Förkyyld

Tjao!
Vaknade faktiskt redan vid strax innan 11 idag, förvånad med tanke på att jag inte hade sovit på 36 timmar när jag gick o la mig. Men men, skönt att inte sova bort hela dagen. Har egentligen inte gjort så mkt, rensat lite bland skor, pluggat lite teori, rensat bilder från kameran... ja.. Har börjat bli värsta förkyld o nyser varannan minut känns det som.. inte kul -.-

Imorgon är det körlektion vid 10.55 så blir ganska tidig uppgång eftersom det bara går en buss vid halv 10 som jag måste ta för att hinna.. På kvällen ser det ut att bli partyyy, kan bli awesome! (:

29 timmar

Heeej!
Natten på jobbet gick bara bra, somnade dock till en 45 minuter vid halv 4^^ Sen var det bara hem, vila, kunde inte somna, duscha, sen åka in till stan för att ha dubbel körlektion. Det gick väldigt bra för att ha varit vaken så länge. Sen satt jag o väntade på bussen i 45 min, höll på o somna.

Väl hemma så åt jag lite o la mig framför tvn men kunde inte somna. Lina och Matilda var här nyss en liten stund. Dom hade varit i Åseda så dom hälsade på mig på hemvägen, alltid trevligt (: Vi gjorde även upp lite planer inför helgen... eller närmare bestämt fredagen. Kan bli greeeeat! Jag är glad, jappjapp! Lite trött dock, har ju inte sovit på snart 29 timmar.. och lär inte sova förrän ikväll.. ska gå en powerwalk sen iaf, det måste jag! Tjaaao

Superwoman

Tjjaaa!
Vaknade av att telefonen ringde vid 11-tiden, sen fick jag sms.. o då gav jag upp i att försöka sova mer. Fixade mig o åkte in med Ramona till stan. Där mötte jag upp Rebecka för att gå till Askelyckan! Drack Kaffe Latte med Irish cream smak, sjukt god, osen en jättegod fralla också! Vi satt o pratade i några timmar, alltid lika kul o träffa henne, man blir så glad o positiv! :D Tog 17.20-bussen hem.

Nu kom jag nyligen hem från en lång Powerwalk. Fyfan, luktar koskit nu, gick vi en åker där dom gödslat och det luktade så jävla äckligt, fick nästan tårar så äckligt det luktade... kunde knappt andas heller för den delen.

När jag var med Rebecka så ringde dom från jobbet o frågade om jag kunde jobba idag.. dvs. natt!!! Så, för första gången i mitt liv ska jag jobba natt, 22-07.15 blir det. Ska bli intressant! Ännu mer intressant att jag har dubbel körlektion klockan 10.10 imon ^^ Kan bli tufft... but I'm superwoman, så det klarar jag nog ;)

Vad lite kan göra mycket

Tjatjena!
Läget är fint här, lite trött bara eftersom jag vaknade när Mathilda kom o knackade på fönstret kvart över 8. Vi fixade oss oså innan vi fick cykla (såklart) till bussen! Hade en körlektion idag, gick bra, körde på landsväg bland annat, sen skulle jag back-parkera och för första gången klarade jag det perfekt på första försöket (;

Satt och gjorde några tester sen, gick ganska bra. Sen tänkte jag att jag skulle åkt med mamma hem vid 1, så jag väntar o vid strax efter 1 ringer jag, då visar det sig att hon ska till frisören så aa, det blir till att vänta 1 timme till tills nästa buss gick, lite typiskt.
Blev på lite dåligt humör, bestämde mig för att köpa ett 1-månadskort som kostar 480:-, så nu får jag åka hur mkt jag vill, dag som natt, i 1 månad! När jag betalt sa han att dom bjöd på kaffe o bulle iom att jag köpt kortet, sjukt najs, det gjorde mitt humör mycket bättre =)


Sitter här o äter min bulle och dricker kaffe, frös en del först men nu blev det bättre! Ska fixa lite med kort som jag ska framkalla. Har en mapp där jag lägger alla korten jag vill framkalla, än sålänge är det uppe i 627... vilket är bilder under gymnasietiden.. men kanske kommer rensa lite, måste kolla igenom allt en gång till!

