Last weekend in July

Holaa!
Då var sista helgen i juli över. En mycket bra sådan! 
Fredagen var jag ledig. Det var fint väder på dagen så gick till Humlan för solning. Anna kom förbi en sväng. På e.m. gick jag till stan och shoppade lite. På kvällen mötte jag upp Linda för utgång. Vi började lite lugnt på Treat. Fortsatte till Obaren och avslutade på Oxid. Bra kväll! 
 
Lördagen var jag också ledig. Vaknade dock inte förrän halv 1 av sms. Ångest på den, hatar som vanligt att sova länge. Gjorde lite ärenden och vid halv 5-tiden kom Erica hit. Vi fixade oss och lagade käk. Sen kom Amelie och vi satt på min innegård, drack drinkar, lyssnade på musik och hade väldigt trevligt. Sen åkte vi till Ljunggren, nån hotellbar typ. Sen åkte vi till Dovas för att fylla på sedan till Oxid för och dansa loss till stängning. Avslutade kvällen på White Room till stängning. Galen kväll men sjukt kul och billigt blev det! Ångesten när man ställer alarm och det står "50 minuter kvar" tills man ska upp.... 
 
Söndagen gick ändå förvånansvärt bra att jobba, hade mer energi än jag borde! Sen var det bara att tagga om inför pubkväll... officiell pubkväll! Drog till bryggan med vänner. Sen Lejonbacken, After och avslut på Patricia. Riktigt rolig kväll!! 
 
Igår var mindre kul att vakna. Tröttheten var total men jobbet gick bra. Jobbade bara till 17 så det var skönt. Som vanligt blir det aldrig att man åker hem direkt efter jobbet. Hängde med Karin till stan ett tag. Tillslut blev det hemgång. Sökte faktiskt ett antal jobb igår. Känns skönt att komma igång med sökandet! 
 
Ska strax cykla till jobbet. En fin dag så kan bli mycket att göra. Ska försöka hinna sätta mig i massagestolarna en sväng innan jag börjar. Jobbar till 8 idag sen ska jag nog hänga på en takterrass-bar med fina vänner ikväll. Fira att man är ledig 3 dagar, underbart!
 

33 timmar på 3 dagar

Äntligen är tre dagars jobb med 11-timmars pass över! 
Ett jobb lyckades jag söka i måndags innan klockan blev alltför mycket och jag inte orkade mer.
I tisdags var det som sagt jobb hela dagen typ. På kvällen blev det en fika med Johan följt av en långpromenad runt stan, trevligt! 
Igår, jobb till 8. Hem för fix och mötte sedan upp EricaFridays. Köpte in en kanna med Strawberry margarita, fett gott. Gick sedan till Collage och dansade natten lång! Bra kväll!
 
Några timmars sömn senare var det dags för jobb, 9-20. Efter jobbet stannade jag till vid Lejonbacken då jag såg Karin och Anastasia sitta där. Cyklade tillslut vidare till Ica för köp av en fralla och naturgodis(!!). Bästa uppladdningen för en kväll med jobbsök. Tråkigt men måste göras!! 
Ledig i två dagar nu iaf, ska bli riktigt skönt! Har endel saker jag vill fixa/göra, få se vad som blir av! 

Summerfeeling a la Stockholm boogie

Ännu en helg över. Återigen, tiden bara rinner iväg. Grym helg. 
Lördagen var det jobb till kvart över 5. Stod i kassa för typ andra gången i år, kul när man får träffa alla och inte bara står instängd i kök o montering! Efter jobbet blev det hem för fix sen drog jag Anna, Carl och Paulina till Apberget. Drack, åt snacks, pratade och hade bästa utsikten över Stockholm, underbart! Sen kom Erica och ännu senare kom Emilia med kompisar. Vid 10-tiden gav jag och Erica upp kylan och åkte hem till mig. Dit kom Johan och Daniel med kompisar för att forsätta. Drog till Oxid dit Martyna och Paulina mötte upp oss. Galen kväll minst sagt. 

Igår vaknade jag till vid 8 och tänkte, shit, har jag försovit mig nu.. lyckan som uppstår när man inser att "juste, jag är ledig idag", var total! Somnade om, vaknade kvart över 10. Käka frukost och drog till Humlan för stek. Anna kom dit också. Sen gick vi o käka mat på Baresso. Hälsotallrik för min del, sjukt gott!
Hem till mig en sväng, Carl och hans kompis kom förbi. Jag o Anna drog till grönan sen för att påbörja pubkvällen. Lejonbacken, Skeppsbar och After, i vanlig ordning. Även denna pubkväll blev jag helt sjukt trött vid halv 3-tiden och inser att det bästa är att cykla hem. Bra kväll ändå. 
 
