skoor

Tjaa!
Idag har jag varit inne i stan på Stadium som hade massa rea. Hittade 3 par skor, hur bra är inte det?! Ett par löparskor, ett par träningskor för inomhus och ett par vanliga skor, vilket jag verkligen behövde, har typ inga sånna! Det jag fick betala var 300 kr. Tänkte först strunta i löparskorna eftersom dom kostade 350 kr, men mamma var så snäll och köpte dom åt mig! Var även inne på HM en sväng och köpte ansiktsvatten, senn köpte jag en mascara på Lindex.

Nu är jag hemma och äter.. börjar jobba om 45 minuter, är inte speciellt taggad kan jag säga. Speciellt inte eftersom vädret suger hårt. Slutar inte förrän 22.00 så blir att det väldigt lugnt ikväll, börjar ju 7 imon :<

Vart tog tiden vägen?

Tjena!
Dagarna bara går och går, snabbare och snabbare hela tiden. Känns som man gör saker hela tiden.. vilket på ett sätt är kul, så man inte bara sitter hemma o degar.. men kan vara skönt att ha någon sån dag också! Har t.ex. inte fått sova ut ordentligt sen förra måndagen!
Kom ju hem från Stockolm i tisdags. Kommer inte ihåg om jag skrivit något om de sista dagarna och orkar inte kolla.. men iaf, det blev en hel del shopping under måndagen... i söndags var det även pubkväll med grönan och sen blev det cider och karuseller på Grönan under måndagkvällen :)

När jag kom hem hade jag 20 minuter på mig innan det var dax för jobb till nio på kvällen. Idag har jag också jobbat, från 7 till halv 4 och hade ingen rast vilket jag egentligen skulle haft.. i 45 minuter. Var hemma en timma innan jag stack in till stan för att träna på ik med Rebecka, lite mer än 2 timmar underhöll vi oss på gymmet (;
När jag kom hem satt jag mest o pratade med mamma och åt, nyligen pratade jag med my lovely Mathilda i tele! Hade mkt roligheter att prata om!! Nu ska jag kolla tv och chilla, kan vara uppe läänge ikväll utan att få ångest, börjar inte förrän halv 4 imon, LYCKA! Oså kommer ju Mathilda en stund innan, de e najs (;

In the big city

Tjena!!
Nu var det ett tag sen jag skrev här, har haft fullt upp senaste veckan så gör en liten sammanfattning av allt!
Söndag- jobbade 11 timmar + att jag fick jobba över. Lite spontant stack jag och Mathilda på fest ute i ingenstans. 8 glada killar från skåne hade hyrt stuga där så tillbringade resten av kvällen/natten där och fick skjuts av Mathildas mamma hem på morgonen.
Måndag- åkte tåg till Kalmar, åkte över till Öland där resten av familjen var. Vädret var fint så tillbringade dagen vid stranden! Tog lugnt på kvällen, en promenad blev det iaf.
Tisdag- dåligt väder på f.m så åkte in till Kalmar och shoppade. Tanken var att inte shoppa mkt, slutade med 8 plagg, 2 par trosor och 2 nagellack... lyckat! Men allt kostade bara lite över 600, så visst fyndade jag (; Vädret var fint sen så gick ner till stranden en stund, hem o grilla o spela kubb.
Onsdag- åkte hem från Öland, jobbade till 10. Inte mkt mer.

Torsdag- Jobbade dagspass. Kom hem och hade Mathilda med mig, fixade mig, städade huset och packade, sen vid 8-tiden kom skåningarna och det blev fest, ganska galet. minst sagt! men riktigt lyckat. Mindre lyckat att jag började jobba klockan 7 dagen därpå.
Fredag- som sagt, jobb från 7-13.30. Hem och städa och packa sen en 6 timmars lång bussresa till Stockholm och min saknade Martyna :D På kvällen stack vi ut en sväng, men det belv relativt lugnt ändå, fast trevligt!
Lördag- blev väckt strax innan 11, fixade oss och stack till Gröna lund. Åkte endel roliga karuseller, sen vid halv 5-tiden stack jag hem eftersom Martyna började jobba. Tog lite tid innan man hittade, får panik på alla pendeltåg och spår man ska till för att komma rätt! Nu sitter jag hemma och tar det lugnt. Martyna slutar 12, så tills dess ska jag in till stan så ska vi dra ut en sväng. Blir nog gansk lugnt idag.. mest för att ladda upp inför imorgon, pubkväll imon, ska tydligen vara galet!!

