A special place in my heart

Två dagar är redan gångna och bra dagar har det varit! 
Igår åkte jag in till stan. Gick förbi gamla jobbet och pratade lite med Madde, tackade för att hon pratat gott om mig så jag fick nya jobbet hehe. Mötte upp Matilda och Lina på Condeco för en fika. Hade en massa att prata om, sjukt längesen vi träffades! Åkte senare under dagen till samarkand för middag. Sen hem till Lina, kollade på The Proposal med snyggingen Ryan Reynolds, dör så snygg han är!!
På kvällen mötte jag upp Rebecka i stan, åkte hem till henne för en riktig myskväll. Även vi hade en massa att prata om och minnen från resan dök upp. Saknar Asien-resan så sjukt mycket, ett problemfritt liv då det hände roliga saker, varje dag! 
 
Idag åkte jag och mamma in till stan för att hälsa på min biologiska mamma. Det var kul att se henne, att hon mådde bättre.. det går framåt i alla fall! Sen åkte vi till Tingsryd. Hann träffa Maje en sväng innan hon skulle till jobbet. Sen hem till mormor och morfar för middag och fika. Hämta lille kusinen Linus på dagis och även träffa Peo.
Nu ikväll har Erika varit här, mys! Hon ska iväg och resa i Thailand snart och jag är så sjukt avis, jag vet ju hur bra hon kommer få det!! 
 
Jag kan inte vara annat än nöjd med de senaste två dagarna då jag fått träffa en hel drös underbara människor <3

One last day

Juste, sista dagen på grönan är även avklarad! Igår var alltså absolut sista dagen på grönan för iår, kanske föralltid? Usch, känns nästan lite sorgligt när man tänker så. Hade en bra dag, stod i mexen, lite i kök, lite i kassa. Stängde redan vid 20 så sen var det bara att räkna av kassan, lämna in alla kläder och säga hejdå till Mexen!!!
Det positiva är ju att slippa ha dom kläderna och hättan på sig, kunna ha nedsläppt hår, snygga kläder, nagellack osv. Även skönt att inte jobba med fastfood och kvällar och helger. Det ska verkligen bli skönt!
Det som känns tråkigt och jobbigt är dock tanken av att inte få jobba med alla underbara människor man mött under tiden på grönan. Att kunna skämta, skojja, dansa och ha allmänt kul tillsammans med sina vänner samtidigt som man jobbar och får pengar för det. Sammanhållningen och allt kul man gör tillsamman både under och efter jobbtid. Det kommer jag Saknar, jättemycket! Tur är att jag ska bo kvar i Stockholm och har många fina vänner kvar där :) 
 
Efteråt blev det pubkväll för hela slanten. Lejonbacken och After i vanlig ordning. Väldigt trevlig "sista-kväll" med alla fina kollegor. Kommer sakna pubkvällarna en aning (;
 

Underbara kaotiska morgon!

Det har varit en hektisk morgon, minst sagt. Vaknar kvart i 7, tänkte, vafan har jag ställt alarmet så tidigt för, jag är ju ledig?! Ställde (av nån anledning?) om alarmet och vaknade tio över 8. Insåg att, fan, ska ju åka hem idag... med tåget som går 8.21, paniken som uppstår! Rusar upp ur sängen, tar på mig första bästa kläderna, slänger ner lite saker i väskan, tar på mig solbrillor och rusar ut. Hoppas att det ska finnas en taxi i närheten men icke. Kommer till Östermlamstorg och klockan står 8.18, det är kört tänker jag. Kollar min mejl, varför vet jag inte.. och ser till min stora förvåning att tåget är försenat en halvtimme (vilket visserligen kom att bli 1,5 timme)!!! Hur sjukt är inte det?!! Har alltid haft tur annars med tåg, aldrig varit några större förseningar, så att tåget var försenat just idag när jag själv var sen, är ju ett mirakel! Gick till centralen och köpte frukost och väntade.
 
Hoppade först på ett tåg jag trodde det var, men när jag precis ska sätta mig hör jag i högtalaren "Observera att detta tåg endast går till Norrköping". Skit, hoppade av fort som tusan. Åkte upp på första våningen på centralen o väntar. Sen blir det ytterliggare en ändring av spår så då måste jag gå ner igen. Gud vad mycket spring fram o tillbaka. Well well.. tjugo i 2 var jag framme i Alvesta och blev hämtad av pappa. Åkte sen buss hem till Rottne. Har nyligen käkat middag med mamma och pappa. Ikväll ska jag bara ta det väldigt lugnt framför tv:n. Imon blir en bra dag med kära återseenden :)

In i det sista

Då var det helg igen. Har haft fullt upp så har inte hunnit skriva.
Well, Stjärngalan i måndags var riktigt kul. Förfestade och fixade mig hos Diana med mina goa mex/pizzan-kollegor! Sen åkte vi till Grönan för 3-rättersmiddag, prisutdelningar och massa dans. Årets band som uppträdde var Maskinen, grymt!! Sen blev det efterfest på Viktoria med ännu mer dans, väldigt lycka kväll med underbara människor!
 
