toppen, underbart, obeskrivligt

Ja.. det är ungefär så jag skulle beskriva denna veckan! Det har varit fullt upp hela veckan så har inte hunnit skriva något här i bloggen.

Onsdagen, dvs. studentdagen var verkligen sjukt bra, bästa dagen i mitt liv. Började med fotografering och sen var det champagnefrukost. Eftersom det var dåligt väder stack jag och några tjejer från klassen upp på internatet, sen ner till skolan där resten var. Sen bar det av till kyrkan och sista elevtalet fick mig att börja lipa :p Tillbaka till skolan var det studentlunch, riktigt roligt var det. Sen kom utspringet vid 2. Känslan när man sprang ut var helt obeskrivlig.. vill bara sätta den stunden på repeat om och om igen.

Efter att fått massa blommor, gosedjur och visselpipor var det dax att åka runt i Växjö innan jag åkte hem där släkt och vänner väntade. Åt massa mat och umgicks med gästerna, öppnade fina presenter innan jag stack in till stan igen med Erika, Mathilda och Robin. Gick till Frida som hade förfest och sedan vidare till Grace. Där gick tiden fort och sen tog jag, Malin och Marie en taxi till Sandsbro där det var efterfest hos Bea. Mycket lyckad efterfest för en gångs skull! Hittade en rottnebo som fixade skjuts hem.

Så klockan 5 var jag hemma i ett ljust Rottne och kände mig väldigt trött efter att ha varit uppe i 24 timmar! Men en underbar student, det var det. Önskar att den dagen kunde komma tillbaka flera gånger om.

Nu kom Johanna så får skriva mer senare :)

Kommentarer

Lämna gärna en kommentar!:

Name please:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du blogg?:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0