Do I Dare?

Hejheej!
Måste bara börja med o säga att jag köpte jackan som jag skulle köpt i helgen, so happy!! Fick tillomed 10% rabatt på den (;
Denna dag har varit bra. Jobb på förmiddagen, stack o tränade mellan halv 3-halv 5, skönt. Såg även en redig snygging, synd bara att han kom så sent. Åkte hem med mamma. Ringde lite samtal sen blev det en promenix med Erix eheh. Trevligt var det iaf.

Nu kollar jag på Big Brother. Innan kollade jag på Efterlyst, blir nästan lite rädd. Hur ska jag våga bo ensam i Stockholm, åka tunnelbanan själv på natten och gå hem själv också för den delen. Kommer vara rädd hela tiden säkert (när det är mörkt) och oroa mig för att någon ska hoppa fram ur någon buske. Jag borde inte kolla på Efterlyst, men kan ju heller inte låta bli.
Har ont i huvudet, hoppas verkligen det går över, vill inte bli sjuk nu.
Hej då.

12-i-rad

Helluu!
Några dar sen jag skrev sist, helgen är redan slut och min 12-dagars-jobb-i-rad period har börjat. Helgen var toppen!
Fredagen var det jobb 9-15, åkte upp till Samarkand för att möta upp mamma o pontus. Hittade en jättesnygg jacka, men tänkte att jag kunde vänta till lördagen eller söndagen eftersom jag ändå skulle in till stan då. Åkte iaf hem, sen blev det in till stan på kvällen igen, förfestade lite med Malin och hennes kompisar. Sen stack vi till Grace. Helt okej kväll, tappade bort endel lite dåodå så det var lite segt.

Lördagen åkte jag in till stan för med 1-bussen för att träffa Jessica, men eftersom hon in skulle komma förrän halv 3 så passade jag på att gå en promenad runt sjön, gutgut. Sen träffade jag äntligen Jessica för första gången sen studenten, sjukt att det gått så lång tid. Men det var superkul iaf, har saknat henne så! Gick och åt god mat på stan. Sen stängde det vid 4 så då gick vi vidare till Broqvist för att fika lite hehe, sen när det stängde vid 5 så satte vi oss på stationen, massa prat och skratt blev det (:

När jag kom hem åt jag god man med familjen och grannarna, sen stack jag till Ramona där jag var resten av kvällen, mys på det också!

Igår så åkte jag ju då in till stan och Grand Samarkand innan det stängde för o köpa jackan. Självklart hade dom inte den i min storlek nu och jag hann inte sticka ner till stan innan den stängde så det var ju typiskt. När man väl hittat en så fin jacka och dessutom hade 50 kr rabatt, men den gick ju ut igår.
Sen stack jag till jobbet för o vara lite social med Malin medan jag väntade på att klockan skulle bli kvart i 6. Då mötte jag upp Maria, Rebecka och Ellinor. Det blev mat på Rice and Spice. Mycket gott var det. Sen åkte vi hem till Maria där det blev massa prat och glass!! Superbra kväll som vanligt med mina fina vänner!

Denna dagen har bestått utav jobb. Sen joggade jag faktiskt runt sjön för första gången iår. Mycket härligt väder för en joggingtur. Nu kollar jag på Big Brother nörd som jag är. Men man kan ju faktiskt få sig ett gott skratt ibland. Kollar även första avsnittet av Bachelorette, kunde inte låte bli hehe.

Vilket erbjudande

Tja!
Dagen har varit bra. Var dock väldans trött när jag gick upp vid 7-tiden. Jobbade kort dag idag, väldigt skönt. Åkte hem och gick till Sörgården för att försöka få tag i chefen för att få arbetsintyg, men hon hade möte så det gick ju inte. Har ringt till lite folk angående boende. Det går framåt iaf (:

Nu de senaste timmarna har jag suttit som fastklistrad framför, först, "Varning för barn". Sjukt kul är det. Gillar verkligen när en tjej från programmet intervjuar en kille och frågar "tycker du piskan borde förbjudas?" killen svarar "njaa... njä, men inte lika mycket drivning tycker jag" Hon svarar "Inom travsporten då?" HAHA. Det tar några sekunder för honom innan han fattar xD

Sen har jag kollat på de två senaste avsnitten av One tree hill. Så sjukt bra. Fick en o annan tår i ögat. Nu får man vänta till sommaren innan nästa avsnitt kommer.

