Näst sista dagen

Tjao!
Idag har jag gjort lite vettiga saker :p Vaknade av alarmet vid 12, gick upp åt frukost oså, sen lagade jag kycklingpaj som vi bl.a. ska äta imorgon. Sen har jag duschat och packat. Ska in till stan med 16.38-bussen så måste fixa färdigt allt, blir en himla massa packning -.-

Imorgon är det alltså nyårsafton, årets största festdag... eller? Om det är de eller inte.. är väl upp till var och en, men själv tycker jag att nyår är en dag som man verkligen vill ska bli lyckad! Man vill ju börja året så bra som möjligt, inte sant?! Sen om man väljer att festa, ha tjejkväll, vara med familjen osv. spelar ingen roll, bara man gör det man vill så!

Själv ska jag festa. Det börjar med middag och förfest hemma hos Martyna i Alvesta då vi blir 10-12 stycken. Kommer nog bli riktigt trevligt (: Sen kommer i alla fall jag åka in till stan och träffa Ramona där hon nu kommer vara.. dem har antagligen förfestat färdigt då så vi kommer förmodligen åka till Hovshaga på en fest där.. är det inte roligt där åker vi kanske till stan... det återstår och se vad som händer! Men jag är säker på att kvällen kommer börja bra iaf (:

Hoppas detta nyåret blir minst lika roligt som förra, för det var verkligen grymt roligt, perfekt typ!

Tjejerna jag var med förra året :)

Martyna och jag förfestar iår med (:

Julshopping

Gick upp vid kvart i 10, Pontus hade spytt inatt så han och pappa stannade hemma så det blev bara jag och mamma som åkte in till stan. Nu är man ju lite rädd att man själv står på tur.. lagom till nyår (Y).. men förhoppningsvis så lyckas jag hålla mig undan!

Inne i stan mötte jag upp Elli, vi gick i en hel del affärer och det blev endel trevliga inköp (: Skulle kolla hur mkt pengar jag hade på kortet, och då hade jag lagt in 1500:- igår.. märkte att jag tydligen legat back innan :p har aldrig gjort det innan.. illa!!! Men tur att man har sina reserver då ;)
Sen träffade jag på Mathilda och Sally. Senare mötte jag upp Andrea för att ta en fika och prata lite skit :) Åkte med mamma hem sen igen. Mycket trevlig dag :)

Blev endel fynd!

Vila, 130:- HM, 150:- Vila, 20:-
Olssons, 150:- Vero Moda, 180:-

Ikväll blir det väl lite planering inför nyår, åker ju till Alvesta imorgon och sover där så måste ju förbereda lite!

Dunderförkyld

Idag vaknade jag vid kvart över 1, av sms från skolan. Det är fan det värsta som finns, vakna av sms från typ Halebop, någon affär, eller skolan, då blir man bara irriterad. Vaknade två ggr under natten/morgonen av att jag hade så ont i huvudet med.

Så idag har jag bara kollat på tv, kollat i H&M och Ellos-kartalogerna, hittade endel fina kläder (: Gjorde omelett till lunch, blev faktsikt väldigt bra resultat, både till smak och utseende (;
Nu sitter jag här och kollar lite på tv oså, är jätteförkyld och vill bara bli helt frisk nu.. så tråkigt att inte orka göra någonting. Men imorgon blir det stan och shopping med Ellinor så det kommer bli trevligt iaf. Hoppas inte det är jättemkt folk på stan så man får stå och vänta i 100 år på att prova...

Ikväll ska jag bara ta det lungt, är inget roligt på tv ikväll så ser ut att bli en riktigt seg och tråkig kväll, får väl leta upp någon trevlig film att kolla på. På tala om film, kollade på The Wedding Planner men snyggingen Matthew McConaughey i huvudrollen, och fan vad snygg han ääär!!! Filmen är ju så bra också, det är en typisk film jag kan kolla på om och om igen utan att tröttna, så gullig^^ Så om ni mot förmodan inte sett den, gör det!

Gulliga!!


Annandagen

Söndag är känt för att vara en slappdag, pluggdag, inte-göra-någonting-vettigt-dag, bakisdag osvosv. För mig stämmer allt detta, förutom plugget dock.. nu är det lov och då ska man njuta så mkt det går.. men plugget kommer ändå komma i slutet eftersom vår lärare har valt att lägga en inlämning på onsdagen veckan vi början.. känns inte roligt. Speciellt eftersom vi ska göra en filmanalys på c:a 4 sidor om en film var var minst sagt annorlunda.