Idag vaknade jag seent. Paulina kom förbi på sin lunchrast. Hon hjälpte mig lite med cv och tipsade om jobbsidor. Nu har jag gjort färdigt mitt cv, bara bilden som saknas. Dags att fixa personligt brev också. Sen kan jag börjar sökandet! (Wish me luck!) Jag måste cykla och storhandla också.. så sjukt tråkigt, men när kylskåpet ekar vet man att det är dags.. 
 
Well, nu får jag återgå till de viktiga sakerna här i livet. Puss.

Älskar spontanietet

Ens lediga dagar blir sällan som man tänkte sig. Måndagens lediga dag spenderades i Humlan för stek i solen fram till tidig kväll. Sen en PW, riktigt skönt! Sen mötte jag upp MartynaFridays för ett glas vin och lite skvaller, mys!
 
Tisdagen blev en tidig uppgång. Närmare bestämt kvart över 7, befann mig på Grönan vid 8 för att gå på frukost-föreläsning. God frukost och intressant föreläsning.
Vid lunch-tid mötte jag och Martyna upp Paulina för en promenad! Sen drog jag och Martyna till 3-butiken och vips så är jag med Iphone! Väldigt spontant men fett värt! Bytte lite abonnemang och fick telefonen på köpet! Sen köpte vi yoghurt-glass. Självklart började det ösregna, hagla och åska när vi är påväg hem. Väl hemma hos mig käkade vi mat innan Martyna skulle till jobbet. Själv satt jag inte (med gott samvete) och kollade på Gossip Girl. Efter några avsnitt ser jag att det är klarblå himmel igen.. typiskt, det dåliga samvetet kommer fram igen.
 
 
På kvällen kom iaf Erica hit. Direkt hemkommen från USA o allt! Hon hade köpt ett läppsyl och ett Victoria Secret läppglans till mig, hur gullig får man va?!!! Vi satt och drack några frozen-drinks som hade köpt där, väldigt gott! Paulina kom också hit lite senare, en väldigt trevlig tjej med några favoriter (:
 
Igår var det jobb 11 timmar. Efter jobbet drog jag hem för fix, sen kom Martyna, Sarah och Erica hit. Vi förade lite för att sedan dra ut. Tanken var Soap Bar men när vi gick förbi Collage såg vi Martin vid ingången så vi blev infixade där istället. Riktigt rolig kväll! 
 
Var förvånansvärt pigg när alarmet ringde vid 7.. trots 3 timmars sömn. Jobbet gick bra även om det var sjuuukt mycket folk, tror inte det varit så mkt folk i parken denna sommaren. Skönt att sluta 8 en sånhär dag! Nu ska jag försöka fixa mitt CV, hoppas på att word fungerar som jag vill. Sen kan jag kolla på Gossip Girl med gott samvete! :)

Kaos av olika slag

Ännu en lyckad helg som är över.
Efter jobbet i fredags hängde Sarah med hem. Vi gick senare och mötte upp Martyna på Treat. Firade Sarah lite i efterhand med shots och vin, kul! Sen mötte jag upp AnnaOxid. Dit kom även Erica o hennes kompis. Så dans till stängning blev det.
 
Lördagens jobbpass var galet. Kö från 12 tills jag slutade vid 20. Sen slog vi ju också försäljningsrekord för denna säsong så inte konstigt! Kan säga att sista timmen ville jag bara sluta och komma igång med festligheterna! Jag och Martyna åkte hem till Johan där det var endel folk. Festade ett tag innan taxin kom och körde in oss till stan och Soldaritet. Drinkbord var bokat och festen var igång! Riktigt lyckad kväll!
Igår mådde man som man förtjänade. Dom ringde från grönan och frågade om jag ville vara hemma då det var dåligt väder och dom skulle klara sig utan mig. Men jag behöver pengar och eftersom det förmodligen inte skulle bli mycket att göra kände jag att det var lika bra att jobba. En lugn dag blev det, skönt! Slutade dock en timme tidigare, fixade mig och satt i massagestolarna i nån timma, fett värt! Sen drog jag till Lejonbacken o körde pubkväll. Skeppsbar efter det. Och en sväng på After. Kul kväll men tillslut var jag så trött så det blev inget Patricia denna gång. Tråkigt men lika bra.
 