Tisdagen mådde jag väldigt bra. Tur då jag skulle skriva avtal med nya jobbet. Magkänslan är bra och jag tror detta kan bli väldigt bra! Sen blev det storhandla för att på kvällen ha tacokväll med Erica, Martyna, Paulina och Sarah, mys! 
 
Onsdagen blev det en PW på fm. Sen gick jag på stan för att leta present till Martyna och kolla efter höst/vinter-jacka till mig. Åkte hem till Martyna för att käka tårta och dricka bubbel innan vi drog in till Oxid för att käka middag ett gäng. Gick till Treat för lite chill innan vi drog till Collage för massa dans, kuul!!
 
Torsdagen cyklade jag ner till stan för att köpa jackan jag kollat på.. två par byxleggins blev det också, marinblå och röda, precis vad jag ville ha! Jobbade stängning och det var konsert så lite folk var det allt. 
 
Igår blev det en PW på morgonen. Sen började packa lite smått inför måndag. Hann dessutom att laga 3 lunchlådor! Skönt att slippa tänka på det! Min Iphone hade även kommit så jag fick cykla o hämta den också innan det var dags för jobb 14-23.30. Sista konserten på grönan för iår, The Hives på scen, ganska mycket folk men dött i mexen dom två sista timmarna så vi hann städa allt tills 23 så det var skönt! Ännu skönare är tanken om att detta var sista gången jag jobbar till 23 på vääääldigt länge :D
 
Idag har jag varit uppe sen 7.00, tvättid är anledningen. Juste, kom precis på att jag måste gå och hämta sista tvätten! Har hunnit äta frukost och nu måste jag börja packa. Känner mig lite stressad med att packa iordning allt inför att jag ska flytta tillbaka till mitt gamla rum. Måste rensa kläder, ta med mig lite sommarkläder hem, storstäda rummet, plocka ihop alla grejjer. Måste även packa färdigt i princip allt som jag ska ha med mig på måndag, idag, eftersom jag är iväg hela dagen imon och åker måndag morgon. 
 
Wellwell, det löser sig, det är ju tur att man har något att fylla dagarna med (:

Magic boys

Tjoohej!
Helgen är officiellt över och vi går in på en vecka fylld med roligheter! 
Lite kort om helgen då.. Lördagens jobb gick bra, jobbade ju bara till 17 så det var skönt. Hem för fix och sen till Paulina och Wille där vi drack lite vin och kollade när grabbarna spelade NHL. Sen drog jag, Paulina och Emma till Wokhouse. Dock rätt dålig musik så avslutade på Oxid. Lite besviken på musiken även där så det blev tidig hemgång.
 
Jobbade till fem igår också. På kvällen kom Martyna hit och vi gick en liten PW innan vi gick till hötorgets SF-biograf för att kolla på Magic Mike. Bra och rolig film med grymt snygga killar vars kroppar man inte hade sagt nej till ;) När jag gick hem lyssnade på Don't you worry child, fick ett litet lyckorus. Fett taggad inför denna dag som är idag. 
Vad har då hänt idag.. och vad kommer hända?! 
Jo, jag ställde klockan på kvart över 8, låg kvar i sängen en halvtimme tills jag bestämde mig för att, nej, jag ska fan orka. Så upp o ta på sig bekvämma kläder och ut i kylan för en timmes PW. Riktigt skönt att börja dagen. Kom hem, dusch och frukost. Har precis fixat färdigt håret. Om lite mer än en timme bär det av till systemet och sedan vidare till Diana för förfest med mina fina mex-pizzan-kollegor. Sen är det Stjärngalan!!!! Ska bli så sjuukt kul!!! Typ övertaggad. Nu skymtar man solen också, kan det bli bättre?!!! 
 