Aja, nog om det. Gårdagen blev bra mycket bra. Åkte in till stan och vidare till Hovshaga. Blev upphämtad av Elli och hennes kompis så åkte vi till förfest. Sen åkte vi ner till stan igen och gick till Grace. Vi kom in vid 20 över 11 typ.. och det var TVÅ stycken på det lilla dansgolvet... seriöst två, och det var Martyna och Paulina (; haha. Jag och Elli gick till Lagerlunden och satte oss där med varsin drink istället, satt där i säkert en timma, fick lite sällskap också så det var trevligt.
När vi kom tillbaka till Grace var det mycket mer folk och kvällen blev bra.  Hyfsat bra musik, väldigt mycket folk, bra sällskap (:

Togs ju inga bilder under kvällen så tog lite lojja bilder när jag kom hem och var fulloglad (;



Idag har jag lagt över alla bilder från c:a 15 skivor till min externa hårddisk så nu ligger allt på ett och samma ställe, nu är det bara att fixa allt i lite mer ordning. Var ju lite lojj när man gick i högstadiet så har ju massa konstiga namn på mapparna, typ:
Ö jag, Ö kompisar, bilder från Giinas (!)mobil 1&2, glass mig mm, ÖÖÖ modeller hehe, öäå, haha så jävla lojja namn :p Är så kul när man kollar tillbaka på gamla bilder sen högstadiet, fyfan vad ful man var!!

Men nu ska jag nog krypa ner i sängen och kolla på nån film eller nått, är sjukt seg.

Julafton + Juldagen

Heeeej!
Julafton är över och den var faktiskt väldigt bra. Sov hos Lina, vi hade roligt! Vid 2-tiden kom alla och det var fullt hus, massa mat, tv och sen kom tomten. Fick in princip allt jag ville ha, toppen! Fick bl.a. locktång, extern hårddisk, pengar, presentkort, bh + trosor, 6 drinkglad, 6 shotglas och leggins. På kvällen åkte jag med hem och sov hos farmor och farfar.

Julafton i Eksjö med lite snö och lite paket!


Dagen efter hade jag ont i huvudet, var förkyld och kände mig allmänt sjuk. Låg och vilade mest hela dagen. Fixade mig även eftersom det skulle bli stressigt sen. Åt massa gott fika innan vi åkte hem. Fixade färdigt mig när jag kom hem sen skjutsade pappa in mig till Maria där Elli och Rebecka var. Vi stack till Oleó redan vid 10 över 9 för att få biljetter as if, sen åkte vi hem till Maria igen och förfestade. Vid 11-tiden stack vi tillbaka och det var en massa folk, dock inte överdrivet lång kö - skönt. Där var vi hela kvällen och det var riktigt roligt, mycket folk och massa dans :D

Me and my babes!


Idag vaknade jag upp hos Maria av alarmet 10.00, går upp och ska precis börja fixa mig då pappa ringer och säger att mamma har maginfluensa och kan inte följa med till Jönköping, så jag bestämmer mig för att inte följa med.. tråkigt eftersom jag sett fram emot att shoppa... men slipper iaf all stress.

Har bara tagit det lungt idag. Såg ganska mörkt ut inför kvällen, ville ju till Grace, men ingen som ville/kunde följa med.. men sååå nu fick jag ett uppiggande samtal av my lovely Martyna, hon och Paulina hade precis köpt biljetter till Grace och frågade om jag skulle med, oooojojoj vad glad jag blev!!! Så ikväll blir det utgång igen, och med det bästa danssällskapet (Y).

Finaste paketet och hejdå

Dan före dopparedan är här! Jag har packat färdigt allt, duschat, ätit kladdkaka (L) och slagit in den sista julklappen. Tyvärr tog pappret slut, men kreativ som jag är fixade jag det på ett annan sätt, och jag blev faktiskt riktigt nöjd med hela paketen, ser ut som en såndär perfekt julklapp som man ser i tecknade filmer, lagom stor, hård och en fin "snörbulle" på toppen haha ;)

Julklapp till mamma!


Alldeles snart åker vi till Eksjö där vi stannar till fredag. Kommer bli mys! Sen blir det en minst sagt stressig helg... meen vad roligt det kommer bli, hopefully!

