Not much time to sleep

Tja!
Några få dagar har gått sen sist och senast jag skrev var jag ju påväg för att dra ut.! Det blev en mycket lyckad kväll. Åkte till "Apberget" och mötte upp Amy och Maija. Vi satte oss upp på berget i det underbara vädret och musik som spelades omkring. Åt massa gott som dom köpt och drack annat gott. Senare åker vi in till stan och Dovas där vi sjunger lite karaoke. Det går väl mindre bra då vi inte kan låten. Sen kommer även Lydia, Breidy o nån till kanske. Sen drar vi vidare och det slutar med att jag, Amy, Maija och Lydia drar in på Café Opera. Det blir massa dans tills det stänger vid 3. Men jag och Amy är inte riktigt nöjda, vi vill dansa mer, mest Amy eftersom hon fyller år. Vi träffar ett gäng killar som också vill vidare, det slutar med att vi går in på White room, typ 50 min innan det stänger, kändes ju lagom olönt till en början. Men efter att ha vart där kan jag säga att det var de värt, betalt inträde och ett grymt najs place, kan icke klaga!

Dagen efter var väl inte underbar att vakna till då jag gick upp 8, dvs. jag sov 1 och en halv timma. Drog till jobbet för att öppna. Visste att jag skulle ha coffebar så frågade redan när jag började om jag inte kunde få byta. Tillslut fick jag det, till glassen, var grymt mycket bättre!!!! Kanske också hade o göra med att jag stod med Linda, men ändå. Träffade Martyna en sväng efter jobbet, tog en cider på Carl Mikael innan jag drog hem. Somnade ganska snabbt om man säger så.

Gårdagen vart jag galet trött när jag vaknade av larmet, trots mina 9,5 timmars sömn vilket är alltmer ovanligt nuförtiden. Men det var bara att dra till jobbet. Blev Wåfflan vilket gjorde mig glad!! Något som gjorde mig mindre glad var att Ida, min EA, berättade att hon sagt upp sig. Känns riktigt tråkigt, först Julia och nu hon. Två superfina vänner som gjorde dagarna i Wåfflan ännu bättre. Men jag är glad för bådas skull för det dom valt att göra!

Efter jobbet åkte jag o mötte upp Emilia och Martyna för o hänga med dom ett tag, dessutom, en sista gång innan Martyna drar (drog). Sen åkte jag hem till Daniel där Anna också var. Dom hade lite "ölprovning" så jag hakade på. Vi satt o snackade o kollade på dokumentären Take one. Handlar om Swedish house mafia, bl.a. om hur dom kom på låten "One". Grym film och jaa, jag älskar fortfarande låten One, så det var lite coolt o se hur dom kom på den! Blev lite väl sen hemgång så när jag ställde larmet var det bara 2.5 timmar kvar tills jag skulle upp.

Idag började ju dagen inte så bra. Hade ställt klockan på 8. Vaknar, tänker att jag kan ligga o sega lite, vaknar till med ett ryck igen o kollar klockan.. ups, då var klockan 9 helt plötsligt!! Fan, hade 20 minuter på att fixa mig, och jag som skulle packa också, gick ju inte bra. Kom iaf inte sent till jobbet, snarare tidigare, det är bara för bussarna går så dumt under morgonen som jag behövde hinna med halv 10-bussen. Dagen på jobbet var till en början väldigt lugnt, men det blev det galet, men roligt var det ändå. Sålde för 18000 nånting vilket är väldigt bra om man jämför med t.ex. igår då jag bara sålde för 12.

Efter jobbet åkte jag för o hämta tågbiljetterna. Har packat mestadels sen jag kom hem, lite duktigt av mig. Ska bli trevligt att åka hem, även om det känns fett tråkigt att missa den officiella pubkvällen, vet att den kommer bli gryyym. Menmen, kunde varit värre, jag missar ju inte Stjärngalan iaf, för den läär bli awesome!!!
Ska nog sova snart, upp very early tomorrow. Känns nästan lite konstigt att åka tillbaka mot de småländska skogarna, får väl se vad jag kommer känna när jag kommer dit!