Vaknade vid 1. Ångest, hatar att vakna sent. Men fick sova ut iaf, riktigt skönt. Har precis ätit upp frukosten. Vädret är ju underbart så tänkte ta en PW i solen. Får se vad mer denna dag har att erbjuda!

Familj på besök

God morgon! 
Nu är min lilla "helg" över och den riktiga helgen är nu kommen. Då ska man såklart jobba. Wellwell, mina lediga dagar har varit toppen. 
Tisdagen blev det Allsång på Skansen, Loreen och Norlie & KKV var höjdpunkterna. Sen gick vi en sväng till Grönan. Jag och Erika cyklade sedan hem till mig för att föra. Vid 23-tiden kom Jonathan och hans två kompisar. Har inte träffat honom på typ ett och ett halvt år så det var kul! Det blev ett långdraget fördrick. Gick till Labbet vid 2-tiden. En bra kväll!
 
Onsdagen var det hyfsat tidig uppgång iom att familjen kom till Stockholm. Dom kom hem till mig en sväng, sen gick på stan för shopping och käk. Hade picknick vid vasa-bryggan och sedan blev massa åk på Grönan. 
 
Igår blev det också tidig uppgång. Denna gång berodde det på att jag skulle cykla till hotellet dom bodde på för att käka frukost-buffé. Så värt pengarna. Allt möjligt gott fanns där och jag som älskar frukost var inte sen på att testa det mesta! Vi gick en sväng till slottet för att kolla en vaktavlösning. Käkade supergod glass i Gamla stan innan det var dags att säga hejdå. Två riktigt trevliga dagar med familjen! 
På kvällen mötte jag upp Paulina i Humlan. Erica, Martyna, Anna och Cissi anslöt även lite senare. Mysig kväll med fina vänner! 
 
Snart är det dags för jobb 9-17. Skönt med kort dag. Kvällen är oplanerad. Tror jag ska köra på en väldigt lugn kväll, typ film och chill, är för tillfället otaggad på nått annat än så... men det vet man ju kan ändras kanske snabbt hehe. Men vill nog spara tagget till imon och på söndag, då äre fest!!

Bortom storstan

Tjaa! 
Då var ännu en helg över. En helg som till stora dela spenderades i de småländska skogarna. 
Det blev en lugnt kväll på torsdagen när jag kom fram till stugan. Käk och prat med familj.
 
Fredagen var en jobbig dag. Begravningen för farfar var vacker men sorglig. Jag visste att det skulle vara jobbigt, men inte så illa. Snäppet till plågsamt att se nära o kära så ledsna och hela vetskapen om att man aldrig kommer få träffa honom igen. Efter cermonin blev det lättare i allafall, vi åkte till ett ställe och åt smörgåstårta och  umgicks. Åkte hem till stugan igen framåt eftermiddagen. Farmor kom och åt middag och fikade sen på kvällen. 
 
Lördagen blev det frukost ute i solen, så härligt! Tog mitt första dopp dessutom, kyligt men inte alltför kallt. Gled runt i en gummibåt på sjön och solade i hängmattan på land. Grillad mat blev det innan jag åkte hem. Kom till Sthlm vid kvart över 10, åkte hem och fixade mig och cyklade sedan till Wokhouse där jag mötte upp Paulina och Emilia! Så kul att träffa Emilia igen, nästan ett år sen sist!! Martyna och Cassandra kom även dit. Drog vidare till F12. Musiken var allt annat än bra så efter nån timma gav vi upp och drog till Oxid istället, bra musik, massa dans och sjuukt varmt, men ett bra avslut på en bra dag!
Söndagen det 11-timmars jobb. Efteråt var det pubkväll i vanlig ordning. Lejonbacken och sedan Skeppsbar. En rolig kväll fast ganska tidig hemgång eftersom det var jobb tidigt dagen efter.
 