GOD JUL PÅ ER, PUSS!

Omelett

Mitt recept (lite onyttigare dock)

Ser kanske inte supergott ut, men det vare!



Smet
- Ägg
- Grädde
- Lite svartpeppar, paprikakrydda och salt (snåla inte med saltet)

Tillbehör
- Paprika
- Salami (godare med skinka, men hade ingen)
- Ost
- Tomat

Lägg dessa i stekpannan i nån minut och häll sedan i smeten. Låt det ligga i stekpanna på
ganska svag värme i 5-10 minuter så at du kan vända.
Sist men inte minst lägger du på några skivor ost och och tomat och vips, så har du en väldigt god
och onyttig omelett, funkar mycket bra som middag, lovar att du blir mätt ;)

Får aldrig nog

Nu är jag hemma efter några dagars besök i Tingsryd. Har varit en massa Guitar Hero och Wii-spelande, vilket faktiskt är riktigt roligt.. har inte tyckt det innan, men nuså!!

Idag gick vi till Börjes och fikade lite innan jag tog 2-bussen till Växjö. Där gick jag på stan med Johanna för att köpa den hitta den sista julklappen.. och det gjorde jag med, äntligen! + en (till) julklapp till mig själv, denna gången en miniplattång, kostade bara 100:- så de var det värt =) Sen var det ju massa rea överallt, ville köpa lite kläder men känner att det är bättre att vänta till helgen då jag åker till Jönköping!!!

Miniplattång, klämma och rougeborste (:


Här hemma har jag mest packat inför helgen, är massa jag måste tänka på eftersom det blir ganska stressigt, hem och vända på fredag och på lördag blir det utgång direkt efter Jönköping.. hur ska man hinna allt?!! Men kul kommer det definitvit att bli :D

Gjorde även omelett till middag åt mig själv.. eftersom de andra inte var hemma. Jag och Maje hade ju en liten omelett-duell igår, min blev totalt misslyckad, helt söndrig :p men fick lite tips så idag både såg den och smakade den bättre (; Recept kommer upp i ett annat inlägg!!!

Nu ska jag slå in alla paketen och fixa lite!

In the big town - Tingsryd

Ja, som rubriken lyder, är jag i den stora "staden" Tingsryd(; Kom hit igårkväll, vi spelade allt ifrån Guitar Hero och Wii till att dansa med Just Dance, riktigt roligt :D ... tills Niklas kom med sina 4 kompisar, då var det inte lika kul längre :P Senare under natten satt jag och Niklas uppe och kollade på nån ny Wallander-film som var ganska bra, men självklart somnar han som vanligt så efter halva filmen var det bara jag som kollade!!

Idag gick vi upp tidigt, alltså ungefär 11, hade huvudvärk och kände mig sjuk.. vi åt frukost och nu under eftermiddagen har vi varit på Börjes. Köpte en hårklämma, rougeborste och en eventuell nyårs-klänning, allt detta för under 200:- riktigt najs! Vädret var ju underbart, så himla mysigt med massa snö, klarblå himmel och sol!

Myyyss


Broder och brossan!



Snart ska vi sätta upp pepparkakshuset och sen blir det väl bara film och mys!

Början på jullovet!

Då är snart denna helgen över. Liten överblick över helgens händelser!
Fredagen var det utgång som gällde. Jag och Martyna gick först till Lagerlunden sen till Loft. Förutom att musiken var lite halvsvårt att dansa till och det var ett fåtal riktigt bra låtar så var kvällen, rolig.. och minst sagt intressant..!

Lördagen vaknade jag vid halv 2, fick lite ångerst för att ha sovit bort halva dagen. Julpyntade lite i rummet och lite annat sen stack jag till Ramona. Där var vi ett gäng tjejer som åt mat, sjöng singstar och hade allmänt trevligt. Sen vid 9-tiden får vi värsta rycket  och bestämmer oss för att dra ut. 22.35 tar vi bussen till stan. Går först till Sports där vi träffar Lisa mm. Sen går vi till Loft, lite mer folk kändes det som, men musiken var fortfarande sådär. Ramona och Erika blev hungriga så vid 1-tiden stack vi till Mc Donalds och åt. Sen hem. Var helt ok.. men hade gärna stannat kvar och dansat lite till!

