Karaoke och annat kul

Tjohoo. 
Då var man redan inne på tordag. En bra vecka har det varit trots vissa omständigheter. 
Fick tag i SHM-biljetter i måndags iaf, men hjälp av Martyna, kommer blir så sjuuukt, längtar!!! 
Tisdagen vare jobb. Efter jobbet gick jag och Jessica till Lejonbacken för lite AW. Emma och Anna kom också. Sen drog jag och Anna till Gröne Jägaren där Tim och Anastasia var. Sen drog jag och Tim vidare till Skeppsbar där vi träffade massa trevligt folk, riktigt bra kväll även om det var nyktert, sånt gillar vi!
 
Igår var jag ledig, riktigt skönt. Gick på stan med Anna, köpte 2 par skor, en klänning och ett linne, nöjd! På kvällen käkade jag mat med Paulina. En sallad för 49:- med Rabble, värt! Drog hem till mig, Anna kom, förade, åt jordgubbar, morötter och gurka med dipp, gott. Sen drog vi till Lion Bar dit även Tim kom. Karaoke-kväll vare, riktigt kul. Även Daniel o hans kompis kom. Vi drog till Ace där det var bartömmning, dock väldigt tomt. Avslutade kvällen på Oxid. Bra kväll. 
 
Idag sov jag länge. Efter ett telefonsamtal med saknade Rebecka och en långdragen frukost cyklade jag ner till stan för att möta upp Anna. Vi drog till Rålis för lite stekhäng. Sen gick vi o köpte kaffe+bulle för 10 spänn, satte oss i en annan park på Kungsholmen o hade mys. Gick hem till mig och drack Vietnamesiskt kaffe o hade trevligt. Nu väntar jag med på att Martyna ska sluta så vi kan dra ut. Blir dock nyktert för min del då det är jobb imon, men vem säger nej till dans?!

En midsommarhelg.. o lite tillhe

Tjaa!
Nu var det alldeles för längesen jag uppdaterade. Har varit fullt upp typ. Förra veckan var bra. Jobb mån-ons. Nån utgång här o var.
Torsdagen var jag ledig och hade en riktigt bra dag. På f.m. cyklade jag runt och uträttade några ärenden. Avslutade med att köpa en ny dator och en ny kamera. Min andra kamera försvann och min andra dator börjar bli väl gammal, seg och allmänt dum i huvudet så kände att det var på tiden. Slog på "stort" och köpte en Mac. Magical moment när man startade den... typ! Senare åkte jag hem till Erica. Hade picknick i en park med jordgubbar, vindruvor, degistivekex och bubbel. Riktigt mysigt! På kvällen kom efterlängtade Mathilda hit (:
 
Fredagen blev det tidigt uppgång. Åkte bil från Täby mot Blidö, tjejerna i en bil och killarna i en. Kom fram till ett soligt Blidö där festen redan var igång. Det blev solning, musik, mat, lekar, alkohol, dans och massa trevligt. En riktigt trevlig midsommar!
 
Lördagen var en regnig dag. Jag och Mathilda åkte hem eftersom jag skulle jobba dagen efter. Vi gjorde inte så mycket vettigt den dagen, mest chill. Skulle gått ut men var för sega för något sånt.
 
Igår var det tillbaka till jobbet. Väldigt lugnt. Efter jobb var det pubkväll. Satt på bryggan med ett gäng fina tjejer innan vi drog till Lejonbacken. Cyklade vidare till Skeppsbar där det var dansgolv, kulkul! När jag cyklade hem framåt gryningen hände en tråkig sak. Råkade komma med cykelhjulet i spåret där spårvagnarna åker, så hela cyklen och jag ramlade så har ett fett blåmärke på hela vänstra sidan av benet och det gör jävligt ont. Typiskt.
 
Strax dags för jobb. Försöker komma fram i kön så man kan köpa SHM-biljetter men det går långsamt, känns dödsdömt, måste ju dra snart!! Jobbar bara till 5 idag så det är sköönt, blir nog en lugnt kväll idag.