Awesome weekend!

Tjooo!
Har knappt varit hemma i helgen därmed den dåliga uppdateringen. Helgen har iaf varit riktigt nice, en av de bästa på ett bra tag!
Fredagen var det körlektion på morgonen, sen hem o slappa, fixa sig osv. Sen åkte jag in till Matilda i stan där även Lina var. Vi började att tagga lite smått. Sen droppade killarna in under kvällen och vi förfestade på bra med ölkortspel, dans på stolar och good music! Sen åkte jag och några taxi ner till stan o Grace. Väl inne på Grace var det också roligt även om varken Lina eller Matilda var med där inne... fast det visste jag ju inte förrän efterråt xD Var f.ö. sjukt när på o missa bussen.

Igår vaknade jag av att Martyna ringde mig lite efter 11 o frågade om vi skulle ses vid 2 och ja, det skulle vi ju, så det blev till att stressa med världens huvudvärk för att hinna med 1-bussen. Åkte in till stan, träffade först Matilda för att få min kamera som jag glömt, träffade även Lina! Sen kom iaf Martyna så vi gick till Askelyckan för att berätta om allt som hänt i våra liv de senaste 2 månaderna!

Sen stack jag hem till Maria för att fixa till mig lite sen fick vi skjuts till Mariakyrkan där vi mötte Leila och Bem. Vi skulle förförfesta men några andra nånstans men det slutade med att vi gick till en av killarnas danslokal och söp där innan vi skulle till huvudfesten. Vi sket i förfesten eftersom den låg på Campus och vi redan hade gått hur mkt som helst!! Det var inflyttningsfest iaf och det var trevligt och vi träffade Rebecka så det var ju roligt!!

Idag blev det slappdag hos Maria. Vi köpte lite gotte, kollade på två filmer med en snygging i vardera, dvs Matthew McConaghey och Jude Law (: Missade halv 7-bussen så kom inte hem förrän halv 8, menmen, det gjorde ju inget.

It's lönehelg (Y)

Tjao där!
Läget är bra här, lite gäspig bara, men kanske inte så konstigt eftersom man gick upp vid halv 6 för att ha kunna åka med pappa in till stan o ha körlektion vid kvart i 8. Körningen gick bra, sämre gick det dock med teori-testerna jag gjorde. Fan, jag hatar dom just nu, känns som att jag kommer faila på teoriprovet :@
Jag bokade i alla fall halkbanan idag, weeei!!
När jag kom hem blev det lite fika med mamma o Pontus. Har läst igenom hela häftet med "vägmärken och vägmarkeringar" nu så nu får det faktiskt sitta. Nu sitter jag och äter yoggi o müsli <3 ska ju äta riktigt mat sen i början av kvällen. För vid halv 7 åker jag in till stan, hem till Matilda där Lina också är. Där blir det förfest för att sedan dra vidare till Grace! Är ganska taggad, men blir nog mer taggad framåt kvällen. Det är ju lönehelg så lär vara bra drag och taggat folk, som det ska vara alltså (;

Fick nyss två brev med posten. Ett från Attendo där jag jobbade i somras, ett kort där det stod "Tack för din fina insats på Sörgården i somras!" och en biobiljett, tackar så mkt!
Det andra brevet var från min mamma, ett kort och 300:-, tackar så mkt för detta också (:

Fega jävlar

Såg detta klippet på youtube, fyfan vilka jävla idioter rent ut sagt. Hur fan kan man göra så?!?? 3 äldre killar som går på en liten oskyldig 8-åring... så illa verkligen :@

Kom nyss hem från en promenad med mamma, var härligt att gå! Nu kollar jag lite Idol, mamma kom nyss in o  frågade om jag hade ätit mina 5 mål idag eller om jag ville ha en bit äppelsockerkaka som hon gjort. Vilken tur för mig att jag bara "ätit" 4 mål då, ja, ett "mål" var ju tuggummi ehehe.

