More than i knew

Då var det bara några få timmar kvar denna lediga helg. Fredagens utgång blev bra. Jag och Paulina åkte till Bromma där Daniel bor. Där blev det förfest med en hel drös trevlig folk. Sen åkte jag o P in till Gamla stan och Skeppsbar för att möta upp Karin som har permission från lumpen, jättekul o träffa henne igen! Även en hel del andra gröna lundare var där så det blev en trevlig kväll (: 
Igår vaknade jag redan 9 så passade på att börja tvätta. Hade egentligen tvätt-tid vid 11 men med tanke på att det blev 5 maskiner så var det tur att jag började tidigt. Skypade med Mathilda i typ 2 timmar också, som jag saknar henne!! Sen gick jag en lång PW igen, toppenväder och mysiga kvarter. Passade på att ta lite bilder också.
kvällen kom Ellinor som var i Stockholm, hit en sväng för o kolla på rummet, riktigt kul o träffa henne igen! Senare på kvällen tog jag med mig Linda för att gå på inflyttningsfest hos Samuel. En riktigt trevlig kväll med mycket folk, lkära återseende och många skratt-anfall! Fick även reda på lite saker jag inte ens själv visste om, som det kan vara när folk snackar!!
 
Då jag inte orkade åka hem mitt i natten sov jag kvar där, inte det bekvämaste att dela soffa med 3 andra men vad gör man inte! Vaknade redan vid 9 och kände genast att jag ville hem. Så resten av denna dag har varit väldigt slapp. Plöjjt igenom en massa tv-program, varit onyttig då middagen blev glass och choklad.. men sen blev det iaf en lång PW! Kände att det behövdes efter helgens festligheter och dagens stillasittande hehe.
Nu ska jag göra det som förmodligen halva Sverige redan gjort, kolla Solsidan, som jag längtat :D 
 
 

Kommentarer

Lämna gärna en kommentar!:

Name please:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du blogg?:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0