Hos Ramona innan utgång (:


Idag vaknade jag kvart i 1, mormor och morfar var här. Åt frukost och satt vi datorn, sen kom Johanna och hämtade mig så åkte vi ut till Tolg och Pannkakshuset där vi åt.... pannkakor såklart ;) Väldigt gott, påminnde om pannkakorna i Thailand!! Want back!! Hade iaf en mycket trevlig stund :)

Självklart en bild på det goda!


Nu är jag hemma igen och vi ska snart äta, men tror jag hoppar det för är sjukt mätt. Ikväll åker jag och brossan med till Tingsryd och blir kvar där till Tisdag. Ska bli kul att komma till Peo, Maje och Niklas :)

Känns som att denna veckan och helgen kommer bli väldigt stressig, många saker som ska göras och ingen dag som är helt lugn. Fast alltid kul när man har lite uppbokat iaf! 
Näe nu ska jag nog ta och packa lite, åker väl om några timmar.

Finally over!

Då är sista skoldagen på detta året avklarat!!! Känns sjukt vad tiden har gått fort. Nästan för fort, tänk, nästa gång man kommer tillbaka till skolan är det vårtermin och endast EN termin kvar, sen är allt slut, över, done! Läskigt.. vad ska man göra sen? Arbetsmarknaden ser ju inte så ljus ut 1010 och att plugga vidare finns inte på kartan f.t. Men nu ska jag inte tänka så mkt på det utan njuta av lovet och se fram emot alla roliga saker som kommer hända under våren :D

Såhär mysigt kan det se ut med lite snö (:


Innan jag gick till skolan gick jag in en sväng på Vero Moda, köpte en lång stickad.. kortarmad kofta..typ?! hehe. Kollade på film på Nk, sen lunch, sen hade vi ingen ES så slutade därefter! Blev glögg och pepparkakor på skolan sen stack jag och Mathilda till stan och vårt älskade naturgodis och tog 14.10-bussen hem, kände att det var ganska meningslöst att gå på avslutningen i samlingssalen och kyrkan. Kollade på Flickan som lekte med elden, bra var det!

Ikväll har jag kollade på Bonde Söker Fru och Paradise hotel. Fan vad jag hatar Rami, han tror att han är så jävla smart och att alla gillar honom.. tvärtom, alla hatar honom.. och det blev ju inte bättre för att han tog ut Andreas heller, då tyckte jag tillomed bättre om honom.. Hoppas han åker ut nästa gång det är dax för en kille!!!

Imorgon blir det utgång@Loft som det ser ut nu, kan bli en bra början på lovet!!!

Mer död än levande

Igår var det studentfest och det var väldigt lyckat. Sjukt mkt folk och mycket dans vare! Jag, Martyna och Erika gick först till Erika där det var 4 andra tjejer också, vi satt och spelade "jag-har-aldrig" och drack och blev glada! Gick ner till stan sen och kom fram till Oleó där det var sjukt mkt folk och tog typ en halvtimme att komma in. Men som sagt, var kul när man väl var inne :)

Var kanske inte den mest kreativa vad gäller utklädnad menmen, lite rött och glitter ger ju lite julstämmning iaf ;)


Idag vaknade jag av alarmet vid 8 och hade världens jävla huvudvärk, men det var bara att fixa sig och dra till skolan som var bra onödig, kollade på film både på Psykologin och Tyskan. Tog 3-bussen hem. Kollade lite på tv, sen vid 5 så somnade jag, vaknade 6 av att mamma kom in, somnade om, vaknade 7 av att hon kom in igen, hon tyckte jag borde vakna till lite, sen somnade jag om igen och vaknade halv 8 och bestämde mig för att hålla mig vaken :p

Kollade på Bonde söker fru nyligen, alla valde rätt tjej tycker jag! Några som tänker rätt till skillnad från i killarna i Mammas pojkar!! Får se om det håller nu bara! Thilde och killen hon valde är jag dock ganska säker på att det kommer hålla, så kära som dom va!! Så gulligt^^ blir så glad när jag ser sånt!
Nu kollar jag på Oskyldigt dömd, är ju sista avsnittet nu! Sen blir det nog Paradise Hotel innan jag ska sova.

Duktig flicka

Dagen har varit bra och seg. Kollade på film hela Psykologin, det var skönt. Till lunch blev det gröt, lussebulle och pepparkaka... kan man kalla det lunch?!! Men gott var det iaf ;D de två sistnämnda iaf (; Sen hade jag ingen svenskalektion så tog tag i fläsket och gick en runda runt sjön, riktigt skänt var det, och mycket härligt väder!