Här är skorna jag köpte idag! Inget märkvärdigt men bra att ha.

Hur glömsk kan man va?

Heeei!!
Vaknade av att Mathilda kom in i mitt rum 20 över 8, gick upp o fixade mig oså stack vi till bussen. Väl framme så inser jag att jag glömt plånboken.. IGEN!! Vafan, glömde ju den i tisdags också, och eftersom vi var sena hann jag inte cykla hem o hämta den... men för en gångs skull hade jag tur.. kortmaskinen var sönder så fick åka gratis ;D

Hade jobbcoachmöte vid halv 11 vilket gick bra, hon kollade igenom mitt CV och tyckte det var väldigt bra, var bara lite ändringar av ord oså men annars vare "ett av de bättre".. o det har jag ju en viss person o tacka! Sen hade jag körlektion vid 20 i 11, även det gick kanon, går bara bättre o bättre : )

Åkte sedan upp med mamma till Samarkand där jag gick in i Deichmann skor, har hört att det ska finnas många fina skor till bra priser, och det kan jag hålla med om! Köpte faktiskt ett par skor som är perfekta till vintern eftersom dom är fodrade. Kostade bara 299:- o förhoppningsvis är det inte skitkvalité.
Nu är jag hemma o ska ta något o äta, är hungrig som tusan.

Mycket är gjort

Idag har jag varit ganska duktig faktiskt! Gjorde ju ett distanstest på internet, hade fått godkänt om det varit själva provet! Sen ringer Mathilda o frågar om jag kan jobba åt henne på apoteket, dvs. städa. Jag gjorde ju inte mkt annat så varför inte? Träffade henne på vägen dit för hon hade missat bussen så vi pratade ett tag. Tog typ 30 min att städa så det var ju najs!

Powerwalkade i nån timma direkt efter jobbet, härligt väder idag också ju! När jag kom hem följde pappa med o övningskörde, det gick bara bra!! Nu har jag precis ätit, var riktigt hungrig så det var gott att få i sig lite mat, riktigt gott var det också! Jag måste fixa lite med cv och skriva ut för jag skulle ha med mig det till jobbcoachen imon. Blir väl att kolla lite tv också, as usual ^^

Best friends can fight

Godmorgon!
Gick upp vid 12-tiden, har lätt kunnat sova nån timma till, men kändes dumt att sova bort mer av dagen än vad jag redan gjort. Har ätit frukost o sen var jag duktig och dammsög hela huset! Nu ska jag nog göra ett distanstest på datorn senare blir det lite övningskörning.

Såg ett lite mobbat klipp på youtube på två bästa tjejkompisar som är med i något sång-program. Fan vad dom skämmer ut sig!! HAHA, kolla extra mkt på snyggingen i bakgrunden vid 5.38 typ, ser ut som ett träsktroll och pattarna hänger vid halva magen xD

We like sunshine

Nu sitter man här och kollar på Idol. Endel bra finns det ju allt! Var ute o övningskörde med mamma innan. Var dessutom ute på en låång powerwalk, riktigt skönt! Vädret var ju riktigt fint också.
När jag kom hem blev det duschen och mat. Än så länge håller jag mig inom 5-måltids-ramen som tandläkaren rådde mig till xD Har till o med 2 "mål" tillgodo (;

Ganska fint för att vara Rottne va?!
Maybe you were right after all...

Det går framåt

Tjaa!!
Idag är jag ganska glad faktiskt.. rätt trött dock med tanke på att jag gick upp vid halv 6, inte okej. Övningskörde in till körskolan med pappa. Hade dubbellektion från klockan 7. Denna gången kändes det faktiskt riktigt bra, allt flöt på som det skulle och blev nästan inte tillsagt någongång om att jag gjorde fel, eller skulle tänka mer på något oså :D Vi gick även igenom olika saker som man ska ha koll på vid kontroll av bilen, både det yttre o inre! Sen när vi var färdiga sa han att det gick mycket bättre idag och att det går framåt, hehe (; 

Eftersom jag var färdig vid 20 över 8 och bussen hem inte gick förrän tio i 11 hade jag väldigt mkt tid så gick till bibblan o satte mig för att plugga teori. Kom även på att jag glömt min plånbok hemma, smart som jag är. Inget busskort och absolut inga pengar.. så fick ringa så pappa kunde komma o lämna pengar, väldigt snällt!