-.-

Hatar att vara stressad.. är iaf hemma från Öland. Ska jobba om 10 minuter. Nu vet ni det.

Lite fat-man

Hejhej!
Dagen har varit skön än sålänge! Gick upp vid halv 12-tiden typ, segade med frukosten, senare började jag fixa mig och tog halv 3-bussen till stan. Där var jag med Andrea, roligt att träffa henne igen!! Vi gick till Skåres och köpte varsin muffins, mycket god var den. Sen  när vi gick på stan blev vi sugna på glass, så det blev en glass med, fetto som man är (; haha. Vi gick ner till sjön och satte oss där.
Sen började nån indier prata med oss på engelska.. lite irriterande när man sitter där och vill prata med varandra, så ska han komma där med massa konstiga frågor, typ "tror ni det finns något liv efter detta livet"... vafan??!
Kunde inte låta bli haha (;

Nu är jag hemma, ska äta något innan jag drar till min kära Mathilda! Var längesen sist så ska bli kul att träffas. Vi ska nog gå en promenad och bada lite, mys (:

Som ett kylskåp

Tjaa!
Dagen som varit har varit braa. Jobbet gick mycket bättre idag än igår, trots att jag började 7 och var grymt trött. Dagen flöt på och slutade vid 3. Gjorde inte så mkt under eftermiddagen. Vid 9 stack jag ut och joggade en runda i 45 minuter, sjukt skönt var det men eftersom jag redan hade träningsverk sen igår gjorde det lite ont. Hann knappt hem innan jag stack igen för att gå promenad med Johanna! En trevlig runda blev det och samtidigt mötte vi mina föräldrar och lillebror som kom med bussen, dom har ju varit i Stockholm!

När jag kom hem hjälpte mamma mig med att beställa bussbiljetter till... STOCKHOLM!!! :D Nästa fredag åker jag, kommer fram på kvällen och åker hem tisdag morgon. Ska självklart till min älskade Martyna! Ska bli så roligt att äntligen ses igen, har ju inte sätts sen sista studentfesten!! Vi kommer ha mycket att prata om, det är en sak som är säker. Sen lär det ju bli endel shopping och festande, perfekt!
Nu har jag nyligen duschat och ligger i sängen, är stel som ett kylskåp och skulle behöva en lång massage just nu känner jag. Imorgon är jag ledig och det ska bli underbart.. åker förmodligen in till stan en sväng!

Underbar känsla

Sådär, då har jag tränat mitt första pass sen Spanien! Innan brukade jag ju alltid träna på friskis&svettis, men nu har jag ju kort på Idrottskliniken. När jag var där en annan gång tyckte jag inte så mkt om det.. men nu måste jag säga att jag gillar det, är ju mycket större än F&S! Så där tränade vi i nästan 2 timmar, väldigt hårt körde vi så nu är man helt slut i, framförallt benen! Men vilken härlig känsla det är efteråt!!!
Tog en lojjebild innan (;
Nu ska jag äta lite "mat" eftersom jag inte hunnit det.. får bli en sån pizza man stoppar in i ugnen, snabbt och gott! Sen ska jag träffa Johanna! Vi ska väl gå en liten runda, kanske sätter oss vi sjön och pratar lite (:

Hard work

Hejhej!
Igår var första dagen på andra jobbet, det gick bara bra! Jobbade kvällspasset vilket jag tycker är mycket skönare! Dock satt jag bara vid tv:n och drack kaffe efter 9 eftersom alla hade lagt sig då. Dumt av mig att dricka kaffe dock, kunde inte sova sen, somnade säkert inte förrän efter 3.. oså skulle jag upp kvart i 7.

Denna dagen har varit desto olugnare. Helt sjukt verkligen vad mycket det har varit, asstressigt blev det. Så dåligt att det bara är två som jobbar samtidigt.. dessutom att vi bara var sommarvikarier, ingen har delegering, dvs. vi får inte ge ut medicin vilket i sin tur leder till att vi måste ringa efter någon varje gång patienterna ska ha medicin.. krångligt värre. Överhuvudtaget var förmiddagen något kaos och vi låg efter som fan i "schemat", vissa hann ju knappt äta frukost innan maten kom... Äe... imorgon måste det gå bättre. 

