I'm home

Tjoo!
Då var man hemma igen. På ett sätt känns det som det var inte alls längesen, men ändå lite. Inte mycket som har förändrats så kan väl vara det. Men ska väl först uppdatera om veckan som vart, sista veckan i sthlm.

Mitt förra inlägg slutade med att jag skulle ut o fira Martyna. Det blev Vapiano med ett gäng trevliga människor och god mat. Sen gick vi till Utecompagniet för ett glas vin. Sen gick de flesta, så det slutade med att det bara var jag Martyna och Paulina kvar, as usual hehe. Vi gick till Dovas dit även Axel, Fredrik och deras kompis vars namn jag inte kommer ihåg, kom. Det blev massa dricka oså innan vi gick vidare till Oxid som var.. stängt. Tog taxi till Anchor istället där vi var resten av kvällen. En mycket bra och rolig kväll med fint sällskap. :)

Blev mathandling och segasega när jag kom hem under tisdagen, tror inte jag gjorde så mycket mer den dagen.
Onsdagen gick jag upp i god tid för att hinna med o laga massa mat och åka till Martyna för o hämta datorn samt babbla lite över en kaffe, mys. Jobbade sen hela e.m kvällen. Blev lite Skeppsbar efter jobbet också, trevligt yes!
Det var för övrigt denna dag då resan till sydostasien blev bokat, HAPPY, oyes!!! :D
Torsdagen blev det också jobb. Johanna kom upp under f.m dessutom.

Fredag så åkte jag och Johanna in till stan, käkade på taco-bar och chillade runt i stan innan jag skulle jobba. På kvällen tog jag en väldigt lugn kväll på Skeppsbar, ville inte vara bakis min sista dag på jobbet.

Lördagen
var det som sagt min allra sista dag på jobbet. Kändes konstigt att veta att jag inte kommer komma tillbaka för att jobba på väldigtväldigt länge. Det var iaf en fin dag med lagom mycket folk. Slutade redan halv 9 så åkte hem för att fixa mig osv. Åkte sedan in till stan där jag mötte upp Sarah, Timmy och Dan på Wokhouse. Sen blev det Lobby resten av kvällen. Alltid bra musik så det var kul eftersom dansa är det bästa som finns!!

Söndagen började förjävligt. Fick den värsta utskällningen någonsin. Fick bland annat höra att jag är en idiot, inte kan läsa och dum i huvudet, typ. Var i chock ett tag efteråt. Mådde illa och ville spy, men framför allt, jag ville bort fort som fan. Så packade och städade hela för och eftermiddagen. Lämnade nycklarna vid 4-tiden. Äntligen typ. Med galet mycket packning kom jag tillslut in till stan där jag låste in det mesta. Åkte till grönan o mötte upp Paulina för lite fix. Sen ner till bryggan för att föra med lite folk inför sista officiella pubkvällen. Trots att det inte blev dansgolv blev det en mycket bra kväll med underbara människor och en och annan tår i ögat. Vid 4-tiden åkte jag och Karin till stationen för att vänta på att Johanna skulle komma. Så himla snällt av henne att vänta enda till halv 7! Tåget gick sen vid kvart över 8 hem.

Måndagen var jag helt slut på. Kom hem, åt mat, satt vid datorn och mestadels segade. Madde från gamla jobbet ringde också och frågade om jag ville jobba idag,  tackade inte nej!!
Idag har jag då jobbat på Stinsen för första gången på nästan ett halvår. Det var trevligt oså men hade glömt bort de flesta priserna + att dom hade ändrat många av priserna, men det gick rätt bra ändå och jag ska hoppa in o jobba imon också! Superbra då jag behöver alla pengar jag kan få! Efter jobbet gick jag förbi Glitter för o se om Jessica jobbade vilket hon gjorde så det var ett kärt återseende! Stod o snackade med henne tills bussen skulle gå, men ska träffas på torsdag också för lite middag och prat om allt annat vi inte hann prata om. Har ju endel o ta igen!

