One last day

Juste, sista dagen på grönan är även avklarad! Igår var alltså absolut sista dagen på grönan för iår, kanske föralltid? Usch, känns nästan lite sorgligt när man tänker så. Hade en bra dag, stod i mexen, lite i kök, lite i kassa. Stängde redan vid 20 så sen var det bara att räkna av kassan, lämna in alla kläder och säga hejdå till Mexen!!!
Det positiva är ju att slippa ha dom kläderna och hättan på sig, kunna ha nedsläppt hår, snygga kläder, nagellack osv. Även skönt att inte jobba med fastfood och kvällar och helger. Det ska verkligen bli skönt!
Det som känns tråkigt och jobbigt är dock tanken av att inte få jobba med alla underbara människor man mött under tiden på grönan. Att kunna skämta, skojja, dansa och ha allmänt kul tillsammans med sina vänner samtidigt som man jobbar och får pengar för det. Sammanhållningen och allt kul man gör tillsamman både under och efter jobbtid. Det kommer jag Saknar, jättemycket! Tur är att jag ska bo kvar i Stockholm och har många fina vänner kvar där :) 
 
Efteråt blev det pubkväll för hela slanten. Lejonbacken och After i vanlig ordning. Väldigt trevlig "sista-kväll" med alla fina kollegor. Kommer sakna pubkvällarna en aning (;
 

Kommentarer

Lämna gärna en kommentar!:

Name please:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du blogg?:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0