Det poppade upp ett meddelande på Skype. Konstigt eftersom jag bara är vän med Mathilda där, så fattar inte hur denna person fått min skype-adress? I vilket fall som helst, fick jag ju ett väldigt fult erbjudande. Den skrev:

Beautiful Russian ladies

European and American women are too arrogant for you? Are you looking for a sweet lady that will be caring and understanding?
Then you came to the right place- here you can find a Russian lady that will love you with all her heart.

Hahah, wtf??!!

Do you wanna pay my bills?

Okej, likaväl o börja med det som kommer uppfattas som negativt/tråkigt/jävligt, vad man nu vill kalla det.
Igår fick jag min mobilräkning. Den vad inget att hurra för. Visste att den skulle bli dyrare än vanligt, så för att vara på den säkra sidan tänka jag "okej, runt 400 kanske, inte mer än 500".. Så då kan ni tänka er att chocken blev stor när jag öppnade kuvertet och såg siffrorna 1236 kr. att betala. Nästan så att jag flinade till, var ju skrattretande. Hur fan gick det till. Jag som trodde jag hade en spärr på 500 kr?! Uppenbarligen inte.. Eller kanske det var 500 i månaden? Detta är ju "trots allt" en räkning på 3 månader. Men ändå, min brukar ligga på runt 250 kr efter dessa 3 månader. Det gillar jag.

Den andra lite halvjobbiga saken är att jag inte kommer in varken på hotmail eller msn. Jag vet att jag fått massa skit i inkorgen om att meddelanden ha skickats automatiskt från min mail, typ virus/intrång eller nått sånt. Men det har inte varit några problem förräns igår när jag skulle logga in och det stod att kontot har spärrats!! Så har skickat in något för att återställa lösenord o allt vad det är, så väntar bara på att dom ska "identifiera" mig, o ge tillbaka min mail. Lite jobbigt att den försvinner just nu när jag mailat en hel del ang. boende osv.

Det positiva som hänt sen sist är att jag träffat Martyna! Åkte till henne i söndags. Blev en hel eftermiddag med massa prat, koll på boende, god mat och allmänt trevlig tid (: Det behövdes absolut. Nu är det inte alltfär lång tid kvar tills vi bara kan ta tunnelbanan till varandra! :D Längtar.

Nu sitter jag och äte frukost. Har blivit en trevlig vana detta. Gå upp, koka kaffe, sminka mig, fixa frukost, sätta sig med datorn på ena sidan för att leta boende o kolla läget på fb, och frukosten på andra sidan. Bussen går om 40 min, så änsålänge är det lugnt. Solen lyser lite smått, härligt det!

When the discovery makes you insecure

Tjaa!
Gårdagen var rätt awesome!! Jobbet gick bra, sen var det bara att åka hem för att stressa så man hann med halv 8-bussen till stan. Mitt i all stress kom jag (mamma) på att jag kanske borde äta något, så värmde 3 faijitas som jag tog nått bett i dåodå medan jag fixade mig. När klockan var 19.35, dvs. den tid som bussen går, så hade jag fortfarande 1 och en halv faijitas kvar. Det slutade med att jag springer till bussen med mat i ena handen och en kasse och väska i andra haha typiskt mig. Hann iaf med bussen.

Mötte upp Martyna i stan, sen blev vi upphämtade av Lina mfl. och åkte vidare till Matilda som hade 20-årsfirande. Det var väldigt trevligt, blev god dricka i gott sällskap! Sen blev det taxi ner till stan där vi stack till Lagerlunden. Där träffade jag också Rebecka, Maria och Ellinor så dom gjorde oss sällskap, funfun!! Sen stack vi till Grace där det var dance-time. Askul hade jag iaf, men det blir väl så när man går ut med underbara vänner!


Sen stack jag till jobbet gör att sova. Vid 10-tiden går jag ner till jobbet för att fixa till mig och börja jobba. Då upptäcker jag till min förvåning att kassan var öppen!! Vi låser den alltid. Sen när jag kollar i den så är den tom :o Då börjar man bli lite rädd och undra vad som pågår. Messade Madde för o fråga om dom tagit ut pengarna o lagt dom nån annanstans, men icke. Hon ringde runt lite och sen kom hon och den ena chefen ner till jobbet. Det är fortfarande ett mysterium hur detta har hänt??! Någon har ju uppenbarligen "brytit" sig in.. men dörrarna var ju låsta så det är väldigt konstigt hela grejjen.

Jobbdagen gick väl annars bra, var dock supertrött sen när jag åkte hem. Snart kommer Johanna hit, blir en väldigt mycket chillkväll vilket behövs efter gårdagen.

