En solresa senare

Nu var det alltför längesen sedan senaste uppdateringen. Anledningen är enkel, har ju varit iväg på solsemester (;
 
Så förra onsdagen var det bara att packa det sista och fixa allt. På eftermiddagen mötte jag upp Kristoffer på stationen i Växjö för att ta tåg till gbg där vi skulle flyga ifrån. Dock gick inte flyget förrän 7 på morgonen så vi fick sova på flygplatsen, gick väl sådär, har svårt att sova på sånna ställen. 
När vi kom fram till Egypten var det varmt o skönt men ganska disigt.
 
Det blev en riktigt bra vecka iaf. Väldigt tur med vädret hade vi, blåste inte alls så mkt som det vanligtvis gör i 
januari. Så det blev mycket sol och bad. En massa mat då det var all-inclusive, helt okej mat och väldigt goda efterrätter hehe. Sen blev det även en del träning för ovanlighetens skull. Själv tränade jag 6 av de 7 dagar vi var där, hotellet hade eget gym så det var najs.
Vi åkte in till en liten fiskeby, Port Galib. Mysigt men väldigt dött, kändes som vi var dom enda turisterna där. Sen blev vi inlurade i ett parfymeri, 2 minuter skulle det ta, 45 minuter senare fick vi typ springa därifrån, säljaren började bli arg för att vi inte ville köpa nått. Vi var med o spelade fotboll och vollyboll med andra turister på grannhotellet, riktigt kul! Blev en riktigt lyckad resa, så skönt att komma iväg!! 
Hemresan blev en lång sådan. Vi var framme i Gbg vid 8 så vi missade sista tåget till Växjö så vi velade fram o tillbaka hur vi skulle göra, tillslut checkade vi in på ett hotell, fint men dyrt för att bara vara där i typ 5 timmar. Tog första morgontåget hem. Mamma kom hämtade upp oss. Hängde på mammas jobb tills hon slutade, satt i massagerummet, fett skönt! Lugn kväll med familjen.
 
Igår åkte vi till Tingsryd för att fira mormor o morfars 50-åriga bröllopsdag. Överraskningsfest blev det, trevligt. Åkte in till stan senare. Hem till Matilda dit även Rebecka och Marika kom. Sen gick vi hem till Källman där det var förfest. Utgång på Grace/Lagerlunden. Riktigt kul kväll även om jag missade nattbussen hem. Som tur var fick jag sova hos Rebecka så allt löste ju sig.
 
Idag har man ju varit segare än segast och inte fått något vettigt gjort. Går lite trögt i lägenhetssökandet, måste hitta nått snarast, om 1 vecka!!! OMG. Tiden kommer gå så fort nu. Börjar kännas lite stressande. Bara man fixar boendet så löser sig resten! Är så peppad på att flytta nu, kan bli riktigt bra!

Kommentarer

Lämna gärna en kommentar!:

Name please:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du blogg?:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0