En massa grymma dagar

Här var det ouppdaterat! Orkar eller har inte tid o skriva, är anledningen till denna tomhet. Men jag har haft väldigt mycket kul den senaste veckan, thats for sure! Iofs, det har mest varit jobb och fest. Inte så mkt annat, men det är ju kul! Mest fest dock.

Kan ju börja lite smått med onsdagen som blev utgång. Träffade först den där amerikanska tjejen jag skrev om i förra inlägget. Hon o hennes kompis var på pizza hut så dit gick jag. Dom bjöd mig på ett glas vin, schysst! Sen kom Anna dit och lite senare stack jag, Anna och Dania (amerikanska tjejen) till Dovas dit även Amy kom. Det blev massa billiga shots o drinkar och karaoke innan vi drog vidare till Wok house för o köra lite till för att avsluta kvällen med dans på Oxid. En helgrym kväll blev det!

Torsdagen blev nog rätt lugn med jobb till stängning. Mest en mellandag inför fredagen som väntade!
Fredagen var jag ledig. Anna kom hit en sväng, hon ville se hur jag bodde så vi chillade lite innan hon åkte hem. Sen åkte jag till henne där även hennes kompis Helena var. Vi åkte sedan mot Alvik för o möta upp Amy för att sedan gå till ett par killar vi träffade under onsdagen för att förfesta med dom. Vi kom till Johans lägenhet och var där ett bra tag innan vi drog in mot stan. Var först på nått ställe, minns ej namnet, men mer pub typ. Sen gick vi till Nype och dansade loss! Även detta blev en superbraaa kväll! :D

Lördagen började väl hemskt. Var nog sjuk när jag vaknade, skakade, kallsvettades, huvudvärk och likblek i ansiktet. Men som tur var gick det över mer o mer, lagom till jobbet.. eller okej, kanske inte helt, men nästan! Efter jobbet var ju tanken att dra hem men det blev lite spontan-utgång med Sarah mfl. till After. Helt okej kväll med trevligt sällskap :)

Söndag var det jobb, men slutade vid halv 9 vilket var najs så man hann fixa sig och föra innan pubkvällen. Började på Lejonbacken, slutade på After, i vanlig ordning. Har man tur slutar den på Patricia, men eftersom idiotvakten jag hatar stod vid ingången så sket det sig.. båda försöken. Yes, vi försökte två gånger, fast andra gången berodde det på att dom som stod före oss var för fulla o inte kom in, o vakten trodde vi var med dom så han ville inte ens kolla på Karins legg, dåligt. Aja. Hade en riktigt bra kväll ditills iaf!!

Måndagen var det jobb lagom seg. Började dock inte förrän halv 5 så det var skönt. Slutade halv 12 och tanken att gå hem fanns ju i början av dagen men sen gick ryktet om "Öl efter jobbet". Varför inte tänkte jag? Kan ju bli tidig hemgång ändå. Åkte in till stan o till en pub där ett gäng grönanfolk satt. Drack lite vin och cider och några stack hem. Men vi andra var ju faktiskt pepp på o dra ut. Slutade på Labbet, ett ställe som luktade avlopp till en början och var ganska tomt men framåt senare natt blev välfyllt och lukten försvann (alternativt, jag hade vant mig). Hade en sjukt kul kväll. Spontant o galet som det ska vara! Hemma var jag inte förrän halv 6-6 tiden. Tur att man inte började förrän halv 5 igår.

Ja, för igår var det jobb, en gaaalen dag på jobbet. Massa folk och någon tid att förstäda fanns det inte så lite övertid blev det. Åkte in en sväng till T.G.I fridays på Stureplan för o ta ett glas med Martyna, Paulina och Emma. Kort men trevlig kväll.

