Har haft bättre dar

Detta är en sån jäveldag man bara hatar. Den började väl iofs ganska bra, riktigt härligt vårväder, satt ute i solen tills jag började jobba!
Men sen kom snön. Riktigt jäkla snöstorm. Och med snön kom det jävliga (inte nog med att snön fick ens humör att sjunka till 0). En jobbarkompis hade fått erbjudande att åka till Sthlm i helgen för at gå på någon grejj och skickade mess till alla på jobbet om nån kunde ta hennes pass på lördag. Slutade med att jag fick ta det. Trots att jag hade saker inplanerade både imorgonkväll (vilket kommer påverka lördagen...) och på lördag. Men, eftersom jag känner mig dum om jag inte ställer upp så gjorde jag det. ändå.
Tycker det är så jäkla tråkigt bara när det finns några som alltid ställer upp och andra som aldrig gör det. Känner mig så otaggad man bara kan bli, på att jobba lördag mellan halv 10- halv 6. Fan rent ut sagt. Skulle haft 3 hela helger ledigt i rad. Men nej, det börjar ju förra helgen att jag får hoppa in o jobba lördag eftersom en annan är sjuk.. och nu denna.

Det handlar inte bara om att jag ska på 20-årsfest imon och kommer att må.. inte lika bra på lördagen.. (för det kan jag ju styra över själv.. hur mkt jag dricker) Det handlar om att jag inte kommer komma hem förrän 3 på natten och sen ska man upp vid halv 9 på morgonen bara för att bussarna går sämst, så får åka med pappa in. Jag kommer vara trött. Jag hade velat sova ut, vilket jag inte kunde göra förra helgen heller. Och visst, det är ju också något jag väljer själv.. att festa och vara uppe sent dagen innan. Men, jag tänker då inte strunta i att fira min kompis bara för att ingen annan kunde ställa upp och jobba.

Annat jag börjar tröttna på är att leta boende. Mejlar med två stycken som hyr ut sina lägenheter. Men dom verkar fan lika skumma båda två. Känns nästan likaväl att lägga dom åt sidan och leta efter andra.. som inte verkar vara några lurendrejare.

Ett jävligt tråkigt, surt och negativt inlägg dethär. Men det är så jag känner mig för tillfället. Hoppas att morgondagen (kvällen skulle jag nog kunna säga) blir väldigt rolig och bra iaf! Jag tänker då minsann ha kul, även om jag ska upp och jobba dagen efter.

Kommentarer

Lämna gärna en kommentar!:

Name please:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du blogg?:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0