Nu är jag hemma igen, är trött så ska nog lägga mig vid tv:n lite innan jag går på lite fler distanstester! Är verkligen SÅÅ taggad på att ta körkortet nu att det nästan blir kul att plugga (;

Luriga alternativ

Haha, måste bara få skratta lite. Har suttit och läst teori nu under eftermiddagen och nu har jag läst ut den tjocka teori-boken och nästan alla småhäften. Sen testade jag att göra ett distanstest, så kom det upp en fråga "vad är rätt angående trafikanter med handikapp", o då var ett svarsalternativ:
De är lätta att upptäcka genom att de alltid bär en symbol som utmärker deras handikapp.
HAHA, eller hur?!! Vem fan skulle tro det?! Skrattade högt när jag läste det svarsalternativet, tänk om handikappade hade haft en brosch med en symbol för vilket handikapp man hade xD

Kom nyligen hem efter lite övningskörning med mamma, skönt att hon äntligen vågar åka med mig (; Var en bra tur, fick ju öva på att köra i dålig sikt, då det både var mörkt och regnade!
Nu är det dags för mat, flygande jakob, mums!

Kärt återseende

Heeeej!
Kan ju börja med o säga att valet som typ avgjordes igår, blev inte som jag ville... Som tur var är jag inte värsta galen i politik så att jag typ dampar på att det blev som det blev.. men visst... hade ju hellre sett att de röd/gröna vann... Det är bara att hoppas på att saker o ting blir bättre nu..

Efter några dagars långa sova morgonar, så var det dax att gå upp tidigt... vilket idag betydde 8. Vid 9 var jag hos tandläkaren, gick bra, inga hål, dock sa han att jag skulle sluta "småäta" .. haha, låter som jag är värsta tjock :p Men han sa att 5 gånger om dagen brukar man säga att man ska äta.. och då räknas tydligen tuggummi som ett mål... där var det kört ^^


Åkte in till stan för att övningsköra vilken gick bra, hade dubbellektion som vanligt! Gick upp till mammas jobb, vi åkte till affären för att handla lite, och där mitt i affären står min "riktiga" mamma!! Har inte träffat henne på jättelänge så var verkligen kul att träffa henne (: Får se till att vi ses någongång väldigt snart, för man vet ju inte vad som händer de närmsta månaderna. Sen åkte vi till en parkering en stund så jag kunde öva på att parkera oså, och för första gången fick jag köra hem när jag åkte med mamma, weei!!
Nu måste jag äta något, är ju jättehungrig!

Valdag

Tjao!
Idag sov jag till halv 1, fattar inte vad det är med mig, gick ändå o la mig strax efter 1 på natten, sov alltså nästan i 12 timmar :O Gick upp och åt lite scones som blev kvar från igår, gotte! Sen kom mamma, pappa och Pontus hem med en ny hamster! Får vi se hur detta ska gå, det är ju Pontus ansvar så det ska väl gå bra!

Erika ringde innan o frågade om jag ville följa med o rösta, mjo, jag var inte säker på om jag skulle rösta själv men tänkte att jag kunde följa med iaf. Nu under dagen har jag dock varit inne på lite sidor o läst om de olika partiernas synpunkter samt gjort ett test så nu har jag nästan bestämt mig vilket parti jag ska rösta på.

Känns ändå ganska viktigt att rösta... jag menar, det är så lätt att sitta o klaga på saker o ting, och nu när man väl kan göra sin röst hörd så ska man väl ta chansen? Sen kanske man tänker "en röst spelar väl ändå ingen roll, jag kan likaväl strunta i o rösta" men tänk om alla tänker så? Då förlorar kanske "ditt" parti massa röster bara för att folk är lata. Så såvida man faktiskt tycker något, vill förändra saker och ting i samhället, tycker jag man ska gå och rösta!
Nu är ju inte jag jätteinsatt i politiken, men som sagt, har gått in på de olika partiernas hemsidor och läst lite om de frågor jag tycker är viktiga, jämfört, och därmed tagit beslut efter vad jag tycker låter bra! Så snart beger jag mig mot röstlokalen!