Oj vad långt det blev. Ska göra denna sista dag kort i beskrivning. Steka, handla och fix. Amy fyller 21 dvs. ikväll firar vi henne. Vi börjar på Apberget. Vädret är toppen, mitt humör är nog rätt toppen och ja, det är ju fatkiskt onsdag. Kan bli en bra sådan! Tja sålänge!




Ibland är det enklare än man tror.

Tjaa!
Idag är jag ledig, skönt! Ska dock åka in till jobbet ändå för en grejj. Skriver väl mer om det nån annan dag.
Igår var en vacker dag och jag började inte förrän halv 5. Åkte och mötte upp Anna och Amal, vi åkte vidare till stan dit även Fabien kom. Vi köpte glass och gick till en park och chillade lite. Själv hann jag bara vara där 1 timma eftersom det var jobbdags sen. Men det var mysigt så länge det varade. Jobbet gick bra, var ganska mycket folk men hade hjälp av en kombi ibland vilket underlättade. Slutade halv 12 så åkte bara hem efteråt.

En lite rolig grejj som hände igår, en gäst som kom till Coffeebar, vi började prata, hon kom från New york om jag inte minns fel, men var här på besök.. eller nått i den stilen, skulle stanna 2 månader typ. Hon frågade efter saker man kunde göra här i Stockholm men jag är ju själv rätt ny här så har inte så bra koll, hon gav förslaget att vi skulle hitta på nått nån dag o frågade efter mitt nummer. Hon fick det, vi har messat och ska förmodligen träffas idag. Kan bli intressant! Kul att hon var så framåt iaf och vågade fråga mig bara sådär ifall vi skulle hitta på nått!

Time goes too fast.

Tja!
Några dar sen sist. Tänkte uppdaterat i fredags men tiden blev knapp. Fredagen var iaf en braa dag. Sov 12 timmar så var utvilad. Åkte in till stan och klippte mig, blev väl sådär nöjd, blev jättekort tycker jag. Sen tränade jag för ovanlighetens skull, riktigt skönt. Sen åkte jag hem o fixade mig för att sedan åka mot Apberget där jag mötte upp Amy, Maija, Emilia och hennes kompis. Sen kom även Anna och Fabien en sväng. Satt och drack, åt en kombination av chips, kex, kladdkaka med bär haha. Sen åkte vi in till stan och Wokhouse, Galet najs. Sen vidare till Berns som också var grymt. En superbra kväll helt enkelt med massa dans!

Lördagen var det jobb som gällde, rätt lång dag, började kvart i 11 och slutade halv 9. Efter det blev det Hellströms med Paulina, Martyna, William, o co. Kort men trevlig kväll (:

Igår var det jobb, dock bara till halv 6, skönt det. Åkte hem en snabbis för o fixa mig oså innan det bar av med Anna till Emma för att festa. För första gången på mycket länge skippade jag Lejonbacken. Det blev en väldigt trevlig kväll med endel grönan-folk :)
Sov även över där för att idag åka in till frukostföreläsningen på jobbet. Riktigt najs o få gratis frukost som dessutom var mycket god. En bra föreläsare var det definitivt. Sen var det jobb i Wåfflan, vilket gjorde mig glad såklart. Dock väldigt lugnt dag. Slutade vid 9 så åkte hem, duschade och nu ska jag lägga upp lite bilder på fejjan tänkte jag. Är väldigt trött känner jag så blir nog sova snart ändå. Skönt att man inte börjar förrän halv 5 imon. Ta igen de förlorade timmarna, ja tack!

Förresten går tiden för fort, läskigt fort. Pratade med en av mina service-chefer om att han skulle ha sin semester nu, men nej, då har han redan haft den. Vafan, känns som det bara var nån vecka sen han sa att han skulle ha 12 dagars ledigt :o Fan, tiden får inte gå så fort, vill inte att denna underbara sommar ska ta slut så snart.