Kunde sluta en halvtimme tidigare iaf eftersom jag inte hann ha någon rast. Så nu måste jag äta något litet och packa i resten för om mindre än 1 timma ska jag till Växjö för att träna på IK med Rebecka :) Ska bli skönt att röra på fläsket lite, var ju ett tag sen man tränade gym (; Lär ju f.ö vara död när jag kommer hem!!

Rock to the beat

Hittade en låt häromdagen som jag verkligen har fastnat för. Riktigt skön är den, lite ös och dunk typ, lite tagg blir man!

Idag var jag faktsikt nere och badade i Rottnes härliga sjö! Erika fick jag med mig, det var sjukt härligt och svalkande kan jag säga! Sen fixade jag mat när jag kom hem. Strax efter 10 gick jag en promenad. Sjukt att det fortfarande är så svalt och skönt ute trots att det är sent.. kom hem kvart över 11 så har precis duschat. Ska lägga mig i sängen och kolla tv innan jag somnar.

Galet varmt

Tjena!
Nu är även denna helg över. Den har varit bra nere i Karlshamn! I fredags gick vi och åt glass på glassbåten, sen gick vi vidare till nån ö och satt där resten av kvällen. I lördags var det ju fint väder så stack till en annan ö där vi solade och... jaa, badade gjorde vi ju inte, men skvätte lite vatten iaf hehe. På kvällen gick vi ut till dendär ön igen som vi var på i fredags. Var där hela kvällen.

Denna ön var vi på.


Igår var det ju med fint väder, så vi gick en runda.. dum som jag var tog jag inte på mig bikini så dog av värme typ! Sen gick vi och åt glass igen, glassälskare som man är hehe.
Åkte hem vid 20 i 8 och mamma hämtade mig vid stationen. När jag kom hem stack jag bort till Johanna en stund där även Fidde var. Hann se förlängningen av VM-finalen och det var ganska spännande måste jag säga!!
Vi tyckte det såg lite mobbat ut bara.. hehe.

Idag vaknade jag av att telefonjäveln ringde... 3 gånger :@ Först min mobil då det var en från jobbet... blev lite rädd att jag kollat fel och att jag skulle jobba idag.. men så vare iaf inte. Sen ringde dom från någon tidning 2 gånger... hatar verkligen att bli väckt av telefonen..
Nu är det ju också så sjuuukt varmt både inne och ute att man inte får någon frisk luft och jag har därför lätt att få ont i huvudet.. så kände mig nästan lite sjuk när jag vaknade. Nu är det dock bättre.
Planerna för idag är väl ganska obestämda.. ska träffa Johanna senare när hon slutat iaf!

Last day at work

Tjeena!!
Gårdagen var najs. Det var jobb, sen lite solning, sen vid 4-tiden gick jag långpromenad, alldeles för varmt för att gå snabbt kan jag säga, men det var skönt att gå iaf! Senare åkte jag in till stan där jag träffade Rebecka! Vi gick och åt mat på Spice &... kommer inte exakt ihåg vad det heter hehe. Där satt vi tills det stängde sen hämtade vi en filt och satte oss vid Växjösjön. Riktigft mysigt var det och vi hade en massa att prata om. Tog 23.20-bussen hem och då var det bara till att lägga sig.




Idag har jag bara hunnit jobba än så länge. Detta var sista jobbdagen på detta jobbet, känns riktigt skönt, mest för att jag slipper gå upp 7 varje morgon. Men visst kommer man sakna alla goa ungar lite smått! Men vem vet, kanske kommer tillbaka som vikare till hösten?

Håller på o packa ner till grejjer, ska snart duscha och fixa mig lite innan jag åker till stan där jag får vänta 1 och en halv timme tills bussen till Karlshamn går! Ska vara där över helgen, ska bli gött o komma ifrån här lite och förhoppningsvis blir det väl bra väder med så man kan sola och bada vid havet, bättre än trädgården!!