Me love breakfast

Tjaa!
Mathilda kom ju hit igår efter jobbet. Vi kollade på film och åt gotte, s.k. fat-night (; Vi kollade på "The last song", en helt okej film, inga tårar direkt och inte den bästa jag sett heller... en film man kan kolla på om man inte har något bättre för sig! Klockan var väl 2 när den var slut, vi låg o pratade lite innan vi somnade.

Vaknade typ halv 12, låg kvar ett tag o slöade. Vi kom in på alla mysiga julkalendrar som gått under åren.. eller ja, för längesen iaf, de senaste åren har det ju bara varit skit. Så vi tänkte att vi kunde ha lite mysigt o baka scones, göra chokladmjölk och kolla på någon julkalender... Men nej, såklart funkar inte VHS:en... men Scones och chokladmjölk blir det ju iaf ;D Vi kollade på "Nynne" istället, ganska rolig film faktiskt!!

Mathilda stack för en stund sen och jag sitter här med "pyjamas" och tjocktröja o har inte gjort något vettigt ännu. Får se vad som händer ikväll, lungt ska jag ta det iaf, that's for sure!

Lök? Vitlök? Svettlök?

Som rubriken lyder... vad är det som luktar? hmm.. inte något av de första alternativen iaf. Har rast nu, har inte ätit mat idag eftersom jag vaknade så sent, o maten på jobbet var ju inte super, blev lite sallad och ett fåtal stekta potatisbitar. Och eftersom jag är som jag är, så fick det bli en godbit istället för mat nu när jag kom hem (;
Nä nu måste jag strax sticka igen.. ut i det äckliga regnet.. o tillbaka till vitlöken... eller vare svettlöken?

150 romer....

Halåååååå!
Haha.. vaknade av att telefonen ringde vid strax efter 9.. var en vän till mamma... hon berättade att det var 150 Romer som hade kommit till Möllstorps camping... haha, asså.... lite fult måste jag säga. Ännu fulare att alla andra hade stuckit därifrån xD Jag är glad att jag valde att stanna hemma (;
Observera att den första är en tjej.


Gick upp halv 2 idag.. fattar inte hur jag kunde sova såå länge?! Men visst, det var ju najs måste jag säga! Har precis ätit frukost, snart kommer Mathilda förbi för att lämna lite saker.. Senare, eller närmare bestämt 15.45, ska jag jobba fram till 22. Sen kommer Mathilda hit igen o sover över, slipper jag vara själv hemma :D

Vill inte dröja

Tjaaao!
Idag vaknade jag av den tråkiga väckarklockan vid halv 11.. trodde inte jag skulle vara så trött... så ställde om klockan på 10 i 11 istället! Duschade o fixade mig lite snabbt innan bussen till stan gick. Satt på körskolan en halvtimme o läste teori innan det var dags för körlektion.
Det gick bra.. men fan.. nu gjorde han mig osäker.. på om dessa 20 lektioner kommer räcka ;o Han sa att det är massa man ska gå igenom och det inte alltid räcker med 20... :( Hoppas att han sa så bara för att göra mig rädd och att jag har en chans... vill ju inte dröja ut på det värsta länge, men visst det är ju mkt man ska kunna, om man kollar körprovsprotokollet.--->


Åkte med 3-bussen hem. Nu sitter jag här och håller på med en grejj.. håller på o ska översätta en "profil" jag har, till engelska.. måste ju ta tag i detta om det ska bli något! Ska fråga my best Mathilda om lite engelska-hjälp imon när hon kommer.. är ju inte toppenbra på engelska om man säger så ^^

F.ö. så har designen på datorn blivit helt efterbliven.. asså den ser ut som det gjorde när man typ hade Windows 95!! Datorn gjorde någon uppdatering o nu ser det ut såhär... stör mig, ser ju jättefult ut ;@ Kolla så fult o tråkigt.