Summerburst 2012

Då var typ världens bästa helg över. Känns trist, har haft så kul att jag bara vill köra en repris på hela alltet om o om igen!!
Fredagen börjades det i Humlan. Mötte upp Anna och hennes kompis. Erica kom efter ett tag. Vi gick hem till mig en sväng innan vi drog till Stadion och Summerburst!!! Mötte upp Amelie där också! Dans hela kvällen lång till Axwell och Tiesto bland annat, grymt bra!! Oså var ju vädret helt underbart också så det gjorde ju inte kvällen sämre!

Lördagen var en seg start. Först kom Erica hit, sen även Martyna och Paulina. Korkade upp och började tagga. Vid 4-tiden drog vi återigen till Stadion för o kolla på Nause, tråkigt regn när vi gick men tur som vi hade slutade det lagom tills spelningen. Kollade på Adrian Lux också innan vi drog hem en sväng till mig igen för att fylla på... Lotta och Martin hängde också med. Lagom tills Calvin Harris skulle spela var vi tillbaka. Under kvällen tappade alla bort varandra lite hela tiden så det sög ju, men tillslut hittade jag åtminstone Paulina och vi dansade o hade kul! David Guetta avslutade festivalen, det var grymt! Drog hem till mig och sedan vidare till Labbet där vi spenderade resten av kvällen.

Igår mådde man verkligen som man förtjänade. Vid 2 hade jag bestämt med min hyresvärd att jag skulle flytta in till henne pga. vattenskadan i badrummet som ska fixas. Tog längre tid än väntat men allt gick bra! Känns annorlunda att bo såhär inneboende, men skönt med stora ytor, ett riktigt kök och en dusch som funkar! Det ska nog gå bra. På eftermiddagen drog jag till grönan för o möta upp Martyna, Paulina, Anastasia och Karin för att fira Karins födelsedag. Det gjorde vi med att köpa en stor hink med 22 kulor Ben&Jerry's och massa annat gott. Sjukt gott! Gick sedan vidare till bryggan o förade med grönan-people! Lejonbacken sen och avslut på F12. Sjukt rolig kväll, massa dans oså!

Idag har varit en grymt seg dag att jobba. Storhandlade efter jobbet och har absolut inte gjort nånting sen jag kom hem. Skönt. Strax dags att sova, ska bli skönt att vakna upp och må bra igen.

Tack , för världens bästa helg, dags o tagga Midsommar nudå!!! (:

Hann knappt börja innan det var slut

Oj vad tiden går fort. Nyss skulle jag jobba första gången för denna vecka. Nu har jag nyligen kommit hem från min sista jobbdag denna vecka. Det har varit en hel del att göra på jobbet, man märker att folk börjar få semester!

Igår
efter jobbet åkte jag hem till Erica som fyllde år i tisdags. Där var det ett gäng tjejer och kalasade! Bubbel, tilltugg och en galet god tårta bjöds det på. Vid 11-tiden åkte vi in till stan. Gick till Club X. Hängde kvar där till 3 när det stängde. Fick gratis inträde till White room så där blev det shaka ass ett tag till. Riktigt trevlig kväll!

Idag var man något trött när alarmet ringde vid 9-tiden. Jobbet har dock gått väldigt bra tycker jag, inte överdrivet mycket o göra. Hade cykelsällskap av Karin påväg hem, har ju knappt träffats på över en vecka så hade endel att prata om!
Ikväll
blir det lugnt för att tagga inför morgondagen som förhoppningsvis blir som jag vill!!!

Back on track

Sista dagen hemma i Småland var också mycket bra. Efter ett gäng våfflor med familjen åkte jag in till stan för o möta upp Jessica. Kaffe på Condeco blev det... och en massa catch-up såklart. Lika roligt som vanligt. Ska bli så kul att hon och pojkvännen åker upp över midsommar så man får träffa henne en sväng då också!
När jag kom hem blev det god mat med familjen. Sen kom Ramona och Erika förbi. Ramona har jag inte träffat sen min födelsedag förra året så det var kul att hon hann hem fråm Malmö innan jag åkte.