Har haft bättre dar

Detta är en sån jäveldag man bara hatar. Den började väl iofs ganska bra, riktigt härligt vårväder, satt ute i solen tills jag började jobba!
Men sen kom snön. Riktigt jäkla snöstorm. Och med snön kom det jävliga (inte nog med att snön fick ens humör att sjunka till 0). En jobbarkompis hade fått erbjudande att åka till Sthlm i helgen för at gå på någon grejj och skickade mess till alla på jobbet om nån kunde ta hennes pass på lördag. Slutade med att jag fick ta det. Trots att jag hade saker inplanerade både imorgonkväll (vilket kommer påverka lördagen...) och på lördag. Men, eftersom jag känner mig dum om jag inte ställer upp så gjorde jag det. ändå.
Tycker det är så jäkla tråkigt bara när det finns några som alltid ställer upp och andra som aldrig gör det. Känner mig så otaggad man bara kan bli, på att jobba lördag mellan halv 10- halv 6. Fan rent ut sagt. Skulle haft 3 hela helger ledigt i rad. Men nej, det börjar ju förra helgen att jag får hoppa in o jobba lördag eftersom en annan är sjuk.. och nu denna.

Det handlar inte bara om att jag ska på 20-årsfest imon och kommer att må.. inte lika bra på lördagen.. (för det kan jag ju styra över själv.. hur mkt jag dricker) Det handlar om att jag inte kommer komma hem förrän 3 på natten och sen ska man upp vid halv 9 på morgonen bara för att bussarna går sämst, så får åka med pappa in. Jag kommer vara trött. Jag hade velat sova ut, vilket jag inte kunde göra förra helgen heller. Och visst, det är ju också något jag väljer själv.. att festa och vara uppe sent dagen innan. Men, jag tänker då inte strunta i att fira min kompis bara för att ingen annan kunde ställa upp och jobba.

Annat jag börjar tröttna på är att leta boende. Mejlar med två stycken som hyr ut sina lägenheter. Men dom verkar fan lika skumma båda två. Känns nästan likaväl att lägga dom åt sidan och leta efter andra.. som inte verkar vara några lurendrejare.

Ett jävligt tråkigt, surt och negativt inlägg dethär. Men det är så jag känner mig för tillfället. Hoppas att morgondagen (kvällen skulle jag nog kunna säga) blir väldigt rolig och bra iaf! Jag tänker då minsann ha kul, även om jag ska upp och jobba dagen efter.

More than 1 year ago..

Tjaa!
Denna dag har varit bra. Ganska soligt vilket alltid är välkommet! Öppnade på jobbet idag, var sjukt lugnt. Förstår inte vad som hänt med allt folk, vart är alla? Iaf. Slutade vid 2-tiden.
Sen var det dags att åka till mamma.. min riktiga mamma! Var väldigt trevligt att träffa henne igen. Var över 1 år sen jag träffade henne sist. Förutom att vi stötte på varandra i en affär en gång, men inte mer än det. Denna gången åkte jag även dit själv för första gången, annars brukar alltid Anki och en annan vara med, men icke denna gång. Det blev kaffe och kaka och prat om allt som hänt osv. (:

Bjuder på denna otroligt fuula bild på mig och min mamma (; Tagen i 7:an, därav mitt fula utseende. Inget fel på mamma dock! Har nästan inga bilder på oss två tillsammans så det fick bli denna (:

Sen stack jag och tränade. Tänkte först bara köra 1 timma så jag skulle hinna med 17.20-bussen, men när jag stod där på crosstrainen och var så taggad så blev det träning i nästan 2 timmar istället, göööttt! Sen att det fanns endel snyggingar gjorde ju inte saken sämre (; Eller, dom såg snygga ut på avstånd iaf hehe.
Såhär fint var det på himlen när jag väntade på bussen.

Har duschat och ätit lite sen jag kom hem. Kollade mejlen och såg att jag fått 5 svar från olika personer jag mejlat om angående boende. Det finns en som verkar perfekt.. lite too good to be true. Jag vågar inte riktigt lita på personen, så ska göra ett telefonsamtal imon som förmodligen kommer säga ganska mycket om man ska köra på eller avsluta det hela.
Men två av dom andra som svarade verkade också ganska intressanta så dom har jag mejlat tillbaka till, hoppas på svar snart!!