Det var en "liten" uppdatering på vad som hänt senaste veckan, får se hur mycket man har o berätta denna lilla mellanperiod!
Ha det fint sålänge!

One week left.

Tjaa!
Nu var det ett tag sen igen. Blir lätt så, speciellt med tanke på att jag inte har internet hemma och på mobilen. Så det blir lite uppdatering om veckan som gått.
Förra måndagen var the Day. Skulle man komma med på kryssningen eller inte? Hela dagen hade gått ut på att fixa o dona inför denna kryssning. Vi åkte till hamnen, stod förväntansfulla och väntade på att få gå igenom spärrarna. Nervösa för att inte komma in. Men sedär, vi kom in!!!! Och ja. Kryssningen var galen, minst sagt. Tax-free det första vi gjorde när vi kom ombord. Sen blev det föra i hytterna och göra olika sup-lekar. Dans på dansgolvet blev det också, oså vidare. Hamnade inte i sängen förrän 6 kanske? Dagen efter var man rätt sliten. Köpte lunchbuffe för 229 kr. Kändes något men åh så gott det var! Fett värt! Grym och galen kryssning blev det iaf.

Veckan rullade på rätt snabbt, blev jobb mestadels. Utgång i fredag med Sarah på Oxid. Riktigt bra kväll där. Trött som tusan på lördagen dock då det var jobb tidigt och alltför få timmars sömn. Men det gick. Åkte hem och orkade aldrig dra ut på kvällen.

Igår var det jobb och sen pubkväll. Blev en riktigt trevlig kväll och vi firade även in Martyna som fyllde 20 vid 12-slaget. Stort grattis till henne!
Idag vaknade jag först vid 8-tiden och var något förvirrad. Var tveksam på om jag skulle jobba eller inte, men insåg sen att det är måndag = ledig. Skönt. Somnade om o vaknade vid 11. Fixade mig osv. Åkte in till stan för att hitta ett café där jag kunde sitta obegränsad tid på internet. Hittade ett på Söder. Köpte Latte och varm macka för 85. Sätter mig, får igång datorn. 10 minuter senare börjar den dampa och stängs av och jag får inte igång den på ett bra tag. Känner hur meningslös hela dagen blev helt plötsligt. Tänkte, nu måste jag köpa ny dator, perfekt, jag som har såå mkt pengar och inte alls behöver spara typ allt jag har... inte alls.  Meeen, efter många om o men fick jag igång den och den funkar bra nu. Så nu är jag glad igen!

Ikväll firar vi Martyna, äter mat på Vapiano, sen får vi se vad som händer. Men är säker på att det kommer bli trevligt, oja! :)

För övrigt.. om 1 vecka sitter jag hemma i Rottne igen. Kan inte riktigt fatta det. Kan inte riktigt säga att jag är glad för det. Kan säga att jag kommer sakna detta här så himla jäkla mycket. Kommer sakna mina underbara vänner jag har här. Kommer sakna att vara i en stor stad. Har insett att det är i större städer jag trivs bäst. Oyes! Ska dock bli väldigt kul o träffa vännerna och familjen hemma igen :)

2 weeks left

Tjaa!
Nu var det ett tag sen man uppdaterade.. igen. Detta beror dels på att jag inte har något internet hemma. För några dagar sen började min mobil dampa, typ i tisdags. Slutade med att jag inte kunde sätta på den. Så har nu skickat iväg den för lagning. Som TUR var hade jag min gamla mobil här uppe så nu använder jag den. Det suger lite pga. två saker.
1. Har nästan inga sthlms-kontaker på den mobilen, och vilka är det jag messar mest med, jo dom. Typiskt. Men får ragga upp allas nummer när jag träffar dom.
2. jag har inget internet. Varken på mobilen eller till datorn, eftersom jag var inne på internet via mobilen.