Igår blev det tidig uppgång. Åkte med mamma till stan för att sedan ta buss till Alvesta och sist , tåg till Stockholm. Lämnade ett grått och kyligt Växjö och kom fram till ett soligt, varmt Stockholm, Like! Svettigt att gå hem med all packning. Så det blev en låång PW när jag kom hem. Sen cyklade jag till William där Martyna, Paulina och endel folk var för att kolla fotbolls-EM. Synd att dom förlorade.

Idag är det jobb för första gången på typ en vecka. Tiden går så fort. Har haft en superbra helg hemma i Småland och laddat upp batterierna så nu kör vi tre dagars jobb, sen ledig hela helgen... så det ska nog inte bli så farligt! Ska bli kul o träffa alla kära kollegor här (:

Även växjö kan överraska!

Igår blev en brabra dag. Gjorde Faijitas med mamma som jag ska ta med mig, väldigt gott o bra att ha när man inte orkar göra mat. Fikade på hallonpaj, min favorit, mums! Sen på kvällen käkade vi smördegsinbakad fläskfilé med potatis och goda såser. Sen kom Erika hit. Vi drog in till stan till Rebecka. Förade i hennes brors lägenhet innan vi begav oss till Terrassen. Tur som vi hade stod vi på V.I.P-listan och slapp stå i den långa stämmnings-dödar-kön. Det blev en riktigt bra kväll, bra sällskap och massa dans, som vanligt den bästa kombinationen för en lyckad kväll! Extra kul att det nästan bara var nytt folk som man inte kände igen, brukar ju annars vara att man känner igen halva befolkningen på dansgolvet.

Vaknade för drygt 2 timmar sen. Håller på o packar.. igen. Tiden går så snabbt, känns ju som jag kom hit nyss. Kommer ha en heldel mer med mig tillbaka till Stockholm än vad jag hade när jag kom hit. Typ mat, vinglas, en ny (!) picknick-filt oså. Passar på o lyssna på ashög musik, saknar mina högtalare här hemma, blir ju verkligen heelt annat ljud än från datorn.
I eftermiddag ska jag in till stan o träffa Jessica, ska bli väldigt trevligt!

Surprise, I'm baack!

Nu så kan jag avslöja varför jag gick upp klockan halv 4 på torsdagmorgonen. Tog nämligen ett tåg hem till Växjö vid kvart över 5!! Kom fram vid 9t-tiden. Vid 10 kom Rebecka och vi käkade frukost på Espresso house. Väldigt gott och ännu trevligare, som jag saknat henne! Efter några timmar gick vi en sväng på stan för o uträtta lite ärende.

Vid 2-tiden gick bussen hem till Rottne. Lite nervöst var det att gå med resväskan mot huset. Pontus och mamma var precis påväg ut när jag kom. Dom blev sjukt förvånade när dom såg mig komma där. Den enda som visste att jag skulle komma hem var ju pappa... och några kompisar. Väldigt kul att överraska dom!! Gick en promenad med mamma och hunden. Sen blev det käk och catch-up-time.

Igår ringde alarmet halv 10. Efter en natt i min stora härliga säng som jag saknar en massa var jag redo för en student-dag! Gick PW med hunden innan vi åkte till Tingsryd. Det var min kusin A.K.A broder som tog studenten!! Snacka om att alla släktingar blev förvånade när jag kom och inte minst, Niclas!!! Så roligt att överraska honom och alla andra, det verkade uppskattas iaf (: Vädret var tyvärr inte det bästa men humöret var på topp ändå, inte minst hos studenten själv hehe. En mycket trevlig kväll med god mat och fint sällskap!

Idag blev det sovmorgon. Har nyligen ätit frukost. Dagens planer är oklara men kvällens är desto klarare. Utgång med bästa vänner! Ska bli jättekuuul.

