promenad med hunden och sen hänga med Erika till stan en sväng. 
Tisdagen kom Mathilda hit på tidig morgon. Hade mycket att prata om och helt plötsligt var klockan halv 4 och hon skulle hem. Själv gick jag en promenad med hunden. Större delen av kvällen ägnade jag mig åt att skriva ihop ett gäng personliga brev inriktat till 6-7 olika brancher. 
 
Idag åkte jag in med mamma till stan på morgonen för att träna. Mitt andra och sista träningspass på det gymmet. Kändes skönt, på två sätt. Träningen i sig... oså att det var sista gången jag tränar i Växjö. Gick en snabbis på stan för att kolla skor. Var i stort behov av ett par nya "stövlar". Direkt när jag går in i affären ser jag ett par snygga skor förr 99:- som liksom bara skriker "köp mig". Fynd som fan! Åkte hem till Margareth för en hejdå-fika, trevligt! 
eftermiddagen kom Erika och Kristoffer hem till mig. Blev lite planering och bostadssökande. Det går framåt, ser lite ljusare ut iaf. I wish, I wish we get it! 
Snart sleep-time. Imon är det en lite viktig dag. Ska nog börja packa dessutom. Känns som det är dags för det. 
 

En solresa senare

Nu var det alltför längesen sedan senaste uppdateringen. Anledningen är enkel, har ju varit iväg på solsemester (;
 
Så förra onsdagen var det bara att packa det sista och fixa allt. På eftermiddagen mötte jag upp Kristoffer på stationen i Växjö för att ta tåg till gbg där vi skulle flyga ifrån. Dock gick inte flyget förrän 7 på morgonen så vi fick sova på flygplatsen, gick väl sådär, har svårt att sova på sånna ställen. 
När vi kom fram till Egypten var det varmt o skönt men ganska disigt.
 
Det blev en riktigt bra vecka iaf. Väldigt tur med vädret hade vi, blåste inte alls så mkt som det vanligtvis gör i 
januari. Så det blev mycket sol och bad. En massa mat då det var all-inclusive, helt okej mat och väldigt goda efterrätter hehe. Sen blev det även en del träning för ovanlighetens skull. Själv tränade jag 6 av de 7 dagar vi var där, hotellet hade eget gym så det var najs.
Vi åkte in till en liten fiskeby, Port Galib. Mysigt men väldigt dött, kändes som vi var dom enda turisterna där. Sen blev vi inlurade i ett parfymeri, 2 minuter skulle det ta, 45 minuter senare fick vi typ springa därifrån, säljaren började bli arg för att vi inte ville köpa nått. Vi var med o spelade fotboll och vollyboll med andra turister på grannhotellet, riktigt kul! Blev en riktigt lyckad resa, så skönt att komma iväg!! 
Hemresan blev en lång sådan. Vi var framme i Gbg vid 8 så vi missade sista tåget till Växjö så vi velade fram o tillbaka hur vi skulle göra, tillslut checkade vi in på ett hotell, fint men dyrt för att bara vara där i typ 5 timmar. Tog första morgontåget hem. Mamma kom hämtade upp oss. Hängde på mammas jobb tills hon slutade, satt i massagerummet, fett skönt! Lugn kväll med familjen.
 
Igår åkte vi till Tingsryd för att fira mormor o morfars 50-åriga bröllopsdag. Överraskningsfest blev det, trevligt. Åkte in till stan senare. Hem till Matilda dit även Rebecka och Marika kom. Sen gick vi hem till Källman där det var förfest. Utgång på Grace/Lagerlunden. Riktigt kul kväll även om jag missade nattbussen hem. Som tur var fick jag sova hos Rebecka så allt löste ju sig.
 
Idag har man ju varit segare än segast och inte fått något vettigt gjort. Går lite trögt i lägenhetssökandet, måste hitta nått snarast, om 1 vecka!!! OMG. Tiden kommer gå så fort nu. Börjar kännas lite stressande. Bara man fixar boendet så löser sig resten! Är så peppad på att flytta nu, kan bli riktigt bra!

Spontaniet- det bästa som finns!

Igår var en händelserik bra dag! Ellinor kom hit på förmiddagen. Har inte träffat henne sen i slutet av sommaren vilket bara för i typ en halvtimme. Gick en promenad med hunden och bara catchade upp sen senaste, riktigt trevligt. 
På eftermiddagen bokade jag en sista-minuten resa till Egyptien. Äntligen, ska bli så sjukt skönt!!! På kvällen blev det en promenad med Erika, sne hem till mig för att skypa med en tjej ang. boende i Oslo. Det är mycket pengar på en gång men lägenheten är superfin. Vi ska prata om det och snart bestämma oss!
 
Idag har det varit fullt upp typ. Gick upp, plockade ur diskmaskinen, käkade frukost, tvättade, hängde upp tvätt, gick med hunden samtidigt som jag pratade med Erica i telefon. Har börjat packa inför resan, bokat tågbiljetter och flygbussbiljetter. Nu ikväll har Johanna varit här. Har inte träffats sen typ mitten av sommaren så hade en hel del att ta igen :) En bra dag helt enkelt!

Lill-jul och resor

Snart ännu en vecka som börjar lida mot sitt slut. I torsdags hände inte speciellt mycket. Lagade mat till hela familjen, kyckling red curry med ris och röda linser, mycket gott och uppskattat! 
 
Fredagen åkte jag in till stan till mamma. Hade lite "lill-jul", julmat, julklappar och fika, kul att ses igen! Åkte hem och hade en lugn och trevlig kväll med familjen!

