Midsommarhelgen och 4 månader

Hejsan!
Nu har midsommarhelgen passerat och den har varit bra! Den tillbringades på Öland och blev 1 dag längre än planerat.
Torsdag- Jag och Johanna åkte bil till Öland med tanken att vara på campingarna och festa. Vädret är toppen, folket börjar komma och allt känns great fram tills att vi ska gå in på Gröndal. Vakten stoppar oss och frågar om band. Vi har ju inga band och då fick man tydligen inte komma in. Ett stort problem hade vi alltså.. man kunde köpa ett för 300:- men vi skulle ju bara vara där under kvällen så... nej tack. Vakten var f.ö. dum i huvudet.. ställde bl.a. frågan "vad ska ni göra här"... hmm, ja vafan tror han, inte kolla på fåglar iaf..

Vi gick och delade en pizza för att tröstäta lite. Tog ett tag innan vi visste vad vi skulle göra. Vi gick mot Lundegård istället, då vi hört att man kunde komma in från strandhållet. En halvtimmes promenad och vi är framme och inne på campingen som f.ö. var ganska folktom. Vi gick uppåt måt stugorna.. träffar två växjö-bor som vi börjar prata med... sen kommer vakten och "slänger ut" oss. Vi går tillbaka mot Köpingsvik med växjöborna och kommer utan problem in på Grönhag. Kvällen blir rolig tillslut och vi hinner även med ett besök på Sinus! Vid 20 över 3-tiden åkte vi hem.

Fredag- Trötta från gårdagen var det dax att fixa sig och packa för att återvända till Öland. Kom fram till huset där vi skulle vara vid strax innan 6. Alla andra hade redan kommit så vi var något sena.. Men det var en trevlig och rolig kväll med lite mat, kubb som vi alla sög på, tog säkert 20 min innan någon fick ner första klossen xD Vi gick ner till havet där killarna badade och så blev det lite mer dricka...

Lördag- En dag man bara ville hem och sova på. Blev dock inte så. Vi solade, segade, åt pizza som f.ö. inte var alls god, fick ingen kebabsås och det bara rann fett från den -.- På kvällen åkte vi 8 som var kvar och spelade minigolf. Sen drog vi till någon hamn och sen hem för att grilla och sen stack vi till  där det var något bättre drag än i torsdags. Tillbaka till huset för att sova. Jag sov i bilen både i fredags och lördags.. inte så illa som jag räknat med hehe.
Så himla fint var det vid hamnen i Blå rör.

Söndag-
En riktigt fin dag igen med lite stek men sen vid 2-tiden stack vi hem. Stannade på statoil för en glass och lite umgänge innan vi skulle säga hejdå till några. Av rena slumpen stötte vi på Erika som sen åkte med oss hem. Resten av kvällen blev lugn med lite film.

Kommentarer

Lämna gärna en kommentar!:

Name please:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du blogg?:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0