Danshumör och kändis

Hellu!
Nu är det söndag och även denna vecka är snart slut. Var några dagar sen jag skrev.
Torsdagen var det jobb. Efter jobbet träffade jag Rebecka. Vi åkte upp till Samarkand för en fika o massa prat på Askelyckan. Blev några mycket bra timmar, finns alltid så mycket att prata om när vi ses! (:

Fredagen började värsta bra. Fint väder och lagom mycket folk. Sen blev den förjävlig. Snön kom och det var fullt upp från klockan halv 3 tills jag slutade, minst sagt. Hann knappt dricka emellanåt bara för det var folk hela tiden, vilket blir lite jobbigt eftersom man blir helt torr i munnen. När jag väl slutar och åker hem får jag sms om att en jobbarkompis är sjuk o inte kan jobba sitt lördagspass och frågar om nån annan kan ta det. Det slutar med att jag får göra det. Inget jag var så peppad då jag hade planer inför kvällen, utgångs-planer alltså!

Åkte iaf in till stan för att möta upp Maria. Vi åkte hem till henne, fixade oss färdiga och sen drack vi lite oså innan vi stack till Grace. Där blev det massa dans till skön musik. Jag hade en riktigt bra kväll, var på galet danshumör så det blev awesome!! Sen stack jag till jobbet för att äta och lägga mig. Sov på övervåningen bara för att slippa krabba med buss eftersom jag skulle in o jobba på morgonen.
Igår vaknade jag typ varje timme kändes det som, men gick upp vid 10. Gick ner till jobbet o började fixa mig o fixa iordning inför öppning. Allt gick bra, lagom mycket folk och ingen bakfylla, sköönt! Dessutom så kom det en kändis o handlade av mig. Ingen mindre än Markoolio!! Var först lite tveksam om det var han, men när han väl beställde hörde jag ju på rösten att det var han! Lite kul ändå hehe.

På kvällen kom Erika hit så kollade vi först på Melodifestivalen och sen på filmen Puss. En myskväll blev det iaf vilket också behövs ibland!

Idag vaknade jag vid 12-tiden. Skönt o sova ut riktigt. Min första lediga dag på 13 dagar, skööönt! Har kollat på oth, ätit vofflor och när telefonen ska jag ringa lite samtal, viktiga sådana!

Hur ska detta gå ihop?

Tjaa.
Gårdagen var bra. Började med att Mathilda ringde o väckte mig vid kvart över 8. Brukar hata när nån ringer o väcker mig, men eftersom det var Mathilda så gjorde det inget, blev bara glad :D Var kul o höra hennes röst igen o höra hur allt var med henne, saknar henne, väldigt mycket. Minst 4 månader kvar tills vi ses, känns lite tråkigt. Men samtidigt, tiden går ju så fort o snart är vi där!

Jobbet gick bra o träningen likaså!
Idag var det jag som öppnade på jobbet. Var sjuukt lungt på förmiddagen, städade o fyllde på massa dricka o lite allt möjligt bara för att göra något. Slutade ju vid 2 idag så åker hem direkt. Ringde till Gröna Lund för att fråga när utbildningen börjar. Fick en liten chock när de sa att tillfällena var antingen 7:e eller 15:e april!!! wtf, det är ju snaaart. Får lite smått panik. Visst, jag kommer köra på det senare datumet, men ändå, det var runt den 15;onde, dvs. vissa grejjer kan mycket väl vara den 13:e osv. Okej.
Nu måste man alltså skynda sig som fan för att hitta boende. Har meljat några som jag hittat på blocket som verkat ganska bra. Men aa.. känns lite jobbigt nu. Vill bara hitta någtot vettigt ställe att bo på så kan jag vara lugn med allt annat.

Aja.. sitter o kollar Big brother nu, har kollat reprisen sen igår också. Det är faktiskt roligt ibland. Alltså så att man skrattar rakt ut. Sen blir det läggdags, nångång lite senare. Imorgon blir en bra dag. Kväll iaf. Då ska jag träffa Rebecka vilket inte kan bli annat än bra!

Solsken o trötthet

Heelluu!
"Hann".. (orkade) inte skriva igår. Iaf, vaknade av någorlunda solsken, alltid härligt! Gick en promenix med Erix (Erika), ja jag gillar o komma på nya ord. Vi pratade bland annat om den underbara resan, miss it so much! Trevligt var det iaf, behövdes innan jobbet. Trodde det skulle bli lugnt eftersom det var söndag, men icke. Det var saker att göra hela tiden, vilket på positivt på sitt sätt. Man har inte tid att sukta efter kakorna till exempel haha.

Idag var det åter dax för jobb. Vädret var ganska fint under dagen vilket gör att man bara får ännu mer ångerst av att stå inomhus o veta att man inte slutar förrän halv 6. Jobbet gick väl bra, saker att göra hela tiden. Sen blev det lite träning, men bara ett kort pass idag. Var så trött så får ta igen imon. När jag åkte bussen hem somnade jag, vaknade när vi var på "stationen" i Rottne.. vilken tur att jag inte vaknade 5 min senare, då hade jag missat min hållplats, dvs. sista hållplatsen i Rottne.