Igår åkte jag och mamma in till stan. Köpte hårfärg så snart blir det mörkare igen! Hämtade även lille kusinen Linus som vi skulle vara barnvakt åt. Världens sötaste 2-åring!!! Mysig eftermiddag med honom.
Åkte in till stan framåt kvällen för att träffa Matilda. En fika på Condeco och sen hem till henne för att leta sista-minuten resor. Vill verkligen komma iväg på lite solsemester innan jag flyttar!!!
 
Idag blev det återigen en lugn dag. Färgade håret, åt våfflor med familjen, rensade bland gamla kort och små "historier" jag skrev när jag var liten. Skrattade så att jag grät...bokstavligt talat. Sjukt kul att ha kvar sånna gamla minnen!! 

Having a good time.. after all

Åh vad dålig man kan vara på att uppdatera.. har trots allt haft endel att göra sen jag kom hem. 
Fredagen innabar mycket uppackning och rensning. Blev ett berg av kläder som ska bort. Känns skönt att rensa ut en massa, så mycket skit man samlar på sig under åren. På kvällen kom Erika hit. Det blev catch-up och filmmys. 
 
Lördagen åkte vi till Tingsryd. Var hos mormor & morfar en stund innan vi åkte till Peo, Maje och Linus. Det blev mycket gos med Linus och på kvällen blev det massa gott vin och spel med dom äldre (;
I söndags var det kalas för Linus som fyllt 2. God mat och släkten som sällskap, lugn trevlig dag. 

Allså, hur söt??!
Det blev tidig uppgång i måndags eftersom jag, mamma och Pontus skulle åka till IKEA. Det blev frukost på plats innan vi gick en runda. 
 
Från början var tanken att jag skulle träna på tisdag morgon men eftersom jag sovit dåligt den senaste veckan kände jag att det var dax att sova ut, på riktigt. Det gjorde jag också, sov till 11, så skönt! Lång och god frukost och sedan en lång härlig promenad med hunden, trots regn. Städade det mesta som var kvar i rummet så nu kommer man in och det är relativt bra iordning. 
 
Idag åkte jag in med mamma till stan vid halv 8 för att träna. Kan säga att synen när man kom in i träningslokalen var inte den mest positiva. Glasfönster in mot en galleria, Hej självförnedring.
 
Som tur var hade gymmet ett tjejgym så där höll jag mig i 1 timme av 2. Så skönt att komma igång igen efter 1 och en halv veckas stillhet. Efteråt gick jag till en drop-in frisör för en välbehövlig klippning. Klippte nog en halv dm. Vill ju egentligen ha långt hår men den senaste tiden har det växt i snigelfart så likabra att klippa av en bra bit och hoppas på bättre tider! 
Sen mötte jag upp Kristoffer. Gick lite på stan o sen fika. Över 1 år sen senast så det var kul o ses igen! (:
Nu är det Inkognito på tv, senare The Killing, två riktigt bra och spännande serier!

New Year and good bye

Nytt år och nya möjligheter. 
De första dagarna på året har varit riktigt bra. Men vi börjar från Nyårsafton
Dagen började med en sväng till stan för o möta upp Martyna för att köpa alkohol. Senare på em. åkte jag hem till Martyna där Paulina var. Erica och Emma kom lite senare. Det blev tre-rättersmiddag, riktigt gott alltihop! Tiden gick sjukt snabbt och plötsligt var det dags att åka till stan. Bussturen gick inte något vidare. Vi hann inte åka mer än 50 m förrän en bil kör in i bussen. Klantskalle. Så vi fick gå till tuben.. kanske lika bra med tanke på allt vi ätit. Hoppas av vid östermalmstorg för att gå till Adam som hade fest. Vid 12-slaget gick alla ner till Strandvägen för att kolla fyrverkerier, mysigt. Tillbaka och festa vidare till 4. Sen efterfest hos mig med några. Ett bra nyår med bästa vänner.  
Tisdagen var man helt slut. Vaknade vid halv 2-tiden. Efter lite kraftansträngningar tog jag mig hem till Martyna där Lavinia också var. Det blev en dag med bakishäng, onyttigheter, film och gårdagens matrester. Riktigt bra bakisdag ändå. 
 
Igår var det bara packa, städa, städa och packa hela f.m. När jag var färdig gick jag till stan och mötte upp Paulina. Hade egentligen inte tänkt köpa något men hittade ett par riktigt snygga skor för 99:- och en Björn Borg-plånbok för 160:- som jag inte kunde låta bli att köpa. Senare blev det lunch på Espresso House dit även Erica, Hannah och Karin kom. Hejdå-fika isch. Sad. Karin följde med mig hem för att hämta mina grejer och lämna nycklarna. Känns fett sorgligt att lämna rummet, kommer saknar det sjukt mycket, det är mysigt och har bästa läget typ! 
 
Sen åkte jag hem till Martyna för att köra en sista utgång med systrarna Nowik! Riktigt bra "sista-utgång" rolig och galen som vanligt. Började på Soap och avslutade på White. Sen gick jag direkt till stationen där jag låst in mina grejer för att ta morgontåget vid 06.21 hem. Svårt att hålla borta tårarna när tåget rullade ut från Stockholm. Kan inte fatta att jag flyttat därifrån. Kommer sakna Stockholm och framför allt mina underbara vänner. Fyfan rent ut sagt. Jag är van att träffa er varje vecka, nu kommer det förmodligen dröja ett bra tag innan vi ses igen, så jobbigt : (
 
Har varit riktigt seg och halvdeppig idag och att ens rum ser ut som ett bombnedslag gör ju inte saken bättre. Allt som mamma o pappa hämtade i söndags står ju i rummet nu, väldigt mycket att packa upp med andra ord. Har börjat lite smått nu iaf. Imorgon blir det till att rensa kläder, gud vad mycket som ska bort!

RSS 2.0