Asså fan vilket  schizofren-väder det är idag, ena stunden är det sol, andra ösregnar det.. och nu ösregnar det men solen lyser.. så snart kommer väl regnbågen fram.


Riskettan

Hejhej!
Idag var det upp med tuppen igen, närmare bestämt vid 7. Var inne på bilskolan redan vid kvart över 8 eftersom jag åkte med mamma. Satt o läste lite teori tills riskettan började vid 9. Var faktiskt inte så segt som jag förväntat mig. Höll på till 12 men då var det paus 2 gånger på typ 15 minuter. En hel del visste man ju redan, men det var ändå ganska intressant.

Gick en powerwalk runt sjön. Skönt, även om det började regna o blåsa en massa efter jag gått typ 1/8 av sträckan.

Åkte med pappa hem, har inte gjort så mkt. Lagade lite mat gjorde jag. Läst lite teori också och det tänkte jag gå o göra nu också. Sen ikväll är det massa tv-program jag vill kolla på... tv-nörd som jag är (;

Idag är en "sån" dag

Hejsan!
Igår var jag ute o övningskörde lite i mörkret, det gick bra! Sen var jag även ute o gick en promenad med Erika, det var ju trevligt! Kollade på "Biggest loser" och "Lite sällskap", ganska roligt ändå!

Var sjukt trött idag när pappa kom in vid kvart i 6 o väckte mig. Inte många timmars sömn oså hade jag dubbellektion på körskolan från kvart i 8. Kände mig inte pigg på o köra, men det gick faktiskt bra ändå! Sen kom bästa Mathilda in till stan vid kvart över 9. Så snällt av henne att åka in så tidigt för att träffa mig :) Vi gick till donken där jag köpte kaffe. Satt där ett tag, sen gick vi en sväng på stan, hittade ett par snygga festskor för 49:- men så hittar dom inte den andra skon, så jävla typiskt. Sen gick vi och åt Sushi, riktigt gott (: Skönt att få prata med henne, hon gör mig alltid på bättre humör, det behövdes kan jag säga.

Idag är en sån dag man bara inte orkar.. en dag man inte vill göra någonting.. en dag man önskar man kunde hoppa över.. en dag man sitter o tänker o tänker och undrar vad man kunde göra för att det inte skulle sluta såhär.. men samtidigt vet att det inte finns något jag kan göra.. Idag är en såndär jobbig dag.

En dubbel

Hejhejhallå!
Idag var det upp med tuppen för att vid halv 10 åka in till stan för att övningsköra. Hade en dubbellektion idag, mycket bättre en bara 1 lektion, man hinner ju mycket mer! Min lärare tyckte att jag hade blivit bättre sen förra gången, på dom grejjerna vi övade på, det var ju bra (;

Åkte med mamma hem och nu gör jag inte mycket mer än sitter här o dricker kaffe. Ska nog ta o plugga lite teori också... måste ju komma igång med det på riktigt, vill ha mitt körkort så fort som bara möjligt!! och jag vill verkligen inte faila en enda gång på varken teorin eller uppkörningen.

Ohh so hot

Tja.
Gick upp vid 12-tiden. Har ätit frukost, kollat tv, läst lite grejjer på internet. Idag blir det nog lite övningskörning med pappa, har ju 10 körlektioner veckan som kommer!

Igår kollade jag på filmen "Failure to launch" med Matthew McConaughey. En bra film tycker jag, har sett den innan, o ja, vad ska man säga, han är ju så sjuuuukt snygg!! Seriöst, o speciellt i denna filmen är han grymt snygg. Hittade lite bilder på honom från den filmen, titta o njut! Hittade tyvärr inga bilder från filmen där han var ensam, men man får helt enkelt ignorera henne (;


så länge de varade

Hejhej!
Igår var det ju fest. Blev väl halvt som  man tänkt sig. Vi började, jag Lina o Mathilda, med lite försup hos Mathilda. Stack sen till Lagerlunden o drack lite vin! Sen blev det terrassen istället för Grace eftersom det är sista helgen det har öppet.