Nu sitter jag här, har varit duktig och lagat god mat till jobbet imon, couscous med lite blandade grönsaker och köttbullar, mums! Håller nu på att ladda upp bilder från Fuerteventura på fb. Kände att det var dags nu sådär efter 1 och en halv vecka. Dock gör det bara att man saknar det mer, var ju så härligt! Jaja, får se till att åka till nått annat grymt ställe snart.. eller aa, lär ju inte bli förrän tidigast ett halvår.. men ändå!

Dop

Tjaa!
Igår blev det nattjobb vilket gick bara bra, ganska lugnt ändå, skönt!
Idag vaknade jag först vid 9 men kände att jag kan ju fan inte gå upp nu efter bara sovit typ 4 timmar, så somnade om o gick upp vid 11. Var faktiskt inte så trött även om jag bara sovit ungefär 6 timmar, konstigt detdär. Iaf, har duschat, kollat senaste avsnittet av oth. Nu har jag precis fixat färdigt mig. Ska åka till Tingsryd på dop för lille Linus. Ska bli trevligt! Sen blir det jobb... inte lika roligt.. menmen, det är ju fint väder iaf :D Inte varje dag det är sol i Växjö.

Denna supersöta pyjamas-bodyn hittade jag igår, kunde verkligen inte låta blki o köpa den. Så detta får bli Linus dop-present från mig!

Sån gulleboll

Hej!
Dagen igår var bra. Började jobba vid 9 och slutade vid 2. Tog bussen vid 10 över 3 till Tingsryd för att hälsa på Peo, Maje och lille Linus! När jag kom kollade vi några avsnitt av Big Brother. Åt även supergod tacos som Maje gjort.. sen blev det även kladdkaka. Senare stack vi till Trensum där Peo jobbade. Fick mig en liten rundvandring för o se hur man gör.. exempelvis grillkol, smoothie osv!
Sen åkte vi hem igen för att kolla lite film och äta ost och kex, gott o mysigt! Har såklart myst en massa med världens sötaste Linus, man vill bara krama sönder honom!! Gulligast blev han ändå när han tog på sig denhär!

Åkte med 10-bussen till stan för att jobba vilket gick bra. Först var det lite segt men de 3 sista timmarna bara sprang iväg och plötsligt var det dags att sluta. Snäll har jag varit idag känner jag! Stack o tränade innan jag tog bussen hem. Träffade Erika på bussen, kul o prata med henne.
Vi kan konstatera att båda saknar Fuerteventura lika mkt och vill bara tillbaka. Ja.. fy, för en vecka sen var man där, satt förmodligen i baren efter en god middag. Drack massa goda drinkar o hade trevligt sällskap. Åh, saknar. <3


Ny månad, nya tag

Tjaa!
Dagen har varit najs. Kände mig värsta glad på jobbet, energin sprudlade.. som man kan säga. Kände mig faktiskt trevlig mot nästan varje kund. Vet inte varför det blev så, men jag hoppas det håller i sig. Slutade vid halv 6, men tänkte att jag kunde vara kvar lite till o vara social med Malin ett tag så tänkte ta 20 över 6-bussen till träningen. Missade den så fick ta nästa. Hann iaf träna 1,5 timme så det var ju najs.

Nu så sitter jag här o ska snart sova. Lagt upp lite bilder från helgen på fb. Får se till o lägga in bilderna från Fuerteventura snart också.. Men inte imon, för då är det jobb, sen åker jag till Tingsryd till Peo, Maje och lille Linus. Ska bli myys!

F.ö. Något sjukt oväntat som hände idag när jag åkte buss. Det ringer ett långt o väldigt okänt nummer på minn mobil. Jag svarar. Hör inte så mkt, fattar ingenting, han snackar om "Carlos, I'm Carlos" jag bara, "eeh, okey? and who is Carlos? do I know you" .. ja, jag ska inte skriva hela vår konversation här, men vi hade tydligen träffats på ett uteställe i Fuerteventura, snackat lite, tydligen bara i några minuter. Fattar inte hur fan han hann få mitt nummer på bara några minuter?! haha. Men han verkade ju trevlig när vi pratade i telefon, även om jag blev sjukt förvånad, då jag verkligen inte har något minne av detta? Haha. Jaja, en liten rolig grejj bara. Dags för sovdags snart.

RSS 2.0