Thai-afton

Tjaa!
Idag har varit en najs dag. Gick upp strax efter 9, fixade iordning lite, gick pw med hunden. Åkte in till stan vid 12-tiden. Mötte upp Jessica så gick vi på ett litet möte. Stannade kvar på Jessicas jobb en sväng efteråt för att fördriva tiden. Gick hem till Lina en sväng. Tråkiga omständigheter men kul att få träffas en liten stund iaf!

Åkte sedan hem till Rebecka för att förbereda inför vår Thai-afton vi skulle ha för våra familjer. Vi lagade en massa mat och lite efterrätt. Mycket trevlig kväll och alla verkade mätta och belåtna. Maten blev faktiskt riktigt god, saknar thai-maten en aning! (: Det vi bjöd på var Vårrullar, Kyckling med Cashewnötter och Grönsaker, Penang curry, Ris och Nudelsallad.

Fick ett samtal om boende under middagen.. han lät lite skum i början... eller hans röst var lite wierd. Bättre blev det inte när han började fråga om jag kunde prata om "allt" och sen kom in på sex osv. Jävla äckel rent ut sagt!!! Nackdelen med att lägga ut annons på blocket, man vet aldrig vad man kan få för creepy samtal. Fy.

Imon blir det ännu en intensiv dag. Fattar inte hur man kan känna sig stressad och typ "har-så-mycket-att-göra" när man varken har jobb eller plugg! Tur att jag inte behövt jobba nått under denna "mellan-period", hade inte hunnit.. typ!

Fattar fö. inte varför det ej funkar att ladda upp bilder... därför det blir lite tråkiga inlägg.. hoppas det funkar snart igen!

Kommentarer

Lämna gärna en kommentar!:

Name please:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du blogg?:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0