Jag hade roligt hela tiden, älskar ju att dansa! Men strax efter 1 ville Lina och Mathilda hem o jag kom inte in på terrassen igen bara för det var fullt så det var sjukt segt eftersom bussen inte gick förrän kvart över 2.
När jag kom hem proppade jag i mig andra halvan av pizzan, har nog aldrig ätit så snabbt innan ^^

Vaknade vid 1 idag, hann inte mkt mer än att äta frukost o fixa till mig innan det var dax för jobb vid 2.. slutade vid 22.00.
Nu sitter jag o pratar med bubbe, hon sitter o pratar om Skönheten och Odjuret, hon fattar inte vad odjuret är för djur.. hah xD... det är ju skitkonstig blandning säger hon ;D
Själv har jag beslutsångest om vilken film jag ska kolla på, går massa filmer som verkar bra!! Får se hur det blir!


7-15

Hallåj!
Gick upp kvart över 6, sjukt trött var jag. Men det var bara till att gå upp o cykla bort till jobbet för att öppna upp avdelningen. Dagen har iaf gått bra, inga större konstigheter! När jag kom hem duschade jag, pratade lite med Lina i telefonen, planerade kvällen!

Ikväll är det ju utgång som gäller. Såsom det ser ut nu tar jag 20.20-bussen till stan, möter upp Lina, Pella och Mathilda o går hem till Mathilda för att förfesta, sen blir det Lagerlunden, o sist men inte minst, dans på Grace (: Hoppas det blir roligt!

Finns inte mkt mer att säga för tillfället, ska ladda lite ny tagg-musik tänkte jag! Lina spelade en skön låt förra helgen som jag ska lägga in på min taggnings-lista ;D

Detta är verkligen tagg för mig, tänker på utgång o dans i massor!!!

Körlektion 1- avklarad!

Tja!
Idag har det varit lite fullt upp kan man väl säga. Gick upp vid 7 för att åka in till stan o ha min allra första körlektion! Det gick väl bra för att vara första gången med ny bil o allt, en hel del nya saker dock som man inte tänkt på när man övningskört hemma. Efter det powerwalkade jag runt sjön, härligt o fint väder var det! Sen gick jag till körskolan igen för att hämta mina teori-böcker. Gick till bibblan för att börja lite smått att läsa igenom o det är inte lite kan jag säga.
Växjösjön med den fiiina discokulan... (;

Mamma
kom o hämtade mig, kom hem typ 20 i 2 o skulle börja jobba vid 2 så det var lite jävligt, men hann äta något iaf! Jobbade till 9 och det gick bra! Duschade o åt lite när jag kom hem. Nu sitter jag o pratar med Mathilda i telefon, alltid lika bra!!

Måste ta tag i saker o ting

Hejsan!
Var några dagar sen jag uppdaterade, har inte hunnit.
I lördags var det ju utgång med lite härligt folk. Försupade hos Lina, missade två bussar, kom dock in gratis ändå. Kvällen var bra, mycket dans blev det ju iaf! Tappar bort Mathilda, hon ringer o säger att vi ska på efterfest. Den första vi skulle på gick lite åt skogen då vi inte kunde få tag på personen som var där eftersom mobilen hade dött.. turligt nog träffar vi på en som Mathilda känner som vi följde med. Var helt okej, hade säkert kunnat vara roligare för min del om jag varit mer taggad, var seg o trött.

Tog 8-bussen hem, duschade o gick o la mig. Mathilda kom förbi en sväng. En väldigt slappig dag.
I mådags åkte jag in till stan för att träffa min jobbcoach för första gången, en mycket trevlig tjej! Sen träffade jag Leila! Var roligt att ses igen då vi inte setts sen skolavslutningen typ!! Gick på stan, köpte lite smågrejjer, åt mat.