Jaja, nog om det. Tisdagen efter stjärngalan blev det taco-mys med Martyna, Paulina och Dan. Fett gott och mycket härlig bakisdag!
Har jobbat onsdag-lördag. I fredags blev det fest. Slutade halv 12 så jag och Paulina åkte mot Odenplan och mötte upp Martyna för att dra till en fest som Johan bjöd med mig till. Det var faktiskt väldigt trevligt, kul att vara på hemmafest för omväxlingens skull. Var ju kul att träffa Johan och Daniel också för del delen :)

Igår var en ganska galen dag på jobbet men det gick bra. Jobbade stängning även då. Efter gick vi hem till Sarah för att fixa oss. Åka in till stan. Tanken var att dra till Sommar, men fick reda på att det var stört lång kö så vi sket i det. Drog till Wokhouse och drack lite mycket på lite lite tid. Sen stack vi till Lobby där Martyna och Paulina var. Det blev en asbra kväll med massamassa dans :D

Sov hos Sarah. Hon skulle jobba rätt tidigt men snäll som hon var lät hon mig sova kvar. Gick upp halv 12. Hämtade massa kläder på jobbet, drog hem, duschade och tvättade. Nu sitter jag på Wayne's coffee. Hade bestämt att jag skulle dra till nått fik där man kunde ha tillgång till internet, måste kolla upp lite grejjer också. Drack en latte med vaniljsmak och åt scones, mycket gott!

Drar hem lite senare, måste handla, hänga upp tvätt. Sen blir det nog en sväng till Grönan/Lejonbacken för en lugn pubkväll. Förmodligen. Får se när jag uppdaterar nästa gång, kan dröjja. Imorgon kan det dock bli galet. Om man har tur! Vi får väl seee. För övrigt. Bara tvååå veckor tills jag flyttar. Yes, nu är det bestämt, den 25:e september bär det av hemåt igen. Fan. Vill inte.

Stjärngala, i Världsklass, Varje gång!

Tjaa!
Nu blev det som vanligt dålig uppdatering några dagar. Så då blir det som vanligt en sammanfattning på vad som hänt de senaste dagarna! :)
Torsdag- Det blev Oskar Linnros och det var grymt. Han är superbra och supersnygg!! Efter det blev det en sväng till Skeppsbar om jag inte minns fel, men tidig hemgång.

Fredag- Jobb. Väldigt lite o göra så jag, Joel och Rasmus underhöll oss med att köra roulette med våffeljärnen, kasta pappersbollar i plastglasen, göra flygplan av kvittopapper osv. Var ganska kul ändå. På kvällen drog jag bara hem, kände att det var likabra.

Lördag- Jobb igen, endel mer o göra, men det var kul för allt flöt på grymt!! På kvällen skulle jag Emma och Linda ut. Det blev först en sväng in på Sokni tror jag det hette. Riktigt najs place att vara på innan man drar ut. Var bara där en liten stund dock. Drog sedan till Pure. Helt okej men ändå lite halvokej.  Så var bara där till typ 1 eller nått. Emma stack hem tidigare och jag o Linda drog o käka för ovanlighetens skull :p.

Söndag- Jobb och sen en hyfsat tom pubkväll. Alla laddade väl inför stjärngalan.

Måndag- The Day. Hade en del o fixa innan jag åkte hem till Emma där även Linda var. Vi fixade oss inför stjärngalan. Temat var discodjungel. Vi åkte in mot Grönan, satte oss på bryggan och förde med massa fina vänner innan vi ställde oss i den långa kön för att komma in på Tyrol. Dom hade byggt upp massa så det var djungelkänsla, skitbra var det! Sen blev det trerättersmiddag. Lite speciell mat men man var ju bara hungrig och åt som ett djur typ. Men det var rätt gott ändå! Sen blev det massa dans och även uppträdande av Veronica Maggio, Supergood! Efteråt kom det bussar som tog oss till Viktora där vi festade vidare. Sen var det då dags att ta sig hem, i ösregn. Gick till bussen, åkte och vaknade upp nånstans i Tumba. Första gången jag missar min hållplats. Har alltid haft sån tur o vaknat antingen hållplatsen innan eller på min hållplats. Förra gången när jag vaknade på min hållplats så tänkte jag, nästa gång vaknar jag väl inte. Sedär, inatt hände det. Men tur som jag hade så var Simon på samma buss så han hjälpte mig så jag kom rätt. Tur att det inte var i Rottne jag somna på bussen, då hade det ju varit kört att kunna komma hem igen.