Tog lite trevliga bilder påvägen med!


Sen hade vi M&S-journalistik, kändes ganska oseriöst som vanligt, men det var rätt kul ändå! Tog 15.40-bussen hem. Åt lite macka och sen satte jag igång pluggandet. Jag har fan varit riktigt duktig idag. Satte inte på datorn förrän halv 10 typ. Och tv:n har inte äns satts på, bra för att vara mig (; Tog en liiiten kort paus för att följa med Erika till affären!
Men nu måste jag erkänna, jag ger upp. Orkar verkligen inte mer. Får plugga lite mer imorgon innan vi har provet.


Endast 4 skoldagar kvar!

Då var även denna helgen över. Malin sov ju här till lördag. Vi segade mest, gick en låångpromenad, sjukt skönt! Sen blev det fixin och lite käk innan vi tog 20.20-bussen till stan. Höll nästan på att missa den eftersom Malin kom på att hon hade glömt sin mobil hemma hos mig så hon fick springa tillbaka och hämta den :p Mötte Martyna inne i stan. Gick till Lagerlunden där det var ganska tomt till en början, men fixade till oss och satte oss vid ett bord, fick även sällskap av Fredrik en stund.

Me and my girls (:


Senare kom det lite killar och satte sig vid oss, trevliga var dom och bjöd oss på lite dricka höhö. Sen gick vi till Pauze där bl.a. Elli var så var där en liten stund. Sen gick vi till Oleó där det inte var någon kö, och inte mkt folk men det fylldes som vanligt på under kvällen. Lite tråkigt att folk alltid ska komma så sent.. menmen! Trevligt var det iaf :)

Idag vaknade jag redan halv 10 typ, fattar inte varför, gick ju och la mig ganska sent ändå.. aja skönt att inte sova bort hela dagen. Lite snö kom det ju idag. Vi åt lite julmat och jag har egentligen inte gjort så mkt vettigt idag, har pluggat lite naturkunskap, men låångt ifrån tillräckligt.

Såg att The Holiday går på tv:n ikväll, dvs. en av världens bästa och mysigaste filmer!!!! Funderar på om jag ska kolla på den, men kommer ju vara sjukt trött imon isf. Ett stort + är ju att Jude Law är med, har man ju nått fint att kolla på i några timmars tid (;

Feels like a hangover

Gårdagens Lussevaka var helt okej.. varken mer eller mindre. Vi kollade på två filmer, The Hangover och Paranormal activity, som f.ö var riktigt bra, sjukt scary vissa gånger, och sen i slutet när det stod: dedicated to... (kommer ej ihåg namnen) Undrar om den verkligen är det? isåfall är det sjukt hemskt.
Sen gjorde vi julkort också men inte mkt mer, var sjukt trötta så la oss i sofforna och somnade, ganska obekvämt. Vaknade vid 7-tiden. Tog kvart i 8-bussen hem.

När jag kom hem åt jag lite yoggi för att få en "neutralisering" i magen efter allt godisätande :p Kollade på Paradise Hotel eftersom jag missade gårdagens avsnitt, och det var lika bra att Franscesca (?) åkte ut... vet inte vem jag hejjar på nu faktiskt.. Iaf, sen vid 10-tiden somnade jag, vaknade lite dåodå av sms men somnade om lika gott. VAr sjuukt trött och helt slut i kroppen + ont i huvudet, kändes som en förjävlig bakfylla.. inte kul.

Sen vid 3-tiden kom Malin, vi låg och snackade.. hörde att Luciatåget hade varit lite av ett fiasko.. glad att jag inte stannade. Sen somnade vi och vaknade när mamma kom hem.. eller jag vaknade, duschade och nu sitter jag här medan Malin sover! Ikväll ska vi äta pizza och bara ta det lungt. Verkligen behvöligt, måste ju ladda inför morgondagen som innebär utgång :D

Ibland misslyckas även dom som tror att dom är.. bäst?

Haha, fan vad fult. Var inne och kollade på 5:ans hemsida där de hade ett klipp med Bert Karlsson som ska dra ett skämt och misslyckas ganska rejält, hah rätt åt honom!! Här är klippet, spola fram till 02.22!

