Live from Spain

Hejhopp dar!
Har nu varit tva dagar i Lloret och det ar toppen! Resan hit var val inte den roligaste, gick upp halv 5 pa morgonen och var pa hotellet vid halv 12 pa natten. Man var ganska trott da och bade jag och Mathilda hade bestamt att vi inte ville ut. Detta andrades ganska snabbt nar vi kom in pa rummet och stallde oss pa balkongen och insag hur sjukt ba lage vi har och att massa folk var ute. Kvallen slutade med lite fest, mestadels pa ett stalle mittemot som va ganska kul, dock drojde det ju typ till 2 halv 3 innan det kom mer folk.


Igar var det riktigt fint vader sa vi solade mest vid poolen. Pa kvallen var det utgang som gallde. Forfestade pa rummet och gick ut vid 12-tiden. Vi var lite overallt kandes det som men aven denna kvallen slutade det pa Zoo dar vi stannade till typ kvart over 4, ett riktigt najs stalle detdar!!

Idag var vadret inte sa bra. Jag och Mahilda gick runt lite med Martyna var pa annat stalle...! Nyligen at vi mat pa Donken och snart ar det kvall. Blir val hem att fixa sig lite och forfesta sen ut saklart!

Jaa... det ar val ganska mkt mer intressanta saker som hant men det ar bade for jobbigt att skriva och kanske ska stanna har i Lloret! (; Men kul, det har vi allt!

Kommentarer

Lämna gärna en kommentar!:

Name please:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du blogg?:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0