En helg med Malin

Tjaaa!
Helgen är redan slut och den har varit grym!! Malin kom i torsdags kväll så var väl mest hem, lite catch up och sleeptime. På fredagen var det fix, in till stan för att handla mat med Martyna, även möta upp Sara för att åka hem till Martyna och tillaga maten. Tre stycken hyfsat dåliga kockar ska få ihop allt. Efter ett X antal frågor till mästerkocken Martyna (som duschade, därav icke närvarande vid matlagningen) så blev det bra tillslut.

Vi åkte sedan till Humlan dit även Paulina och Emilia kom, det blev massa gott käk, dricka, chips med dipp och glass till efterrätt. Det kom en del till folk under kvällen och vi hade det riktigt bra. Sen gick iaf jag och Malin till After där det blev massa dans, riktigt kul.

Lördagen blev det lugnt i början av dagen. Åkte och jobbade halv 5- halv 1. Var förvånansvärt lugnt faktiskt.
Söndagen åkte vi till Grönan och gick runt lite innan det var dags för mig o jobba vid halv 5. Slutade halv 11 så det var bara till att fixa sig och dra till Lejonbacken för den officiella pubkvällen. Gryymt kul kväll men lite galenheter som vanligt. Älskar verkligen söndagar nuförtiden.. Har haft sådär jätteroligt de senaste pubkvällarna! Det är så man längtar till söndagarna, så var det inte innan.

Idag åkte vi in till stan, köpte oss varsin chailatte och satte oss ute i solen på ett fik, mys. Sen var det dags för Malin att åka hem, var trevligt att hon var här iaf! Jag och Emilia åkte till Humlan dit även hennes kompis, Martyna och Paulina kom. Sen gick vi en sväng på stan. Blev ett spontant köp i en klänning, endast 150:- . Gick till ett fik sen. Jag åkte sedan till grönan för o hämta lite grejjer och bli omplåstrad.. Träffade Anna för att åka hem tillsammans.
Nu sitter jag här och ska väl sova snart. Fick reda på en tråkig grejj idag, men även en rolig, fast väldigt oväntad grejj. Ska bli spännande o se hur det blir. Återkommer!

Kommentarer

Lämna gärna en kommentar!:

Name please:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du blogg?:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0