Well, nu ska jag fortsätta fixa mig så jag slipper hamna i tidsnöd vilket är vanligt förekommande! 
Återkommer med uppdatering när man mår bra och har tid igen.. (;

Everything, is gonna be alright

Välkommen helg... ännu en jobbhelg. Men inte ska man klaga, bara två helger kvar nu, kan inte fatta att det snart är slut!! 
Även torsdagen började jag med en lång PW genom Södermalm och tillbaka, härligt! Cyklade till 3 för att lämna in min mobil på lagning då det inte går att låsa den. 2 veckor med min gamla mobil, suck. Mötte upp Anna en sväng innan jobbet för lite häng i Kungsan. Jobb till stängning. Den Svenska Björnstammen spelade på scen men inte var det någon rusch för det... ovanligt dött för att vara konsert, då förstår man att det är lågsäsong!
 
Igår var my happy day! Hade ställt alarm på 9. Tanken var en PW men efter att ha konstaterat att det regnar.. a lot.. ute så kändes inte den tanken lika aktuell längre. Däremot kom jag på att man har gratis träning på Friskis & Svettis med grönankortet! Så efter lite frukost i magen cyklade jag för att köra mitt första gympass för iår! 1 och en halv timme blev det, riktigt skönt! Cyklade vidare neråt stan för att fixa lite inför stjärngalan. När jag kom hem igen fick jag det där samtalet. En kille från rekryteringen ringde och sa att jag fått jobbet som ambulerande receptionist/växel. Så sjuukt glad är blev/är jag!!! En sån lättnad att vet att jag inte är arbetslös efter nästa helg, att veta att man kan stanna kvar i Stockholm hela hösten och vintern, att inte behöva söka en massa jobb längre, fyfan vad skönt! 
 
Cyklade för att jobba till stängning. Väldigt segt då det var sjukt lite folk. Var färdiga med stängningen när klockan slog 23. 
 
Idag är det kortdag på jobbet, 11-17. Ska bli skönt att sluta tidigt så man kan göra nått hela kvällen (: Dock vaknade jag upp till förkylning och huvudvärk, hoppas inte jag börjar bli sjuk bara.. inget jag har tid med nu känner jag. 
 
För att avsluta det hela lite positivt,
Just nu är livet för bra, nytt jobb, en halv månad kvar tills jag kan flytta in till "mig" ingen efter en mindre renovering som verkar bli riktigt bra, några veckor som är fullspäckade med roligheter och världens bästa familj och vänner. Lyckokänsla :)

Lite glitter är väl alltid nått

Varför ska tiden gå så fort? Känns som det var igår jag skrev senast men uppenbarligen var lördagen senast jag skrev. Wellwell, lördagens utgång blev bra. Jag, Paulina, Lizzie och Martyna drog till Oxid och dansade. Nyktert för min del men med den grymma musiken var det inte svårt att skaka loss! En sväng till Labbet innan jag drog hem.
 
Söndagen var det jobb öppning-stängning. Dagen gick ändå rätt snabbt om jag inte minns fel, jobbade med roliga kollegor! Planerade vad vi skulle klä ut oss till på stjärngalan och har nu bestämt oss så det känns skönt! Efter jobbet blev det pubkväll, en trevlig sådan!
 
Måndagen blev det sovmorgon. Mötte upp Erica under dagen för att uträtta ett ärende. Sen blev det asiatisk/suschi-buffé på Rice. Riktigt gott och bästa var ju efterätten, massa glass, frukter och såser, mums! Sen åkte vi in till stan för att hitta bl.a. kläder till stjärngalan. Efter många klädprovningar hittade jag nått som skulle funka, det är iaf ett schysst alternativ, glittrigt blir det. På kvällen mötte jag upp Paulina och Karin för en fika på Waynes, mys!

Igår var jag på arbetsintervju på förmiddagen. Intervjuen i sig kändes bra men tror nog inte det blir något, dom tycker nog att jag är för ung och för lite erfarenhet med tanke på hur mycket ansvar tjänsten innebär. Wellwell, kul att ens komma till intervju. Cyklade och storhandlade efterråt. Under eftermiddagen var jag bara allmänt trött och somnade en sväng. Efter en dusch och lite käk blev jag lite piggare och redo för att åka till Samuel. Det var ett gäng grönan-folk där och det blev en riktigt trevlig kväll med vin, ölspel och nytt folk! (:
 
Kom hem runt halv 1 idag. Skypade med Rebecka, det var behövligt, saknar henne en massa! Sen gick jag en lång PW, gick genom hela Södermalm till Skanstull och tillbaka hem, riktigt skönt! Har duschat och käkat. Var lite lat så blev en omelett med lök, tomat och kalkon i och en grov macka, gott och relativt nyttigt iaf, man försöker (; 
 
Det är fint väder och man blir fett otaggad av att vara hemma... men det blir nog lugnt ikväll trots allt, kan behövas för att ladda inför framförallt, Stjärngalan!!!!