Tennis

Tjena!
Dagen har varit najs. Jobbade som vanligt 4 timmar på förmiddagen.. sen när jag kom hem solade jag ett tag. Följde senare med Johanna till stan för hon skulle hämta sitt nya körkort, denna gången lyckades hon hehe. Sen stack vi ner till stan och kollade lite i affärerna. Själv köpte jag ett linne och en tunika på Vero Moda. Självklart hittade jag det på rean, fattig som man är, det kostade bara 179:- sammanlagt ;D
Tennis i underbara Strömstad <3
När jag kom hem stack jag och pappa bort och spelade tennis. Så kul är det verkligen, speciellt när det är sånt underbart väder också!! Så nu har jag fått min motion för idag!
Har precis duschat och nu ska jag kolla på nån film på tv:n. Har börjat få ont i huvudet.. måste nog hämta min vattenflaska och en ipren snarast!

Matlagning

Tja!
Har nyligen slutat jobba. Var lika morgontrött som vanligt, och då gick jag ändå och la mig redan vid 11 igår.. tidigt för att vara mig!!

Igår var det också jobb som gällde sen solade jag lite när jag kom hem. Framåt kvällen stack jag bort till Johanna där vi skulle laga mat. Cyklade först bort till affären för att köpa lite saker som saknades. När vi kom hem började vi laga maten och efter en stund kom Fidde. Vi tre satte oss ute på altanen och åt den faktiskt mycket goda maten! Sen kom Josefine förbi en sväng också! Efter maten fick jag sjukt ont i magen.. och efter ett tags lidande kände jag att det var lika bra att dra hem.
Kollade på en film innan jag somnade.

Inga större planer inför dagen, en promenad är väl ett måste, men annars väldigt slapp dag.

40-årskalas

Hallåja!
Har varit dålig på att skriva under helgen, har haft lite annat för mig... I fredags tog jag det iofs väldigt lugnt har jag för mig. Jobbade förmiddagen, solade lite på eftermiddagen.. kvällen kollade jag mest på film och tog det lugnt.

Igår när jag vaknade kändes det som jag var bakis, hade jätteont i huvudet och kände mig alldeles yr. Tog en ipren och somnade om lite... men var fortfarnade yr under förmiddagen. Åkte till Tingsryd vid 1-tiden där det var 40-årsfest för Peo, min morbror! En riktigt trevlig, smått galen kväll blev det där med god mat, trevligt folk och några roliga lekar!

Födelsedagsbarnet (gubben) var glad som fått superman-kallingar ;)



Idag har det varit en slappedag. Har mestadels stekt i solen... åt nyss grillat.. ska snart gå ut en promenad... och för ovanlighetens skull ska jag gå med Johanna(!).

American pancakes

Halååja!
Jobbet gick ovanligt snabbt idag, trots att jag bara jobbar 4 timmar räknar jag alltid ner och önskar att tiden ska gå lite snabbare. Inte för att jag inte trivs, för det gör jag definitvit, älskar barnen, sååå söta är dom ju!! Men man är ju så sjukt trött på morgonen.. jag är då ingen morgonmänniska. Att jag hade ont i magen gjorde inte saken bättre.

När jag kom hem segade jag ett tag, sen gjorde jag pannkakor till Pontus. Kom sedan på att jag ville testa göra Amerikanska pannkakor, så det gjorde jag. Resultatet blev faktiskt väldigt gott måste jag säga! Dock är dom sjukt mättande så man orkar ju inte egentligen äta så många, men gör det ändå bara för att det är så gott hehe. Självklart tog jag kort på det hela ;)

Min måltid... ja o sen kan man ju plussa på några till haha. Vet att den rosa/lila pannkakan ser lite småscary ut, men jag blandade i hallon vilket var mycket gott!



Förresten kom jag 3:a på en tipsrunda vi var med på här i Rottne i tisdags. Det var ungdomar som hade arrangerat lite aktiviteter och det hade o göra med att Växjö är "Europas grönaste stad" så vi gick dit med dagisbarnen. Frågorna var skitsvåra och både 1:an, 2:an och jag fick 7 Poäng av sammanlagt... 10 eller 12, kommer inte ihåg.. handlade bara om miljön, typ "hur mycket ... släpper en växjöbo ut per år" osv. Så det var utslagsfrågan jag föll på... ganska rejält. Man skulle gissa hur många frön det var i en påse.. man såg inte fröna men iaf, jag trodde typ 280... svaret var 2500 typ.. hahahha.

Priset var en tygväska med diverse saker, ex. usb-minne, nyckelknippa, reflex och en massa broschyrer... kanske inte det roligaste pris jag fått hehe.



RSS 2.0