Igår gick vi alltså in i V.28, dvs. veckan då alla industriare gick på semester, typ. Dvs. högsäsongen drar igång på riktigt, bra väder, jobb 9-17, mycket folk och väldigt varmt. Skönt att sluta tidigt var det iaf! Jag och Erica gick och köpte typ väldens godaste glass på Ben&Jerrys. Jag mötte upp Anna och gick till en brygga vid Vasamuseet  och hade mys i solsken. Sen drog vi hem till mig, kollade Gossip Girl. Martyna kom förbi en sväng också. Trevlig kväll!
 
Nu äter jag frukost och ska cykla till jobbet om drygt en halvtimme. Fortfarande trött, trots mer sömn än jag fått de två senaste nätterna tillsammans. Samma jobb-tider som igår. Tanken är att gå på Allsång på Skansen ikväll.. hoppas inte vädret blir så dåligt som de sagt bara!
 

Bra dagar med touch av panik

Okej, så det blir aldrig riktigt som man tänkt sig, men söndagen var bra ändå! 
Jag och Martyna möttes upp för en Kaffe på Baresso. Sen gick vi hem till mig för att käka och börja föra lite smått. Cyklade vidare till William där Paulina och Jesper var, för att kolla Em-finalen i fotboll. När den var slut cyklade jag och Martyna till Lejonbacken för pubkväll. Mycket folk och trevligt häng. Drog vidare en sväng till Skeppsbar, vidare på After och avslutade kvällen på Patricia med Antonio. Riktigt roligt, själv var jag hans "wing-girl", spännande haha. Känslan när man cyklade hem i solskenet, det var varmt och lyssnade på bra musik, var typ underbar!
 
Måndagen var jag ledig, sjukt skönt! Jag Martyna och Sarah möttes upp i Humlan för lunch och parkhäng hela dagen, mysigt! På e.m mötte jag upp Johanna en sväng, hon "mellanlandade" i Sthlm i 2 timmar för vidare färd hemåt så vi gick o käka lite oså trevligt! På kvällen blev det tvättning varvat med matlagning, "fun". 
 
Tisdagen var det jobb 9-17. Fick självklart jobba över 25 min, när man väl hade bråttom. Mötte upp Martyna, Paulina, Sarah och Sandra vid 18 för att handla mat. Drog till Martyna för grillning hela kvällen, hur najs som helst. Årets första grillning, perfekt väder, bra sällskap och god mat, kunde inte bli bättre!
 
Kvällens avslut var destor värre. Hade glömt mina hemcyklar hemma och jag kom inte in genom porten för portkoden hade låst sig. Testar att ringa min hyresvärd men med tanke på att klockan var 12 antog jag att hon inte skulle svara, rätt där. Så där står man strax efter 12 utelåst och ska upp o jobba vid 9. Den lilla panik som uppstod var inte kul. Som tur var fick jag komma hem till Anna och sova hos henne, hon räddade min natt där! 
 
Igår var ju också en brabra dag. Jobbade 9-17. Kom hem och kunde med lättnad hitta mina nycklar så fint på sängen. Bytte om, mötte upp Martyna för en jogging-tur på Djurgården, hela 50 minuter blev det, stolt! Har bara joggat en gång sen jag flyttade hit så det kändes braaa! Erica hade turen att sluta tidigare så vi drog hem till mig o fixade oss Anna kom. Vi drog till Humlan. Martyna kom dit, Martin kom dit. Vi förade o hade trevligt. Drog till Collage och dansdae järnet... som vanligt! Bra kväll!
 
Efter 3 timmars sömn var det ganska segt att gå upp vid 7. Jobb 9-17. Skyndade mig hem och packade färdigt det sista och gick till centralen. Såklart ute i god tid (not), 4 minuter tillgodo. Så nu drar jag mot de Småländska skogarna. Ser fram emot att träffa familjen och ena delen av släkten, även om det är under tråkiga omständiheter. 
 
Wellwell, have a good weekend!

Bra dagar med touch av panik

Okej, så det blir aldrig riktigt som man tänkt sig, men söndagen var bra ändå! 
Jag och Martyna möttes upp för en Kaffe på Baresso. Sen gick vi hem till mig för att käka och börja föra lite smått. Cyklade vidare till William där Paulina och Jesper var, för att kolla Em-finalen i fotboll. När den var slut cyklade jag och Martyna till Lejonbacken för pubkväll. Mycket folk och trevligt häng. Drog vidare en sväng till Skeppsbar, vidare på After och avslutade kvällen på Patricia med Antonio. Riktigt roligt, själv var jag hans "wing-girl", spännande haha. Känslan när man cyklade hem i solskenet, det var varmt och lyssnade på bra musik, var typ underbar!
 