En riktigt grymt bra kväll blev det iaf, fick umgås med massa underbara människor, äta och dricka gott, dansa till bra musik och bra artist. Ja-a, vad jag kommer sakna folket. Känns sorgligt att man flyttar om mindre än 3 veckor!!!! :( Kan inte fatta att det redan snart är över. Vart tog tiden vägen?? Har haft en sån underbar sommar, lärt känna så många fina människor under så kort tid. Vill inte åka från allt. Har nästan heela tiden känt mig rent lycklig här. Inte några problem, allt har bara flytit på som det ska. Det har hänt så mycket roliga, galna, oväntade saker man inte trott. En sommar i världsklass, helt klart! En av de bästa somrarna definitivt. Menmen, förmodligen är jag tillbaka nästa sommar, och jag tvivlar på att den blir sämre. Då är jag ju trots allt 20. Tjänar liite mer, har tillgång till liite mer. Ja, inte ska man vara bitter. Förhoppningsvis blir det bra mellan dessa sommrar också, om allt går som det ska.

Party with celebrities

Gårdagen var suuuperbra. Åkte in till stan för att köpa lite färgpennor som jag ska använda på stjärngalan. Stötte på Therese från Grönan så vi gick runt i affären together för att sedan dra mot spårvagnen och grönan. Ja, än än gång blev det grönan på min lediga dag. Men denna gång fanns det faktiskt en väldigt bra anledning. Stavas Emilia!! Hon kom hem från Uppsala och skulle bara på snabbvisit i Sthlm för att hämta upp lite grejjer och även till grönan för o lämna av lite kläder. Så då ville jag passa på o träffa henne! Vi åkte massa karuseller och hade det supermys. Har verkligen saknat henne!!

Tillslut åkte jag hem. Min tanke var ju att vara tillbaka på grönan för att se Rockbjörnen vid 8, men eftersom jag kom hem 10 över 7 var det ganska omöjligt. Fixade mig och käkade innan jag drog till grönan igen. Mötte upp Paulina, följde med henne och Yakob som skulle käka kebab. Sen förde vi lite i omklädningsrummet i väntan på att Martyna skulle sluta. Även Sarah kom och tanken var att dra till Sommar. Men klockan blev väldigt mkt och det kändes lite ovärt att dra dit för 1 och en halv timme. Vi visste att efterfesten för Rockbjörnen ägde rum på Tyrol. Så vi tänkte att vi kan ju alltid testa o gå in, även om man måste ha band. Sagt och gjort, in kom vi. Kändes nästan lite coolt. Första och förmodligen sista kändisfesten. Ganska schysst början på slutet-fest. Träffade Eddie från Idol o hans kompis Devin. Eddie var ganska dryg och trodde han var så cool typ. Orka sånt. Det bästa var att han nog blev bitter för vi inte behandlade honom som värsta kändisen. Sarah sa t.o.m fel namn till honom. hah.

Sov över hos Sarah så var där hela förmiddagen. Åkte till stan för att köpa en ny Mascara och råkade springa in i en assnygg kavaj som nu är min! :) Har länge velat köpa en ny, har typ inget att ha på mig över klänningar osv. till fest. Kom hem och ska snart möta upp en för ett litet utbyte. Sen bör jag dra till affären o handla mat trots det dåliga vädret. Får springa typ. Ikväll blir det nog grönan igen. Även denna gång en bra anledning, stavas Oskar Linnros.!! Kan blir grymt.

RSS 2.0