Besvikelsen som uppstår när det bara var ett kar

HElllooo!!
Igår var en fett bra dag. Jobbet gick bra. Cyklade hem, fix. Sen kom Martyna och Paulina, vi förade. Drog ut. Tanken var Soap bar.. men kön var jättelång så vi pallade inte. Jag och Martyna gick till The Lab istället. Då var klockan halv 2... gratis inträde till halv 3. Vi tyckte idén om att cykla hem till mig o dricka lite mer var en bra idé då allt köande fått oss lite otaggade. Kom tillbaka lagom till halv 3. Dansade en massa och blev bjudna på mer. Sen blev det nå form av efterfest hos några vi träffade. Bubbelbad var det sagt. Då tänkte man ju nått stort och fancy. Besvikelsen som uppstod när det bara var en större version av ett badkar... Vi gick efter ett tag. Halv 7 somnade jag gott i sängen.

Idag har varit en chill dag. Gick en sväng till stan och Ö&B. Där ska jag storhandla en dag jag har mer pengar (förhoppningsvis i slutet av veckan då jag hoppas på skatteåterbärgningen). Finns ju massa trevliga saker där! Mötte upp Martyna i Humlan. Även Erica kom efter ett tag. Mys på filt med sol blandat med lite regn.

Är inte helt återställd efter nattens bravader och snart ska jag upp igen.. om 6 timmar typ.. känns lite tufft. Men klart värt! Vad som händer så tidigt får ni se!!

Smaka på Stockholm

Okej så utgång-4-dagar-i-rad är nu över. Lördagen blev rolig även om det var nyktert. Kände inte riktigt att jag klarade mer alkohol för tillfället. Oxid blev det, träffade även Erica o hennes kompisar. Dansade o hade kul.

Igår var det jobb öppning - stängning. Sen pubkväll. Började på Lejonbacken, drog sedan till Skeppsbar, sen till After. Sen var tanken o dra hem... men så mötte jag Tim utanför Skeppsbar så då blev jag kvar där.. oså drog vi till After igen.. slutade på Patricia. Snacka om att fara runt! Men kul var det även om det var lite tråkigt att det inte var speciellt många från fast-food som var med.

Idag var det jobb 11-20. Hade världens överskottsenergi när jag drog till jobbet. Framåt eftermiddagen började det bli lite jobbigt. Efter jobbet mötte jag upp Paulina och Martyna i Kungsan. Där var det "Smaka på Stockholm". Så vi gick runt och köpte lite olika små rätter, fett gott o fett värt! Mysig kväll. Ska snart sova, känner att det behövs. Jobb imon följt av utgång. Är ju trots allt ledig på onsdag hehe.

Det är den tiden på året nu!

Tjadå!
Livet är ganska roligt ibland. Ganska festligt också har det blivit. Är ju den tiden på året.
Så i torsdags blev det spontan-utgång med Paulina, Troy och Pejam. Vi började på Treat och slutade på Anchor. En trevlig kväll med många jägerbombs eller vad dom heter!

Igår var en ännu bättre dag. Cyklade först till Fältöversten och mötte upp Anna. Köpte några nödvändighter och hade en  trevlig pratstund med henne, kul o ha henne tillbaka i storstan!! Sen kom Sarah hit, vi köpte lite gott och gick hem till mig o kollade på serier, mys! Sen kom Paulina hit, vi fixade o förade... drog sen till Grönan för o kolla på Rebecka & Fiona, fett bra! Sen drog vi tillbaka till mig. Robert och Daniel kom förbi en sväng, trevligt! Sen drog jag o Paulina till Café Opera.. dansade som bara den. Blev lite sega ett tag.. men sen kom vi igång och hängde med några till Rose och dansde vidare... hade en sjuukt rolig kväll verkligen. Det är kvällar som den som gör att man vill festa.. typ hela tiden hihi.

Idag vaknade jag av att AS ringde o sa att jag inte behövde jobba idag eftersom det är så dåligt väder och att det är så pass bra bemannat. Tack gud. Sitter fortfarande här i nattkläder. Ska strax duscha... Ikväll blir det fest... för ovanligheten skull. Men det är ju kul!

too late

Insåg kanske något nyligen... och det suger.

RSS 2.0