F.ö. har dagen varit najs, hade Psykologi-prov, gick okej, men var en fråga jag verkligen inte hade någon aning om. Kan säga att det gick dåligt med att lägga sig tidigt även igår, fastnade på bloggarna som de i Paradise Hotel skriver, sen var klockan halv 12. Även denna natt kunde jag inte sova förrän säkert halv 2 :( What is happening with me??
Och kan säga att när klockan ringde vid kvart över 7 och jag egentligen skulle upp och plugga, kände jag bara "fan heller, ställer klockan på kvart i 8"... så bra gick det med det :p

Ikväll blir det bara att ta det lungt, kanske plugga lite NK, sen kolla på de gamla vanliga programmen. Sen ska jag försöka ta mig tid att lägga upp lite bilder sen helgen på FB.

Uppdatering. Hittade ett till roligt klipp, denna gången på Tim i Mammas pojkar. Han berättar att han inte har någon "mall" som har går efter när han letar tjejer.. oså blir det lite fel hahah, men han är ju så snygg!!!!!

Ingen plugglust

Okej, plugga vill man väl aldrig, men nu de senaste veckorna har jag ändå varit ganska duktig på att plugga.. men idag, idag orkar jag verkligen inte, så typiskt just eftersom jag har prov imon.
Det enda jag har gjort är att läst igenom dokument från intranätet med lite fakta men inget läsande i boken. Det är ju bara så sjukt uttråkande.. och det finns ju betydligt roligare saker att göra.. som att leta efter olika sminkprodukter, jämföra och se vilka som är bäst och sedan skriva upp "vill-ha"-listan!!

Läste att detta pudret sulle vara väldigt bra.. kanske nått att satsa på?


Känns som att det är så mycket jag borde ta tag i nu, sånna småsaker, allt från att skriva julkort till släktingarna i Polen som jag inte gjort på flera år och har dåligt samvete för, till att ta mig samman och söka lite jobb, har inte gått så bra nu på senaste. Måste verkligen skaffa ett jobb.. MÅSTE! Nån som kan ge mig ett jobb eller typ rekommendera mig?(;

Idag startade jag iaf upp en ny blogg.. som man tydligen skulle göra i o med Estetisk Verksamhet, fattar inte vad man ska skriva i den.. men det finns väl säkert nån smart själ därute som förstod!

Fick reda på att vi tydligen ska ha tyska imon.. fan vad tråkigt, ville ju kunna ta halv 1-bussen hem. Hade ju sett fram emot det! undrar om vi ska gå igenom hela boken då.. har ju inte läst ut den.. har väl en 20 sidor kvar. lyckat.

Näe.. nu ska jag läsa en skvaller-tidning och sen lägga mig TIDIGT! Tänker att jag kan gå upp tidigare imon och plugga då istället. Gick o la mig 11 igår, vilket är relativt tidigt för att vara mig.. men somnade ändå inte förrän halv 2 så det sket sig ändå .....

Meningslösa dag

Vaknade kvart i 10 av att telefonjäveln ringde, var nån som sökte pappa, då undrar man hur dom tänker.. fattar dom inte att jobbar vid den tiden?! Somnade om dirket och vaknade av alarmet kvart i 11.. var sjukt trött verkligen, och ont i huvudet på köpet, hade nog behövt sova minst 12 timmar efter denna helgen. Fixade mig och gick till bussen, som var såklart skulle vara 15 minuter sen...

Väl framme i skolan så ska vi kolla på en film som jag redan sett på svenskan.. och läraren sa att jag inte behövde vara med... så jag hade alltså kunnat ta en senare buss och på så sätt fått sova ut... sen på M&S-journalistiken så kollade vi på typ 10 bilder och skulle säga vad vi fick för känslor... sen slutade vi 14.52 och bussen går 15.00 så sprang som en jävel och hann precis! Träffade Erika på bussen så vi satt och pratade om helgens trevligheter!

När jag kom hem åt jag .. frukost typ, var ju inte hungrig på morgonen, mätt efter helgens all mat :p Sen har jag inte gjort mkt mer är läst Klick! och pluggat psykologi, läst nästan 60 sidor.. hoppas inte jag missat något kapitel nu. Duschade nyligen och ska sova nu, ska gå och lägga mig hyfsat tidigt för en gångs skull!

Helgens bravader

Helgen har varit toppen, verkligen den bästa på länge.. och då har jag ändå haft väldigt många bra helger sen jag fyllde 18!