Oj vad det gungar

Men tjaaa!
Känns som det var igår jag skrev men icke, tiden bara rusar förbi! 
Kryssning i tisdags var ju minst sagt galen. Båten avgick halv 8. Direkt till taxfreen för att handla på oss lite starkare drycker. Fixade oss o förade i hytten innan vi drog ut i korridorerna och runt bland folkets hytter. En kväll som innehöll, dans, åka kundvagn, bli stoppad av vakt... twice, för att man hade alkohol i korridoren (?!), dricka drinkar ur jordnötsburkar och fördmodligen en massa annat men som är lite svagare minnen (; 
Dagen efter var en slitig dag. Käkade lunch-buffé med Erica, sjukt gott och sjukt värt! Båten var tillbaka i Värtahamnen vid halv 7-tiden. Hem direkt och sova vid 21. Första gången jag går o lägger mig så tidigt på jag vet inte hur länge! 
 
Torsdagen var det dags för en intervju vid 9.00. Det gick nog rätt bra, får se om man får ett positivt besked! Mötte upp Anna och hennes kompis för en fika på stan innan det var dags för jobb. Var inte alls taggad, kände mig nästan lite depp. Vet ej varför, bara fett otaggad. Jobbade stängning dessutom. 
 
Igår var återigen dags för jobb, dock bara till 20.00. Stod i mexkassa så det var jättekul! Mötte upp Anna för o kolla en stund på Kapten Röd. Gick hem till mig sen för o ha en enkel chillkväll (:
 
Idag var det långpass på jobbet, 10-21. Slutade dock 20 över 8, jobbade in min andra rast, mer värt! Sitter och äter kvällsmat, dvs. nötter och digestiv hehe. Snart blir det utgång. Ska möta upp Paulina, Emma och Martyna! Blir dock lugnt, fortfarande otaggad på alkohol efter kryssningen + att jag jobbar imon. 

5-kamp och inspelning

Tjaaa!
Åh vad tiden går fort. I helgen blev det liksom September!!! 
Fredagen var det ju jobb som gällde. Blev en riktigt seg dag, helt dött i parken. c:a 25 gäster som handlade i Mexen på heela dagen, illa!
 
Lördagen hände det lite mer, endel folk var det iaf eftersom sista sommarkrysset sändes. Sista dagen jag och Erica jobbade ihop, väldigt sad. Hade en riktigt rolig sista dag ihop, satt fast i våra förkläden och dansade runt i enheten (: Kommer kännas så tomt utan henne, tråkigt :( Wellwell, slutade stängning. Mötte upp Martyna, Anna, Tobias, Carl och några fler på Wokhouse. Dansade osådär. Drog vidare till Lion Bar för lite påfyllning innan vi avslutade kvällen på Oxid med massa dans. Riktigt kul även om det blev kort tid på varje ställe. 
Söndagen blev det lång sovmorgon. Men när jag väl vaknat blev det PW och fix innan det var dags att möta upp Martyna, Paulina och Lizzie på grönan. Vi körde 5-kamp. Riktigt roligt även om man förlorade hehe. Gick bra i början, de var de sista två banorna där man fick jäättemycket poäng om man vann, som det sket sig för min del haha.
Sen blev det bryggan och föra inför pubkvällen. Besvikelsen som uppstod när det var relativt lite folk på Lejonbacken, var ganska stor. Drog vidare till After som var nästintill tomt när vi kom. Fylldes dock på under kvällen och jag och Erica hade våra moments, typ som när dom spelade Million Voices och Don't you worry child :D Det blev en ganska rolig kväll trots allt!
 
Igår var jag sjukt seg på morgonen, men telefonen ringde och efter det blev jag lite piggare. Vädret var underbart så gick en lång skön PW på Djurgården. Sen kom Anna så vi gick och köpte glass och satte oss på Strandvägen, mys! Senare på kvällen mötte vi upp Paulina, Martyna och Emma för att gå till filmhuset. Där fick vi sitta i publiken när programmet "Fråga Olle" spelades in, kuul! Fick en liten Goodie-bag också och ni som vet vad Fråga Olle handlar om kan nog lista ut vad som fanns i den ;) 
Idag känns som en bra dag! Ställde klockan på kvart över 8 för att ringa ett samtal, ledde till ett bra resultat! Vilade nån timma till innan jag orkade mig upp ur sängen. Käkat frukost och duschat. Nu måste jag packa, bestämma kläder (beslutsångest). Ikväll är det kryssning med grönan, kan bli galet!!! 
Well, fortsättning följer....(om jag överlever)

RSS 2.0