Den svenska sommaren är häär!

God Afton! 
Lite mer än halva veckan har gått och det har varit 3 härliga dagar här i Strömstad. I måndags var det fortsatt mulet så vi åkte till Nordby för shopping. Blev endel trevliga inköp. På kvällen gick vi över till släktingarna och drack och åt gott. Gick ner och kollade när de fiskade krabbor oså också. 
 
Igår var det en klarblå himmel vi vaknade till. Hängde med mamma, pappa och ett par andra på en morgon-PW. Riktigt härligt! Det blev lite mulet så vi spelade minigolf, jag vann hihi (: Det sprack upp och jag hängde på stranden hela e.m. På kvällen var det tjejern som höll ihop, männen + Lina var på fiske-tur. De lyckades fånga ett antal makrill så det käkade vi till sen kvällsmat, mums!
Idag har varit en strålande dag. Även idag blev det en morgon-pw, bra rutin där, önskar det kunde vara så varje dag.. även i Stockholm!! Låg på stranden hela dagen, dock kom det ganska många moln och störde, blev rätt kyligt såfort solen gick i moln. Käkade middag och sen spelade vi tennis. Nu ikväll har vi ätit baguetter med räkor, ägg osv. på, druckit vin, cider osv. Gick en sväng på bergen, klättrade på stenar, kollade solnedgång. Sen gick vi "yngre" till stranden, sprang hinderbana, hoppade från gungor för o se vem som kom längst, ja, vi hade riktigt kul, som att vara barn igen (: Pontus och Viktor avslutade med ett sent kvällsdopp.
 
Nu ska jag strax sova. Har haft en så himla bra dag med familj och släkt. Känns verkligen som riktigt semester och jag njuter som bara den!! Tiden går som bekant, alltid för fort och snart så är det dags att packa väskorna igen så man får passa på!
Sleep well. (:

Kommentarer

Lämna gärna en kommentar!:

Name please:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du blogg?:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0