Måndagen var jag ledig, sjukt skönt! Jag Martyna och Sarah möttes upp i Humlan för lunch och parkhäng hela dagen, mysigt! På e.m mötte jag upp Johanna en sväng, hon "mellanlandade" i Sthlm i 2 timmar för vidare färd hemåt så vi gick o käka lite oså trevligt! På kvällen blev det tvättning varvat med matlagning, "fun". 
 
Tisdagen var det jobb 9-17. Fick självklart jobba över 25 min, när man väl hade bråttom. Mötte upp Martyna, Paulina, Sarah och Sandra vid 18 för att handla mat. Drog till Martyna för grillning hela kvällen, hur najs som helst. Årets första grillning, perfekt väder, bra sällskap och god mat, kunde inte bli bättre!
 
Kvällens avslut var destor värre. Hade glömt mina hemcyklar hemma och jag kom inte in genom porten för portkoden hade låst sig. Testar att ringa min hyresvärd men med tanke på att klockan var 12 antog jag att hon inte skulle svara, rätt där. Så där står man strax efter 12 utelåst och ska upp o jobba vid 9. Den lilla panik som uppstod var inte kul. Som tur var fick jag komma hem till Anna och sova hos henne, hon räddade min natt där! 
 
Igår var ju också en brabra dag. Jobbade 9-17. Kom hem och kunde med lättnad hitta mina nycklar så fint på sängen. Bytte om, mötte upp Martyna för en jogging-tur på Djurgården, hela 50 minuter blev det, stolt! Har bara joggat en gång sen jag flyttade hit så det kändes braaa! Erica hade turen att sluta tidigare så vi drog hem till mig o fixade oss Anna kom. Vi drog till Humlan. Martyna kom dit, Martin kom dit. Vi förade o hade trevligt. Drog till Collage och dansdae järnet... som vanligt! Bra kväll!
 
Efter 3 timmars sömn var det ganska segt att gå upp vid 7. Jobb 9-17. Skyndade mig hem och packade färdigt det sista och gick till centralen. Såklart ute i god tid (not), 4 minuter tillgodo. Så nu drar jag mot de Småländska skogarna. Ser fram emot att träffa familjen och ena delen av släkten, även om det är under tråkiga omständiheter. 
 
Wellwell, have a good weekend!

6:e dagen

Men tja!
Då var vi inne på veckans sista dag.. igen, tiden går snabbt. 
Fredagen var det 11-timmars jobb, förvånansvärt lugnt i parken. På kvällen mötte jag och Jessica upp Erika o hennes kompisar på Fridays. Medan alla andra köpte goda drinkar köpte jag en smoothie eftersom jag ville vara nykter. Minst lika gott! Tanken var Sturecompagniet men kön var lång o vi orkade inte så hamnade på Oxid för ovanlighetens skull. Sjukt mycket folk men inte så bra musik vilket var tråkigt. Det är ju musiken som är det viktiga! Drog vidare till Labbet. Ganska tomt när vi kom så jag drog hem vid halv 3-tiden.
 
Igår var det segt att gå upp. Jobb 9-20. Det gick dock väldigt bra, hade sjukt kul. Så glad att jag har underbara kollegor som gör jobbdagarna så mycket bättre även om man är trött eller på dåligt humör :) Efter jobbet drog jag hem för fix. Precis när jag ska cykla mot Humlan börjar det regna så hämtar upp Daniel o hans kompisar så går vi hem till mig igen. Martyna kommer också. Efter ett tag är regnet lugnat ner sig så drar vi till Oxid. Riktigt kul, bra musik, massa dans och goda shottar. 
 
Man vet att man körde all-in när man cyklar in i en lyktstolpe på hemvägen, vaknar upp denna morgon och sover med sängöverkastet som täcke, gårdagens smink sitter kvar (sminkar typ ALLTID av mig) och fyllematen jag köpt på hemvägen ligger kvar, orörd på skrivbordet, så ovärt! Smakade en liten tugga av chicken-burgern idag, typ det äckligaste ever. 
 
Har precis käkat frukost och ska fixa mig. Ska jag möta upp Martyna och Sarah för en kaffe på stan. Sen tänkte vi ta med oss mat o sätta oss i en park o käka. Och tagga om inför kvällen. Söndag=Pubkväll! 

RSS 2.0