Mer o mindre lyckat

Helluu!
Några dagar sen jag skrev. Tisdagen var det jobb som gällde. Dock bara till halv 6. Mötte upp Martyna, Paulina och Emilia efter jobbet. Tanken var att dra till Skansen men vädret blev tråkigt så vi åkte hem till Martyna istället, satt oss ute och drack vin och åt ost och baguette, mycket trevligt och gott. Lite runda om fötterna åker vi in till stan för att dra ut. Går till Oxid.. och det är fett dött. Hela stan känns värsta död om man jämför med andra gånger man varit ute. Så vi köper gotte på 7-eleven och sätter oss vid bryggan vid hamnen och snackar. Sedan drar vi till Ancor där Pauls pokjvän med vänner var. Men nånstans där inne blir jag så galet trött, fattar inte varför, men fett trött blev jag så åkte hem kvart i 3.

Igår var det låång jobbdag, började 1 och slutade halv 12. Men måste ändå säga att dagen gick rätt snabbt. Efteråt ska jag åka in mot stan, träffar Amy på hållplatsen som också har funderingar att dra ut, så det slutade med att hon hängde med mig till ett ställe där några andra satt. Var dock bara där typ 40 min då det stängde vid 1. Mycket mer än så blev det inte den kvällen.

Idag har det varit en himla massa farande, först från stan o hem en snabbis för att slänga in en maskin tvätt, byta om osv. för att sedan åka tillbaka till stan för o lämna en grejj, sen vidare tillbaka mot mig men denna gång för att stanna hos Anna. Vi gick o handlade lite ris som skulle vara till salladen vi gjorde med Johanna och Fabian som kom lite senare. Sen gick vi alla till en park i närheten, åt maten, spelade kort och hade allmänt trevligt (: Det blev rätt kallt så gick hem till Anna, köpte med oss lite onyttigheter och körde nån form av charader, riktigt trevligt och många skratt.

Nu är jag hemma och är sjukt trött så min tanke är att sova snart. O klockan är inte ens 10. Men lika väl o sova ut, inte så konstigt att jag är helt slut med tanke på att det var långdag på jobbet igår osv.
Fick även ett samtal idag av en person, ingen rolig nyhet. Wish u luck. <3

Visst gillar vi bekräftelser

Heeeej!
Idag är jag glad. Fett glad, och nöjd.. över mig själv och mitt liv. Helgen har rusat förbi och är nu över.
Fredagen var det jobb till halv 12, sen mötte jag upp Erika och Ramona vid t-centralen, åkte bara hem och tog det lugnt o snackade om allt som hänt sen senast!

Lördagen var det upp o fixa oss för att åka in till stan. Vi gick genom Södermalm, shoppade lite för att sedan sätta oss vid vattnet vid Gamla stan för att bara steka. Senare gick vi o mötte upp Mathilda som kom direkt från Kenya. Väldigt kul o träffa henne igen, känns inte alls som det var ett halvår sen hon åkte, tiden har gått sjukt snabbt. Åkte hem till mig o fixade oss oså. Sen in till Humlan dit även Anna hängde med. Satt o drack där till runt 1-tiden så vi stack till Oxid. Själv hade jag superkul, älskar ju o dansa. Men några ville gå vidare och ja, kvällen slutade väl inte lika bra.. men det var kul så länge det varade.

Söndagen var vi sjukt sega allihopa. Gjrode inget vettigt fram till vi började fixa oss framåt eftermiddagen. Åkte till Medis och käkade mat på Taco-bar, gott. Sen gick vi till en park för att dricka. Fin i allmänhet men endel sunkit folk dock. Sen kom polisen och sa att vi inte fick dricka där o att dom skulle hälla ur vår alcohol. Min kommentar var "tur att man är svamp då så man redan har hunnit dricka upp" haha. Sen åkte vi till Lejonbacken a.k.a. Pubkväll för att dricka ännu lite till och bara umgås med folket. Sen åkte vi till Patricia och dansade loss. Hade riktigt kul kväll, som alla söndagar!!