I Fredags var det utgång! Det blev inte riktigt som jag hade planerat, det blev bättre(; Först stack jag, Ramona, Oskar och Robin till Sofia där vi förfestade med annat folk. Senare vid kvart i 12 stack vi till stan, först Grace, men där var det väldigt tomt så jag och Fia gick mot Loft och mötte även Bina och Sofie. Där var det rek. 21 men dom tog ju inte ens legg så det var bara o gå in.. därinne var det ganska liten yta att dansa på, var kvar där ett litet tag men gick till Grace igen eftersom Ramona var kvar där med Carlos och Danne. Det blev massa dans till det stängde.



Kom ut från Grace vid 02.14 och min buss går 02.15, panik som vanligt, springer till bussen som står där och har inte ens startat. Då möter jag Robin och Oskar, dom ska inte hem, och då får jag nån sjuk idé och tänkte "vafan, jag vill inte heller åka hem.. ska jag stanna i stan istället??!" Dom tyckte jag skulle göra det, sagt och gjort. Vi gick mot en grill där vi träffade alla andra. Blev kvar där ett bra tag, folk som ville att vi skulle med på efterfest och Kebabmannen stötte vi på... jaa det var galet..men roligt! Sen stack jag med Fia och Oskar hem och sov där.

lördagen vaknade man upp med en jävla bakfylla, fyfan, var längesen jag mådde så äckligt dåligt. Tog kvart över 1-bussen till Rottne. Väl hemma var det bara att hoppa i duschen och fixa om sig på nytt. Vid 4 stack vi till Ramonas 18-årsfest. I början var hennes släkt där, det bjöds på massa god mat, blev sjukt mätt, men det var tur att man åt en massa, eftersom det bjöds på minst lika mycket dricka!! Tiden gick och man var väldigt glad.. och då var klockan bara 7 ungefär. Det var självklart en massa dans oså!



Sen stack jag och Mathilda till Robin för att hämta han och Oskar. Vägen dit tog sig sin lilla tid... gick i en skog och aa... kan säga att jag har blåmärken idag... När vi kom tillbaka hade det kommit mer folk och jaa, det var sjukt kul iaf. Det bjöds på tårta senare under kvällen och sen vid 2-tiden hjälptes vi åt att städa samt att vi åt resterna som galna djur haha, har massa bilder på när alla vräker i sig :p Sen gick jag och Martyna hem för att sova. Det är fördelen när det är fest i Rottne, behöver inte tänka på några bussar (;



Idag mådde man inte bättre än igår, fyfan vad hemskt det var att gå upp. Kände verkligen att släktkalas inte var det bästa för mig just nu. Men det var bara att pallra sig upp, fixa sig och sätta sig i bilen till Eksjö. Där bjöds det på en riktigt god grekisk buffé. Gick på julmarknad och inhandlade där 1 och en halv julklapp :p Köpte till Pontus och mamma, men ska köpa nått mer till mamma. Sen blev det fika och sen åkte vi hem.

Har lagt upp alla bilder på datorn nu.. 327 bilder blev det... inte illa ;p Kommer lägga upp fler bilder på FB.. när jag har tid!

it was a goood partey!!

Japp, då är man nnyligen hemkommen efter ett myckte bra och fullt partey.. eller vad man sägaer-- vi kom vi var  4-tiden och fick genast pappa costell på oss om shotta lite.. och där var det igång.. ;)

Men ni ligger Martyna och sover i min säng.. och jag ska gå och sminka av mig nu... för jag tänkter då fan inte ligga och sova med smink en natt till, hate it ;P Och snart ska man upp.. rättare sagt om... typ 5 timmar kanske.. Martyna ska ta 9.10-buussen hem så jaaa, det blir lite segt.. men skriver  mer imorgon... (idag) om jag hinner efter jag kommit hem.  Lägga upp lite bilder med, togs ju en hel del kort om man säger sååå!!

Ausgang

Då var det äntligen helg igen! Känns som att denna helgen kan bli sjukt bra!
Idag har jag mest slappat, städat oså. Nyss åt jag mat och har precis fixat färdigt mig så ska gå bort till Ramona sen. Vi ska åka vidare till stan på förfest. Sen vet jag inte om vi ska till Lagerlunden eller om vi drar direkt till Grace?! Aja, kommer säkert bli bra vilket som!!!