Sen åkte jag till Karlshamn och kom hem ikväll. Var mysigt, blev lite promenader i det fina vädret, kollade på Idol igår, haha vissa är ju så sjukt dåliga!! xD

Usch, nu kommer en såndär period som bara är så jobbig, man bara går och tänker på allt hela tiden. Känns som det är massa grejjer som händer eller som man måste ta tag i, saker man måste bestämma sig för. Har fått två meddelande.. två meddelande som skulle kunna förändra saker och ting... ganska mycket. Vet inte vad jag ska göra, vad jag vill göra?
Should I stay, or should I go?

Partyy all the time

... inte riktigt kanske, så kul har vi inte. Men ikväll är det iaf party som gäller! Det blir like the old good times, jag och Mathilda åker hem till Lina, fixar oss, super, och ha det bra jäkla roligt ;D 
Kvällen avslutas med utgång vilket för vissas del (mig) innebär, gratis inträde för mig o halva priset för en kompis, tilltugg, välkomstdrink och livemusik på stora scen. Låter helt okej för mig... väldigt okej faktiskt!

Lyckades åtminstone hitta en bild från studenten där vi tre står jämte varandra! Mina underbara vänner <3

Inskrivning

Tja!
Idag drog jag in till stan där jag mötte upp Maria. Vi gick till af där jag visade upp mina betyg vilket tydligen var viktigt. Sen gick vi till Dahls trafikskola och skrev in mig. Det är intensivkurs som gäller så än så länge har jag bokat in 11 körlektioner, känns riktigt najs! Sen gick vi lite på stan, sen vidare till Marias mammas dagis en sväng, sen tillbaka till stan. Jag åkte hem vid 15.40.
Snart är det denna som gäller (;

Här hemma har jag hjälpt mamma med lite grejjer inför deras kräftskiva imon. Sen hjälpte jag till med maten oså åt vi tacos o kollade fotboll. Jag kollade bara första halvlek för sen vid 9 började "Bodyguard" som det för tillfället är paus på. Än så länge är den bra! Nu börjar den igen så måste kila!

det var ju typiskt..

Hej!
Igår gick jag o la mig tidigt för en  gångs skull, hade jätteont i huvudet och ville inte vakna av något alarm så la mig vid 12 typ. Dock vaknar jag av sms vid 10-tiden, reklam från Vila.. i Jönköping, stör mig på att det alltid är därifrån, måste blivit något fel när jag registrerade mig!

Sen ringer en tjej från Manpower och säger att han jag skulle ha som jobbcoach hade så mycket att göra så jag skulle ha henne istället och hon kunde inte förrän på måndag.. so monday it is. Verkligen typiskt eftersom jag hade ställt in mig på att åka in till stan idag o fixa lite viktiga grejjer, men nu känns det ju onödigt att åka in, så himla dyrt blir det att åka fram o tillbaka hela tiden.. Hatar att bussarna ska vara så dyra :@

Sjuk?

Fick lite extra-energi från päronet jag åt innan och joggade en runda till Brittatorp och tillbaka + lite till. Var en härlig känsla som vanlig när man var framme men var sjukt trött och är det fortfarande. Dessutom har jag ont i huvudet, väldigt ont.

Fixade mat innan, hade två kycklingbitar kvar från igår så blandade i de med grönsaker och lite pasta, gott, nyttigt och lätt att göra... oså kan man äta mycket  utan att känna sig tjock (;

sunny day

Tjaao!
Igår var ju Mathilda här, vi gick en promenad för att sedan laga mat som blev väldigt god, bortsett från att riset brändes vid lite och luktade popcorn xD Sen köpte vi kex och kollade film.

Idag gick jag upp vid strax efter 10 bara för att hålla Mathilda sällskap när hon åt frukost eftersom hon skulle åka till jobbet sen. Jag somnade om och vaknade vid 20 över 12, var fortfarande jättetrött av någon konstig anledning men tvingade mig själv upp. Solade ett tag eftersom det var stekigt! Sökte ett jobb nyligen.

Sitter här i träningskläder och var ganska pepp på att jogga en runda men fick äcklig huvudvärk så tog en tablett och hoppas på att det går över snart. Måste ju träna bort alla kexen jag åt igår (;

Imorgon blir det en busy day... men intressant!

RSS 2.0