Idag var man väl något trött när alarmet ringde 8 på morgonen och det var dags att dra till jobbet. Väl på jobbet och morgonsamlingen blir dock dagen mycket bättre. Mitt under morgonsamlingen säger min servicechef att dom har ett diplom till att dela ut för "Månadens stjärna". Han börjar läsa motiveringen och sen avslutar han med "...därför utser vi Virginia till månadens stjärna" !!!!! Fatta förvånad jag blev. Känns fortfarande lite sjukt att faktiskt jag blev det. Känner mig lite stolt. Med tanke på att det är runt 1200 som jobbar där har jag nog rätt att vara lite stolt åtminstone. :)

Jobbet gick bra, rätt snabbt och jag har varit glad hela dagen. Känner mig rätt lycklig. Life Is Good.

Ett halvår går snabbt.

Tja!
Gårdagen på jobbet var braa, gick faktiskt rätt snabbt, skönt det! Slutade halv 12 så fixade mig oså sen åkte jag mot Frihemsplan för att ta mig till en park där Martyna och Paulina var med lite folk. Gick först åt helt fel håll, men efter ett litet tag kom jag på tanken att jag kan ju faktiskt fråga någon så tillslut kom jag fram till ett gäng glada människor. Hängde bara där hela kvällen/natten å det blev aldrig något utgång, men det var trevligt ändå.

När jag kom hem passade jag på o köpa lite nödvändigheter till helgen då det bli besök igen. Erika och Ramona kommer ikväll och Mathilda imon. Har även städat lite så det se någorlunda vettigt ut. Dagens matlåda är också fixad, utan att några brandlarm sattes igång hehe. Kanske ska ut o steka lite om vädret är okej, annars blir det bara dusch o fix innan jobb.

Ser fram emot helgen, kan bli super! Sjukt att ett halvår gått så fort!
Puss på livet.

2 good nights

Holaa!
Några dagar gångna och livet är på topp! Tisdagen var det jobb i Coffeebar. Först var det ganska mycket med sen blev det väldigt lugnt. Efter jobbet runt 12 drog jag och Martyna in till stan där vi tog ett glas på Fridays. Sen mötte vi upp Paulina vid Humlegården där vi tänkte dela på en flaska. Problemet var bara att det var sån konstig kork som man måste ha speciell öppnare till, vilket vi inte hade. Efter några tappra försök med nycklar och glasfil som gick sönder, gav vi upp. Vi gick till Dovas istället. Där blev det galet. Först var det vi, sen blev vi erbjudna att sätta oss vid två killar. Där blev det ännu mer galet med shots, vin, cider. Sen var tanken att dra till Labbet, men vi pallade inte kön så jag och Martyna stack till William och hans kompis. Där blev det mer vin och sen sova.

Igår var det mindre kul o vakna. Mådde sämst. Nuförtiden brukar jag må relativt bra efter en utekväll, men denna gången var ett undantag. Fyja. När jag kom hem mötte jag min hyresvärd med nån kvinna. Dom packade in i bilen och var påväg att åka iväg, några dagar sa han. Härligt känner jag. Ställde klockan på 11 för att komma upp i någorlunda vettig tid, lite mer än 1 timma kvar. Great. Vaknade, somnade om, vaknade strax efter 12. Seg och stek i trädgården blev det.
På kvällen åkte jag in till stan och Mötte upp Paulina. Vi köpte lite gotte sen blev det Humlan för vin. Supermys vare, satt där i flera timmar o bara snackade om allt möjligt. Senare mötte vi upp Martyna på Wokhouse. Sen drog vi till Oxid o dansade loss. Hade en grymt bra kväll igår också!!