Och idag fyller min älskade vän Ramona år, 18 stora år :D Äntligen är det din tur, bättre sent än aldrig!! Hoppas du får en jättebra dag och kväll och att hennes fest imorgon blir lyckad (: Älskar dig <3

Jag och min babe <3




Är verkligen taggad nu, var ju inte ute förra helgen, därför tar vi igen det denna helgen med fest idag och imorgon (Y) Får hoppas det blir kul nu då!  See ya at the dancefloor !!!!!!!!

Biverkningar

Tja.
Idag på morgonen hade jag en äcklig känsla i kroppen, svårt att förklara, men sån man har innan man blir sjuk typ.. hade beslutsångerst om jag skulle gå till skolan, men gjorde det tillslut, tänkte att det kan ju vara att man inbillar sig. Men förmiddagen gick och jag fick ont i huvudet och inte ens ipren hjälpte så åkte hem innan sista lektionen.

Såhär fint var det idag på morgonen!



Somnade dirket när jag kom hem, vaknade 1,5 timme senare. Kände mig lite bättre så hjälpte mamma och lillebror att baka lussebullar och pepparkakor! Kände mig lite bätttre men nu har huvudverken kommit tillbaka lite.. men blir förhoppningsvis bättre imon (:
Ikväll satt vi hela familjen och kollade på Mammas pojkar, åt lussebullar och pepparkakor och drack glögg, mysigt!

Mycket gott kan jag säga!




Virus?

ÅÅÅH får damp på datorn, installerade nått jävla virusprogram "Antivir", och nej, jag har inte glömt -us utan det heter så. Och nu får jag upp massa meddelanden hela tiden om massa skit oså funkar det inte att få bort det, och det värsta är att jag kan inte avinstallera skiten heller, hittar inte det under kontrollpanelen, ååååhhhhh vill bara slå till datorn ett X antal gånger nu.. döda datajävlen :@

Aja. Dagen var bra annars, hade en lektion där vi även slutade 45 min tidigare. Tog vaccinet idag, första gången som jag tyckte det gjorde ont att ta en spruta faktiskt.. detta kändes ju verkligen.. och ja, lite ont i armen har jag men inte så farligt.. än sålänge, får inte bli sjuk till helgen.. det är de viktigaste. Tog halv 1-bussen hem och har kollat på oth och gg, så skönt, har inte pluggat något på hela dagen idag, första gången på typ 1 och en halv vecka, ovanligt för att vara mig!!

Nu ska jag kolla på Paradise Hotel eftersom jag missade det ikväll eftersom jag prioriterar Oskyldigt dömd liite högre (;
På ett sätt hoppas jag att jag är sjuk imon.. bara lite.. sådär lagom så jag hinner bli frisk till fredag eftermiddag, för just nu känner jag inte för att gå till skolan imon.. orkar liksom inte.

I'm so tired

Kunde verkligen inte somna igårnatt, så sov nog inte så många timmar. Gick upp o fixade mig, gick bort till skansvägen för att titta förbi Anton som är i Växjö och jobbar, och av alla ställen så var han även i Rottne, så var trevligt! Hade god marginal till bussen sen för en gångs skull (;

Fick frånvaro på NK bara för att jag tog mig en liten sovmorgon, min ursäkt var "men jag trodde vi fick välja om vi ville ha betygssamtal idag eller på torsdag^^) men det gick hon inte med på.. aja. Vi kollade på film både på Religionen och Geografin.. så min skoldag var ganska slapp!! Stannade kvar på skolan några timmar, läste tyskaboken men hann inte allt, hade typ 10 sidor kvar.

Gick och mötte Ramona så gick vi till bion. Var lite mingel, bjöds på goda tunnbrödrullar med nått gojs i, vin och cider. Fick massa småsaker med oss, bl.a. ett paraply hahah, asfult. Men sen kollade vi på Luftslottet som sprängdes. Väldigt bra film tycker jag, har dock missat tvåan (flickan på lekte med elden) men det gjorde inte så mkt.



Nu är jag bara så sjukt seg och egentligen skulle jag ju läsa dedär 10 sidorna som är kvar.. men jag orkar verkligen inte, så jag går och lägger mig nu och hoppas jag hinner läsa dom imon innan vi ska ha diskussionen!
Och så sjuuukt skönt ska det bli, har en lektion (som inte ens är hel) och slutar därmed kvart i 12 :D Får hoppas jag hinner kolla lite oth och gg, har missat 3 avsnitt i vardera ;(

RSS 2.0