Idag vaknade jag för inte alls så längesen, typ halv 1. Hatar att vakna så sent. Har precis ätit upp min frukost. Funderar på att steka lite, får passa på när man börjar lite senare. Yes, för idag är det jobb. Tur att jag mår bra mycket bättre än igår. Slutar inte förrän halv 12. Får se vart kvällen för en, hem eller ut... det märker vi.

Gaalet

Tjaa!!
Några dar sen jag skrev sist, har inte riktigt haft tid. Har haft fullt hus i helgen. Var ledig under fredagen så åkte en sväng till grönan för att senare på kvällen åka till centralen o möta upp Rebecka, Maria och Ellinor som kom :D Vi åkte hem till mig, fixade till os, drack och snackade igenom allt som hänt. Vid kvart i 1-tiden åkte vi in mot stan för att gå ut. Vårt mål var Spybar och där slutade vi. Blev en mycket bra kväll men massa dans, sjukt varmt dock.

Lördagen
var vi något slitna men ställde ändå klockan på halv 11. Kom dock inte in till stan förrän runt halv 2 kanske. Kollade runt o affärer, köpte en klänning gjorde jag. Sen blev det mat i Kungshallen, sen var det dags för mig att dra till jobbet. Dom andra åkte till Grönan lite senare för att kolla på Sommarkrysset och åka. Själv jobbade jag till halv 1 så det blev bara att vi åkte hem.

Söndagen segade vi hemma hos mig innan vi åkte in till stan. Gick i två affärer, sen till Sandys för att fika innan det var dags att säga hejdå. Jag åkte till jobbet o jobbade till halv 11. Sen var det pubkväll som alltid på söndagarna. En sjukt bra kväll/natt blev det. Började på Lejonbacken och slutade på After med massa dans. En grymt bra helg över huvudtaget blev det. Så roligt att dom kom upp o hälsade på!

Idag mådde man väl inte helt okej, men jobbet gick bra. I början var det lite segt men sen efter mina två raster kom det sjuuukt mycket folk. Har aldrig jobbat när det varit sån kö, men inte konstigt eftersom Alice Cooper skulle uppträda. Men förvånansvärt nog var det riktigt roligt, även om det var så galet mycket folk så gick allt så grymt bra, inget kaos utan det flöt på superbra!!
Kom nyligen hem, jobbade över lite. Är rätt seg så blir nog ingen efterfest för min del även om det är lockande. Kanske bättre att sova ut och ta igenom de förlorade timmarna.

Boring but necessary

Tjaa!
Vaknade lite sent idag, gick ändå o la mig lite innan 1 typ, men vaknade inte förrän runt.. 12 kanske. Segade ett tag framför datorn. Blev först så förvånad att det gick så snabbt, sen kom jag på, juste det är 1 juli idag! Det snabba internetet (?) har kommit igång, sköönt!! Ska inte använda upp det lika snabbt denna gång.

Efter ett tag gick jag en powerwalk till Willys för att köpa 3 tråkiga men nödvändiga saker. 1. Osthyvel, fick 2 ostar av mamma när dom var o hälsade på, problemet var bara att jag inte hade nån osthyvel här vilket jag nästan var säker på från början. 2. Plåster, mitt sår är fortfarande relativt djupt och behöver plåster, dom jag hade sög då de bara ramlar av hela tiden. 3. Batteri, har en högtalare med icke batteri, kan vara en fördel. Dock kändes det lite jävligt att betala 40 kr för två batteri, menmen.

När jag kom hem städade jag, så nu ser det bättre ut iaf. Duschade och ska snart börja fixa mig. Sen blir det en sväng till Grönan för ovanlighetens skull för att kolla på Ziggy Marley som uppträder. Sen blir det att åka o möta upp mina underbara vänner Rebecka, Maria och Ellinor som kommer!!!!  Ska blir sjukt kul att dom kommer.

RSS 2.0